money, honey

Jag har aldrig påstått att pengar kan köpa lycka. Men det kan ta mej faan köpa glädje. Och nej, lycka och glädje är inte samma sak.

Idag fick jag se min skatteåterbäring. Och ja, jag känner en sån glädje så det är inte sant. Över 5000 kr får jag tillbaka, mer än så säger jag inte. Och lägger man till de pengarna i den pengahögen som jag hittade tidigare i år har jag en hel del pengar, och det får mig att bli glad. Nu kan jag åka på semester i sommar, behöver inte lägga till mycket pengar alls. 

Så jävla gött!




Och nej, pengarna får mig inte att bli lycklig. Det är annat som får mig att bli det.


you are my man

Åh, vad jag är trött.

Åkte in till stan efter jobbet idag. Skulle kolla på ett par ljusa jeansshorts på Gina, och ett par andra skitsnygga jeans på Bik Bok. Jeansshortsen var inte så snygga på, inte på mig iaf. Sen hittade jag inte heller de snygga jeansen på Bik Bok, köpte istället en turkosblå tjocktröja och ett långt aprikosfärgat linne. Sedan gick jag till Carlings och köpte aprikosfärgade byxor, typ chinos och en till blå tjocktröja. Det roliga är att tjocktröjorna ser ungefär likadana ut, bara olika nyanser av blått. (visar bilder lite senare).

 

Åkte sedan och hämtade mamma, lade fram att jag var godissugen så vi åkte till 4-gott och köpte massa godis.

Efter det körde vi hem och fixa i mina pärmar här hemma. Papper hit och papper dit. Men vi blev klara till slut.

Sedan slog vi oss ner i soffan framför handbollen. Lite kul att min man (Bååk), Sannas man (Zacke) och Soffies man (Aren) är på plan och tv samtidigt. 

 

Var tänkt att mor och jag skulle käka våfflor idag, men vi flyttar det till imöra. Så ikväll blir det att möla godis till handbollen. Sedan kommer ju också Christine och Brothers & Sisters. Desperate Housewives har jag ju redan sett, annars hade jag tittat på det också.

 

Hungrig som faan är jag också. Får slänga i mig något bra också, inte bara godis.

Crap!

 

Nu ska jag gå mannekäng för min moder. Hepåre!


...

 

 

varje gång jag ser dig

fylls jag av värme

värme som håller mig varm när vi är tillsammans

 

jag ler och jag skrattar

du håller min hand

och viskar att jag är din

att du är min

bara min

 

"jag älskar dig"

är de orden jag somnar till

och vetskapen om att du ligger här bredvid mig när jag vaknar

jag är din

du är min

 

jag älskar dig..


but I don't want nothing at all

När jag kom hem nu satte jag mig framför tvn med min kära BK-mat framför mig. Jag zappade runt och hamnade på MTV och "My super sweet 16". Jag höll på att dö. Visst, okej att man är rik åså. Men man behöver ta mej faan inte bete sig som en bortskämd skitstövel; ska ha den dyraste bilen för 100 000 (istället för den för 40 000 kr, för den kostade för lite), bara hennes VIP-vänner fick dansa på scenen (men de dansade nere på golvet med de andra och hon blev arg och skällde på de för att de dansade med sina vänner).. Asså, jag bara skrattar åt henne. Vilket jävla skämt!

 

Jag mår för övrigt jättebra, nästintill lycklig.

Vad kan ha orsakat detta?

 

En sak är iaf säker;

Jag har de bästa vännerna som finns, och jag älskar de alla på olika sätt!


partynight

Haha. Vad hände igår egentligen? Det är bara sånt som kan hända Jessica och mig. Men det är roligt.

 

Gårdagskvällen började hemma hos Jessica med middag. De inbjudna var Carro, Linn, Cissi, Charlotte och Micha. Efter maten slöt även Moa upp med oss. Vi pratade mycket, spelade lite spel, drack dricka och lekte lekar. Sedan skrattade vi en hel del, mest åt Moa. Det var så himla roligt. Jag skrattade så jag kiknade, ögonen rann och luften tog slut..

 



vems lillebror är det?

 

Efter ett tag tog vi bussen in till stan. Där begav vi (Jessica, Linn, Micha och jag) oss till Valand och det var riktigt roligt. Vi fortsatte vårt drickande och började med dansandet. Vi träffade även Putte, älskade Putte. Satt och tjötade med honom ett tag, Sedan gick Jessica och jag till Parkan där vi träffade annat bra folk. Carro, som jag inte träffat sen jag vet inte när. Ska kanske träffas och ta en fika i veckan..

 

När vi gick från Parkan åkte vi iväg på efterfest i Johanneberg med några hockeysnubbar. Trevligt, men ack vad trött man var. Sedan kom Aleks och körde oss hem till Jessica, så vi var hemma strax innan nio på morgonen. Ja, det blev en VÄLDIGT sen kväll. Men det var roligt. Ofta man är ute till klockan nio. Haha. Men, det är väl sånt som händer Jessica och mig. Vad som helst kan hända när vi är inblandade. Och det är det som är så jävla bra!

 

Idag har det inte hänt så mycket. Kollade på RIK-Sävehof på tv. Sedan lagade vi mat, mor och jag.

När man gått en hel dag, sådär halvbakis, och inte känt något sug efter mat och när matsuget äntligen kommer igen, då är nog ta mig faan maten som godast! Finns nog inget godare..

 

Linn och jag hade några djupa samtal under kvällen. Hon är en klok kvinna med vettiga åsikter. Och hon berömde mig för min inställning till livet och till mig. Sen kan hon ha fixat en back-up plan till mig senare i livet. Men jag hoppas inte att det blir så, vill att hon och Robin ska förbli ett par. Så söta som de är.

Men jag gillar verkligen Linn!



en klok kvinna med vettiga åsikter


I will love again


update

Väldigt dålig uppdatering här på det senaste. Men har knappt vart hemma, och när jag väl har varit hemma så har jag inte haft tid.

 

I tisdags åkte jag hem till Jeffan för att sova. Det var trevligt. Fick bara gå upp tio minuter tidigare än vad jag hade gjort om jag sovit hemma. När jag kom hem efter jobbet lade jag mig i soffan för att sova. Sen åkte jag hem till familjen Grgic. Käkade först Pitta (stavas det så?) och sedan åkte vi för att titta på RIK och Nords juniorer. RIK vann hyffsat stort. Robban var där också, har inte träffat honom sen Åhus typ.. Tillbringade sedan natten i Annas säng, dock ensam.

 

Torsdag efter jobbet hade Pauline och jag mycket att fixa. Jag fick åka hem och hämta korten till tränarna bla. Sedan till blomsteraffären för att fixa buketter. Efter det var det träning, minihandboll. Mitt lag hade vunnit om inte det vinnande laget hade fuskat. Det var kul när alla satt och skrek: "FUSK! FUSK! FUSK! FUSK!" när Mikael berättade vilka som vann..

 

Igår var det så stressigt så jag bara ville sätta mig ner och gråta. Det började med att jag hade glömt plånboken så mitt besök på systemet blev inte när jag hade velat ha det. Sen fick jag köra Martina in till stan (när jag inte hann egentligen, men vad gör man inte för sina vänner?) för att Palle inte kunde. Dåligt. Sedan hem och hämta plånboken  för att bege sig till systemet där det var 30 min kö. Hann jag ens hem och packa allt innan Jeffan och Natta stod utanför mitt hem med dunkadunka musik?

Åkte sedan hem till Jimman och fixade oss. Efter ett tag dök till och med Jimman upp. Sedan kom också Calle, Elin, Moses, Mayra och Jennifer. Vi tjejer och Moses åkte sedan in till stan, begav oss till Valand. Där var det riktigt kul, som vanligt. Jag dansade hela kvällen/natten. Det kom till och med fram en kille som sa det till mig, att varje gång han såg mig så dansade jag. Sen lade han också till att han tittade rätt mycket på mig. Haha!

 

 

Jag tycker för övrigt det är jättekul när Sävehof-tjejer stannar upp, pekar på mig och sedan säger något. Det är sådant som kan göra min dag/kväll. Jag kan inte annat än att skratta högt åt det, och det gjorde jag igår. Och nu när jag tänker på det börjar jag le igen. Haha.

 

Kom väl hem vid fyra tiden och somnade näst intill direkt.

ciao


telenor

Dessa jävla telenorförsäljare som bara vill lura på mig massa grejer. Och dum som jag är går jag på det också. Idiot! Först ny mobil och nytt abonnemang. Och nu, mobilt bredband. Men visst, aldrig dumt med mobilt bredband. Då kan jag surfa precis överallt jag vill. Förutom ute i stugan i Dalarna kanske, men det får jag leva med..

 

 

 

Igår färgade vi Carros hår, det gick kanske inte jättebra. Så vi får göra om det idag. Och då ska jag nog köpa nya glajjor

Idag har jag jobbat, sedan åkte jag till Backaplan för att köpa mascara och lösnaglar. Sedan gick jag in på Gina för att hälsa på Emelie. Var kul att se henne igen, får kommer tillbaka imöra och handla det jag lade undan. Så får förhoppningsvis träffa henne imöra igen. Sedan blev jag då pålurad ett mobilt bredband. Sedan åkte jag till Mayra i Angered för att hämta mina skor som jag glömde där sist. Snackade lite, sen kände jag bara att jag var tvungen att åka hem för att vila. Och nej, jag har inte gjort det än. Men snart, mycket snart. Måste hinna sova en liten stund innan träning. Palle hämtar väl mig om en timme lite drygt..

 

Imöra är det våffeldagen. Då mina föräldrar inte är hemma får jag stå för våfflandet själv. Men kul att göra våfflor till bara mig. Nej. Så om någon är sugen på att komma på Våffelkalas imöra så är ni hjärtligt välkomna. Säg bara till, så jag vet hur mycket jag ska köpa åså..

 

Vilostund på G nu..


please forgive me

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, men det var riktigt trevligt ändå. 

Damerna spelade lika mot Hisingen, men serien vanns av oss ändå. Mohaha!

Sedan åkte jag hem till mig ihop med Annie och käkade donkenmat. Sedan begav vi oss upp till hallen. Där vann herrarna riktigt stort mot Eslöv, mäkta imponerande match. Dock gick de inte upp till Allsvenskan direkt, utan får kvala då Kropps vann över H65 med en boll. Lite surt att H65 ledde hela matchen. Med en minut kvar stod det lika, H65 sköt och skottet tog i stolpen sen rullade bollen på mållinjen. Målvakten tog bollen och kastade den till en utespelare i Kropps som kontrade och den jäveln satte bollen. Så gick det till enligt rykten. Men man ska inte tro på allt man hör..

 

Efter matchen var det middag uppe på Glasterrassen för damerna och herrarna. Efteråt blev jag erbjuden en semla och eftersom jag älskar allt som man kan ha i munnen tackade jag absolut inte nej. När semlan var uppäten körde Maggan hem mig där jag fick packa min väska fort. Tycker att jag var riktigt snabb, tror inte Maggan gjorde det då hon hade stängt av motorn när jag kom tillbaka.. Åkte sedan hem till familjen Toft där resten av kvällen spenderades. Vi kollade på fotboll, Parlamentet, Så ska det låta och Beck. Mycket trevligt. Peter och Björn åkte även in till Seven Eleven för att köpa brownies. Och alla vet ju vad jag tycker om brownies.. MUMS!

 

 

Sedan sov vi, efter mycket pratande.

 

Idag har jag bara jobbat. Sitter hemma här och är jättetrött. Caroline kommer hit efter sin träning ikväll. Ska bli mysigt..

Hemsedal verkar förövrigt bli ett jävla gött gäng. Och det blir bara fler och fler som ansluter sig..

 

 

Jag är jävligt ledsen. Tror att det är kört för mig med P Toft. Det hände någonting igår kväll, precis innan vi skulle lägga oss. Jag skäms för mycket för att prata om det än. Jag ångrar det innerligt, det hade inte behövt att hända. Men nu gjorde det det, och det finns tyvärr inget jag kan göra för att göra det ogjort.

Fast han kanske kan leva med det, leva med den vetskapen. Jag skulle ju nog kunna tänka mig att leva med honom trots att han snoozar för mycket. Han snoozar länge, tillräckligt länge för att det ska vara irriterande. Men, jag kan leva med det..


mobilephones

6 cider låter inte helt fel, faktiskt!

 

Om någon skulle fråga mig vad jag gjorde igår så hade jag nog först börjat skratta, sen hade jag funderat på om jag verkligen ska berätta eller om jag ska hitta på något. Men sen är ju inte jag en sån som hittar på saker sådär, jag står för vad jag gör och för vem jag är. Så då hade jag berättat att vi satt med våra mobiler och skickade låtar till varandra. Men jag avslöjar inte vilka de andra är, ifall de inte vill bli uthängda såhär.

 

 

Kom precs hem från JJ. Har spenderat natten där. Alltid lika trevligt. Frukosten med familjen är inte illa heller, var längesedan jag var på en sådan frukost med en familj överhuvudtaget. Minns inte när det var sist..

Är hemma för att byta kläder, sedan ska jag åka till Lundbystrand och se när vi vinner serien. Hoppas de kör över de jävlarna idag. Jessica och Malin kommer nog få en och annan hård smäll. 

Efter den matchen bär det av till Lillekärrshallen för att se herrarna ta emot Eslöv. Vinner de samtidigt som Kropps förlorar mot H65 går våra herrar direkt upp till Allsvenska. Vinner de och Kropps vinner får de kvala. Förlorar de så spelar det nog ingen roll, de blir nog kvar i ettan oavsett vad.. Därför ska vi dit och stötta de. Hade vart kul om de går upp i Allsvenskan samtidigt som vi går upp i Elitserien.

 

Sedan kommer min sambo hit och vi ska väl umgås (det är väl det man gör med sin sambo? 

tired, tired, tired

Sista matchen för säsongen, vinst även där. Snacka om att det gått bra för oss det senaste. Om man inte räknar med Önnered matchen, som vi skulle glömma ju, har vi 6 raka segrar (om jag inte minns helt fel?)

 

Är för trött på skiten för att orka ta upp det. Förstår bara inte varför du beter dig som du gör..

 

Ikväll är det samkväm med Jessie, Kåson och Malin. Sen kanske jag svänger in hos Toften & co. Får se vart kvällen slutar..

Nu ska jag iaf sova en stund innan jag ska plocka upp Jessie.

 

Förresten. Ishockey, hockey och fotboll på tv samtidigt.. Blåvitt spelar, klart att man väljer det framför allt då.

 

Tack, mina vänner. Tack för att ni finns och för att ni är så underbara.

 


medley

Snacka om att man har bra kompisar. Jessica ska göra några situps för mig på gymmet sen, hon är ta mej faan en riktig kompis! Om fler var som henne hade jag vart sjukt vältränad.

 

Jaha. Så då har man vart vaken sen halv sju. Vaknade, strax efter att Måns Zelmerlöw hade upprepat vad någon sagt till honom, av steg i trappan. Det var pappa som skulle väcka mig, skulle ju köra mina päron till Landvetter. Men det gjorde jag inte, körde bara därifrån. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid, så illa som jag mår på morgonen nu. Illamåendet har varit borta ett bra tag, men det verkar komma tillbaka. Det märker jag på matcherna med. Jävla skit.

 

Jag vet inte hur många som tittade på Lets Dance igår. Jag gjorde det iaf. Och David Hellenius säger: "Efter pausen ska Darin sjunga ett medley av sina bästa låtar". Helt utan att tänka på det skrattar jag högt för mig själv. Sedan kände jag att jag var tvungen att höra av mig till Jeffan, min plikt som vän, och säga att Darin skulle sjunga. Hon satt redan bänkad framför tvn, hade jag trott något annat? Nej, hon har säkert kollat upp på hans hemsida eller något. 

Pappa frågar mig: "Har han så många bra låtar att han kan sjunga ett medley?". Och det var just detta jag skrattade högt åt innan. Ändå att min pappa har sån koll liksom. Iaf, Jeffan lyckas gissa rätt på tre låtar som hon trodde att han skulle sjunga. Och det var de enda. Alltså, han gjorde ett medley på sina bästa låtar, tre låtar. Lite pinsamt att göra ett medley i det läget. Ett tips: satsa istället på en låt och ta hela den låten.. Och skippa stönet, för faan!

 

 

Fast, då hade jag inte kunnat ha kul åt det hela..


i love you

Tänk att ett tv-program kan träffa rätt sådär, vid rätt tidpunkt. Is it faith maybe?

Ja, jag vet då faan inte. Det enda jag vet är att det träffade så in i Norden rätt. (Vill inte avslöja vilken serie det handlar om, då jag vet att många som läser här följer denna serie och vill inte förstöra för de som inte kommit så långt som jag har.)

Men en tjej har en sjukdom, en svår sjukdom. Och just den sjukdomen är vad jag har gått och tänkt på sen igår. Därför reagerade jag nog som jag gjorde när jag såg avsnittet. Jag storgrät och ville inte sluta.. 

Hoppas att det är bättre med dig än med henne i serien..

Jag älskar dig, och vill inte att något ska hända dig.

 

 

 

Bobbovic 


pain in my heart

Tja, vad ska man säg?

Lugn dag efter jobbet idag. Packat upp mina väskor efter mitt resande. Eller ah, nästan iaf. Har lite kvar. Hatar att packa upp.

Nu ligger jag här i sängen, borde kanske sova snart. Ska köra päronen till Landvetter imöra bitti. (Ja, pappa kom hem igår, åker imöra, kommer hem en vecka senare, för att åka på söndagen igen. Hej, kul att se dig!)

De jävlarna ska åka till St Anton. Utan mig. Men hey, jag åker ju till Hemsedal med ett gott gäng. Och vad är väl backarna i St Anton jämfört med de i Hemsedal..?

 

 

Fick ont i magen idag, så jävla ont. Och i hjärtat. Fick reda på en sak. Inte alls kul. Vill bara lipa. Det kan bara inte vara så, jag vill verkligen inte.. Jag håller alla mina tummar för dig, och att allt ska gå bra. Min älskade vän..




Har för övrigt fått en sambo i nästa vecka. Kanske den bästa.

Love you, my dear!


you should be proud..

Bella gnällde lite om dålig uppdatering.. Men trot eller ej, jag har skaffat ett liv. NOT!

 

Galan igår var så bra. Både sorglig, vacker och rolig. Filmen om Sara och Jennie fick mig att fälla en och annan tår. Så även bilderna på Bosse. Sen när Jonas Gardell berömde Sara, då var det också svårt att hålla tårarna borta. Annars var det skönsång av Nicole, grym dans av några tjejer och Nöjeskompaniet stod för underhållning. 

Jag måste bara säga: Jonas Gardell. Såå jävla bra. Han var så rolig. Hans minspel och gester. För att inte tala om skämten. Jag skrattade så jag grät. Svårt att förklara för er som inte var där. Väldigt fin gala. Sara och de andra tjejerna ska vara riktigt stolta över vad de har lyckats åstadkomma..

 

Sedan åkte jag med Marlena och Axel hem. Axel var något speedad, och Marlena blev blinkad (den stackaren).

Kom hem inatt, orkade därför inte jobba idag. Istället har jag legat i soffan och tittat på Så ska det låta, NCIS och Mästarnas Mästare. Sedan kom Palle förbi och vi fixade kort till tränarna. Sedan gick jag upp till centrum, köpte mig en kebabrulle för att sedan vandra vidare till hallen. Umgicks lite med de andra i laget samtidigt som jag tryckte i mig rullen innan det var dags att åka iväg till Uddevalla och spela match. Och vilken match vi gör, snacka om upphämtning. Första halvlek var väl inge vidare, vi låg under med 15-9 i halvlek. Det tar 9 minuter i andra innan de gör deras första mål för den halvleken. Snacka om murförsvar och murmålvakt. Och då hade vi gjort fem mål. Sedan tutade vi på. Sara Veteli gör sista målet med mindre än en minut kvar, och vi håller sedan undan de jävlarna. Så jävla gott med vinst! 

Cider på söndag!

 

Jobb imöra. Därför blire god natt nu.


wont change a thing

Då internet har legat nere hemma hos familjen Fagberg har det varit dåligt med uppdateringar på denna sida. Men det får ni leva med. Här kommer en lite kort uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna.


Fredag: Vi kom iväg till slut. Fast det blev inte med Jeffans bil, vi fick ta hennes pärons bil istället. Resgänget var: Jennifer, Maria, Andreas, Pauline och Jasmin. Åkte till Palles moster i Helsingborg. Där käkade vi potatismos (I love it!) och köttbullar. Sedan fick vi glass och ananas, därefter serverades det semlor. Att vi inte rullade ut därifrån är ett under.

Letade sedan förgäves efter signalhorn. Jasmin spydde också, så vi fick handla lite kläder på Center Syd. Kärras match gick inge vidare. Jag åkte sedan hem till Soffie och käkade grillat. Gott. Sedan var det god natt.


Lördag: Soffie och jag fixade oss. Försökte få tag i trumman i Norrevång, men vaktisen var inte där. Så vi fick vara trummlösa. Kom lite sent till matchen, som Kärra förlorade. En snabbis in till Lund för att besöka Systemet bla. Jag kollade sedan på Karlshamn-Lundagård, Karlshamn vann. Soffie kollade på annan match. Men jag satt med Eslövpacket, sen dök även Pernilla upp. Soffie, Pernilla och jag stack till Nova Lund för att käka lite och snacka lite skit. Det var gött. Sedan tillbaka till Idrottshallen för att se Kärra förlora mot Sävehof.

Åkte sedan hem till Soffie och tog det lite lugnt. Planerade för kvällen. Sedan fick vi slänga i oss maten och slänga på oss sminket. Åkte sedan till någon för att kolla på Melodifestivalen, vad hände där liksom?

När den var slut och Marlena hade vunnit åkte vi in till Lund. Där träffade vi RIK-killarna, Sanna och annat löst folk. Vi hade en riktigt trevlig kväll där på Mynta. Sedan mötte Soffie och jag upp några kompisar till henne som lagade makaroner till oss hemma hos Soffies syster, där hon och jag skulle sova. Faan vad mycket salt han hällde på.


Söndag: Klockan ringde 09.00 - inte kul! Vi skulle se Karlshamn-Sävehof. Tyvärr förlorade Karlshamn. Sedan var det dags att se Kärra vinna sin första match för helgen, mot Lundagård. Palle och jag tyckte att de skulle tacka publiken, vilket de gjorde till slut. Satt sedan i FoF Arenan och väntade på att finalen skulle dra igång. Jag fick sitta med Hagmans tröja hela matchen!! Visst den var svettig åså, men det var det värt.

Skuru vann finalen mot Sävehof, så rätt.

Av de tre lagen jag hejade på under helgen, gick det bra för två av de. Dock inte det laget jag hoppades på mest, men så kan det gå ibland. Skuru vann (som jag hade tippat), Karlshamn kom på tredje plats och Kärra på en sjunde plats.


Efter prisutdelningen åkte jag med Karlshamnsbussen till just Karlshamn. Där bjöds det på kladdig mat. På kvällen kom Foppa förbi och vi tittade på Beck..


Måndag: Jennie och jag gick på stan ett tag, käkade lunch och sedan gick hon iväg till jobbet. Jag skulle träffa Sara, så skulle bara fördriva tiden tills Sara kom in. Inte bra för plånboken. Jag köpte mig en klänning, en kofta och ett par jeansshorts. Men det var bra inköp. Sedan kom Sara in och vi skulle hitta skor till henne. Vi hittade ett par skitsnygga, dock inte i hennes storlek. Konstigt att alla skor i strl 36-37 är slut, har alla små fötter i Karlshamn? Till slut hittade vi ett snyggt par i hennes storlek som hon köpte. Efter det gick vi och solade, skönt. När vi kom hem stod maten på bordet. Sedan tog vi det bara lugnt på kvällen. Käkade godis och skreksjöng i bilen. Underbart!

(Eftersom jag inte sitter vid min dator blir det ett bildlöst inlägg)


JSM

Jag tycker att det är så roligt. 

Jag är så nervös, en sån nervös-laddad känsla. Och då ska jag inte ens spela. Men jag tror det har att göra med att jag vet hur det känns att vinna, och det är helt underbart. Kan inte beskriva känslan. Inte heller känslan när en underdog går och vinner. För så var det ju när vi vann, ingen trodde på oss. Publiken visade sig inte förrän de sista 8 minuterna i finalen. Vart var ni innan liksom?

 

Men i helgen, då ska jag göra allt för att heja på våra tjejer. Okej, vi kanske inte har några tutor, trummor eller något sånt annat. Men vi har oss själva, och vi har kärleken. Det räcker gott och väl. Sen tror jag det betyder mycket för spelarna att vi åker ner dit och hejar på de, för deras skull. De har vårt stöd i ryggen liksom.




Resan har dock blivit lite försenad eftersom Jeffans bil vart på service. Vilken sekund som helst hör hon av sig och säger att hon är på väg. Då blir det att packa ner det sista, till exempel denna dator som jag har i knäet. Sen är det bara att vänta. Känns som att jag inte gjort så mycket annat den här dagen. Kanske därför jag är nervös, för att jag fått sitta och vänta..

 

Näe, nu blire åka av!!


singing bee

Vilken himla tur att jag vaknar vid sju och inte kan somna om när jag egentligen kan sova till tio! 

Men nu kan jag ju packa i lugn och ro, och se till så att jag verkligen får med mig allt jag vill.. Undrar hur många väskor det blir för min del idag?

 

Ligger i sängen. Datorns batteri dör om en stund, då får jag gå upp och käka frukost eftersom jag glömde ta med laddaren in hit igår. Men det gör inte så mycket, är så jävla hungrig ändå.

Som jag sa igår så löste bror min problemet med Ipoden. Så nu är den laddad med bra musik och vägen ner kommer präglas av Paulines och min skönsång. Den ena är värre än den andra,  men vi har kul iaf. Och tror nog att de andra har kul åt oss också. Själva tycker vi nog att det låter jävligt bra.

 

 

1/2

 


..

telefon ringer, men vågar jag svara?

jag vill inte förklara det som hänt

den fortsätter ringa, och jag vill bara springa därifrån

jag vill bara glömma, glömma det som var

 

jag vet att jag inte vart så bra

för jag inte sa det som det var

det kanske tar en evighet

innan jag förstår min ensamhet

men lova att alltid finnas där

fastän det har blivit som det är

för ingen förstår så bra som du

det kan jag lova här och nu

 

sist när jag såg dig, då var du så ensam

dina ögon var inte de samma som jag minns

kan du förlåta, istället för att gråta?

för jag vill bara glömma, glömma det som var

 

du måste förlåta mig, jag behöver dig

jag ska ringa upp,  om jag får vara själv ett litet tag


i'm gonna miss you forever

På min Ipod står det att man måste mata ut innan man kopplar från den. Hur ska man kunna göra det om datorn inte ens hittar den? Och nu sitter den inte i heller, hur ska jag då kunna mata ut den? Jävla skitgrej.

Och den som skulle stå får musikunderhållningen imöra. Får ringa bror och se om han kan hjälpa mig, det brukar han kunna göra.

 

Iaf. Imöra åker vi till (som Carro sa) varmare breddgrader. Ett mellanstopp i Helsingborg för att hälsa på Palles moster och för att besöka Systemet. Maria måste ladda upp för helgen, även denna helgen kommer att bli en tuff helg. Det blir det alltid med Soffie. Undrar om det är hon som har dålig inflytande på mig, eller tvärtom?

 

 

Är så kul när man får höra att man inte märker på mig om jag är packad eller ej, för jag är alltid så sjuk. För mig är det positivt, jag behöver inte en jävla massa sprit för att kunna bjuda på mig själv. Jag är rolig som jag är liksom. 

 

Åh, vad jag vill hetsa dig. Hade vart så himla kul. Men det gör jag inte. Är lite mognare än vad du är. Så sorry. Jag bryr mig inte ens om vad du säger, lilla vän..

 

 

Packar nu iaf. Det går väl sådär bra. Lite av kläderna ligger i tvätten. Men hur ska jag kunna veta nu idag vad jag känner för att ta på mig i nästa vecka. Och vad ska jag ha på mig på kvällarna i helgen? Och på galan på onsdag? Ska ju kanske bli ett kärt återseende med Linus. Jag vet att Soffie gärna vill att vi träffar honom. Men för mig spelar det ingen roll, bara jag är med henne.

 

Karlshamn snart också. Jävla flängade för min del. Och kanske blir det mer. Beroende på utgången av helgen. Som vi konstaterade idag: "Ingen fest utan Sköld".

 

Inte ens 1

 


sign, sailed, delivered - i'm yours

Nu är det bestämt. Så gott som iaf. Större delen av nästa vecka ska spenderas i Karlshamn med en av de underbaraste familjerna som finns; familjen Fagberg. Ska bli skönt att komma dit, att få umgås med de.

Sedan blir det ALS-gala på onsdagen, med Jonas Gardell och gänget. Ska bli intressant.

Längtar till på söndag, eller måndag. Får se vilken dag det blir, det får vi se på söndag.

 

 

 

Fast först är det en helg i Eslöv med Soffie.  Längtar redan. Vi åker klockan tolv på fredag. Ska bli kul. Ungefär som när vi åkte till Katrineholm. Fast den här gången är Andreas och Jeffan med istället för Marielle och Jessica. Åh, det var tider det.

 

Just nu är det Christine, sen Brothers and Sisters som står på schemat. Sen är det jättegodnatt för mig som gäller!

 

3


my redeemer lives

Asså jag lipar, tårarna vill inte sluta rinna. Så himla fint, så himla vackert.

 

 

En dag frågar en son sin far: ”Pappa, springer du ett maraton med mig?” 

Pappan svarar: ”ja” och de springer sitt första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: ”Pappa, springer du ett till maraton med mig?” 

och pappan svarar igen ”ja, min son”

En dag frågar sonen sin far: ”Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?”

(detta är 4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) 

Och pappan svarar igen ”Ja”… Och här kommer videon till denna historia: 

 

 



uglypeople.com

Du verkar ha svårt att komma på saker att säga.. Eller?

 

 

Första träningen sedan sist. Känner fortfarande av min bakishet (kan man säga så?).

Anyway, rolig träning. Jag fick skjuta massa kantskott. Det var Jessica och jag mot varandra. Jag tror faktiskt att jag vann, dock gjorde hon snyggare mål. Men det var inte det vi tävlade om..

Kändes skönt, tror aldrig jag gjort så många mål på en träning från kanten tidigare. Och då har jag ändå spelat kant nästan hela mitt liv, senast förra säsongen. Men det var skönt, för nu när jag inte är kant längre så kände jag inte pressen att jag måste sätta. Istället var jag lugn och bara la in bollarna. Så det var kul!

 

Efter träningen idag körde Jeffan hem mig. När jag satt hemma och tittade på tv ringde Maria Löfgren och frågade om hon fick låna våran bil för att hämta Mikael i ÖHK-hallen. Då kom jag på att jag hade ju kört i morse till jobbet, och sedan direkt till träningen. Så det var bara för oss att vandra upp till hallen för att hämta bilen. Så jävla onödigt. Ibland förstår jag inte hur jag tänker, om jag ens tänker. Sedan åkte jag med och hämtade Mikael och sedan plockade vi upp min mamma på vägen. Men är fortfarande trött på mig själv att jag glömde bilen. Palla det.

 

Sen är jag jävligt trött också. Var uppe tidigt i morse, för tidigt. Jag skulle ju jobba, men visste inte vilken tid. Man börjar alltid sju, halv åtta eller åtta. Och jag tänkte att om jag skulle börja sju så måste jag vara där klockan sju, annars hade någon fått öppna ensam och det funkar inte så. 

Så jag åkte dit till klockan sju. När tror ni att jag började då? Just det, klockan åtta. Så där satt jag i en timme och käkade frukost och bara tog det lugnt. Ganska skönt dock, hade ju inte kunnat somna om ändå. 

Imöra börjar jag åtta iaf, det är jag säker på!


gossip girl

Du är ungefär som "Gossip Girl". Skillnaden är bara att du inte har någon grund för det du snackar om. Du hittar på, eller snackar vidare om det du har hört. Du vet inte om det är sanning, du vill bara snacka skit..

 

 

 

Lång helg, kan sammanfattas med handboll, fest och handbollsfest.

Plockade upp Sanna på centralen på väg till ÖHK-hallen. Soffie skulle komma senare. Kollade på RIK-Lugi. RIK vann.

Åkte sedan till Kärra och såg när våra lagkamrater spelade hem elitseriekontraktet. Så jävla bra, sån jävla känsla! Nettan och Holmberg, vilka lipsillar!

Var på glasterrassen en kort stund innan det var dags att åka hemåt. Soffie hade även dykt upp då. Jag körde till Eriksberg för att hämta Mange och de andra Lugikillarna. Sen började förfesten, dock blev det inte mycket för mig då jag var nykter och körde.

Efter ett kort besök hos Steffi avslutades kvällen på Parkan. Så himla trevligt. Dock väldigt pinsamma kompisar som försöker fixa ihop mig med Mr Cruz. Men det kan jag leva med.

 

Lördagen spenderades även den i ÖHK-hallen. Släppte av Soffie i stan då hon skulle hem med tåget. Matchen minns jag inte hur den gick. Var mest förbannad på lite folk, och ville bara skjuta skallen av någon.

Efter matchen åkte Jeffan och jag hem till mig. Där var det att fixa sig och att börja supa. Palle, Annie och Steffi dök också upp. Förfesten slutade med att Pauline välte mina fina ljusstakar..

Sedan åkte vi till Exportgatan 10 för att starta festen (jag hade med mig stereon). Mycket mat, skratt, sång, dans och tal blev det där. Åkte sedan in till stan där några avslutade festen på Bryggeriet, andra på BLVD. Sedan drog vi hem till Steffi på efterfest. Jag somnade, jävligt gött.

 

Idag mådde jag inget vidare när jag vaknade. Fy. Det var riktigt längesedan jag var så bakis, minns inte ens senast jag var det. Men som jag sa till Evelina och gänget idag: "det var tamejfaan värt det!" Kvällen igår var riktigt, riktigt kul.

När vi väl hade vaknat till liv åkte vi ut till ÖHK-hallen för att se RIK besegra Sävehof. Gött! De förtjänar ju verkligen det, RIK:arna. Blev också helt plötsligt utsedd till någon jävla ordningsman, tydligen.  

Är lite besviken att jag missat Önnereds matcher, men de har spelat när jag inte har kunnat kolla. Jag hade så gärna velat se Micke spela, men det får väl bli en annan gång då.. Ska förresten hem till de och hämta min nya Adidasjacka i veckan. Skitsnygg!

 

  

Mamma föreslog bakispizza för mig idag, och jag är inte den som tackar nej till det. Så nu har jag tryckt i mig en pizza. Väntar nu på att klockan ska bli åtta. Frågan är bara vad jag ska välja; Sporten och Parlamentet eller Wipeout? Det blir ett svårt beslut. Men det måste tas.


ELITSERIEN!!

 finns inte så mycket att säga

en bild säger mer än tusen ord

här har ni bilden!

 




joke

Vad använder grönsaker när de gifter sig?

 

 

 

 

- LÖKRINGAR!!


hospitalvisitors

Jaha. Sova 4,5 timmar. Det är inte helt okej. Inte när man har en lång helg framför sig. Och jag som tänkte vända dygnet redan nu, som jag sa till Jessica igår natt. Men så blev det ej.

 

 

Igår kväll, vid kvar över elva frågar Jessica om jag har lust att åka med henne till akuten då hon hade skadat tummen ännu en gång. Och eftersom jag inte skulle gå ut igår kväll sa jag till Jessica att jag inte ville något hellre. Så det var bara att stänga ner datorn och sen köra bort till Jessica (hon kunde inte köra själv pga tummen). Vi åkte till Mölndal och hon anmälde sig. Jag hade tagit med mig lite godis och dricka, kände att det kunde bli en lång natt. Och vad rätt jag hade.

Vi satt och tjötade, skrattade och fulade oss. Sedan sov vi en liten stund också. Har ni tänkt på att det är jävligt sköna soffor på akutmottagningen i Mölndal ändå? Sov rätt gött där.

Jag fick också springa ut några gånger för att lägga på pengar på bilen. En av gånger kom jag inte in heller, så fick stå därute i kylan ett tag. Mindre kul.

 

 

Efter en lång stund fick Jessica komma in. Och då trodde vi att hon skulle få komma in. Istället fick vi gå till ett annat väntrum bara och sitta där i kanske en halvtimme innan vi fick hjälp. Det visade sig att ett ligament i tummen på Jessica hade gått sönder, de visste dock inte hur mycket eftersom hon hade så ont. Jag riktigt såg hur ont hon hade när doktor Märkvärdig kände på hennes tumme. Doktorn berättade att Jessica skulle få gips och man riktigt såg besvikenheten i hennes ögon. Hon har haft en tuff säsong, min vän.

 

 

Efter gipsande körde jag hem Jessie, klockan var då kvart över fyra. Jag var inte hemma förrän vid kvart i fem. Somnade väl inte förrän strax efter halv sex och vaknade vid tio. Inte helt okej. Men vad kan jag göra åt det? Ingenting.

 

Hade ändå en jävligt rolig och trevlig kväll. Tror att det är få som kan ha så kul på sjukhus som just Jessica och jag tillsammans. Vi är rätt roliga av oss, och det kommer automatiskt. Svårt att förklara, men så är det bara. Det är få personer jag kan ha så kul med på ett sjukhus, men Jessica är en av de..

 

Får se om det blir något löpande idag, känner jag mig själv blir det inte så. Men på måndag, då jävlar! (nu är det inte något jag säger, men jobbar jag inte på måndag så tänker jag springa!)

0


I should be so lucky

Nu är det inte långt kvar. Inte långt kvar tills Soffie och Sanna kommer, inte långt kvar tills vi KAN vara klara för Elitserien.. Jadu, imöra kan mycket hända. Men det gör inget, jag är förberedd. Och jävligt laddad! Ska göra allt jag kan för att vi ska vinna imöra (det är dock inte mycket då jag sitter på läktaren, men något kan jag alltid göra). I värsta fall får jag streaka på planen. Det hade vart något du!

Ja, vi får se hur det blir.

 

 

Imöra hoppas jag faktiskt inte på jobb. Isåfall ska jag ut och springa. Det kanske inte blir så långt, men det blir ändå något. Sedan får jag väl fixa mig och sen ska jag plocka upp Soffie & Sanna i stan för att åka vidare till ÖHK-hallen för att titta på JSM. Helst av allt skulle jag vilja se Önnered, men då vår match går ungefär samtidigt fungerar inte det riktigt..

Får kolla på Mikael och de andra på lördag istället. Men kolla på honom, det ska jag!

 

Sedan får vi se hur resten av helgen blir. Det beror på hur det blir imöra..

 

"I don't wanna wake up dead tomorrow"


good night

Herrarna vann idag, efter mycket om och men. Jeffans kille var het.

Och min Marcus fyller år idag, grattis!

 

Imöra blir det lunch med mor och far. Sedan till Valhalla för att träffa Erik bland annat. 

Så då är det väl dags att tänka på refrängen för min del.


get the party started

Det värsta som finns med att inte jobba på onsdagar det är att man är då hel-ledig hela dagen. Därför var det tänkt att Tanja och jag skulle gymma. Men nu kunde inte hon så jag får klara mig utan det. Då tänkte jag istället att gå iväg för att sola, men kom på att jag inte orkar det. Istället har jag tagit hand om mig, och bara tagit det lugnt. Ska snart käka lite lunch och sen ta mig en långdusch. 

Sen är det väl bara att fixa sig innan herrarnas match. Lite ball ändå att de har chans att ta sig upp i allsvenska samtidigt som vi har chans att ta oss upp i elitserien. På fredag gäller det. Vinner vi så är det klart. Det finns ingen annan möjlig utgång på det hela, så är det bara. Så då gäller det att alla är på hugget, till och med publiken. Jag kommer att låta högst även då, om det är okej Carro

2


utmanad

Det här är svårare än du tror!

 

Regler: Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för de. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka till!

 

1. Vad heter du? Maria

2. Ett ord på fyra bokstäver: Majs

3. Flicknamn: Magdalena

4. Pojknamn: Marcus

5. Yrke: Massör

6. Färg: Marinblå

7. Klädesplagg: Mössa

8. Mat: Minestronesoppa

9. Sak i badrummet: Make-up

10. Plats/stad: Madrid

11. En orsak att vara sen: Mördad

12. Något man skriker: Mamma

13. Film: Män som hatar kvinnor

14. Något man dricker: Martini

15. Band: Melody Club

16. Djur: Mammut

17. Gatunamn: Mellanvägen, Stora Höga

18. Bil: Mercedes

19. Sång: Maybe I'm amazed

 

Vem jag utmanar? Alla som läst detta!

Mohahaha!


visitors

Jag som bara skulle sov en kort, kort stund. Istället blev det först en halvtimme kanske, sen ytterligare en halvtimme ungefär. Inte bra. Hade kunnat sova mer, men det får jag bara inte göra. Lär bli svårt att sova ikväll nu. Fast egentligen, med tanke på att jag inte sovit bra de senaste dagarna kanske jag kan somna ändå. Hoppas det.

 

Så. Nu har både Jennie och Sara lämnat Göteborg. Känns trist, men jag får träffa de snart igen. Förhoppningsvis nästa helg. Men nu till helgen kommer Soffie & Sanna. Sannisen stannar hela helgen, vet inte om Soffie har bestämt än hur hon ska göra. Oavsett vad så är jag glad att jag får träffa de igen.

 

 

Jo. I söndags var jag ju på bio. Såg på Män som hatar kvinnor. Det var Natta, Rickard, Oscar, Mayra och jag. Anyway. Filmen var så jävla bra. Helt sinnes. Även fast jag inte har läst boken så var filmen bra. Det enda som jag inte tyckte om var några händelser i filmen, jag ville skrika och jag ville gråta. Men satt bara tyst med händerna i ansiktet. Ville inte titta, men ville ändå. Usch. Det är verkligen något jag hatar, men det tillhörde ju filmen..

Så jag rekommenderar alla att se den. Ni bara måste göra det!  För mig är det redan en favoritfilm. Snacka om att jag kommer att se de andra filmerna också.


tired tired

Faan vad jag är trött. Inte så konstigt kanske. Sov fyra timmar inatt, och har varit uppe sen klockan sex. Tror inte att jag vill berätta varför jag sov så lite. Inte nu iaf. Det är jag för trött för.

 

Idag har jag jobbat. Efter jobbet var det tänkt att jag skulle träna, men mådde inte jättebra så hoppade den. Istället gick jag en snabbis på stan med Tanja för att köpa present till Sara. Hittade ett par görfina öronhängen (man säger så där hon kommer ifrån) från Snö som jag köpte till henne. Sedan åkte vi till Lundbystrand för att titta på Sara och de andra. Var kul att se så många bra spelare samtidigt. Alltid kul med sånt, även om man alltid undrar vad vissa gör där. Men så är det alltid.. Men var iaf kul att träffa Johanna igen. Så jävla bra tjej. Och skitsnygga ben! (eller hur, Tanja)

När deras träning var slut fick Sara sin present och vi pratade lite. Gud vad jag har saknat henne. Men det ska bli skönt att komma ner till de snart.

 

Efter att ha snackat med Sara åkte Tanja, Simon och jag in mot stan. Stannade på Backaplan för att käka lite kebab. Inte den godaste kanske, men ändå. Tanja och jag åkte sedan till Lisebergshallen för att kolla på ett västsvenskt derby, RIK-Alingsås. RIK vann till slut. Marielle dök upp under matchen och vi tjötade en hel del. Så jävla skön. Tråkigt att man inte träffas så ofta längre.

Efter matchen gick jag bort till min Sara (Hassling) och sa hej. Den jäveln som kom hem från Gran Canaria i lördags. Så himla orättvist. But I love her anyway.. And her big ears to.

 

 

Tog sedan bussen hem ihop med massa Kärrafolk. Det var en trevlig bussfärd vill jag lova. Men nu är jag hemma, ligger i sängen och är dötrött. Så det är dags för mig att säga god natt. 

Oj, såg först nu hur mycket klockan var. Jävla skit.


footballplayer

Kan ha varit den bästa helgen på riktigt länge. Verkligen.

Började med vinst. Tredje raka nu. Att jag blev petad av Annie gjorde därför inte så mycket. Inte heller att jag fick spela både vänster och höger kant. Men det som gjorde något var påhoppet efter matchen. Pallar inte sånt. Förstår inte varför. Visst, man kan skämta och dissa varandra. Men man håller en viss nivå och går inte på slag under bältet. Någonstans drar man gränsen, det borde man förstå.

Men iaf. Jag sket i det sen, jag var så laddad för kvällen. Åkte därför hem och duschade. Sen väntade jag på Annie. Jag väntade och väntade. Blev så jävla hungrig att jag tryckte i mig förrätten innan hon kom. Men väntade faktiskt med varmrätten tills hon kom. Sen käkade vi. Linn kom också, och de delade efterrätt. Sen började jag fixa mig, skulle locka håret. Efter en stund dök Maria upp och de andra började också göra sig i ordning. Efter Melodifestivalen gick vi ner till mina päron och de andra (mor och far hade fest). Därnere hade vi tequilarace, vi dansade och sjöng också. Så jävla roligt. Jag lärde Eva hur man dansar nuförtiden.. Haha. Det var riktigt jävla roligt hemma hos oss, vet att alla tyckte det.

Sedan åkte vi in till stan och vände typ. Träffade Vickan och Seffa. Undrar hur Seffa mår idag, haha.

 

Vaknade vid elva tiden. Halv tolv får jag ett sms av PG där hon frågar om jag har lust att spela fotboll. OM jag har liksom! Hon berättade att hennes systers lag, Färjenäs, behövde spelare då de var några korta till matchen. Och då tänkte Emelie på mig eftersom jag spelat innan. Så jag ställde upp, såklart. Och det ångrar jag inte en sekund. Var så jävla roligt. Träffade några tjejer jag spelat med tidigare, som dock inte kände igen mig. Ulles min när hon förstod att jag var jag är obetalbar.

Matchen gick väl inte jättebra, förlorade med 7-1. Men för mig gjorde det inte så mycket. Jag var i lyckorus hela matchen, jag sprang och slet som en jävel. Och det var riktigt jävla härligt att spela igen. Min insats då? Jo, den var bra. Det måste jag faktiskt erkänna. Jag sprang och var ju typ överallt. Har glömt av hur jobbigt det är att springa runt där på mittfältet, var ju trots allt 5 år sedan jag spelade en fotbollsmatch.. Och det var riktigt kul att de flesta tjejerna berömde mig och sa att jag var bäst på planen, och det kändes verkligen som att de menade det.

 

Så nu sitter jag här hemma. Har fortfarande lyckorus och är ganska trött. Kommer nog ha hyffsad träningsvärk imöra. Men det är det absolut värt. 

Ska snart äta, sen kommer Natta och plockar upp mig. Vi ska åka in till stan för att gå på bio med Mayra, Rickard och kanske några andra. Har ingen större koll. Jag lär väl säkert somna på bion, är helt slut. Kanske ska ta mig en tupplur?

 


RSS 2.0