i really love it

Kom till min älskade hemstad igår.
Vi var på middag på stadshuset. Det var det segaste, men vi hade som vanligt roligast. Garanterat! Det var skitkul att få träffa alla igen också. Eller ah, alla som var där iaf. Patti och jag var nog lagets underhållning igår kväll. Men det var riktigt kul. Sedan hade vi en stackars Johan vid vårt bord. Han hade det inte lätt. Kul bara att Patti dissade honom totalt det första hon gjorde. Men han var något att sätta tänderna i faktiskt.

börsen

Och idag har jag bara flängt runt. Ringde Carro imorse och vi bestämde att jag skulle åka dit. Visste inte riktigt vägen och eftersom vi missförstod varandra så tog det ett litet tag innan jag kom fram. Sen satt jag där och snackade och Susanne sydde Carros klänning som hon ska ha på banketten imöra.
När Carro hade testat och packat klart åkte vi in till stan för Carro skulle köpa skor. Hennes kort fungerade inte så vi flängde runt och till slut löste vi det.

Sedan träffade vi Natta och sen åkte jag hem. När jag nästan var hemma undrade Vickan om jag kunde fixa cider till henne och eftersom att jag alltid ställer upp för mina vänner var det bara att vända bilen och styra den mot Selma. Fick stå i kö där och sen äntligen komma hem. Var görhungrig då så fick göra mig lite Spagetthi Carbonara. Och nu sitter jag här. Dötrött och vet inte vad jag ska göra ikväll. Men det blir väl antingen fylle-fotboll eller sitta hemma. Det där sista känns faktiskt lockande.
Men vi får se.

Är trött.

- "var inte det här en middag för SM-vinnare?" -

So long.

grill n' chill

Vaknade i morse av alarmet och undrade först varför det ringde och sen vilken dag det var. Fick för mig att det var fredag och det hade ju varit skönt, bara en dag att jobba kvar liksom. Men när jag hade varit uppe ett tag kom jag på att det var måndag. Fast för mig är det ändå fredag, på sätt och vis. Åker ju hem imöra och stannar till på söndag.

Helgen lite snabbt då. I lördags gick vi, några i laget, runt i Malmö och skulle kolla i affärer. Jag kollade mest, köpte endast en tunika/klänning och en röd jacka. Skitsnygg jacka, jag är kär. Hoppas bara att jag har råd att behålla den. Såg även den snyggaste killen jag nog hittills sett. Åh, jag är så kär i honom. Hehe.
Sedan satte vi oss i en park och åt och sjöng till gitarren. Efter det begav vi oss hem till Emma och fixade oss. Sen gick vi ut. Vi fick med oss en extra snubbe hem, men han var ju trevlig så det var lugnt.
Söndagen då. Ida, Ia, Lollo och jag tog en fika i Malmö. Sedan hämtade Nanne upp Ia och mig. Åkte till Eslöv och käkade pizza. Sedan hem en snabbis, åkte sen och käkade glass med Lasse och Johanna. Sen var Ia och jag ute och gick på en promenix i ungefär två timmar. Vi hade ganska djupa samtal.

mazarin
Ett fetto där i mitten..


Måste bara säga att vädret verkligen har varit kanon. Sjukt jävla bra. Så skönt.

Och idag har vi grillat på gården. Tänk att det krävdes en göteborgare för att få fart på elden!

Är så jävla less på att packa nu. Och är jävligt trött. Kan börja lipa känns det som. Funderar på att gå upp extra tidigt imöra, och packa det sista. Fast det hade varit skönt att slippa det imöra också. Har nog tillräckligt att göra innan jag åker imöra ändå. 

Så jag packar nog nu ändå.

- "ser den här bra ut på mig eller passar den bättre på ditt sovrumsgolv?" -

So long.

two wrongs don't make a right


Har du tänkt på hur ofta man gör saker man vet är fel? Det är allt mellan att gå i rabatter för att det är en genväg, till att spela riktigt hög musik sent på kvällarna när man bor i en lägenhet. Det finns ju även de som snor saker, allt från kläder till andras pojkvänner.
Det roligaste när de/man har gjort detta är när man ursäktar sig med att 'andra också gör så'. Ger det en rätt att göra fel saker, bara för att andra också gör så? För mig låter det helt ofattbart.
Kommer ihåg för några år sedan när vi hade en tävling i skolan. Vi var uppdelade i fyra lag och det var en 'Så ska det låta' tävling. Man skulle räcka upp handen när man kunde svaret, men alla skrek lagnamnet istället. Så det blev ju ett jävla liv i klassrummet. Läraren sa ju självklart till och det blev tyst för stunden. Jag sa till min klasskamrat, hon som skrek, att jag inte förstod varför hon satt och skrek. Och hon svarade då: 'Men alla andra gör ju det'. Då gav jag henne svaret att bara för att andra gör fel behöver väl inte hon göra, för två fel ger inte ett rätt. Hon blev tyst och insåg att jag hade rätt. (som alltid, haha)

En annan sak som är väldigt vanlig när det gäller det tankesättet är när man vill ta genvägar. Här på Rönneberga finns det en jordplätt där de sås gräs och den ligger precis mellan busshållplatsen och parkeringen. Och självklart går man över den delen när man hoppat av bussen och ska bortom parkeringen. Sist jag gick där tänkte jag att man inte borde gå här för att gräset kommer ju aldrig att växa upp då, men att det inte skulle göra något om jag inte gick där för att det är ju så många andra som går här. Samtidigt som jag tänkte så kom jag också på att det inte alls är en bra ursäkt. Det är helt fel att tänka så. Och kanske är det på grund av att alla tänker så som gör att saker och ting är som det är? Även när det gäller så simpla saker. För eftersom alla tänker på det sättet så kommer gräset aldrig att växa upp. Skulle alla sluta att tänka så hade vi haft en fin gräsplätt där till sommaren.


Och igår kväll, eller ska jag säga natten till idag, var intressant. Spelade Postkodmiljonären på ett intressant sätt.
postkodmiljonären
Hade riktigt kul åt det iaf, och jag fick ju reda på en hel del. Klarade mig till fråga 10, sen var tiden ute. Så jag får fortsätta en annan dag.

. "som amen i FeskeKörkan" -

So long.


the first day in my life

Idag börjar det. Mitt nya liv med ny inställning. Jag ska försöka, och jag vill så gärna lyckas. Så håll tummarna för mig.

Har varit en bra vecka. Och idag fick jag sluta en timme tidigare än jag skulle. Det bästa med det är att jag får betalt ändå för den timmen. Det är så det ska vara.
Ikväll blir det mat och handboll hemma hos mig. Hade gärna bjudit på mat idag, men har verkligen inga pengar. Inga pengar alls typ. Förstår inte hur jag ska klara av denna månad. Vilken tur att mamma finns. Världens bästa mamma! (det har ni aldrig hört mig säga tidigare va!?)
Så vi ska köpa mat ihop och laga idag. Får bjuda tillbaka en annan dag..

Imöra blir det att fara till Malmö och gå på stan. Har fått pengar av mamma att köpa något att ha på mig på tisdag om jag skulle hitta något. Annars har jag ju kläder hemma som inte är allt för välanvända. 
Efter shoppingturen blir det mat i en park och lite öl åså. Sedan hem till Emma för att fixa sig och käka lite till. Sen går vi väl ut och gör Malmö.

Har funderat lite alltför mycket på sistone. Men det ska väl lösa sig, hoppas jag.
Med min nya inställning och med mitt nya mål kan det bara bli bättre.
(kanske berättar för er senare vad det innebär.)

- "ni är faan smörigare än Julio Islias" -

So long.

she is fucking amazing

Det är inte för att hon alltid frågar hur det är med

Inte för att hon alltid lyssnar

Inte för att hon bryr sig

Inte för att hon är så underbar

 

Jag har en kompis som jag tycker väldigt mycket om. Det är en kompis som skär bort det goda från gurkan (ni vet det där i mitten), en kompis som vet hur mycket 'hur mycket som helst är', en kompis som slår sig när jag slår mig, en kompis som behöver hjälp med 5-kampen på Liseberg. Denna tjej har väldigt stora öron, riktigt gigantiska faktiskt. Men ni andra kan inte se det, hon gömmer de under sitt stora hår. Och de få gånger hon har uppsatt hår 'sätter hon fast' öronen i håret så de inte ska sticka ut.

 

hjärta
Jag har en lite berättelse om denna tjej. Det är en berättelse jag alltid kommer att komma ihåg, och jag minns det som igår.

Det var för ungefär ett år sedan och vi var i Danmark med handbollstreorna i skolan. Jag delade rum med tjejen, vi kan kalla henne Sara, och fyra andra tjejer. På lördagen var vi först och kollade på en av de danska-finalmatcherna och sedan skulle vi bege oss ut på gatorna i Köpenhamn för att festa. Vi kom hem sent på kvällen, inga fler skandaler än vanligt, men morgonen därefter var man inte fräck. Men vi packade och gick ner och åt frukost. Vi bodde på ett hostel och på frukosten var man tvungen att gå och hämta alla saker som man ville ha, dvs. bröd, smör, glas och dricka. Frukosten går oerhört bra och det är inte förrän vi ska lämna sakerna vi har använt som det händer. Sara går efter mig och jag ställer först min bricka där alla använda brickor står, sedan mitt glas där de använda glasen står osv. När jag ska lägga ner mina bestick i en sådan låda hör jag ett panikartat: 'NEEEEJ!'

Jag vände mig om och där bakom mig står Sara med paniken i ögonen. Man ser att hon inte vett om hon ska skratta eller gråta, hon vet inte vad hon ska ta sig till. Jag frågar lite försiktigt vad som har hänt och hon svarar:

- 'Det var här jag hämtade mitt glas!'

Som jag skrattade. Visst hade resan varit hur bra och sjukt rolig som helst, men detta var liksom pricken över i:et.

För er som inte förstått så hade Sara alltså tagit ett glas bland de använda glasen och förstod det först när hon ställde tillbaka glaset där. Alltså, det finns ju inte att det händer.

Sara i ett nötskal.

 

That is why.

 

 - "he wasn't a crush, he was a crasch" -

 

So long.


i do really miss it

Idag har jag fått både goda och dåliga nyheter på en och samma gång. De goda nyheterna är att jag har fått ett vikariat på minst 4 veckor, skitskönt. De dåliga nyheterna är att jag inte kommer iväg till Karlshamn på onsdag för att sen kunna åka till Göteborg på torsdag. Men det kanske blir Karlshamn på fredag, eller om det viktiga i Karlshamn kommer hit. Det är ju också en möjlighet.
Men det känns jätteskönt att ha ett fast vikariat där nu, att slippa hoppa runt åså. Görskönt, som vi säger det.

Och idag gick jag förbi fotbollsplanen och såg några pojkar/män träna där. Och jag känner hur jag saknar det. 
fotboll
Och speciellt såna här dagar, då det är sol och varmt och skönt. Då vill man ju bara springa runt och sparka på bollen. Åh, jag saknar det verkligen.

Sista träningen idag. Blev volleyboll, och mitt lag var det lag som hade roligast iaf. Vi kanske inte var så bra vi fjunisar, men vi grinade mest. Så det så.

- "jag lägger upp den!" -

So long.

it aint over til it's over


Men nu är det över. Helt slut är det nu. Jag talar om säsongen. Igår tog den slut efter förlust mot Skövde. Och känslan jag hade direkt efter matchen var tomhet. Det kändes helt tomt; 'vad händer nu, vad ska man göra nu?'. Ja, det var tungt. Det var så jobbigt att se tjejerna så ledsna, så down liksom.
Men det gick över efter ett tag.
Johanna, Anna, Ia, Lollo och jag hoppade av i Helsingborg för att åka hem till Lollo. Där skulle vi dricka upp oss lite innan vi skulle gå utåt. Det gick bra, bättre för vissa än andra. Men det var kul, bara det att Lollo tvingade i oss nån jävla shot som inte var god. Men allt annat var gott. Det blev lite (eller ska jag säga mycket?) stockholmska snackande. Som alltid för Lollo, jag hängde bara på.
Sen gick vi ut, och det var skitkul. Verkligen skitkul. Och jag var lagkapten. Haha.
Lollo och jag snackade om att vi ville bada i taxin hem. Och sen när vi kom hem till Lollo utmanade Anna oss och vi var inte sena på att nappa.
Så klockan fem i morse tog jag mitt första dopp i havet i år. Det var ritkigt kallt, men ändå inte fullt så kallt som man kan tro. Men fötterna domnade bort. Sedan var det sand i hela Lollos lägenhet. Men det var det värt.

Och idag åkte vi hem hyffsat tidigt. Badade med min ankor, men de ramlade mest omkull. Sedan gjorde jag mig i ordning och gick bort till Anna och Ia. Nanne hämtade oss, vi plockade upp Ola och sen bar det av. Åkte till Skanör och Falsterbo. Skulle äta på restaurang, men den Nanne hade tänkt ut var stängd och sedan åkte vi runt, runt, runt i ett bra tag och letade ställen att äta på. Det var både kul och intressant. Till slut hittade vi ett ställe. Och det var samma ställe som jag åt på innan min kusins bröllop.

Sedan åkte vi hem och käkade glass. Och skrattade åt Parlamentet. Och nu sitter jag här
havet
'så skimmrande var aldrig havet..'


Har fått många kommentarer om det förra inlägget. Inte på bloggen utan till mig personligen. Folk säger till mig att de är förvånade. Att man inte har sett mig sådan innan, att man inte hört mig säga något sådant innan. Inte ens något i närheten. Och de har rätt, jag är inte sådan egentligen. Men ibland rinner bägaren över, det gör den för oss alla förr eller senare. Och då blir det lätt såhär. Tyvärr..

- "vad vill du ha?" -

So long.

i wanna kill you

Åh, vad jag verkligen tycker illa om dig. Jag tycker verkligen, verkligen inte om dig. Sedan den första dagen du kom in i mitt liv och försökte förstöra, försökte ta över, har jag avskytt dig. Jag tycker verkligen att du är äcklig. Hade jag fått chansen hade jag spottat på dig. Nej, förresten, du är inte ens värd mitt spott. Du är inte ens värd min spya.
Jag avskyr dig som pesten, du är så jävla äcklig.

Egentligen borde jag inte bry mig. Men du är så äcklig att jag inte kan sluta att bry mig. Helt sjukt.
Och jag vet inte ens vad du heter. Men jag vet vem du är , och vad du har gjort. Och för mig räcker det.
Jag vet inte varför du gjort som du har gjort, kan inte förstå det. Ingen vettig människa skulle hålla på som du gör. Men du är väl inte så vettig heller, du verkar inte så vettig.

Jag blir så jävla arg varje gång jag ser dig. Jag blir riktigt förbannad. Helst av allt skulle jag vilja berätta för dig hur jävla äcklig jag tycker att du är. Men så elak är jag inte, jag är inte så känslokall som du är. Sen skulle jag inte ens vilja prata med dig, för du är inte värd att höra mina ord. Det finns inte många personer som jag tycker illa om egentligen. Men dig både hatar jag och avskyr. Och det är med all rätt jag gör det!

Usch, du anar inte hur äcklad jag blir av dig. Jag vill spy!

Äckeljävel!

- "bajsar björnarna i skogen?" -

So long.

how to look good in ten minutes

Ja, det är något min vän Anna har lite problem med. Men jag själv å andra sidan har inga problem som helst med det. Haha. Skämt åsido. 
Anna, Johanna och jag var iväg och handlade. Sedan stack Anna och jag hem till henne för att äta lunch och sedan skulle vi bege oss till mig för att baka. Men så blev det icke! Ola ringde och ville att vi skulle käka lunch med hans kompis från Italien. Ja, en riktigt italienare så förväntningarna var höga. Men tji fick vi. Han såg inte ut som den italienaren man hade föreställt sig. Men han var oerhört trevlig och babblade på som bra den. Och det tycker vi om.
Jobbigt att behöva prata engelska hela tiden. Ni som känner mig vet ju hur bra jag är på att vilja prata engelska.  Jag pratar ju inte ens hellre än bra. Och då är det illa.

Ska senare hem till Johanna och Lasse för att äta. Vi blir ett gäng och maten blir nog god, fläskfilé och potatisgratäng. Sedan blir det väl lite Nintendo Wii:ande. Upp tidigt imöra bara, ska ju åka till Skövde. Hoppas innerligt på vinst nu. 

- "grattis Lugi!" -

So long.

fucking dickhead

Jävla skit. Jävla skitjävel. Förlust idag med. Men vi var så nära, så nära. Förlorade med en boll. De gjorde mål med kanske 20 sekunder kvar. Sedan var det väldigt nära att Anna gjorde mål när Thorstensson fipplade med bollen. Men nära skjuter ingen hare. Men det är så pissigt, för jag tycker att vi var det bättre laget. Och det säger jag inte bara för att jag är EIK:are (i mitt hjärta). Utan jag säger det för att jag tyckte det. Så sa jag inte efter förra matchen, så det så. Men nu är det bara att ladda om och ta nya tag på lördag, annars är det sista matchen för säsongen. Och jag vill inte det.
Så nära men ändå så långt ifrån.
Kuk. 

Har lite ont i halsen också. Inte så konstigt så som Amalia och jag skrek. Hon bara måste komma på nästa match.

Nu är jag sådär sjukligt trött igen. Har varit det nästan hela dagen. Funderar på att tacka nej till jobb imöra om de skulle höra av sig. Så jag får vila ut ordentligt, så jag inte blir sjuk. Vi har ju ändå ingen träning imöra. Så då kan jag likaväl ta det lugnt hela dagen. Känns som att det skulle behövas.

sova gott
Matchade förövrigt skorna med västen idag. haha. Det var kul. Blått var dagens tema, som alltid.

- "det kan inte bli offside i handboll väl?" -

So long.

what shall we do?

Idag på jobbet hände en konstigt grej. Jag jobbade på fritids för 6-7 åringar Helt plötsligt kommer det fram två tjejer. Den ena av de frågar om jag hade sett Nathalies lillebror Oliver. Med tanke på att det var min andra dag, och det var ca 50 elever där visste jag inte vem Oliver var. Så nej, jag hade inte sett honom. Då springer den tjejen som frågade mig iväg och fortsätter att leta. Den andra står kvar och kollar på mig med orolig blick och säger innan hon springer iväg och letar: 'hoppas han är vid liv'.

Det känns som att de hade blivit lite inspirerade (kan man säga så i detta fallet) av Engla-fallet. Så jag ställer mig frågan: 'Är det rätt att låta barnen vara så delaktiga i såna saker som sker?'
Jag kan på ett sätt tycka att det är bra, de måste ju veta vad som händer och sker i världen. Men till en viss gräns kan jag tycka. Jag tror att det kommer att bli så att varje gång någon försvinner en kort stund, eller man inte hittar någon så kommer folk (även de små kidsen) att tro det värsta. De kommer alltid vara oroliga för att gå hem ensamma, kommer de ens växa och mogna? Eller ska de alltid vara rädda för allt som kan ske? Visst, man ska vara rädd och försiktig. Men det finns gränser i hur försiktig man ska vara. Du kan ju inte gå runt och oroa dig hela tiden, hur skulle det vara?
Så nej, jag tycker inte att barnen ska vara så insatta i sådana nyheter. Men man kan såklart berätta lite om de, för de måste ju hänga med i samhället också.

Ja, jag vet. Dubbelmoral.

Och Engla, må du vila i frid.
Engla

Sen är det nog så att jag överanalyserar allt också.

Är sjukt trött. Hade ingen feber. Men känner mig febrig igen. Vad händer med mig?

- "det du gör, gör du bra" -

So long.



and they're back.. finally!

Desperate Housewives är äntligen tillbaka. Kalla mig töntig, mesig eller vad som helst. Men jag gillar den serien.
Så det så!

Desperate

Idag har det varit en lååång dag. Teamet spelade ju mot Skövde igår. Tyvärr förlust med tre bollar, men jag känner att vi har stor stor chans att ta de jävlarna. Sedan körde Rogge snabbt hem. Var väl hemma vid kvart i två, somnade inte förrän vid halv tre. Klockan ringde halv sju, inte alls kul att gå upp. Sen jobba nio timmar utan rast, pengar pengar! Sedan tänkte jag sola, tyckte att jag förtjänade det. Men det var typ kö på solariet. Första gången någonsin. Hade inte klarat av att sitta och vänta i soffan i en kvart utan att somna så jag mötte upp Ia och vi vandrade hem till henne. Lade mig för att 'vila' lite i soffan. Det var skönt och behövligt. Sedan kom Lasse, Johanna och Jonna. Käkade fikat åså som Ia hade köpt och kollade på Sävehof-Önnered. Synd att inte Önnered vann, hade varit kul.
Sedan begav jag mig hem för att kolla på Desperate Housewives. Och nu är jag jättetrött. Ska väl gå och lägga mig snart. Riktigt snart. Hoppas bara att jag kan somna.

Känns förövrigt som att jag är sjuk, att jag har feber. Men förmodligen är jag bara sjukt trött. Skulle jag vara sjuk så är det den jävla ungjävelns fel på dagis. Döda döda!

Vicktoria Brzuziewska, jag är riktigt stolt över dig. Känns bra att du tränar och står i. Jag är en riktigt stolt personal coach. Det ska du veta. Du lyssnar verkligen och tar till dig det jag säger. Du är en mönsterelev!

- "sova som en stucken gris" -

So long.

you make my world go round

lycka är du
att veta att du är min
känns bättre än bra

you make me happy, så enkelt är det bara.


det jag vill näst mest av allt är att vi är under samma tak
det jag vill mest av allt är att du är lycklig
att du att du mår bra
att du känner 'jag har gjort rätt'
det är det enda viktiga
det viktigaste är du

jag och us
jag sätter din lycka framför min egen. i alla lägen..

(och bilden, den bjuder jag på)

- "jag vet inte ens om det var jag som skickade" -

So long.

tired

Igår då. Skulle ju på kalas hos Jeffan för att fira hennes mor och far. Så sprang runt på stan för att hitta någon present till de. Det blev whiskey till Morgan och ett jättefint halsband (tycker jag) till Catrin. Nathalies pojkvän var ju också på kalaset och hennes kille var där. Så han blev presenterad för hela familjen, vilket jag också blev. Så Jeffan fick en känsla av att folk i släkten trodde att jag var hennes flickvän, och jag tyckte det kändes som det också. Så det skojade vi lite om nästan allihopa till slut.

Sedan när tårtan hade ätits fick jag köra hem fylle-Jeffan till mig och så var det min tur att komma ikapp henne med drickandet. Sedan åkte vi in till stan, var i Kallebäck och tjötade. Sedan åkte vi in till Parkan där vi träffade Jens och Ankan och gänget. Jens var ganska intressant, haha.
Och så var Roland där. Inte vilken Roland som helst, utan So you think you can dance - Roland. Och ja, han dansar likadant på dansgolvet och på barerna som han gjorde i programmet.

roland2

Och när Park stängde skulle vi som vanligt bege oss till Kebaben. Fast vi skulle bara in på 7Eleven en snabbis. (Oh, thank heaven for Seven Eleven) Där på golvet låg en kille som var väck. Så en gammal nattvandrare fick hjälpa till där. Jag ringde ambulans som aldrig dök upp typ, tog ett jävla bra tag iaf.

Sedan begav vi oss mot Kebaben och självklart hade de stängt. Så det var att bara sätta sig i en taxi och åka hem. Var väl hemma vid halv sju tiden. Det har blivit lite till en vana att komma hem så sent med Jeffan nu, eller ska jag säga tidigt?

Idag har vi bara legat däruppe i sofforna och kollat på handboll och på killarna på utsidan. Sedan grillade vi (skitgott) och Jeffan åkte hem.

Imöra är det semifinalsdags. Vi möter Skövde i bäst av fem matcher. Och nej, alla matcherna går inte imöra. Skulle ha åkt tåg dit egentligen. Men nu ska Jeffan och Catrin med och kolla. Så jag åker med de. Ska bli trevligt. Plus att jag får umgås med Jeffan ännu mer. Och Catta också!

- "jag kan bara visa dig dörren, du måste öppna den" -

So long.

why, why, why?

Varför mår man alltid så dåligt dagen efter?
Fy. Men jag trodde att det var värre än det egentligen var, och det borde kanske ha varit värre. Jag drack ju för två igår. Nej, jag är inte gravid. Men jag lovade Anna att jag skulle dricka för henne också, och jag håller vad jag lovar. Haha.
Men nu ligger vi iaf här i sängen, Jeffan och jag. Okej, inte sängen. Vi ligger i bäddsofforna. Och det är så skönt att ligga kvar, att inte behöva röra sig. Är glad att jag inte behöver åka hem till mig idag. Hade inte pallat att sitta på en buss idag, absolut inte i det här tillståndet. Nej fy.

Vi ska grilla ikväll, och det är skönt väder. Snacka om vår-feeling.
Förresten, Blåvitt vann med 4-0 igår. Mohahaha.

- "om man gillar tonfiskröra så ÄLSKAR man den här" -

so long.

dreams are coming true?

Har jobbat och tränat idag. Packat också. Efter träningen stack vi till Grappa. Förutom jag själv så var det Lasse, Johanna, Anna, Emma, Ia, Lollo och Fany (som förövrigt varit på besök i den stora staden i en vecka eller två, men återvänder till ?the reality? på måndag). Jag hann bara ta mig ett glas och sedan gick jag mot tåget. När jag kom till Malmö satte jag mig på Burger King och käkade. Så Ia kan vara lugn, jag har fått i mig mat nu så jag överlever.

 

Sitter på bussen nu, bussen har precis lämnat Helsingborg. Så nu är det två och en halvtimme kvar till jag kommer fram till kära Götet. Önskar att det fanns internet åså på bussar som det finns på tåg. Då hade tiden gått ännu snabbare än vad den redan gör. Och då hade jag kunnat publicera detta inlägget direkt. Nu måste jag istället vänta till dess att jag kommer hem, eller till imöra. Nu kanske man undrar varför jag skriver nu då, om jag ändå inte kan publicera det. Jo, för att jag har för det första inget att göra. Och för det andra har jag mycket i tankarna och måste skriva av mig.



ros

Idag pratade jag med Bjarne. Han erbjöd mig jobbet som sportchef. Haha.

Men det var inte det som var de viktiga i det samtalet. Det var en annan sak som han sade, en sak som gjorde mig oerhört glad. Kan inte riktigt ännu berätta vad han sa. Vill inte lämna ut något såhär. Men det han sa fick mig att vilja hoppa upp och ner av lycka, även om inget ens är så nära som nästan bestämt. Men ändå.

 

Och nu vill jag inte att ni andra tar detta på fel sätt. Jag trivs jättebra i den situationen jag befinner mig i nu. För första gången på länge känner jag mig lycklig. Okej, lycklig är väl kanske fel ord. Men jag känner mig iaf inte olycklig, så kan vi säga. Jag mår jättebra och trivs verkligen som fisken i vattnet. Men det känns ändå som att det är något som saknas. Jag har inte känt mig hel, och det har förmodligen påverkat min handboll. Men HON kan få mig att känna mig hel. Hon är som Puff i Piff & Puff, som Anka i Kalle Anka, som Lasse i Johanna & Lasse. Ja, ni förstår, hon behövs för att det ska vara rätt.

 

Men som sagt så är absolut INGENTING bestämt. Men jag lever på hoppet. Kanske förgäves?

 

Får ta mig ett snack med en annan också..

Och det sjuka är att vi har skojat om detta tidigare. Har inte ens vågat drömma om att det skulle ske.

 

 -  "han sken upp som en sol när du hälsade" -

 

so long.


keeping up the good work

Det blev seger idag för teamet. Men det satt långt inne.
Matchen började som den förra, Skuru tog ledningen. Men sedan kom vi ikapp och förbi. Vi ledde med 4 eller 5 i halvlek och när det stod 29.15 på klockan i andra halvek var resultatet 25-24. Snacka om att magen pirrade, jag vill bara gå därifrån. Damen som satt bakom mig frågade sina vänner om hon skulle gå ut ur hallen, för varje match hon har kollat på har teamet förlorat. Hennes kompisar svara ja, och hon sprang iväg och kom inte htillbaka förrän slutsignalen hade gått. Så kanske är det henne vi ska tacka att Skurus sista skott gick i stolpen?

seger
Så då blir det semifinalspel mot Skövde med start på söndag. Ska bli intressant.

Badandet gick bra idag. Kanske för att det inte var så mycket folk där. Fast, det är ju inte det som är problemet för mig egentligen. Jag skiter ju ganska så mycket i vad andra tycker. Det är mer att det känns jobbigt för mig att spatsera runt i bikinin. Men det är väl sådant som går över med åldern, eller?

- "husk det er herligt og vaere en VINDER" -

so long.

it makes me smile


Jag är skadeglad, det erkänner jag. Och jag blir extra glad när folk jag inte tycker om 'skadas'.
Det känns så bra, jag mår så bra. Tyvärr. Känner mig hemsk på samma gång som jag mår så bra. Fy, jag vet. Jag är en dålig person, men kan inte hjälpa det. 
Sen förtjänar hon det, efter vad hon gjort mig innan. Så det så.
Skadeglädjen är den sanna glädjen.

smile

Och då känns det så himla bra när människor tar ens parti, utan att man ber de om det.
That's real friendship for me.


mån: jobbade och gymmade. Sen åt Ia och jag mat hos Johanna & Lasse. Vi var träningslediga efter vinsten i söndags.
idag: jobbat, gymmat och tränat.
Det händer tyvärr inte så mycket i mitt liv nu.

Och imorgon börjar det igen. Eller ah, börjar och börjar. Men det är första gången denna säsongen. Dags att ta på sig bikinin. Usch, lika jobbigt varje gång. Älskar alla mina bikinis, men jag hatar att ha på mig de. I alla fall nu i början, innan man vant sig vid att gå i det. Men det ska väl gå bra denna gången, inte ska jag väl dö av det iaf?
Får gå med handduken runt mig och sen slänga iväg den samtidigt som jag hoppar i bassängen. Det ska väl funka?
Varför kom jag ens på idén med att simma imöra? Fast det kan ju vara bra att börja tidigt, så har man kommit över ångesten när man ska gå i bikini ofta. Ganska bra idé av mig ändå trots allt.

- "du är ett givet förstahandsval och det är förtjänat!" -

so long.

i don't get it

Har jag otur eller dras jag helt enkelt till sån skit?
Jag förstår det inte, varför? Är det min karma? I så fall undrar jag om jag har någon karma ens. Och om jag nu har det så måste det nog vara den sämsta karman som någonsin funnits.
Vad gör jag för fel? Finns det något jag kan göra?
Äh, jag blir så less helt enkelt.

Tror det inte har varit en enda gång som detta inte har hänt. Alla gånger jag kommer att tänka på har det varit såhär. Alltså när det har varit lite mer på riktigt. Så kanske är det så att jag dras till det, automatiskt. Men vad faan vet jag egentligen?

Palla då. Jag vet inte hur många fler gånger jag pallar det, eller hur länge till jag orkar att stå ut. Åh, palla!

Jävla skit


- "det är jag som är Hans Erik Jönsson" -

so long.

questions



and people ask me why.
and i just:
'she loves me and cares about me.
she's my friend and i love her'

isn't that enough?


- "shes got my McLife" -

so long.

who can it be?

mossan och jag åkte en snabbis till Lund idag, Nova faktiskt. självklart fick hon köpt en del även idag. sedan bjöd hon på lunch och efter det åkte vi till Norrevång. skulle ju kolla på teamet.
och en sådan match de gör, helt otroligt. förra matchen förlorade de 10 bollar, och idag vann de med 12.  det finns ju inte. och på onsdag, om de spelar som de gjorde idag så kör de över Skuru då också. 
eller ska jag säga vi?

mamma åkte hem efter matchen och jag gick hem till mig. sedan kom Ia förbi och bjöd bort mig till de. tog med mig ett paket delicatobollar som jag bjöd på. kollade lite tv och umgås. och nu kom jag hem.

mobil
idag så ringde det ett konstigt nummer till min mobil, ett nummer jag inte kände igen.
varje gång mobilen ringer och det kommer upp ett nytt nummer, ett nummer man varken har inlagt eller tidigare sett, blir det lite spännande på något sätt. jag ställer mig alltid frågan: 'vem kan det här vara?' eller 'vad har jag nu gjort?' för alltid, alltid, tror jag att det är något negativt. så ytterligare tusen frågor hinner hoppa runt i mitt huvud innan jag lyfter luren. 'vem har mitt nummer, men jag har inte dens?' ja, tusen frågor. man kan säga att jag blir lite nervös. fast vad finns det att vara nervös för? är det något/någon man inte vill prata om/med så kan man ju alltid lägga på luren bara.

jag har en kompis som inte svarar när det ringer ett nummer hon inte tidigare sett. då väntar hon tills den som ringer har lagt på och antingen så kollar hon upp numret på internet eller så ringer hon upp med skyddat nummer lite senare och lyssnar på vem det är som svarar.
själv så trycker jag på 'svara' och säger: 'hej, det är Maria' och väntar spänt på vem det är i andra änden..


Sannisen. Subban. Stjärnan. Modellen (?)
up with your head. det behöver inte vara det värsta. vi hoppas inte på det värsta.
och visar det sig vara det värsta så vet jag att du klarar det här.
du är starkare än du tror!
so, keep up the good work! 

- "jag vill ha dig så mycket att jag nästan vill vara dig" -

so long.

it can't be the end

idag då. mamma väckte mig och bjöd på frukost.
sedan gjorde vi oss iordning. åkte först till Lund för att byta slangen till min dammsugare. gick också till MQ för att testa skjortklänningen jag hittade med Sara i onsdags. och den passade även denna gången. visste inte om den röda eller blåa var bäst, men den röda fanns bara på Nova där. så jag köpte den "så länge" för att sen åka till Mobilia i Malmö och testa den blåa. och fy det var så svårt. så mamma erbjöd sig att sponsra den blåa. så jag fick köpt båda. jag vet, jag har en snäll mamma.
sedan köpte jag inget mer än ett läppsyl, medans mamma fick köpt en jävla massa. vi var även i Triangeln och shoppade. och åt. sedan åkte vi till IKEA och köpte lite grejer till lägenheten. och fikade.
och nu sitter vi här. jag kollar på Sing-a-Long och mamma ligger i min säng och kollar på Körslaget. så ja, det är musik för hela slanten.

shit, imöra kan det vara över..

EIK

imöra kan det, som sagt, vara slut. men det tror jag inte, och det hoppas jag verkligen inte. vad händer isåfall? kommer kännas så konstigt. så jag hoppas verkligen inte att det blir så.
teamet förlorade ju mot Skuru med massa i torsdags. (jag vet att jag inte behöver påminna om det) därför måste vi vinna imöra och sen på onsdag. men för att det ska bli en match på onsdag måste vi vinna imöra. och det bara måste vi göra.
vad ska man göra sen annars? och det som har gått så bra i serien, inte ska det väl behöva sluta såhär tidigt. det hoppas jag verkligen inte. det får bara inte hända!

- "även solen har sina mörka sidor" -

so long.

are you here to stay?

i morse fick jag ett sms 07.08 om att Dannemannen behövde vikarie 07.30. på allvar, hur skulle jag hinna dit på 22 minuter? men jag tackade ja och sedan kollade jag med Jonna om hon hade börjat eller inte. tur för mig så började även hon 07.30. så jag stod ute på bussisen 07.16.. snacka om att jag var snabb.
jobbade till 12.30, sedan gick jag hemåt i det vina vädret. för visst är det fint väder. det var varmt också. så varmt att jag fick ta av mig min jacka. så jag såg nästan ut som den engelska familjen igår, bara att jag inte hade riktigt så fula kläder som de hade. 

men våren är här nu, eller? hoppas verkligen det. känns som det är på tiden faktiskt.

vår

blondinbella mig hit och blondinbella mig dit. hur kan så många läsa hennes blogg? tycker alla att den är bra och intressant? på riktigt? 
jag fick höra om henne för någon vecka sedan och gick nyfiket in på hennes blogg. ja, jag hade höga förväntningar eftersom det är så många som läser hennes blogg. men vad handlar den om egentligen? ja, inte vet jag. och inte är den personlig heller. jag skriver hellre en personlig blogg som kanske bara 2 personer läser, än en blogg som är helt opersonlig och som jättemånga läser.
är hon 17 år tjejen? och skriver om att hon funderar på att spruta in lite restylane i läpparna (eller var det kanske botox?) och så lägger hon ut en bild där hon plutar med läpparna och sen ska folk komma med åsikter. och sen blir det värsta fighten i hennes kommentar-låda. palla det! 
varför ska hela Sveriges folk få vara med och bestämma över hennes liv. kan hon inte göra det själv? och om hon inte kan det så kan hon väl bara fråga sin vänner. för palla bry sig om vad folk man inte känner tycker.

och varför orkar jag bry mig om detta egentligen? jadu, vet knappt det själv.

- "gå fort och le stort så märker ingen hur ful du är" -

so long.

skogstokig is the shit

som ni redan har förstått så har jag haft Sara på besök här nu i några dagar.
och vi har haft så roligt så. det började redan på tåget ner hit i måndags. damen bredvid Sara lyssnade på allt vi sa och läste Saras tidning över axeln på Sara. nästa dam som satte sig bredvid Sara (vi måste verkat trevliga att sitta med) sket i att visa biljett. hon sa till oss att hon hade årskort, men frågan är om hon verkligen hade det?

på kvällen i måndags åkte jag fort till Lund efter träningen för att kolla H43-Alingsås. Sara hade tagit tåget lite tidigare, för hon ville se hela matchen. tyvärr förlorade Alingsås, jävla skit. sen efter matchen handlade vi lite snabbt och sen åkte vi hem till mig.

sedan jobbade jag hela tisdagen typ. Sara gick vilse i Eslöv (hur man nu kan göra det) när hon skulle möta mig. vi handlade lite och sen gick vi hem till mig. glömde ta köttfärsen ur min väska, men det gick bra ändå. vi åt Pölse lite snabbt sådär och sedan begav vi oss till Norrevång för att se en träningsmatch. kollade bara första halvlek, stack sedan hem och kollade på Ystad-RIK. förlust för RIK, jävla skit. så lagade vi lite tacos och tryckte i oss. sen satt vi uppe halva natten. lyssnade på musik åså. sedan kollade vi på Momento. ett har-tak = fähus? konstigt det dära.

anyway. vaknade idag av att grannen skulle borra sig igenom mitt tak. och så ringer det på dörren, men jag pallade inte att öppna. så efter en lite stund öppnas dörren in till mig. gissa om vi blev chockade. men det var bara några snubbar som skulle installera något, och det hade jag ju fått information om innan någon gång.

så gjorde vi oss iordning och begav oss till Lund. jag fick köpt en tröja och ett linne. Sara fick köpt en duschgrej och en tröja till Kristian. sedan käkade vi bakpotatis och så lämnade jag Sara vid tåget.
och nu är jag hemma hos mig igen. i min fina, nystädade lägenhet. ska verkligen försöka hålla den städad så länge som möjligt nu.

L n' Dumbo

att ha Sara på besök är verkligen en upplevelse. har verkligen haft skitroligt. och det har varit skogstokigt.
- vi har kommit på vad den nya arenan i Göteborg ska heta; "Görnya Ullevi".
- Sara ville ha Smölt till korven. Smölt visade sig vara Ketchup.
- "jag blev ledsen" "grät du?"
- vi pekade finger och hånade Esmée Denters. kan vara för att hon är både snygg och sjunger som en gudinna. 
- vi har både gått och sprungit i kisstunnlarna
- "ett barn till Lund"
- Maria fick riktigt stora läppar av att testa Saras läppsyl.

det har varit några helt underbara dagar. men det finns bara ett ord för hela tiden ihop. och ni kan nog lista ut det själv. men om inte:
SKOGSTOKIGT!

men Sara. en sak ska du alltid komma ihåg. slår du dig, slår jag mig..

- "som en öppen spis, lika mysigt varje gång" -

so long.

i'm thankful


har inte kommit åt bloggen på några dagar, den har ju bytt plattform.
så jag har passat på att umgås med min älskade Dumbo. (kommer berätta mer om detta när hon har åkt hem, vilket tyvärr blir imöra)

men måste bara säga att idag när jag kom hem, gissa om jag blev överraskad.
min kära vän, ni vet hon med de stora öronen, hon hade städat hela min lägenhet. och med städat menar jag plockat undan, dammat, dammsugit, flyttat på lite grejer och diskat. och det är så fint hemma hos mig nu. undrar bara hur länge det kommer vara såhär.. länge hoppas jag.

men jag undrar, städade hon för att hon tyckte att det såg ut som skit här, eller var det för att hon är helt underbart snäll och för att hon inte hade något att göra? hoppas på det sistnämnda.

thanks anyway, hun.


städat

undrar om det var så det såg ut när Hassling var i farten.

- "har du smölt?" -

so long.

RSS 2.0