almost like it used to be


Det var en hel Palle-helg som fick upplevas i helgen. Det var lika trevligt som vanligt. 
Åkte från Eslöv efter jobbet. Så söta de på jobbet var, gav mig två jättefina ljusstakar och ljus till. Så jag fick krama alla, och de önskade mig lycka till i fortsättningen av livet. De alla tyckte att det var tråkigt att jag skulle flytta hem, en av de ville para ihop mig med en kille där för att få mig att stanna. Haha. Men de förstod mig och tyckte att jag gjorde rätt i att flytta hem.

Så när jag kom till Götet plockade jag upp min kära kompis Pauline (även känd som Palle, Pao, Pauo, Palina).. Vi åkte hem till mig och åt, bytte om till degkläder och sedan åkte vi in till stan och kollade på Sex and the City filmen. Oh my Gaad. Världsklass på den filmen. Så jävla bra. Palle har bara sett ett avsnitt tidigare, och hon lipade. Jag kunde inte lipa. Var så lycklig att jag fick se filmen, var så exalterad så jag hann inte känna efter liksom. Men ska se den igen, kanske på bio med Elin. För den var så jävla bra. Åh, vad bra den var!

Efter filmen åkte vi hem till mig och lade oss. Skulle kolla på Kopps, men Palle somnade som vanligt direkt. 
På lördagsförmiddagen åkte vi in till stan, fast först ett snabbstopp på backaplan där jag köpte jeans och Palle köpte annat. Inne i stan köpte Palle mer och jag köpte present till mami som fyller år idag, GRATTIS!
Sen käkade vi och efter det gick vi till träningen. Skulle träna med Kärra i SJ-hallen. Det var kul, och det gick väl bra. Kändes att jag inte tränat handboll på ett tag..
Sedan en snabbis till Stadium, sen hem och duscha. Slog oss ner och kollade på reprisen av Allsång på Skansen och sen åkte vi upp till Kärraton (för Palle orkade inte gå, för det är såå långt). Väl där tjötade vi, grillade, tävlade och käkade efterrätt. Mikael och Harry var rätt så bra på att flambera köttet i formen. haha.
Mitt lag kom tvåa på frågesporten. Irriterande att vara så nära men ändå så långt ifrån. Fast vi fick bästa priset ändå. Vinnarna fick två biobiljetter, men vi fick ett USB-minne på 512 MB. Och jag som tidigare på dagen tänkt att köpa ett. haha. Talk about destiny, typ. 
Och vilket jävla sommarprogram som delades ut. Fick också ett, oavsett vad jag bestämmer mig för. Och jag ska följa det, det ska jag!

Sen blev det att gå hem och kolla på en del av Kopps igen, tills Palle somnade.
Upp tidigt på söndagsmorgonen för att träna i Lillekärrhallen. Det gick väl också bra. Sen pratade jag framtid åså med Mikael. 

Och sen igår då, när jag lämnat Palle åså. Då fick mamma och jag hjälpas åt att rensa min garderob. Eftersom jag tagit med mig nästan alla mina kläder från Eslöv var jag tvungen att göra plats för allt, dvs slänga en hel del grejer som inte fick plats, var för fula eller för små. Så kom Elin förbi och jag skänkte lite kläder till henne. 

Idag har jag varit ute och sprungit, gjort styrkeövningar och inte så mycket mer.  Ska in i duschen snart och sen göra mig i ordning. Mamma, mormor, bror och jag ska ut och äta för att fira mamman min.


- "kan man sy in matchtröjorna?" - 

So long.

empty room


Så ja. Nu är i stort sett alla kläder packade, dvs allt som ska med upp denna gång. Det känns konstigt, och riktigt tråkigt. Går runt i lägenheten och 'walk-in-closeten' är nästintill tom. Och så är även min garderob och mitt badrumsskåp. Känns verkligen jättekonstigt och tomt. Och värre kommer det att bli..
Tänk när jag börjar att packa ner i lådor, börjar att tömma lägenheten. Usch nej, vill inte ens tänka på det. Vill ju inte att det ska vara såhär egentligen.

Ja. För er som alltså inte har förstått så kommer jag att flytta hem. Det kanske kommer lite hastigt och oväntat för dig, det gjorde det även för mig. Som en bomb från himlen, typ. Men så är nu fallet och jag får ta det som en slampa (som mina kära vän Jessica skulle säga).

Jag var inte ens såhär ledsen över att flytta hemifrån, från Kärra där jag bott i hela mitt liv. Inte ens såhär ledsen över att flytta ifrån min vänner, mina bästa vänner. Visst tyckte jag att det var tråkigt, men jag grät liksom inte. Och nu, nu gråter jag floder.. Och då kanske du tycker att: 'ahmen, stanna då. kom igen, så farligt kan det väl inte vara'. Men jo, det kan det faktiskt. Och det är det. Finner liksom ingen anledning till att springa runt där och bara vara, utan att finnas. Nej för katten. Ska jag vara kvar så vill jag vara det på riktigt, och med de underbara tjejerna. Får jag inte det kan det likaväl kvitta.

Berättade för laget igår (eller ja, de som var där iaf) att jag hade bestämt mig för att flytta hem. Okej, kanske inte var jag som berättade det först. Det var Sussie, jag pallade inte. Men sen blev jag stark, stark nog att berätta hur jag kände. Och de förstod mig. Och kramade mig. Och sa att jag alltid var välkommen tillbaka.
Varför är de så underbara? Snacka om att jag verkligen kommer sakna de. Och då var ändå inte de som jag umgåtts mest med där.. Kommer sakna allihop, hela gänget..


Tiden med er kan ha varit den bästa tiden i mitt liv..


Var förresten och hälsade på Erika därute på landet. Det var trevligt. Vi satt och snackade och fikade. Har saknat henne.


Imöra åker jag då alltså upp med alla mina kläder. Sen kommer jag ner någon gång och packar resten. Och sen lämnar jag E-town..


- "du är alltid välkommen hit, oavsett vad tränarna säger" -

So long.

so fucking great!


Som sagt, midsommar var det bästa på länge.

Började redan på torsdagen när jag åkte till Jessica och käkade. Sedan packades det, och packades om.

Patti dök upp klockan 10 på fredagsmorgonen och strax därefter var vi iväg. Bytte bil i Stenungsund och då åkte Natta och Camilla i första bilen, och Jeffan, Jessica, Patti och jag i den andra bilen.
När vi var framme i Kungshamn släppte vi av Patti och Jessica där de skulle sova och vi begav oss dit vi skulle, hem till Jimmie. Väl där tog vi det till en början väldigt lugnt. Sedan gick vi ner och handlade lite sås och Jimmie köpte sig en skjorta till kvällen och jag köpte mig lite trosor.
Sedan gick vi hem till Jimmie och vi tjejer spelade ett spel. Behöver jag berätta vem som vann eller förstår ni att det var jag som gjorde det? När spelet var färdigspelat blev vi serverade mat som Jimmie och hans far hade lagat. Och fy för snaps, så jävla illa! Efter maten började vi att göra oss i ordning lite smått. Sen kom Moses, Vlade, Oscar, Jimman och Sebbe. Vi stack till Jimmies syrra på Smögen och kollade på matchen, heja Turkiet! Sedan stack vi till Kungshamn och Baden, där det var fler än bara vi och vi kände oss som sardiner i en burk. Så ganska direkt efter att vi kom dit så stack Jeffan och jag hem. Köpte lite mat på vägen hem också.

Sov väldigt länge på lördagen ändå. Sebbe och Jimman kommer in efter sin natt i bilen. Vi fixar väl till oss någorlunda efter frullen och beger oss dit Jessica och de andra töntarna bodde. Vi hämtade upp Oscar, Vlade och Moses och gick till Smögen för att äta em grilltallrik för 200 spänn. Fatta inte vilket gäng jag hade hamnat i. Och Oscars jävla tallrk bara flög och landade på mig och Moses. Sedan stack Jeffan och jag till Smögen bryggan och de andra gick hem. Efter en promenad på bryggan tog vi Zitabåten till Kungshamn. Kände mig som en riktig turist typ. Haha.
Sedan gjorde vi oss i ordning och gick sedan till Jimmies kompis där. Till en början var det väl lite stelt men när Stenman började släppa loss så gjorde vi alla det. Sen hände det väl lite onödiga saker. Och inte bara lite.
Vlade, Sebbe och jag blev hungriga så vi stack och köpte pizza. Megagott!
Efter mycket drickande för en del av oss (dock inte mig som valde att vara nykter) gick vi till Kanske. Där dansades och drack det en del. När det stängde var vi sugna på efterfest. Skulle bara följa Sebbe hem. Och när jag kom tillbaka hade Jeffan hittat två kompisar, Kim och Nolan, som hon stod och tjötade med. Och henne kunde man knappt få kontakt med då, så Moses, Vlade och Oscar stack iväg. Sen när Jeffan och jag väl var på väg så hämtade Vlade upp oss med bilen.
Sedan knödde vi in oss 8 stycken i ett rum. Jeffan, Oscar, Vlade och Moses på en dubbelluftmadrass, Jimman och Camilla på en 90madrass, Sebbe och jag i en 90säng. Det gick, även om det var lite trångt. Sen efter en stund så kommer även Natta ner, efter att ha legat själv i en säng på egen våning, och ska tränga ner sig på luftmadrassen. Så till slut låg de fem stycken på den.

På söndagen kom vi iväg ganska tidigt. Var en jävla kö vid stoppskylten. Vi stannade på Laxbutiken i Ljungskile och käkade. Sedan släppte vi av Jeffan och sen Camilla också. Jessica, Natta och jag åkte hem till mig och käkade lite godis. Sedan åkte de också hem och jag kollade på fotbollen ihop med min moder.

Och min helg har varit helt underbar. Kanske inte så konstigt med tanke på vilka jag har varit med. Det går typ inte att misslyckas med det gänget. Detta ska vi göra om igen!


Lite roliga (väldigt interna kanske) saker i helgen:
- Jeffan bärde rätt mycket
- Natta var i Skärhamn
- "Om Henke hade gjort mål i EM hade jag fått orgasm" - Natta
- "Jag har nog ringros" - Jeffan
- Är det noga då, nej det är det inte
- "Folk kommer till Gretas för att bli avsugen av Oscar" - Moses
- "Maja har man ju rökt flera gånger" - anonym
- Tid är öl
- Tars-Lure
- "Jag har en fläck här, men säg inget till Jeffan" - Maria
- Unity
- Steven Gerrard
- 5 på en luftis
- "Kul om man skulle vakna upp med morgonstånd" - Vlade
- "Han är en Portugalis" - Maria
- "Ta Aceton så går det över" - Stenman
- Ah, ah, AH!
- "Om jag inte får ligga sked med Jeffan så får du visa brösten iaf" - anonym
- Turkiet-Kroatien
- Parkgatan 20
- Nu är det jul igen med basröst
- Nyfödd bebis Maria
- Höggravida Camilla
- Fåglarna sket på oss
- "Jag är Jimmie Larssons kompis" - Oscar
- "Jeffan har en fläck!" - i princip allihop

Helt underbart.

- "de är helt sluta" -

So long.

hell yeah


Midsommar var ta mig faan det bästa på länge. Men är för trött nu för att skriva om det. Så jag gör det imöra.
Kom precis hem från träning, med Sport. Det var gym och spring. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imöra. Mina armar är slut, så även resten av min kropp. Känns som att jag ska sova snart. Blir en lång dag imöra. Måste ringa samtal och gå till banken. Sen får jag packa det jag ska ha med mig ner nu i veckan och sen är det träning. Efter träningen ska jag åka ner till min lya i Eslöv. Så ja, det blir en lång dag. Hoppas bara jag får med mig någon i bilen, är roligare med sällskap.


- "hon är bakis" -

So long.

are you my friend or not?


Att så få ord kan göra så stor skada. 
Jag tycker inte att man säger så, inte till en kompis, inte till någon man tycker om. Spelar ingen roll hur full man är, eller vad den har sagt om din favoritspelare. Man säger inte sådant. Jag är ledsen, kan inte acceptera det.
För det gör ont, det gör det. Trodde aldrig att du skulle säga något sådant, de orden passar inte i din mun. Men tänk så fel man kan ha. 
Frågan är om du kommer ihåg idag vad du sa. För det gör jag. Önskar att jag inte kom ihåg, men nu gör jag det. Och det gör ont. Så in i helvete ont..
Och hur du kan säga något sådan på kvällen, efter att du på dagen predikat om hur bra du tycker jag är. Och så tar det några timmar och så säger du ord som gör så in i helvete ont.
Förstår inte hur det hänger ihop..

- "vill du adoptera mig?" -

So long.

Ken Lee

No one ken to ken to sivmen
Nor yon clees toju maliveh
When i gez aju zavateh na nalechoo more
New yonooz tonigh molinigh
Yon sorra shooo
Yes ee shooo, ooo

Ken leee
Tulibu dibu douchoo
Ken leee
Ken lee meju more


Klockren. Ni som inte sett kolla http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo <---

i'm gonna miss you

Så idag for jag hem för att fira midsommar. Åker till Smögen eller Kungshamn imöra, vet inte riktigt vart vi ska. Det börjar bli lite till en tradition att åka dit (andra året i rad). Fast detta året slipper både jag och Jessica att sova i bilen. Känns ganska skönt ändå.

Ia och Anna körde mig till Lund efter jobbet idag så jag kunde ta tåget. Sedan sa vi hej då. Sista gången jag såg de på väldigt länge. De åker till USA i två veckor på tisdag morgon och jag kommer ner på tisdag kväll igen. Sen åker jag hem på fredagen och vet inte när jag kommer ner nästa gång. Men Ia har iaf lovat att komma upp och hälsa på mig i sommar.

Pallade inte att gråta, så töntade till hej dåandet. Men grät sen. Gråter bara jag tänker på det. Kommer sakna de båda riktigt mycket. Två, på helt olika sätt, underbara tjejer. Vänner för livet, det känner jag. Och hoppas verkligen på..

dubbelhakan bjuder jag på..

- "ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta" -

So long.

it's over


Faaaaan! Inte redan, inte nu. Men så är det, tyvärr.
Jävla skit. Skit. Skit.
EM är över för Sveriges del. Skittrist verkligen. Men så är livet.

Men EM-festen fortsätter. Så får fortsätta kolla ändå.
Men jag känner en sån tomhet. Som ni märker kan jag inte ens skriva rätt.
Skriver mer trasigt än vanligt. Förstår knappt själv vad jag skriver.


- "kukhelvetesstjärt!" -

So long.

i'm going home


Ja, nu är det bestämt. Kommer inte palla att berätta det för alla nästa torsdag. Gråter bara jag tänker på det. Men det finns inte så mycket annat jag kan göra i det här läget. Samtidigt som det känns rätt, känns det också jättejobbigt. Detta är ju inte vad jag vill, absolut inte på det här sättet. Ville inte att det skulle sluta såhär..

Är för känslig för att ta mer om det just nu. tar det en annan dag.
Men nu vet ni.


- "glöm inte att du är den enda jag har skällt på" - 

So long.

it's a new me


Som ni ser har min blogg bytt skepnad. Mycket tack vare Caroline Strömberg. Okej, inte bara mycket. Allt tack vare Carro.
För det första så tror jag inte alla funktioner fungerar på min dator och för det andra så fattar jag nog inget heller. Tur  att man kan få hjälp då.



Tack så jättejättemycket, Carro!

Men tänk på att det bara är utsidan som bytt skepnad, insidan är fortfarande densamma.. Och tur är väl det, eller?


- "det är kul, men inte så roligt" -

So long.

why are they doing this to me?


Jag går från klarhet till klarhet, i tankarna. Ju mer tid som går, desto värre beter de sig och det blir lättare för mig att se klart. Men jag förstår inte varför de gör såhär. Vad har jag gjort för att förtjäna det här, har jag gjort något?
Jag kan inte komma på något jag har gjort för att förtjäna det här. För borde ju ha gjort en hel del för att bli behandlad såhär.. För behandlar man någon såhär utan anledning så borde man tänka om, för det är fel fel FEL!

Det känns som att de spottar mig i ansiktet och hugger mig med en kniv i ryggen.
Och det värsta av allt, de ljuger för mig. Rakt upp i ansiktet. 
Så nej, de sköter det inte snyggt. Inte alls!


- "skjut mig långsamt" -

So long.

viva espana



Eller inte..

I fredags var jag i Göteborg 22.20. Åkte hem till mig och fixade mig. Sedan tog Caroline Aronsson och jag bussen in till stan. Träffade Linda, Michele och Alle på bussen, det var inte igår. Efter mycket velandes stack Carro och jag till Chez. Där träffade vi lite folk och vi drog sedan vidare till Bryggeriet. Sedan följde jag Carro till Heden och sen åkte jag vidare. Sov bara två timmar den natten, kunde inte somna om..

Och i lördags träffade jag Jessica inne i stan. Skulle träffa Caroline Levander och de för att se på fotbollen på Avenyn. Carro och gänget hade tagit sig innanför inhängnaden men när vi kom var det låst. Så Jessica och jag stod precis utanför. Och tur var väl det, vi hade så jävla ball där. Åt allt och alla. Speciellt kvinnan med håret framför oss och alla 'svenskar' bakom oss..
Sedan gick Maria, Carro, Jessica och jag till Greenwich för att käka. Carros mat kom lite senare.
Efter maten åkte Carro och Maria hem, de skulle jobba dagen efter. Jessica och jag tog hennes hand och gick till Chez. Så jävla ball på vägen dit, tack vare handen och att vi vågar bjuda på oss och skämma ut oss.
Där träffade vi lite folk och sedan gick vi till Trädgårn. När vi kom till Trädgårn regnade det jättemycket och vi bestämde oss för att åka hem. Så Aleks var jättesnäll och körde hem mig. Sen somnade jag hyffsat fort. 
Skönt att få sova ut ordentligt idag, fick ju inte så mycket sömn natten innan.

Tog bussen till Lund, tåget till Eslöv och där väntade Ia och Jonna på mig. Vi gick till Golex och köpte pizza, Hemmakväll och köpte godis. Sedan åkte vi hem till mig och kollade på film och käkade. Hämtade sedan Anna och såg klart filmen.

Imöra börjar jag 11.30, så har sovmorgon. Jonna och jag ska hämta ut skorna innan jobbet också. Gött e de!

Förresten så blir det Jessica och Maria i Kroatien. Kommer bli så jävla bra, känner det på mig. Maria, Jessica, Kroatien. Den kombinationen kan bara inte misslyckas!


- "där är inte alla chips i påsen" -

So long.


if you only knew..


Jag önskar att du visste, att du visste vad jag egentligen känner. Att du visste vad jag vill.
Men jag vågar inte säga, vågar inte berätta. Är rädd att du ska springa iväg, försvinna och aldrig mer komma tillbaka. Men berättar jag inte, så kommer jag nog heller aldrig få reda på vad du känner, eller hur du skulle reagera på vad jag känner..

Vill jag då veta är frågan?

i don't wanna do this shit!



but I think I have to. it's probably my only way out of this shit.
I think it's the best thing for me to do.
but I really don't want it..

fuck this crap.

what am I suppose to do?


Vad ska jag göra?
I torsdags kväll, efter träningen, fick jag reda på något tråkigt. För mig jättetråkigt, och helt ofattbart. Inte ofattbart på det sättet att det aldrig skulle kunna hända. Utan ofattbart på sättet det hände. Snacka om att chocka någon till tusen.
Så sitter man där och gråter, 27 mil från sin mamma. Och ja, i det läget är jag en mammagris. Då är det tur att man har sina vänner som verkligen ställer upp på en.

Jag tycker bara att det är dålig stil, de gjorde det på ett så jävla dåligt sätt. Det gör mig så jävla förbannad. Vad faan, de kunde säga något för 3 månader sen. Då hade jag fått mer tid att tänka över det. Men nej, jag får fyra dagar att bestämma mig. Så jävla dåligt..

Men vad ska jag göra, vad ska jag ta mig till? Det är många tankar i mitt huvud just nu. Många olika tankar, väldigt olika tankar. Och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Hur ska jag kunna ta detta beslutet? Och på egen hand? Jag vill att någon tar beslutet åt mig, berättar för mig vad jag ska göra. Men jag vet att ingen göra det, vet att jag måste bestämma själv. För det är mitt liv och mina beslut, och jag kan ju inte låta någon bestämma över mitt liv. Det funkar ju inte så..
Men det är skönt att man kan ha folk att prata med, att väga för och nackdelar.


Men något som känns skönt på ett sätt är att det är inte bara jag som blir chockad, som inte fattar någonting.. Vi är fler. Och då är det ju inte bara jag som tycker att detta är helknäppt. Det är ju ingen som förstår varför, och absolut inte varför de gjorde det på det sättet de gjorde..


Jag tycker verkligen att det är riktigt skönt att veta att mina vänner finns där för mig nu. Och det känns verkligen i hjärtat att de bryr sig. Fast på samma gång så blir det mycket svårare. Det bästa hade väl varit om de hade betett sig som svin. Då hade beslutet varit mycket lättare att ta. Haha okej, nu var jag inte jätteseriös.
Men att de är så jävla underbara gör det så svårt för mig. 

Jag menar hade inte Ia varit där i torsdags kväll och stannat över natten vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Hade nog klappat ihop totalt.. Men hon fick mig att tänka på annat, typ iaf.

- "vill inte att du lämnar, du är en så go tjej" -

So long.

he's like God to me


man of hope
field of gold
let the history unfold
victory, by the cry
raise your hands up in the sky

give me the magic
give me the passion
show me the lovin'
show me the game
let's get excited
don't ever hide it
star of the moment
whisper his name

Henrik Larsson..





suck



It really sucks.
Tycker så synd om Schweiz tränare. Visst, det är sånt som händer i en sport. Men det är ändå hemskt. Och hans min när han förstod att det var kört för han och hans lag. Och det återstod bara sekunder kvar av matchen. Stackare.
Så nära men ändå så långt ifrån lixom. Stackare..

- "you make my heart go ting-a-ling-a-ling" -

So long.

depressed?


Jag verkar deprimerad. Sitter och kollar på både sorgliga och glada avsnitt på dvdn. Har en påse godis i knäet och fäller en och annan tår. Men det är sån jag är.
Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att jag var deprimerad. Tur då att jag vet bättre, att jag känner mig själv såpass väl.


Surri. Såg precis avsnittet när Carrie och Aidan bröt upp. Fick ont i magen och lipade som ett barn på dagis..
Varje gång jag ser Aidan tänker jag på dig. Kanske för att ni är lika snygga ni två? (fast på olika sätt då förstås)
Nej, nu kom jag på det. Ni är charmiga båda två. Ni har en sån där charm som man så gärna vill ta på, men som inte går att nudda..



- "it's only sex, it's you that i love" -

So long.

come on over, baby


jag vet att jag kanske sa något dumt
men jag blir sådan när jag blir nervös
och inte vet något
när jag varken förstår eller hänger med

men egentligen
det var inte jättekonstigt att jag sa som jag sa
för ibland känns det så
och ibland inte
så egentligen
vad ska jag tro?


take me back to that day..

sometimes we all need it


Det är så skönt. Skulle egentligen gymmat idag, men kände mig hyffsat sleten sen igår (först intervaller och sen Maries jävla 'jag vill dö'-pass). Så jag flyttar gymningen till imöra, ihop med Anna. Så idag är jag helt fri. Så ligger i min säng med datorn och en godispåse. Kan det bli mycket bättre just nu?
Jo, en sak hade varit bättre..

Har tvättat lite, diskat och plockat undan här hemma. Är för trött för att dammsuga idag, tar det imöra istället. Slutar ett och ska in till byn en snabbis. Sen blir det hem och dammsuga (måste verkligen, hatar det!). Efter det blir det gymmet.

Dalsland blir det till helgen, som det ser ut nu iaf. Än så länge är det bara Carro och jag som ska med av tjejerna. Men vad gör väl det, vi ska nog klara oss. Vi har ju killarna också, så vi blir ju inte helt ensamma..

Och Kroatien är väl nästintill bokat, känns det som iaf. Bara inte biljetterna tar slut..


Ikväll hoppar jag faktiskt över fotbollen, nästan iaf. Är inte några jättetoppmatcher så satsar på Greys Anatomy istället. Men det ska nog bli bra ändå.


- "it ain't over til it's over" - 

So long.

yeeeeeeeeees!


Asså så jävla gött. Så göttgött!
2-0. Till Sverige. Och jag som trodde att det skulle bli lika.
Men nu är vi en bra bit på vägen. Åh, vad jag är glad.


Men har jävligt ont i magen efter all mat och efterrätt. Tryckte i mig massa spaghetti och köttfärssås. Men gott var det. Och sen fick vi både äppelpaj och blåbärspaj.

Såg precis Petter Hanssons mål. Sån jävla inställning. Det är så det ska vara.

- "29:onde maj!" -

So long.

finally, it's here


EM är här nu. Och det får mig att bli så glad. Två fotbollsmatcher om dagen, kan det bli bättre tro?
Och imöra börjar Sverige spela också. Blir en svår match men tippar med hjärtat, dvs svensk seger.
Helgen var helt kanon. Precis så bra som vi ville.
Lollo och jag var iväg och handlade och lagade en massa mat i fredags. Sedan träffade vi resten av laget vid Klubban. Gick till fotbollsplanen och spelade kubb, brännboll och åt glass. Sedan gick vi hem till mig och åt köttfärssås och spaghetti som Lollo och jag hade tillagat. Sedan kollade vi på handboll, Danmark-Turkiet. Sen gick de flesta hemåt.
Upp tidigt och några kom hit och käkade frukost. Sedan samlades vi på Norrevång och åkte till Helsingborg. Där skulle vi få en lektion i solo-salsa. Så jävla kul var det. Och som vi skrattade åt Marcus. Haha.
Sedan hem till Lollo och äta pastasalladen med kyckling som Lollo och jag hade tillagat. Efter maten gick vi ner på stranden för att sola och bada. Låg där i några timmar, sedan upp och ta på sig kläder. Vi vandrade upp för en jättebacke och sen hade vi femkamp (fast bara 4 grenar).
Efter det var det middag. Lollo, Pernilla och jag åkte iväg och hämtade smörgåstårtorna. Vi åt, duschade och gjorde oss i ordning. Sen började drickandet (visst, vi hade smådruckit hela dagen men nu började det på riktigt).
Spelade lite ölspel och fuck the dealer och sån skit som alla vet att jag är så kass på. Fick väl i mig lite väl för mycket kanske? Haha.
Sen skulle vi bege oss in till stan, så vi vandrade en bit. När vi väl kom fram så kom jag inte in, vakten ansåg att jag var för full. Jag tjötade inte emot utan förstod väl att han hade rätt. Så det var bara att vandra hemåt för mig och Pernilla. 

Jag har fått berättat för mig att jag gjorde lite konstiga ljud ifrån mig och att jag tydligen ramlade baklänges och slog mig precis överallt. Haha. Det är sånt man bara kan skratta åt.
Upp på söndagen, äta frukost och sen åkte nästan alla hem. Lollo, Anna och jag städade undan det sista och sen begav vi oss ut på stranden. Låg där ett tag och sedan åkte jag hem.

Lasse plockade upp mig på stationen och vi kollade på handboll och fotboll hemma hos honom och Johanna. Käkade kebabrulle och godis.


Och nu är jag trött. Ska krypa ner i sängen och hoppas på att få sova.

Kolla förresten 'Hottiesonfootballfields.bloggagratis.se'. Det är roligt för er som inte är så fotbollsintresserade, och för oss andra också.


- "det är bättre att säga hej än att inte ha några bröst alls" -

So long.

you're the best ears i ever met


Just när man känner sig som hjälplös, och bara vill ge upp. Då dyker hon upp, från ingenstans. Och säger de orden man behöver för att inte känna sig värdelös. Hon hjälper en, så att man orkar att stå upp.
Jag hoppas att alla, för er egen skull, har en sån som henne.


Men du, Big Ear, jag sa aldrig att jag ångrar det..


- "är Lucia fru till Jesus?" -

So long.

to be with you


I'm the one who wants to be with you
Deep inside, I hope you feel it to
Waiting on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you



My head is spinning
Boy, I'm in a daze..

wireless


Faan vad det är bra med trådlöst internet. Då kan man sitta ute på balkongen och sola samtidigt som man är ute på internet. Trådlöst är nästan lika bra som mobilt, fast bara nästan.
Jobbade kort dag idag. Det var skönt. Gick bort till Folkan för att hämta mina grejer jag hade beställt. Sedan en snabbis in på Coop. Efter det har jag bara tagit det lugnt här hemma. Skitgött har det varit, kan jag lova.
Måste packa upp väskan för att packa om den till träningen snart också. Var sjukt längesen jag tränade, har ju inte mått riktigt 100. Gör väl inte det fortfarande men nu känner jag att jag inte kan missa mer.


- "kan man tävla i släpbackning?" -

So long.

...


Jag kan inte ens prata med mina kompisar om det heller. Vill inte att de ska veta, veta vilken hemsk människa jag är. För jag är verkligen hemsk. Jag skäms verkligen för vad jag har gjort. Att jag ångrar det är nog fel ordval, men skäms gör jag absolut. Och därför vill jag inte prata med kompisarna. Vill inte att de ska tycka att jag är elak, äcklig, hemsk. Jag är ju inte sådan egentligen. Jag är ju inte sån, och det vet ni andra.

Men varför gjorde jag så då? Vad det känslorna som styrde? Och vad var det för känslor? Förälskelse eller lust? Eller inget av det kanske? Det kanske var en blandning.

Och ja, jag mår dåligt för det. Jag skäms, på riktigt.


Jag önskar att jag kunde prata med de..


- "Rutmfl" -

So long.

you


du ska egentligen göra livet lättare
men det gör du inte
du gör det så mycket jobbigare
så mycket svårare


men ändå känns det bra i magen
varför är det så?

so damn good


I fredags var Pauline, Jennifer och jag ute och käkade. Jag satt bredvid Robert Kronberg. Haha. Lite kul ändå.
Efter maten stack vi till Valand och träffade Sernemo och Tanja som hade bal. Sedan fick jag en spontan snilleblixt och vi åkte hem till Jeffan.
Upp hyffsat i tid och käka frukost. Sedan stack vi till hawaii och solade och badade. En snabbis till bolaget, sedan hem till Jeffan för att äta lunch. Sedan åkte vi till Kärra, jag körde mormor och Jeffan sprang. En snabbdusch sen hem till Palle för att fixa oss och förfesta lite.
Träffade alla på Kärra Krogen vid sju tiden. Vi drack och åt gott. Sedan lärde vi känna varandra också..
Sedan bar det av inåt stan och vi var runt lite varstans kändes det som. Fastnade till slut på Park Lane (som vanligt?).
Där var det kul.

Och idag var Palle och jag ute på Lilleby och badade. Sedan hem till Jeffans brända köttbullar och makaroner. Undrar hur hon ska klara sig i Skövde. Hehe.
Sedan tog jag bussen hem till min lilla lya i Eslöv. 


Så nu sitter jag här. Tankarna bara flyger runt i skallen. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vill, men ändå inte. Och grejen är att det är inte upp till mig. Så jag kan bara sitta och titta på, sitta och vänta. Det känns inte alls kul. Men det det är väl så det ska vara antar jag. Men pallar inte det här. 
Jag måste få tänka över detta ordentligt, på egen hand. Får göra som Vickan sa och väga fördelar och nackdelar med det hela. Men det är jobbigt, det är det. Är helt förvirrad. Blandade känslor som bara är där.
Åh, palla..

- "jag trodde det hette Shadowing" -

So long.

RSS 2.0