i hate it!

Asså, det är ganska sjukt. Och inte bara ganska.

 

Men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker fötter är så jävla äckligt. Jag tror inte att någon av er anar. Palle undrade om hon fick låna mina ICA-strumpor på matchen imöra. Och självklart får hon det. Man ställer ju upp på sina vänner. Men jag känner att jag är på dåligt humör för att jag ska låna ut strumporna.. Hade det vart andra strumpor hade jag känt likadant, och hon hade fått behålla de. Sedan hade det inte vart något mer med det. Men nu är det ICA-strumporna, och jag har två par. Och vi ska ju ha de på matcherna. Och då kan hon liksom inte behålla de. 

Jag vet att det är väldigt sjukt att jag känner såhär. Men jag gör det, och jag kan inte hjälpa det. Fötter är det värsta jag vet, tycker det är så jävla äckligt. Och det spelar ingen roll om de tvättas eller så. Är lika äckligt ändå. Så ska kolla med Mikael om han har några över, annars får hon självklart låna de.

 

Hon hotade med att om hon inte får låna de får jag gå till varje träning. Och när jag tänker efter, det skulle jag kunna leva med. Det är inte hela världen. Men det kommer sluta med att jag kommer få gå upp till träningen idag, och sen kommer hon att få låna strumporna ändå. För så är det alltid. 

Måste ringa mamma, kan ju få låna bilen. Så förlorar jag ingenting alls på det här. Mohahaha.

 

- "Hibitat" -

 

So long. 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahah du är rolig :) fötter är faktist äckligt , jag håller med ;)

2008-10-30 @ 23:24:04
URL: http://emmiluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0