no comments

Kommentarer överflödiga.


Så snygga så det stör!

i wanna have it now

Jag längtar till vinter nu. När de börjar sälja pepparkaksdeg i affärerna. Då ska jag gå dit och handla. Och sen trycka i mig degen.

Imöra är det match. Seriepremiär. Ska bli kul, för har väntat. Lite mindre kul blir det om man inte får vara med. Vi är 15 tjejer som ska vara med och värma upp åså. Sedan får bara 14 st sitta på bänken. Så jag får se. Vet att jag "hänger löst". Så det är bara att hoppas och ge gärnet på uppvärmningen. Om de då inte redan har bestämt det.
Samtidigt som det känns trist att kanske inte få vara med (för risken är ganska stor) så är jag nöjd. Trodde inte ens att jag skulle få vara med och slåss om platserna, absolut inte såhär tidigt. Så det är väl bara att tacka och ta emot. Men det kommer ändå kännas tungt om Mikael säger till mig att jag inte får vara med. Och ja, jag kommer att gråta. Inte för att jag blir arg eller besviken eller så. Eller jo, det kommer jag bli. Men mest för att jag gärna vill vara med och spela. Eller iaf sitta på bänken.
Men varför hålla på att älta, jag vet ju ingenting förrän imöra. Så får hålla tummarna bara.

Får iaf träffa mina kära vänner Kikki & Bettan. Sen har de med sig en extra besökare, Johanna också. Plus att jag får träffa Jennie med. Så det kan inte bli en dålig dag om jag nu inte skulle få spela.

Men vinna, det ska vi.

Förresten så har vi fått våra snygga jackor, och jag har fått min träningsoverall.

Näe, nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Måste bara vänta tills mamma kommer hem från Önnered. Hon har vart och kollat på Jeffan. De vann.

- "FUCK ME!" -

So long.

trust

Jag har alltid haft svårt för att lita på folk. Vissa saker har jag aldrig berättat för någon. Absolut inte de djupaste hemligheterna.

Men när jag väl öppnar mig för folk, folk jag tror mig kunna lita på så vill jag inte bli sviken. Inte besviken heller.
Men det har jag blivit. Någon har fått mig att tveka, tveka på mina vänner och vem jag kan lita på eller ej.
Vilken tur att det var en sån hemlighet jag inte bryr mig alltför mycket om egentligen.

Men det är själva grejen jag stör mig på. Hur kan man sitta där och lyssna, och veta att det är något man absolut inte kan berätta vidare, men berättar vidare det ändå? Vill man förstöra för mig, tycker man så illa om mig? Vill man såra mig eller någon annan? Varför? Jag förstår inte..
Om man vet att man har svårt för att behålla hemligheter hemliga så kan man säga till innan, att man inte bör höra. Det hade jag accepterat. Men jag accepterar faan i mig inte att man bryter ett löfte sådär. Så jävla illa! Och du, du får mig att inte våga lita på någon annan heller. Är det rätt, tycker du?

Och sen, att du inte vågar stå för det och erkänna det. Det är nog det värsta. Hade du erkänt så hade jag iaf respekterat dig för att du står för vad du gjort, oavsett om det är något bra eller inte. Eller om du är stolt eller inte. Men inte ens erkänna kan du göra, din lilla råtta! Inte nog med att du har svikit ett löfte, du har ljugit mig rakt upp i ansiktet!


- "hur kan man ens göra så?" -

So long.

keep on rising

Jaha. Se där ja. Så har man gjort Skövde också.

Det var riktigt kul igår, och det känns idag. Var hos Linda i Jeffans lag. Var väl inte många där när vi kom, men det kom fler efter ett tag. Till slut var nog nästan hela laget där. Sen var det shotdrickande. Hata Gammeldansk. Våga vägra gammeldansk! Men man var tvungen att ta minst en. Tog man bara en var man tvungen att sjunga en snapsvisa, annars var man tvungen att ta två supar. Och eftersom jag inte är så förtjust i Gammeldansk fick jag sjunga. Jag tog Ida Edéns 'Lilla Lisa'. Har blivit en riktig klassiker för mig nu. Gillar Miccos också, 'Titta en älg! - SVÄLJ!'

Linda fick Twister i inflyttningspresent och jag var inte alltför duktig. Men Erica fick ha min rumpa i ansiktet samtidigt som jag hade någon annans rumpa. Åh, vilken härlig syn. Samtidigt som vi spelade twister satte sig Fransson i en stol ute på balkongen. Hon satte sig bokstavligt talat igenom stolen. Har en skön bild på henne sittandes i stolen med rumpan i backen och en finger i munnen. (Nej, jag är inte kass på svenska. Utan det var en sån choklad grej som heter finger).

Tjejerna hade fått VIP-kort på ställena här i Skövde och det var plus en, så jag var Jeffans plus en för kvällen. Så vi besökte två ställen. Det var två riktigt bra ställen och jag hade jättekul. Dansade och sjöng. (Steffi, jag visade de moves båda från A, B och C-klassen. Plus min egna lilla dans, du vet. Tror de blev rätt så impade. Är ingen stjärna på handboll kanske. Men dansa, det kan jag! haha)

Sen gick Us och jag hemåt. Vi skulle hitta ett kebabhouse åt henne. Fick fråga efter vägen när vi stod utanför ett.
Det är inte som i Göteborg precis, jättelång kö på Kebabhouse vid tre tiden. Så vi gick in och hon fick sin jävla kebab. Sedan begav vi oss hem. Jeffan åt och jag pratade i telefon med Lollo som var på ett kebabhouse någon annastans i södra Sverige. Sedan somnade vi.

Träffade förresten mina fd lagkamrater igår. Var kul att se de, även om de tyvärr förlorade mot Heid. Ingen bra match alls. Måste bli bättre, för jag vill åka till Globen och se Eslöv ta SM-guld!
Men Gud vad jag saknar de underbara! Fy..

Iaf. Nu sitter jag här i Jeffans soffa och hon ligger i sängen och sover. Det verkar vara en tung dag och jag är inte alltför sugen att sätta mig i ett tåg hemåt. Trivs bra här. Men ska så småningom bege mig hemåt. Vi ska väl ner på stan och få i oss något mataktigt.. Om jag får liv i Jennifer, vill säga.


- "jag hade inte gått in där om jag var du" -

So long.

inside information?

Jag har fått lite inside information. Frågan är bara om det är sanning. Hoppas det. Jag vet att jag är hemsk, men det är verkligen vad jag hoppas på. För då är jag inte längre en hemsk person på det andra sättet.. Och det är bra.
Och då behöver Vicktoria inte bli lika arg på mig längre. Så in your face :)

Håller tummarna.


Skövde ikväll. Till min favorit, min andra hälft, min vänstra hand..
Ska bli så skönt!


- "jag var tvungen att skjuta upp mensen ifall jag skulle få nåt i helgen" -

So long.

pissed off!

Så jävla irriterande är du. Förbannad gör du mig. Av vilken anledning?
Du har ingen anledning alls att prata med mig på det sättet du gör, behandla mig på det sättet du gör. Jag ska ha mer, jag ska ha bättre. Jag har inte gjort fig något ont, aldrig någonsin. Men du har gjort mig ont. Och du har lovat saker nu, flera gånger och håller du vad du lovar? Nej. Mycket snack, och JÄVLIGT lite verkstad! Så kom inte hit och var otrevlig, det har du inget för och det vinner du inte på..

Förbannad gör du mig.


- "du har blivit så konstig!" - 

So long.

football

Äntligen en seger. Känns så jävla bra. 3-0 mot Halmstad. Känner mig lite lugnare nu än innan, Blåvitt har ju inte vunnit en match sen 2 augusti när de mötte Malmö på hemmaplan. Så nu var det väl ändå dags. Hoppas bara att det håller i sig nu.

För övrigt så kollar jag på annan fotboll nu, som jag också hoppas ska gå min väg. Manchester United-Villa Real. 
Nu kommer Christiano Ronaldo in, och det blev ett jävla liv på Old Trafford. Shit asså. Woow. Jag skojar inte. Inte så konstigt när världens bästa spelare gör comeback på hemmaplan, men ändå.
Jag vill så gärna åka dit. Åka dit och kolla en match med United, spelar inte så stor roll vilka de möter. Men det hade varit kul att se de mot antingen Chelsea, Arsenal eller Liverpool. Men som sagt, bara det är United som spelar så blir jag nöjd.
Har pratat med 'Spidda' och han berättade att han brukar få biljetter till deras matcher ibland och nästa gång han får en biljett ska han höra av sig till mig. Och jag kommer inte tveka på att åka. Kommer släppa allt för det! Bor ju gratis hemma hos honom åså (han bor en bit utanför Manchester). Härlig kille det dära! 
Det jobbiga är bara att man behöver prata engelska. Och det är som ni nog vet inte min starka grej.

Malin ringde idag, precis när jag hade lagt mig för att vila lite. Så då blev jag pigg och fick snackat med henne en stund. Skönt att höra lite skånska, var ett tag sen (har ju inte träffat Martina sen i söndags, haha). Sen somnade jag inte om, för då hade jag väl inte kunnat somna nu ikväll. 

Har inte vart så trött idag, kanske inte så konstigt eftersom jag förmodligen somnade i Vita Rummet idag. Tror jag gjorde det iaf.. Men det var skönt isåfall. 

Träning imöra, efter den mat. Fast innan ska jag nog åka till Telia och prata om min mobiltelefon som är konstig. Och precis när den blivit färdigbetald. Så typiskt. Men det är väl bara att punga ut lite pengar och köpa mig en ny telefon. Vet ju redan vilken jag vill ha. Men det är lättare sagt än gjort, inte så att jag skiter pengar precis.. Så vad ska jag få de ifrån?
Rosenlund, here I come!


- "då är den personen tönt-stämplad för livet" -

So long.

...

du vet den där känslan
känslan du känner när du precis har träffat någon
och fattar tycke för honom
eller henne

du ligger och tänker på den människan
hela tiden
det pirrar i magen
du längtar tills du får prata med personen igen

du vet hur det känns?

föreställ dig då att inte veta vem det är
vem det är du känner sådär för
vem det pirrar i magen för
vem det är som får dig att känna så som du gör

så har jag det nu
och det värsta
det värsta är att denna person som får mig
att tänka på honom hela tiden
kanske bara driver med mig

jag är beredd på det
jag tror att det är så
men det hade vart lite kul
om det inte vart så

det återstår att se imöra.

men pirret 
det försvinner inte
inte sömnlösheten heller..

Lars Winnerbäck

han är verkligen underskattad, den där Lars Winnerbäck. lyssna bara på texterna, de säger allt..
tack Sara, för att du påminde mig.
de är bra oavsett hur man mår och känner sig. han är där för alla humör..


aldrig riktigt slut
blåa ögon
det vackraste världen har sett
du hade tid
en svår och jobbig grej
hugger i sten
i dina ögon
kom ihåg mig
min älskling har ett hjärta av snö
om du lämnade mig nu
kom änglar
tvivel


är bara några godbitar..



secret admire

Är sjuk. Är sådär mesigt sjuk. Ont i halsen och hängig. Så det känns dumt att hoppa över träningen för så lite. Men samtidigt är det dumt att förvärra något nu, innan säsongen dragit igång liksom.


Men något som har gjort mig glad är att jag har fått e hemlig beundrare.
Fick ett sms idag: "Hej din otroligt snygga sak". Jag svarade bara: "Hej på dig själv"
Och då frågade han hur det var med mig åså. Jag ringde med skyddat nummer för att ta reda på vem det var, och jag trodde att jag hörde det. Sedan lade jag på. Då frågar han på sms (för det var en han som svarade) om jag ringde med dolt nummer för att få reda på vem det var. Och jag svarade ja, för det var ju vad jag hade gjort. Och då frågade han om jag inte visste vem jag smsade med, och det gjorde jag ju inte så det skrev jag. Jag undrade om han var min hemliga beundrare och han svarade att han var det. Att han beundrar mig jättemycket. Så nu har jag en hemlig beundrare som ska skicka blommor till mig. Han sa också att hans lägenhet blir komplett först när jag är i den. Ska bli kul att luska ut vem det är. Fast är för nyfiken, och han vill inte berätta vem det är. Egentligen är det ju bara att ringa och kolla vem det är. Men samtidigt är det kul och spännande såhär, och tänk om det är någon jag inte vill att det ska vara. Då är det lika bra att inget veta, för tänk om jag blir besviken. 
Han sa förresten också att han är min drömprins, och då undrade ju jag självklart om vi kommer att leva lyckliga i alla våra dagar. Då sa han: "Ska göra allt för att uppfylla en drömprins krav. Allt för dig min sköna".

Det roliga är att vi aldrig har pratat, åtminstone vad han säger iaf. Men vi har träffats, och han sa att jag förmodligen inte lagt märke till honom. Så är det någon jag träffat så borde jag ju ändå veta vem det är iaf. Och då är bara frågan, vart fick han mitt nummer ifrån om vi aldrig pratat?

Fast det roliga är att jag tror egentligen att det bara är någon som driver med mig. Förväntar mig ingenting, och absolut inga blommor. Skulle det nu vara verklighet så är det bara en bonus.


- "jag tycker inte att du är så fyllig, jag tycker att du är smal" -

So long.

from Avesta

Lite smått och gott från Avesta.
Sånt som inte är med på hemsidan alltså.

- "Vi måste flytta ihop sängarna!" Palles första kommentar om hotellrummet
- Korvkiosken stänger sju en fredagskväll, vad är det för uteliv de har i Avesta?
- Väldigt lång tågresa hem, iaf för Marcus
- You are always on my mind
- Palle skulle ringa gubben sin
- "Klart det är nyttigt, det är ju lätt" Malin Öhlund köpte riskakor som inte vägde något
- Stina behöll korten
- Palle blev matchens lirare
- Pauline och Maria Olsson
- "De har jävligt stora tomtar i Vinslöv"  Annie jämförde tomterna med de i Vinslöv
- Maria fick chokladmuffins
- Bella blev matchens lirare
- "Går du igång på hamburgare?" Palle hör dåligt eller så förstår hon inte skånska
- Mycket spring i korridoren
- MG och HH har ihop det
- Stina blev matchens lirare
- Go Fish!
- F U !
- Ken Ring skulle uppträda
- Gay of the day
- Brandlarmet gick vid midnatt, rökmaskinen gick sönder och hotellet fick utrymmas
- "Jag älskar väl dig också" Någons pojkvän sa så till flickvännen
- Brooke och Davis
- Martina blev matchens lirare
- "Vart faan är stationen!?" Maria stod med ryggen mot stationen
- Martina kunde inte hålla käften
- Harry och Mackan var på efterfest med Ken och rökte på


Ja, det var väl i stort sett allt..

unbeliveable

Tror det stavas så, engelska är inte min starkaste sida precis.

Haha. Carros inlägg är helt underbart.

Har haft mycket att göra den sista tiden. Jobbar och står i. Det är ett väldigt krävande jobb, både psykiskt och fysiskt. (Nej jag sitter inte här och vill ha empati, jag tycker inte synd om mig. Det är såhär det är bara.)
Som jag sa till pappa när han ringde och frågade vad jag gör:
"Tränar och sliter, jobbar och skiter - och äter". Och när jag tänker efter så är det nog bara det jag gör. Det är det jag hinner med och orkar.

Min kära vän Annie Toft fyllde år i onsdags så i fredags var det kalas hos henne. Först var vi hemma hos henne på släktkalas, sedan gick vi ut och gjorde stan osäker. Min man, Peter, var med nästan hela kvällen. Vi var på Bryggeriet, som det alltid blir med de. Men det var trevligt, riktigt trevligt. Träffade massa folk man känner, och jag älskar det! Blev lite irriterad på en av mina (fulla) vänner. Men vi löste det dagen efter, så nu är det ur världen. Jag var nykter och körde, eftersom det skulle vara träningar och match på lördagen. Vi var väl hemma vid halv fyra, efter att vi släppt av Eddiedijana. Annie somnade direkt när vi kom hem till mig och jag var inte alls trött. Men somnade till slut. Upp vid nio för att göra sig i ordning till träningen. Sen var det träning mellan tio och halv tolv. Efter det fick vi mat, makaroner och köttbullar. Och jag åt väl en del, det var jättegott. Sedan vilade vi lite och sen var det dags att gå på träningen igen. När träningen var slut fick vi vilat en liten stund, sen var det uppvärmning för B-laget inför match mot Norrköping. Spelade lika, och vi var inte alls bra. Fy faan asså.
Efter matchen skyndade jag mig hem och duschade. Sedan åkte jag till landet där det var kräftskiva. Eftersom jag inte äter kräftor fick jag köttfärsröra, och det var gott. Det var en trevlig kväll. Sa jag förresten att jag vann på Plump, att jag var plumpfri fram till sista omgången? Haha. Kul var det iaf.
Sedan gick vi ner i lillstugan och lade oss.

Upp vid nio i morse igen. Träning vid tio, så jag fick åka från landet i tid. Efter träningen åkte jag hem, duschade, vilade och åt. Sedan var det samling inför match mot Önnered, Görans Önnered. Och vi spelade lika, så jävla bra var vi. Det var kul att så många var och kollade när vi var så bra. Vi borde ha vunnit egentligen..
Fick spela mer än jag trodde att jag skulle få, och det gick väl bra..

Efter matchen åkte Vickan och jag till IKEA. Ska nog dit i veckan och köpa massa lådor.

Nu sitter jag bara hemma och väntar på att maten ska bli klar. Har kollat på One Tree Hill. Så jävla bra är det. Längtar tills bror min laddat hem de nya avsnitten och de, så jag kan få kolla på det..
Sen ska jag sova, efter att ha talat med min kära vän Jessica. Om hon nu ringer idag.. 

- "I do not care" -

So long.

En ära att gästa din blogg…

Jag kan ju börja med att presentera mig, mitt namn är Caroline och jag är varken bra på att skriva eller det svenska språket dvs felstavningar och ej utmärkta kommatecken kommer att förekomma.. deal whit it.

 

 

Maria vill du veta om min dag?

Jag berättar min dag…

 

Den började runt 01.55 egentligen jag drömde något fruktansvärt jag dock inte kommer ihåg men det var läbbigt iaf. Ca 01,57 tog jag med mig mitt täcke och la mig bredvid min mamma. Yeah 19år och rädd för allt!!

 

Blev väckt kl 9.00 med frukost på sängen, ägg mackor med te. (Jag kan lätt vänja mig vid det)

 

10.00 in i duschen, 10.03 ut ur duschen… (Min mamma har läst en artikel om att vissa kändisar månar om att inte göra slut på för mycket energi, så jag ville testa)

Det gick sådär, gick in i duschen igen kl 10,05. Ändå stod det i artikeln att ”kändisarna” hinner borsta tänderna på dessa tre minuter också…

 

11.13 beger vi oss mot nordstan för att inhandla min redan undanlagda Overknee stövlar från Bianco (nu mera det nästan dyraste jag äger)…

 

11.46 sätter vi oss i bilen igen för att färdas mot Skene/Kinna.

 

Otroligt trevliga ställen båda två, det shoppades lite också.

 

-       En vin röd Ed Hardy tröja.

-       Rosa basker från Gant.

-       Marinblå club jacka från Jc.

 

        Någonstans emellan baskern och jackan lunchade vi också på Lounge i kinna, mysigt ställe… Mamma åt dagens bestående av Pannbiff och potatis medans jag ville vara lite speciell och beställa en plocktallrik med chili marinerade räkor, vit lök och oliver mix, parma skinka, rostat bröd, ost m.m.

 

Sen var det bara tråk tråk fram till idol då vi fick höra Anna Bergendahls helt makalösa röst.

 

På väg hem från en kort visit hos Sandra fick jag syn på en stor tjock hare som kutade så fort han fick se mig, men han lämnade något en har bebis och då var det plötsligt ingen han hare utan en hona. Iaf jag tyckte så synd om den lille att jag ringde min far (jägaren) bad och bönade att jag skulle få ta med den hem, men inte istället fick jag en lektion om att harar gör så, även rådjur. Like I care, jag ville ju bara sno med mig den hem så att ingen annan skulle få gosa sönder med den. Mhööööök.

 

Maria det var min dag…

 

Jo förresten jag har läst lite i din blogg och du skriver i ett inlägg att Hanna Jeppsson är en tjej man alltid kan lita på när det gäller utgång, haha. Jag fick ett roligt sms idag från henne ”utgång ikväll?” hmm Hanna lilla, du tränade inte i tisdags för att du antagligen har hjärnskakning eller något och nu vill du ut… Hur tänker den underbara jäntan? Diggar henne stenhårt!

 

 

Maria det har varit en ära att få lägga in lite dynga i din blogg som enligt mig skulle kunna ge dig en massa pengar, och jag kan sånt… För jag läser Blondinbellas blogg varje dag! 


give me some chocolate

Ja, Ankan. Gör det bara.

Var ju i Avesta i helgen. Det hela började med en lång tågresa på fredagen som faktiskt inte kändes så lång som den var. Jag åt min mat och lite av Martinas och sen var vi framme. Åkte buss från Krylbo till Avesta, Mikael lyckades pruta busschauffören med två Bingo Lotter. Vi kom fram till hotellet och hann vila lite innan vi åkte iväg och åt. Sedan var det match mot RP. Den spelade alla, och vi vann ganska enkelt. Efter matchen bjöd Erik mig på en jättegod chokladmuffins, som jag hade förtjänat. Sedan stack vi till hotellet och Palle och jag åt vår grillade kyckling och potatissallad. Sen var det samling och god natt för de som ville. Jag satt uppe på rum 51 och spelade Go Fish med Steffi, Annie, Eddie, Malin och Stina. Sedan gick jag hem till min kära rumskamrat och sov.

Sovmorgon på lördagen, det var skönt. Första matchen spelades vid halv två, och den fick jag stå över. Vi vann den ganska enkelt också. Sedan hem och äta, sedan vila. Efter det var det nästa match, och den fick jag vara med på. Även denna vann vi ganska så enkelt. Efter matchen skyndade vi iväg för att äta, men de hade redan stängt. Fast de öppnade för oss, så snälla som de var. Palle, Martina och jag hade ett riktigt roligt samtal. Jag skrattade så jag grät, och fick ont både i bröstet och i magen. Efter maten åkte vi till hotellet och duschade. Malin och Martina kom förbi och hälsade på oss i rum 54, och sedan var det läggdags. Jag hade precis somnat när brandlarmet går 23.59. Säger till Palle att hon får gå ut och kolla om det är på riktigt eftersom jag inte hade några kläder på mig. Och ja, det var på riktigt. Så det var bara att ta på sig kläder och utrymma hotellet. Även festen som var i baren på hotellet, där hela byn hade samlats för att se på när Ken Ring uppträdde, fick uttrymma hotellet. Och de jävla tröga jävlarna tjötade emot och stod och bråkade. Irriterad blir man på de. Sen fick vi alla gå in, när de hade konstaterat att det var en rökmaskin som flippat ur bara. Så det var bara att gå och lägga sig igen.

Upp tidigt på söndagen för att möte Avesta/Brovallen som gått upp i elitserien iår. Vann med 6 bollar, tror jag. Bra gjort av oss. Sedan fick vi åka iväg snabbt för att äta, skulle sedan åka till hotellet och vila. Men hotellet skulle stänga när vi kom dit, och vara obemannat fram till måndag morgon. Så det var bara att packa ihop och bege sig till hallen där vi skulle spela final mot Skånela. Förlorade finalen, släppte inte lite onödigt för mycket. Men det gjorde även Skånela. Men vi ska vara jävligt nöjda med den här helgen ändå.
Efter finalen var det fort iväg, duscha snabbt. 18 tjejer duschade och bytte om på en kvart. Inte ens en minut var om man slår ut det, inte alls illa. Världsrekord!
Sedan var det en lång tågfärd hemåt, och den kändes verkligen lång. Fast vi hade väldigt kul med Marcus. Haha.
Sen blev det ett sånt där jävla personligt samtal också. Hatar det..

Men helgen har vart helt underbar. Fast har saknat Vickan hela helgen..


- "Jag berättar det för Martina sen" -

So long. 


i'm sorry

Förlåt att jag skriver så trasigt än en gång. Börjar bli till en vana, iaf när jag är trött.
Så det är väl så det blir när jag är trött. Ni får ha överseende med det.
Take it or leave it, liksom..

here we go!

Konstigt nog har jag längtat länge efter den här helgen. 
Jag som inte gillar att spela matcher så egentligen, gillar mer att träna. Och nu när han ska kolla på mig sådär också, då känns det extra jobbigt. Snacka om att känna press. Men det ska jag klara av, behöver inte tänka så mycket på det heller egentligen. Bara att göra det jag kan, vad nu det är..

Igår efter jobbet tog jag det lugnt. Åkte till frissan och lät Jossan färga ögonfransarna. Så nu slipper jag se så sliten ut utan sminket. Haha. Sedan började ju Idol och det var man ju bara tvungen att titta på.

Idag efter jobbet åkte Lill-Git och jag till Gårda Johan för att köpa godis. Och ja, jag jobbar med Lill-Git..
Sedan hem snabbt för att byta om och sen till träningen. Efter träningen serverades det mat. Vi kommer ju få det efter träningen varje torsdag i stort sett. Så skönt att slippa laga mat när man kommer hem och är seg efter träningen.

Så imöra åker vi då. Frågan är vad jag ska ha för käk med mig. Men det får lösa sig.
Spelar mot RP imöra kväll. Det är det laget Erik har, ska bli kul att spela mot de iaf. Sen får vi se vad som händer, och vilka man kommer få bo ihop med och så.
Idiot som man är har man glömt sina tofflor på jobbet, så får tejpa ihop ett par gamla eller något.

Vi fick våra kläder idag också. Okej, inte jag. Men alla andra. Skitsnygga kläder iaf, och jag får ju mina snart jag också. Har iaf fått min fina väska. Så det är gött.

Är trött, så ska bara packa och sen sova.

Kommer sakna min Vicktoria i helgen, kommer kännas konstigt utan henne..

- "nej det är inte rasberry, det är hallon" -

So long.

fucking GAIS


fuck fuck fuck.
Är fortfarande irriterad. Kan inte förstå hur det kunde bli såhär. Visst sa jag det innan, att GAIS skulle vinna. Men jag trodde inte att det skulle kunna vara möjligt egentligen. 
Det var längesedan jag var så arg som jag var igår, riktigt förbannad var jag. På Blåvitt, på GAIS och på den jävla domaren som blåste sönder matchen. (ja, han var kass åt båda håll)
Sa till Vickan igår att om jag såg en GAIS:are på ett övergångsställe skulle jag köra på honom.  Det blev tyvärr inte så, och tur är väl det egentligen..

Men arg är jag fortfarande. Och inte blir det bättre av att LG, en GAIS:are jag jobbade med i Eslöv, skickar ett sms direkt efter matchen och ska hetsa. Det är inte bra. Jag var tvungen att behärska mig.
Och vill inte träffa Billy idag. Billy, jävla Billy. Han kommer att vara så dryg.. Jävla jävel.

- "det är gratis för tjejer om killarna betalar" -

So long.

RSS 2.0