E-town & co

Jag tänkte bara skriva några rader om förre helgen, när jag var nere i Eslöv.

 

Ia mötte mig i Lund på torsdagskvällen. Vi tåg tåget till Eslöv, köpte pizza på Golex och chirre på Hemmakväll. Sedan gick vi hem till hennes nya lya och slog på tvn. Vet inte hur mycket vi såg i början, snackade en hel del. Sedan satte vi på Rena Rama Rolf. Trodde inte det var populärt utanför Göteborg, men tydligen så var det det. 

 

På fredagsmorgonen åkte jag till Fridebo (ett dagis jag jobbade på) och hälsade på. Barnen blev glada av att se mig och gick runt och skrek: 'Maria är bäst!'. Efter det mötte jag Ia och vi stack till Folkan i Eslöv. Hälsade på alla i köket, de blev överraskade av att se mig. Linda skrev ett intyg, och vad fina ord hon skrev om mig. Och jag vet att hon är ärlig, hon har alltid gillat mig! (vem har inte det liksom?) 

När vi käkat på Folkan åkte Ia och jag in till Lund och skulle göra något som inte alls är bra för ekonomin, nämligen shoppa. Jag hittade väl en hel del; svarta höga strumpor, grå munkjacka,  present till Lollo, presenter till Sofie och lite till. Vi tog en fika innan vi åkte tillbaka till E-town.

Ia skulle iväg på träning så jag åkte hem till Sofie och åt macka med Oboy. Skitgott. Vi chitchattade lite och hon blev glad över sina presenter. Sedan åkte vi till Norrevång för att kolla på mina gamla spelkamrater, Eslövstjejerna. De fick stryk av Farmen, tråkigt. Men kul att se de.

Efter det åkte vi hem till Sofie och kollade på Idol. Johanna kom förbi och sade sitt.

 

Lördagsmorgonen var tidig för mig, vaknde redan vid åtta. Väldigt onödigt. När vi gjort oss i ordning åkte vi till Coop och handlade, gamla Coop (saknar det!). Sofie köpte en pumpa som hon gjorde i ordning sen, skitsnyggt. Men det luktade skit. Efter pumpafixningen åkte vi till Lund och kollade på H43-Sävehof. Stenis hade fixat in oss, snäll är han. Vi gick lite innan matchen var slut, var ju tvungna att fixa lite hemma hos Sofie innan de andra skulle komma. Så vi fixade hos Sofie, och vi fixade oss. Sedan kom de andra och vi hade en skitkul kväll. Åt god mat, drack god drick, lekte roliga lekar och hade bara allmänt jävla kul. Har saknat de tjejerna, även om jag inte umgicks så mycket med de. Men man träffade ändå då på vissa träningar och vissa matcher.

 

På söndagsnatten tjänade man ju in en timma, vilket var oerhört sköönt. Vi tog det lugnt väldigt länge, tills vi skulle träffa PP inne i 'stan'. En Club Sandwich och en cola på Grappa hade jag pratat av mig, vilket var skönt. PP hr jag verkligen saknat. Helt sjukt eftersom jag inte ens tycker om henne (hahahha). Sedan åkte vi till Norrevång för att kolla Teamet mot Skövde. Fick träffat alla mina gamla lagkamrater, var riktigt skoj. Till och med Sofie och Ida (danskarna) var där. Snacka om sammanträffande. Har saknat alla de tjejerna jättejättemycket. Lolo var lite depp, men hoppas att det löser sig.

Åkte sedan hem till Jeffan i Skövde och tog det jättelugnt.

 

Hade lov på måndagen så stannade hos Jeffan. Vi åkte iväg och handlade frukost och paj ('lika god som hembakat', hell no!). När vi käkade den fick jag det tråkiga beskedet. Jennie skickade sms och skrev att hennes pappa var i himlen nu. Och då tappade jag matlusten, sugen efter allt.. Åkte sedan hem till mig, inte jättelätt att hålla humöret uppe ensam på ett tåg med bara massa känslo-musik i öronen.

 

Hade iaf en underbar tid nere i Eslöv, och uppe i Skövde. Fick träffat folk jag älskar, och saknar jättemycket. Kommer ner snart igen, det kan jag lova er!

 

Lite kul åså:

- En gång är ingen gång, två är redan en gonggong

- Linnea lyssnade på hög musik

- Soso

- Dansa med vargar

- Give me the ape

- Vad gör hunden? (Eller vad dricker han ur?)

- Såna borde de sälja på donken

- Classic/Lime

- Maria gillar negrer för deras stora snoppar

- Fight om toaletten

- Lekkväll

- Elle förlorade tävlingen

- Jag trodde powernap var något man åt för att bli pigg

- Molle var ingen höjdare på leken

- Lassa

- Sitstol

- Napphållare

- Skee som faan

 

Oj, det blev fler än bara några rader.

 

- "haren skuttar fram så snabbt" -

 

So long.


i hate it!

Asså, det är ganska sjukt. Och inte bara ganska.

 

Men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker fötter är så jävla äckligt. Jag tror inte att någon av er anar. Palle undrade om hon fick låna mina ICA-strumpor på matchen imöra. Och självklart får hon det. Man ställer ju upp på sina vänner. Men jag känner att jag är på dåligt humör för att jag ska låna ut strumporna.. Hade det vart andra strumpor hade jag känt likadant, och hon hade fått behålla de. Sedan hade det inte vart något mer med det. Men nu är det ICA-strumporna, och jag har två par. Och vi ska ju ha de på matcherna. Och då kan hon liksom inte behålla de. 

Jag vet att det är väldigt sjukt att jag känner såhär. Men jag gör det, och jag kan inte hjälpa det. Fötter är det värsta jag vet, tycker det är så jävla äckligt. Och det spelar ingen roll om de tvättas eller så. Är lika äckligt ändå. Så ska kolla med Mikael om han har några över, annars får hon självklart låna de.

 

Hon hotade med att om hon inte får låna de får jag gå till varje träning. Och när jag tänker efter, det skulle jag kunna leva med. Det är inte hela världen. Men det kommer sluta med att jag kommer få gå upp till träningen idag, och sen kommer hon att få låna strumporna ändå. För så är det alltid. 

Måste ringa mamma, kan ju få låna bilen. Så förlorar jag ingenting alls på det här. Mohahaha.

 

- "Hibitat" -

 

So long. 


i love you, guys

Så ja, nu har de gått. Äntligen, skulle jag kunna tänka. Men det gör jag inte.

 

Gillar våra kalas. Spelar ingen roll om det är på pappas eller mammas sida. Det är alltid kul, på olika sätt.

Idag var det prat om Olle i Gropa, vilket det har varit de senaste träffarna tillsammans med farbror. Alltid lika kul. Vildsvin under stenar var också något som diskuterades. Ja, som du märker är nivån på skämten inte den högsta. Men det är så jag gillar det.

Sedan gnälldes det för att jag hade 26 par skor i min garderob. Varför? Det är väl fullt normalt? 

Sen måste jag bara berätta en sak som mormor sa. Hon är inte jättebra på att sätta ihop rätt saker liksom. Ibland kommer det saker ur hennes mun som man undrar vart det egentligen kommer ifrån. Visst, hon är en snart 90-årig krutkärring (som Morgan kallar henne). Och då är det väl kanske inte så oförståeligt att vissa saker kommer ur hennes mun.

Iaf. Vi sitter och diskuterar djur åså. Då berättar mamma om Thereses (brorsans flickvän) katt. Det tar ett tag innan mormor förstår att det är Therese vi snackar om. Men när hon väl gör det utbrister hon:

’Har hon katt? Men hon är ju vegetarian!’

Som om det har med vartannat att göra! Men jag älskar min mormor ändå. Hon är en person jag verkligen beundrar..

 

Nu är det bestämt iaf. Tisdag nästa vecka, den 4 november, då är det begravning nere i Karlshamn. Jag ska dit, om jag så ska åka ensam. Jag känner att jag måste gå. Om jag ska kunna gå vidare. Plus att om jag inte går, då kommer jag ALDRIG kunna förlåta mig själv. Hela familjen Fagberg vet att jag bryr mig. Men jag vill visa det ändå. Jag vill finnas där för Jennie och Sara, på en av deras värsta dagar här i livet..

Snackade med Hanna och hon trodde inte att hon skulle med. Jessica kanske hänger på, mamma också. Jag vet, det är inget man hänger på. Men jag känner att för Jennie skulle det betyda mycket om folk kom, som man inte tror skulle komma. Det värmer. Och jag gör allt för henne, allt för att få henne att må så bra som möjligt.

 

 Det är inte rättvist. Folk i min ålder borde inte behöva gå på sin pappas begravning. Det är inte rättvist! Och speciellt inte de. Deras pappa har alltid varit deras stöttepelare, även innan detta hände. Deras pappa har alltid betytt så mycket för de. (Nu kanske ni tänker att; allas pappa betyder väl mycket för alla. Visst, det stämemr till viss del. Men jag känner fler personer som inte alls har samma kontakt eller kärlek till sin far som de två tjejerna haft.)

Och det känns så jävla värdelöst. Finns inget jag kan göra. Visst, jag kan stötta de båda. Vara stöd. Och det är jag. Men vafaan, känns som att jag är flera hundra mil ifrån. Och om det känns så för mig, då gör det väl även det för de?

 

Jennie och Sara Fagberg, jag vet att ni kanske inte ser det här. Men det spelar ingen roll. Jag älskar er och gör allt för er, det vet ni båda två..

 

- "Ginbatat" -

 

So long.

 


it must come to an end

Ja, jag vet. Har blivit sån som jag klagade på häromveckan. Dubbel-moral värre.
Men det bjuder jag på. Har man tråkigt om dagarna så har man. Haha.

Idag har jag ont. Jätteont. Så fort jag går eller gör något.. Inte alls kul. Hände något på träningen, jag vet inte vad. Kommer inte ihåg. Först fick jag ont i ljumsken, och det känns fortfarande. Sen hände något annat med hela sidan, från armvecket ner till höften typ. Sträckte mig eller något.. Och det gör ont. Känner mig som Git, när hon hade ont i revbenen och Rebecca och jag retade henne för att hon hade ont i hängbrösten. Bara det att jag inte fått hängbröst, inte än iaf. För att få det måste man ha bröst till att börja med.

Sidan är inte så farlig. Det värsta är ljumsken. Det känns som man använder den i allt. Kan inte gå vanligt, eller i sidled. Känns halvkul att gå upp för trapporna nu. Varför insisterade jag på att ha hela övervåningen? Okej, det är ganska skönt annars..

Gör förresten jävligt ont i sidan när jag hostar. Som om ni bryr er..

Imorgon är det onsdag. I vanliga fall betyder det ledighet och vila efter jobbet. Men inte imöra inte. Då ska vi ha kalas för far min som fyllde i söndags. Men eftersom ingen var hemma i söndags fick vi ta det imöra. Men det är det värt. Fick stanna längre i Eslöv och fick träffa min Jennifer också. Så det är värt att bli av med den lediga dagen.


- "Brudgumman" -

So long.


cleaning lady

Oj oj oj. Vad jag har varit duktig idag (klapp på axeln).

Har städat mitt rum, plockat ur diskmaskinen och rensat i trappan. Helt utan att någon har bett mig göra det. Sedan har jag också hunnit med att kolla lite OTH, Desperate och snart lite Greys också.

Träningen igår var halvjobbig. Var fjompig och grät om vartannat. Ett tag var jag riktigt förbannad, och tror aldrig att jag har skjutit så hårt någon gång tidigare. Jag var så arg, för att det är inte rättvist.
Pratade med Henne igår också. Var skönt att få höra Hennes röst iaf. Nuttan.. Jag vill inte att det ska vara såhär. Hon förstår nog inte hur jävla stark Hon egentligen är.

Ledig idag också, men imöra får jag gå på det som vanligt. Ska bli skönt att det händer något, så jag inte bara går runt och tänker en massa. Sen är det så jävla gött när pengarna kommer också. Så mycket pengar som jag har på mitt konto nu har jag nog aldrig tidigare haft. Känns jävligt gött faktiskt.

Träning ikväll. Får se hur det går. Ska göra så gott som jag kan.


- "it's us against the world" -

So long.

good night

Jag vet inte vad jag göra uppe nu.

Borde ju sova nu, med tanke på att jag inte sovit jättemycket inatt + att jag vart uppe sen åtta i morse. Men nu är det nog dags att stänga av tv:n och datorn. Eller iaf datorn. Det lättare att somna med datorn avstängd och inte liggandes i knäet. Men tv:n är skön att somna till.
God natt allihopa.

Vet inte varför jag skriver det här nu heller. Men som sagt, mitt huvud är inte riktigt med idag.


- "Vila i frid, Bo Fagberg" -

So long.

at the train

Ja, jag ska skriva om helgen. Så småningom. Men orkar inte det nu.

Idag när jag satt på tåget från Skövde kom det på två tjejer i Alingsås som satte sig mitt emot mig. (Ja, det fanns säkert 100 andra platser att sitta på men de var bara tvungna att sätta sig där) De pratade väldigt högt, så högt att de överröstade musiken i mina öron. Väldigt irriterande när jag ville ha lugnt och skönt. 
Efter ett tag ger jag upp, och stänger av min musik. Grattis tjejer, ni vann! När jag har stängt av, då hör jag vad de pratar om. Det bör tilläggas att tjejerna inte är äldre än mig. De pratar om giftermål. Ena tjejen sa: 'Ska bli så skönt när vi gifter oss, då kommer det inte kännas lika svårt'. Den andra höll såklart med. Hallå giftermål vid inte ens 20 års ålder!? Men det är väl inte det värsta egentligen, så länge man är lycklig så go for it. Follow your heart, som jag skulle sagt.
Efter en liten stund börjar de prata (högt och tydligt) om sitt sexliv. Den ena berättar att lederna låser sig när hon har sex och hon tvingas knuffa bort honom, pojkvännen då. Denne pojkvännen tycker det är jobbigt att de aldrig kan ha sex ordentligt för att hon alltid får ont. Så han har börjat tröttna på henne, och gnälla på att de aldrig har sex. Hon är rädd att han ska lämna henne för den sakens skull. Den andra tjejen säger då att det blir nog bättre sen. För att hon och Patrik (troligtvis henne pojkvän och blivande man) hade det lite kämpigt i början, men nu har det jättebra sexliv. Riktigt skönt är det.. 
Är det rätt ämne att prata jättejättehögt om på tåget? Det kanske verkar som att jag tjuvlyssnade, men det gjorde jag inte. Tycker inte om att tjuvlyssna på det sättet, men det gick inte att undgå att höra vad de snackade om. Och det var inte bara jag som reagerade. De som satt precis bakom mig tyckte inte att man behövde prata om sånt på tåget precis.

Och det är inte själva sexsnacket jag reagerade på. Utan det var själva situationen. Jag älskar också att prata om sex och allt därtill. Det är något av det bästa jag vet. Men jag skulle aldrig, och då menar jag ALDRIG, sitta på tåget och prata om mitt sexliv så att alla andra där hör. Tycker att det är en privatsak (säger hon som älskar att prata om det med sina vänner). Men hey, det är väl kul att folk är öppna och inte stänger in sig själva helt och hållet.


För er som undrar vad som händer med min blogg så är det bara så enkelt att vi håller på att bygga om den. Med vi menar jag Vicktoria och jag. Kan inte göra det själv för att min webbläsare inte stödjer den skitgrejen, och för att jag är värdelös. Litar mer på Vicktoria än på mig själv.. 
Just so you know..


- "Småland och Värmland ligger väl nära varandra?" - 

So long.

i don't know what to do

I brist på annat gör jag som Carro.

DIG SJÄLV: 
Du bor? I en radhuslänga i Kärra
Du gillar? Nära och kära
Du älskar? Sex 
Du hatar? Inte mycket

SVÅRA VAL: 
Mobil eller mp3? Musikmobil
Myskväll eller festkväll? Myskväll
Tjejkompisar eller killkompisar? Killkompisar!
Krulligt eller platt hår? Lockigt
Pengar eller kärlek? Kärlek
Mörk eller ljushårig på motsatta könet? Mörkt borde ju vara det enda rätta
Kramar eller pussar? Pussar
Öl eller vodka? ÖL!
Långt eller kort hår? Kort

FRAMTID: 
Hur många barn: Minst två
Namn? Beror på efternamnet
Gifta dig? Ja, om han vill
Arbeta som? Hemmafru och frisör

DEN SENASTE VECKAN: 
Kysst någon? Nej
Kramat någon? Ja
Gråtit? Ja
Saknat någon? Ja, absolut
Tyckt synd om någon? Ja
Druckit alkohol? Ja
Träffat en ny människa? Ja

FAVORIT: 
Låt? Just nu Jordin Sparks - Tatto i Jeffans bil
Färg? BLÅ!
Person? Mormor
Dag? Lördag
Kläder? Bekvämt
Ord? -
Känsla? När någon visar att de bryr sig

DIN DATOR: 
Bakrundsbild? Blåvitts guldlag 2007
Hur många ikoner har du på skrivbordet? 20
Var står din dator? Oftast i knäet.

DIN MOBIL: 
Bakrundsbild? Mina snygga handbollsskor
Ringsignal? Disturbia
Hur många kontakter? 111
Skärmsläckare? Har ingen
Hur ser din mobil ut? Tunn och silvrig 
Telia, halebop, telenor, 3 ? - Telenor


it's not fair

faan också.

det har hänt. det som inte fick hända, men som man visste skulle hända. hoppet är det sista som sviker än, heter det ju. och det stämmer också.
men nu är det som det är och det är inte kul. och det är inte rättvist. och jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till.-

och det värsta är att jag inte kan vara med henne, nu när hon behöver mig som mest.. faan då.

han var underbar, det var han. och jag kommer alltid att minnas honom med glädje. är glad för den tid jag har fått med honom, är glad att jag fått lära känna honom.

det är orättvist! och jag sitter här och bara svamlar. vet varken ut eller in. vet inte vad jag gör.
det snurrar och jag skakar. tappade matlusten också. jävla skit.

allt annat känns nu så fjuttigt..

R.I.P.

what a strange feeling

Torsdag eftermiddag, på bussen:

Ja, det känns konstigt. Riktigt konstigt. Inte såhär det hade varit om jag hade fått bestämma. Jag skulle inte sitta på bussen ner till Eslöv en torsdagskväll för att hälsa på där. Jag skulle suttit på en buss upp till Göteborg för att häls på där istället. Det var inte såhär jag ville ha det. Tror inte att många förstår hur jobbigt det är. Iställer för att hinna träffa de bästa uppe i Götet, ska jag försöka hinna träffa alla de härnere, på en helg. Hur ska jag lyckas med det egentligen?

Visst, jag är jätteglad att få komma ner och träffa alla. Men hade hellre bott kvar och träffat de varje dag, så som det var.
Jag ska inte säga att jag inte har det bra som jag har det nu. För jag har det bra, mycket bättre än jag trodde att det skulle bli. Men ändå.

Föreställ dig det här. Du har levt hela ditt liv och hela tiden känt att det är något som inte stämmer, det är något som du saknar. Du får ett erbjudande, en chans att göra något oväntat, något kul. Du tar chansen och plötsligt känner du inte den känslan längre, du känner inte saknaden. På något konstigt sätt så känner du dig hel. Och detta har ingenting med dina vänner att göra. Utan det har med ALLT att göra.
Kan inte beskriva känslan, eller sätta fingret på vad det egentligen var som hände nere i Eslöv som fick mig att må så bra. För det gjorde jag, jag mådde riktigt bra.
Kanske för att jag fick chansen att börja om på noll, jag fick känna mig självständig och klara mig på egen hand. Kanske var det för att någon trodde på mig. Kanske var det någon annan anledning? Jag har som sagt ingen aning.

Men en sak vet jag. Att tiden i Eslöv är något jag alltid kommer att minnas. Jag kommer minnas den tiden som underbar.


- "Eslöv, here I come!"

So long.

make me a supermodel

Kollar på de nu. Varför har jag missat det innan?

Frankie är het. Sådär manligt het, som jag bara älskar. Försökte hitta en bild på honom, så ni kunde se vad jag menar. Men hittar ingen bra. Jävla skit!
Hur kan någon som är så snygg i verkligheten inte bli bra på bild? Aja, verkligheten och verkligheten. Inte så att jag träffat honom precis.
Men du fattar.

- "stå vem du är, för helvete!" -

So long.

bubbles

Man kan inte bli sugen på att lyssna på de.

Det är inte okej. Det finns inte. Men hon lyckas, och det är så himla typiskt henne. Jag blir inte förvånad, inte det minsta. Hon är ju som hon är, och jag tycker om henne för det.
Gulligt att ringa och kolla hur det var med mig, när hon fick höra..

Men tack vare henne lyssnar jag på Bubbles nu. Och det är inte okej. Men kan inte låta bli. Hon får mig att le, det får de också nu. 

Sanna 'Skee' Forsberg. Du är för rolig du.


- "det måste vara hon snygge-Tanja som är med i Bubbles" -

So long.

girl theres no one else but you?

E-town imöra.

Skulle blivit Karlshamn, men nu blir det ju inte så.. Men det är minst lika bra det.
Så imöra åker jag. Ska vara hos Ia torsdag kväll och fredag dag. Sedan bär det av till Sofie. Sen på lördag är det kväll med Eslövstjejerna, eliten vill säga. Ska bli trevligt och riktigt roligt att träffa alla igen. Molle, Molle..

Ska bli skönt att komma härifrån också. Även om jag inte är mer än ett samtal borta, så är det ändå skönt att komma härifrån. Åka tillbaka till det underbara. Inte för att jag kan resa tillbaka i tiden, även om jag önskar att jag kunde göra det. Men nu går det inte, och livet är som det är. Och jag har accepterat det, jag gjorde det för ett tag sen.  Men ska ändå bli skönt att komma dit.

Lyssnar på massa 'betyda-någonting-musik'. Så härligt. Ska upp och packa om en stund, sedan ska mor och jag tydligen fortsätta på övervåningen. Vi gjorde visst inte klart allt sist. Crap.

Jag pallar inte dig. Förstår inte hur du orkar. 


- "Hollywood nästa?" -

So long.

i don't feel sorry for myself

Nej, jag tycker inte synd om mig själv.

Inte det minsta, av vilken anledningen skulle jag göra det? Kanske isåfall för att jag är så dum..
Jag är bara arg på mig själv. Och irriterad.

De sa: 'sluta, gör inte så'. Jag lyssnade inte. Dum som jag är. Varför?

Men skönt att du inte är som alla andra, att du är mycket vettigare.
Fast kommer det en rak höger en dag, när jag minst anar det, så kommer jag inte blir förvånad ändå..


- "Lamm Får Tacka Bagge" -

So long

the tide is high

Så ont.

Har träningsvärk i hela kroppen. Hade ju bodypump i söndags på träningen. Det sitter fortfarande kvar i kroppen. Och inte kommer det bli bättre imöra, eftersom vi hade bodypump idag också.
Har även träningsvärk i tankarna. Tänker jävligt mycket just nu, mer än vanligt.. Kan inte sluta tänka på det.


Du har gjort mycket dumt i ditt liv. Men inget är så dumt som det här. Du har varit riktigt grym, riktigt elak. 
Har tänkt på det innan, men aldrig riktigt förstått innebörden av din senaste tabbe.. Fram tills nyligen. Hur faan kan du göra så mot någon? Och speciellt mot någon som aldrig gjort dig något ont. Det är helt sinnes. Du borde skämmas, det hoppas jag verkligen att du gör.

Ja, jag pratar om mig själv.

- "jävla jävel" -

So long.



the weekend

Nu blir det en sånt jävla lång inlägg.
Men sån är jag, lång och jävlig..

Helgen har vart kanon. JJ hämtade mig på jobbet. Åkte in till stan, visst en liten omväg men det var trevligt. Träffade Pauline och trion var komplett. Gick runt i affärer och shoppade. Fick köpt ett par svarta höga jeans (när faan började jag gilla höga grejer?), svart klänning och jätteblåa leggings. Palle köpte något och Jeffan var chaufför. Palle vill köpa Chins men insåg att det inte var något för henne. 
Åkte sedan till Lillekärr. Lika kul som sist. Säger som Therese sa: 'ja, man har ju inte tråkigt när man sitter vid er iaf'. Och det är så sant så. Jeffan släppte av oss hemma hos mig och sen åkte hon hem, den mesen. Pao och jag kollade på Idol och käkade räkor åså. Sedan blev det lite OTH på datorn, och sen god natt.

Upp tidigt och Pao åkte iväg på samling. Jag fick tiden att gå, vet inte hur. Mamma och jag åkte till Allum, sedan kollade på Partille-Hisingen i Partillebo. Hisingen tog sin första seger. Sedan var det dags för oss att spela. Förlorade dock, skit också. Min insats var väl helt okej. Är faktiskt nöjd. Ganska skönt att göra bra ifrån sig liksom, känns som det var på tiden. Och nu är det bevisat att jag inte var så dålig som jag trodde.
Åkte sedan runt och letade efter thai/kinamat. Var inte det lättaste, men hittade till slut. Åkte sedan hem till Palle och kollade på Mamma Mia (Stellan Skarsgård?) till maten. Sedan fixade vi oss och sjöng, dansade och spelade spel. Det var kul, tills grannen kom ner och sa att hon lyssnat på vår musik timme efter timme. Surkärring! Har inte hon själv vart ung någon gång?
Jennifer tyckte förresten att en i Stjärnor på is såg ut som Marie Serneholt.. Ungefär lika lik som han i den rosa skjortan.
Så vi packade ihop oss och åkte till stan. In på Chez i två minuter, sedan åkte vi till Ferdinand. Där var det grymmekul. Palle åkte hem, Jeffan och jag drog vidare till Parkan. Där var det riktigt trevligt också. Träffade Moses och Vlade. Love them! Snackade sedan en massa med de innan det var dags att åka hem. Var hemma vid sex tiden. Härligt.

Vaknade vid tiotiden på söndagen. Låg kvar i sängen och mös ett tag. Sedan upp och käka frukost till en film (kommer inte ihåg vilken nu). Sedan satte vi på Bert och Jeffan kunde alla repliker. Sådan är hon. Somnade i soffan och de andra två gick in och lade sig i sängen. 
Efter det var det dags att göra sig i ordning. Jennifer skulle på middag, Pauline och jag skulle ha träning. Åkte hem till mig och kollade på Stina och landslaget. Sedan bort till Sportlife. Var inte jättetaggad för ett gympass, men kunde tänka mig att genomföra det. Så när vi kommer dit säger Mackan att det var Bodypump vi skulle göra. Så det var väl bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Det var kul, jobbigt och svettigt. Kunde inte göra allt för jag var helt stel i nacken efter smällen på matchen i lördags. Men gjorde så gott jag kunde. Åkte sedan till Lillekärr och tränade där. Fick smeknamnet Roboten av MG. Men, det kan jag leva med.

Och nu sitter jag här och försöker tagga till en av mina braiga kompisar. Hon har tappat fotfästet och motivationen. Men ska göra allt för att hon ska kunna stå upp igen..


- "jag visste inte hur Vlade stavades så jag skrev bara V" -

So long.

by your side

You think I'd leave your side baby?

You know me better than that

Think I'd leave you down

When you're down on your knees?

I wouldn't do that

I'll tell you you're right when you're wrong

And if only you could see into me

 

When you're cold

I'll be there

Hold you tight to me

When you're on the outside

Baby, and you can't get in

I would show you

You're so much better than you know

When you're lost, you're alone

Can't get back again

I will find you

Darlin' and I'll bring you home

 

And if you want to cry

I am here to dry your eyes

And in no time

You'll be fine


i remember

En sån kvinna.

Som de flesta vet är jag inget jättefan av att kolla på handboll. Jag sitter sällan och kollar på handboll hemma, så länge det inte är någon jag känner som spelar. Och när jag kollar på handboll live, ja då kollar jag inte på handbollen inte. Jag kollar på allt annat runt omkring, publiken, domarna, speakern, funktionärerna. Ja, ni fattar.
Men idag, i brist på annat satte mor och jag på Danmark-Ungern på TV4 Sport. Och jag måste bara säga att Josephine Touray är så jävla bra. Hon är grym. Gör sin spelare enkelt, sätter sina bollar både snyggt, bra och viktigt. En stjärna helt enkelt. Kommer ihåg när jag mötte henne i Danmark. Jag spelade i Eslöv och hon i FCK. Då var hon sjuk. Satte ALLA sina lägen. Hon lekte med våran målvakt (då vill jag tillägga att vi hade en av elitseriens bästa målvakter.) Men en sak minns jag lite extra, hon gjorde inte ett enda mål mot mig. Visst, det kanske inte har att göra med att jag är grym i försvar. Jag fick väl inte spela allt för mycket. Men hon hade ju kunnat snurra upp mig på läktaren flera gånger under den lilla stunden jag var inne. Men det gjorde hon inte. Tror att hon blev rädd för mig. Haha.


Grym är hon, helt sjukt. Hennes spänst är inte att leka med heller.

Träningen idag var rolig. Lite avslappnat men ändå bra. Är tvungen att nämna (efter mycket påtryckningar) att Annie var farligt nära att få sitta i Mackans knä.. Tråkigt för henne att hon inte fick det, jag vet att hon hade velat.

Imöra är det fredag. Det betyder Jennifer, Pauline och Maria. Kan inte bli bättre.. Jag längtar. Hoppas vi hittar något snyggt i stan bara.


- "från och med här" -

So long.

nice shit

(jag gör som Carro)

Tänk på en kille och fyll i: 
är han i din ålder? nej, men nästan
är han lång? ja
är han mogen? nej
är han söt? ja
är han oschysst? det kan du fethaja
är han snäll? ja, det också
kan du säga allt till honom? nej, absolut inte!
är han lätt att dela skratt med? absolut!
är han mobbad? nej
är han blyg? verkligen inte
har han gjort dig ledsen? besviken, irriterad och förbannad
har han gjort dig glad? ja
kan du prata med honom om du är ledsen? han säger det..
kan ni dela glädje tillsammans? ja, det kan vi verkligen
har du varit arg på honom? det kan du fethaja!
har du skrikit på honom? inte så han har hört :P
har du kramat honom mer än tio gånger på en dag? nej
har du tyckt att han har vart jobbig? ja
tycker han att du är snäll? ja, det gör han
brukar du tänka på honom? det händer väl  
brukar du sakna honom? nej
brukar du fälla en tår för honom? förr, men inte längre
tycker du om denna killen mer än kompis? jag vet inte det du..
kommer han att lista ut att de är om honom? han har nog ingen aning

i'll do anything for you

Färdig. Åtminstone för ikväll.

Det var roligt att packa upp flyttlådor. Hittade massa saker som jag trodde att jag redan hade plockat upp. Men så var ju icke fallet. Hade på musik, testade kläder och sjöng. Vissa saker sa mamma att jag kunde ha när jag är med i Idol. Tur att man har en mamma som tror på en iaf.

Vissa lägger ut bilder på när de tycker att de är snygga (varför skulle de annars lägga upp de?).
Sån är inte jag. Det kan bero på att jag aldrig tycker att jag är snygg. Därför lägger jag ut bilder på när jag är mig själv, spontan och härlig (ja du vet, sån som jag är).
Hittade lite kläder och byggde olika outfits. Vet att min 80-tals tshirt inte passar ihop med mitt springpannband och mina springvantar. Men det var värt ett försök.



Sen vet jag också att min efterlängtade morgonrock inte är allt för snygg med alla vikmärken efter att ha legat i en flyttlåda sen 1:a augusti.. (Åh, vad jag har saknat den underbara)



Det är ingen bild på mig i bh precis.. Men, det är sån här jag är. Take it or leave it.

Min dator verkar inte vilja vrida på bilderna idag heller. Men den har äntligen lyckats vrida på stövlarna nu iaf. Ganska segt, jag vet. Men förstår inte varför..

Hon ringde mitt i allt. Jag släppte allt jag hade i händerna. Gav Henne den tiden Hon kände att Hon behövde.
Det är jobbigt att vara här när Hon är där borta. Hon sa att jag inte behövde känna så, att jag inte alls skulle känna så. Men det spelar ingen roll. Jag gör det ändå. Jag vill vara hos Henne.

Nu är biljetten bokad. 23:e oktober åker jag ner till Karlshamn och stannar hela helgen. (om inget oväntat skulle hända..)


- "det är ingen som tycker illa om honom, det går inte" -

So long.

i'll try

Tom. Tom. Tom.

Inte tom som i Tom & Jerry..

Idag skulle jag åkt hem och hälsat på hos familjen Grgic. Men det sket sig. Så jag föreslog för mamma att vi skulle packa upp lite flyttkartonger. (nej, jag har inte packat upp alla än. vart ska jag lägga alla grejer liksom? men vi ska försöka lösa det ändå)
Veckan har snart gått utan att jag märkt det. Dagarna bara går förbi mig just nu, vad har egentligen hänt den här veckan? Imorgon är det liksom torsdag, sen är det fredag. (nehe?)
Längtar till fredag. Hoppas på att komma på bättre tankar, komma ifrån det andra. Fast det kommer jag nog inte göra. Men kommer iaf vara sysselsatt. Den gyllene trion ska göra det igen. Och det ska bli så skönt. Vet inte när det var sist. Vi ska inviga Paulines lägenhet. Passar bra nu såhär innan hon flyttar. Sen får det väl bli invigning av den nya snart också.

Blir iaf stan på fredag efter jobbet. Ska försöka hitta något att ha på mig på lördagen. Efter stan blire till Lillekärr för att kolla på match. Ska Pall och jag vara likadana som sist på herrmatchen tro? Sedan far vi hem till mig och käkar något gott. På lördag blir det match och sen börjar invigningen. Vi beger nog oss ut på stan på kvälla, om jag känner mig rätt.

Kom och tänka på en sak nu, apropå förra herrmatchen. Pauline och jag var ju ganska högljudda. Eller okej, jag då. Men vi hade iaf kul. Så i förra veckan, på onsdagen för att vara exakt, får jag ett sms av Christer. Då skriver han att han sitter och kollar på deras inspelning av den matchen och att man hörde mig. Haha.

Snart kommer mami hem med godispåse och viska börja packa upp. Saknar vissa grejer som ligger nerpackade..


- "he's a beautiful disaster" - 

So long.

I'll go where ever you will go

Seg dag.

Jag har jobbat idag. Men har inte varit på jobbet. Min kropp var där, men inte mina tankar. Mina tankar var någon annanstans.
Ska försöka träna idag. Var ju bara med ute och sprang igår. Kände att inne skulle jag inte göra ngn nytta. Men idag ska jag försöka mig på det.
Har inte hört något nytt idag, så antar att det är samma som igår.

Förresten igår var jag ute i skogen med en av eleverna på skolan. Och när vi kom ut ut skogen och ut på gångbanan kommer en äldre dam gåendes med sitt barnbarn i en vagn. När hon går förbi mig lägger hon en arm på min axel och säger: 'Ni är den bästa personalen, det är underbart att det finns sådana som er'. Ja, det gjorde min dag. Iaf ett tag.

Nej, nu ska jag krypa in i mitt skal igen.


- "Prag ligger väl där borta vid Borås?" -

So long.

fuck this world

Bläääää!

Jag orkar inte. Verkligen inte alls. Huvudet är tungt. Tårarna vill inte sluta rinna. Helvetesjävlaskitjävel!
Det är inte rättvist. Det är ta mej faan inte rättvist!

Dagen var bra fram till ett idag. Och då såg jag att jag hade två missade samtal från en och samma person. Fick en klump i magen och kände på mig att något var fel, att något inte stod rätt till. Jag försökte ringa tillbaka, flera gånger. Jättemånga gånger. Först vid tretiden svarade hon och berättade det. Visst, det var inte riktigt så illa som jag trodde, men det var illa ändå. Och du grät, din röst brast. Jag grät, men ville inte att du skulle höra. Jag måste vara stark när jag pratar med dig. Du ska gråta ut, inte jag. Jag ska trösta dig, inte tvärtom..

När vi väl hade lagt på skakade jag i hela kroppen, kunde inte sluta gråta. Men samtidigt kunde jag inte sitta på toaletten på jobbet i en timme. Gick ut till de andra, men pallade inte. Fick hjälp med det jag behövde. Den timmen fram till fyra gick långsamt, jävligt långsamt. Hemvägen lipade jag också, kunde inte hålla borta tårarna. Det är inte så lätt att vara stark när man känner sig så svag som jag gör. Kom till träningen. Ingen idé för mig att träna. Var fortfarande skakis i kroppen och tung i huvudet. Såg ut som en kines med påsar under ögonen.

Så kommer jag hem till mamma sen. Inte det lättaste att berätta för henne.

Och nu sitter jag här. Tårarna rinner fortfarande, huvudet är tungt.. Helvetesjävlaskitjävel!
Vill inte att han ska dö, inte nu. Vill träffa honom igen, innan det är för sent.
Det får bara inte hända..

Det finns så mycket jag vill säga, men finner inga ord. Är helt tom..


- "jag finns här för dig" -

So long.

crazy

Var du i stan igår kväll och tyckte att du såg en nunna, en hippie och en indian så såg du inte fel.

Hel sjuk kväll igår. 

På dagen åkte jag runt och rännde som faan typ. Först var pappa och jag på Bäckebols skor. Farsan skulle köpa skor. Går in och säger vilken storlek han ska ha och att de ska vara vattentäta. Lotta tar fram ett par Ecco, pappa testar de och säger: 'De är bra, jag tar de'. Och så var det klart. Tänk om det kunde vara lika lätt för mig..
Sedan åker vi en snabbis till Systemet. Var ju tvungen att ladda upp förrådet inför kvällen.
Efter det hem och ta det lugnt en liten stund. Catta och Morgan hade redan kommit när vi landade hemma. Sedan fick jag köra mina päron och Catta&Morgan till Stigs Center, hämta herr och fru Ehrnbring och göra samma sak med de. De skulle bowla. Efter det åkte jag tillbaka till Bäckebol och köpte ett par stövlar. Skit snygga. Lotta skickade mig ut till Eken för att köpa pumps där, men hittade inga bra. Så får åka tillbaka till Lotta i veckan och köpa de jag hittade där.

tänkte att jag gör som alla andra och visar mina klipp här. haha. men bilden vill inte vrida sig nu, så det får bli såhär.

Sedan hem och fixa sig lite. Efter det fick jag först köra Ehrnbringarna, och sedan det andra packet. Sedan kunde jag tänka på mig själv lite. Gjorde klart det sista för att jag skulle se ut som en nunna och så kom Vickan. Snäll-Vickan körde mig till Frölunda. Där möttes jag av en pirattjej (Carro), Snövit (Maria), Tingeling (Jessica) och en militärtjej (Sandra). Sedan kom en indian (Patti) och en hippie (Natti). Vi tjötade ett tag och sen kom resten typ. Vi åt jättegod mat och tårta. Sedan kom Moses, Vlade och Oscar. Sent. Men, sent folk är fint folk. Det dansades, dracks och lektes lekar. Var riktigt skoj. Och Tony, så jävla söt va. Hade klätt ut sig till Carro. Vem faan kommer ens på den idén? Han vann iaf rättvist tävlingen..

Helt plötsligt hugger Patti tag i mig och säger att vi ska åka in till stan. Så det var bara att springa efter de. Blev en liten kisspaus innan Ann kom och hämtade oss. Patti och Natti sitter i bakluckan och fular sig. Då kommer en polisbil och de får lägga sig ner stilla. Trodde polisen skulle stanna oss, men vi slapp det.
Så på Avenyn hoppar en indian, en hippe, en ängel (Madde), en djävul (Micka) och en nunna ut ur en Volvo. Gissa om folk blev förvånade. Madde och Micka försvann så det var bara Patti, Natt och jag som gick in på bryggeriet. Men så jävla kul vi hade. Annie och Steffi vara skrattade åt mig när de såg mig på utsidan. Samma sak med Hanna. Sen kommer Hanna fram och säger en mindre rolig sak, men nu vet jag hur det ligger till..

Iaf. Vi dansade och tjötade med massa folk. Alla kom fram och frågade varför vi var utklädda. En tjej kom fram och frågade vem som skulle gifta sig. Jag bara skrattade och Patti sa att det var hon som skulle gifta sig, fast först i december.
Det var så jävla kul att vara utklädd sådär. Inte för att man fick så mycket uppmärksamhet, utan bara för att det var så jävla ball. Skulle absolut kunna tänka mig att göra det igen. Men det är en sån sak som bara Patti, Natti och jag skulle kunna göra. Så jävla ball.

ja du, vad säger man?

När Bryggeriet stängde stack Patti och jag till Donken. Det var kul när vakterna försökte prata om oss lite diskret, men jag såg/ hörde de allt. Vi köpte mat och jag hittade en ros. När vi sitter vid bordet kommer det fram en kille och säger att det är hans ros och att han glömde den på disken. Men jag sa att jag hade fått den av världens snyggaste kille, näst efter Viktor, och att jag ville behålla rosen. Men killen gav sig inte. När Patti hade råkat göra sönder rosen kommer han fram och säger att han känner igen ett blad på rosen och att han fyller år så han borde få den. Jag river av bladet och säger: 'var det detta bladet du ville ha?' haha.
Om den rosen var så jävla viktig kunde han faan ta hand om den bättre och inte bara lämna den på disken sådär.
Någonstans här hade Viktor dykt upp och det blev lite tjafs. Men det är väl så det är, antar jag..
Sedan satte jag mig i en taxi och åkte hem. Mamma vaknade av att det stod en nunna i hallen här hemma. Och hon trodde inte att jag var klok som hade åkt hem klädd sådär. (men hon känner väl mig?) Så när jag berättade vad vi hade gjort visste hon inte vad hon skulle säga mer än att skratta åt mig.

Men kvällen igår var superduperbra. Helt sjukt bra! Både hos Carro och inne i stan. Det var en sån kväll man vill uppleva igen.

Ikväll är det träning. Först fotografering åså, sedan riktig träning. Är väldigt trött, men ska väl klara av det ändå. Hoppas jag.


- "du är ABSOLUT ingen nunna!" -

So long.

does it matter?

Somnade vid två, halv tre inatt och vaknade vid nio nu. Känns inte helt okej.

Igår skrev jag ett inlägg här, men publicerade det aldrig. Handlade om inget alls, så förstår inte varför jag skrev det. Ville väl visa att jag inte hade något liv eller så. Ah, jag vet inte.

Igår var det match. Först för A-laget mot Somby. De vann, med 42-26 eller något liknande. Hyffsat okej match. Sedan var det dags för oss. Hur man får lägga en match med start klockan 21.00 en fredagskväll har jag svårt att förstå. Men nu blev det ju så och det var bara att göra det bästa av situationen. Och gjorde jag det? Jag vet inte. Känner att det är något som inte stämmer. Men jag vill inte ha så mycket ansvar som jag får där. Jag vill bara hoppa in i 10 minuter och göra något riktigt bra av det. Det tyckte jagatt jag gjorde när jag fick chansen i Avesta och mot Önnered. Men sen dess har jag inte fått chansen igen, undrar varför? Har jag gjort något?
Men iaf, matchen igår då. Jag tillförde väl ingenting speciellt. Vet inte varför det blir så. Men jag är nog sån att om jag har bra spelare med mig så gör jag bättre ifrån mig. Inte för att Jossan, Lisa, Grandell och de andra inte är bra. Det säger jag inte. ABSOLUT INTE! Men det är lättare att spela med typ Martina, Malin och Seffa.  Kanske för att vi har mer samma tänk, jag kanske förstår de bättre, och de kanske förstår mig bättre. Ja, inte vet jag. Tänk då om jag hade spelat med min kära (men ofräscha) vän Bella Gulldén. Snacka om att jag hade varit stjärna. Haha.
Men det börjar kännas lite trögt nu. Två matcher där det har gått skit för mig, rent utsagt. Men så igår när jag blev utbytt kom jag på en sak. Jag har nog för höga förväntningar på mig. Jag har länge trott att jag varit i en svacka, men igår insåg jag att jag är inte bättre än såhär. Tyvärr. Är inte så bra på det jag gör längre. Trist, men så är det. Bara att inse det och gå vidare med livet. Men det är skönt att man får vara med och träna även om man är kass. För jag älskar att träna, mår bra av det och det är skitskoj.

Ikväll är det iaf maskerad. Funderar på om jag ska göra det där innan maten. Men får se vilken humör jag är på. Är iaf sjukt taggad inför ikväll.  Har sett fram emot den här kvällen länge, ända sedan jag fick inbjudan faktiskt. Ska bli kul att umgås med alla sköna en hel kväll.
För er som inte har hört så är det maskerad som står på schemat. Caroline fyllde ju år igår och det ska firas med dunder och brak. Tänker inte berätta för er vad jag ska vara utklädd till, vissa vet ändå. Det var ju tänkt att jag skulle vara utklädd till pruttkudde först. Men det sket sig, fick jag reda på ganska sent. Så jag fick lösa det så gott jag kunde och det blir nog bra till sist. Jag har ju lärt mig att möjligheterna, inte problemen. Så därför blir det nog inga problem.

Catta och Morgan kommer om en timme eller två. Ska bli kul att träffa de. Lite trist att Jeffus inte är med bara. Men är man stjärna så är man i Holland. Och så är det bara. Jag är glad för hennes skull. 


- "Heja nummer 24!" -

So long.

our friendship

I can’t explain, how I feel
I can’t even imagine this is real
We’ve been through a lot, good days and bad
And the thought of leaving you, makes me sad

I remember, when we first met
That special day, I won’t forget
You always make me laugh; I don’t know how you do?
But one thing is sure when I’m leaving, I will miss you

Will my tears ever stop falling?
Will my smile be the same?
I know that everything will be different
But I promise you, we meet again

Every memory, I’ve made with you
They are so lovely, and so true
And every memory, will keep us together
Cause I know we will always be, friends forever

Will my tears ever stop falling?
Will my smile be the same?
I know that everything will be different
And i miss you more, than words can explain

But you know, that life goes on
Maybe you won’t even notice that I’m gone?
And it is really hard, to say goodbye
But it feels like I’m a bird, a bird ready to fly high

Will my tears ever stop falling?
Will my smile be the same?
I know that everything will be different
But my love for you, will never change

Will my tears ever stop falling?
Will my smile be the same?
I know that everything will be different
And I know, we’ll meet again
We’ll meet again..


miss you, guys

Jag tycker synd om dig. Verkligen jättesynd.

Har hoppat runt och läst lite olika bloggar. (Ja, jag har inget liv) Och visa bloggar känns helt meningslösa. Jag säger inte att min blogg är superduperbra och att jag bara skriver bra saker. Absolut inte. Men jag skriver inte bara för skrivandets skull. Flera av de har skrivit helt onödiga saker flera gånger om dagen. Sedan ber de om ursäkt för att de inte uppdaterat bloggen typ fem gånger på en dag.
Visst, några av de skriver på ett roligt och bra sätt. Men det hjälper inte när inlägget säger noll och ingenting. Inget vettigt, inget intressant.. Okej, det kanske har lite att göra med att jag inte känner personen i fråga jättebra. Och jag kanske inte umgås med den eller så. Men ändå.
Fast, jag ska inte klaga. Alla får göra och skriva om precis vad de vill.

Sitter här hemma nu och kollar på textv sid 377. Är derby i Skåne och jag håller tummarna för Eslöv. Hoppas verkligen att de tar de denna gången också! 15-14 står det just nu. Synd att man inte kan vara där.

Jag saknar det. Jag saknar de. Tiden i Eslöv är något jag kommer minnas förevigt. Det var så fantastiskt bra. Jag trivdes som fisken i vattnet (eller var det fågeln?). Träningarna var bra, kompisarna underbara, jobben kanon, staden mysig.. Ja, ni förstår inte hur bra jag hade det. De som såg mig på rätt sätt, de såg att jag mådde bättre då än vad jag gjort innan och gör nu. Det är nästan så att jag skulle kunna säga att jag var lycklig. Nästan. Lycklig är fel ord. Men nästintill.

Och jag säger inte att jag mår skit nu. Men det är skillnad, jag känner det. Tänker ofta på allt därnere, tjejerna, jobbarkompisarna.. Ja, allt. Det är så jobbigt att inte vara där. Att inte leva där.. Det är inte samma sak. Inte alls.

Sammanhållningen på Rönneberga. Finner inga ord..

17-15.

Saknar er så jävla mycket! Ville inte att det skulle ta slut såhär. Inte på det här sättet och inte så tidigt..

Faan osså.

:'(


- "Jag kan inte säga R" -

So long.

best friends ever

Jag måste bara säga det.

Jag har nog världens bästa vänner. Okej, jag tar tillbaka det. Tar tillbaka nog. Jag har världens bästa vänner!
De är så underbara, söta, roliga.. De finns där när jag behöver, och när jag inte behöver. De ger mig en knuff i rätt riktning. De ställer alltid upp, ger mig goda råd och hjälper mig när jag har det svårt. De försöker få mig att skratta när jag är ledsen, och får de mig inte att skratta så gråter de med mig. De kan hålla sig vakna hela natten tills de vet säkert att jag är i säkerhet.
Ja, vad mer behöver jag säga?

De är JÄVLIGT snygga också, förresten!

Du vet om du ska ta åt dig eller inte. Det känner du.

- "Jag älskar dig!" -

So long.

tired

Trött, trött, trött.

Vill egentligen lägga mig i sängen och sova. Men kan inte. Inte nu. Det är ju fotboll på tv, Blåvitt-Hammarby. 1-0 till Blåvitt. Så jävla skönt. Tack Thomas Olsson. 
Inte mycket folk på Ullevi nu. Men inte så konstigt. Kallt, mörkt och ingen toppmatch precis. Men skulle jag inte gå upp 05.15 imöra bitti så hade jag kunnat vara där nu. Bara att ta på sig rätt kläder.
Jag vill dit på Blåvitts sista hemmamatch. För då ska väl Alexandersson avtackas. Tycker det är så trist att han ska sluta, att han ska lägga skorna på hyllan. Gillar honom, inte för att han är snygg, utan för hans inställning till fotbollen. När jag fick reda på att han skulle sluta kändes det som att jag skulle kunna börja gråta. Jag gjorde det dock inte, men jag skulla nog kunnat. Svårt att förklara varför, men det kändes så jävla tråkigt.
Visst, han håller inte samma klass längre som han gjorde förr, men ändå!


one of a kind


- "nu ska jag dricka hela vägen hem" -

So long.

it hurts

Säger bara Lena PH & Orup. Så sjukt bra.

Visst, jag lyssnade på det i lördags med Vickan B och Sannisen. Men idag när jag råkade trycka in den kanalen kunde jag inte låta bli att titta. De är så jävla bra, båda två. Underbara sånger och härligt gung.
Ja, jag vet. Är en sån riktig 'Svensson' nu. Men det bjuder jag på. Älskar deras sånger.
Så jag gick runt här hemma och sjöng och dansade. Och jag blev glad också. Trodde att det skulle bli svårt att få mig att bli glad idag, men det funkade. Så nästa gång jag känner mig lite nere får jag väl sätta på en skiva med Lena eller Orup.
Att de är så bra kan väl också ha lite att göra med att de är snygga, båda två. Lena Philipsson är skitsnygg och Thomas 'Orup' Eriksson har något manligt i sig som jag tycker om. Han är en hunk. Det är han och Richard Herrey som är mina hunkar..


Ja. Lite tråkigt idag med förlust för båda lagen. Fick vara med och värma upp med A-laget. Skulle få vara med om Sara kände att hon inte skulle klara av det. Annars skulle jag ta av mig och åka till Kärra för B-lagsmatch. Så på uppvärmningen när Sara inte var med så mycket trodde jag att jag skulle få vara kvar, eftersom ingen sa något till mig. Men så var icke fallet. När vi gick in i omklädningsrummet för ett sista snack åså sa Mikael till mig att jag inte skulle få vara med. En minut innan matchen startade. Lite surt, men det var bara att bita i det sura äpplet och åka iväg. Lite jobbigt att Maggan och Classe kom gåendes där utanför hallen bara. Var svårt att vara stark liksom.

Men jag körde rally (som jag brukar) till Kärra för uppvärmning (ännu en gång) och sedan match. Värdelös match av oss alla. Tror bara att det var Grandell och Holmberg som gjorde en godkänd match.
Så ville bara hem och lipa typ. Men så blev det inte, det var ju Lena och Orup på tv.



Nu kommer Parlamentet så får säga adjö till datorn för tillfället.


- "det är alltid skönt med bortamatch" -

So long.

this week

Lite uppdatering om veckan då.

I tisdags efter träningen åkte jag in till stan för att träffa lite folk som jag bara ÄLSKAR att umgås med.
Vi skulle träffas på Chez allihopa. När jag kom dit var det bara Jessica, Carro och Maria som var där. Jessica och jag beställde en pizza att dela på. Sedan kom Moses, Vlade, Sebbe och de andra. Så där satt vi, 12 stycken en tisdag. Några drack, andra körde. Men mycket tjöt och gamla minnen snackades. Helt underbart var det. Är verkligen glad att jag orkade ta mig in till stan efter träningen. Ångrar mig verkligen inte.

I onsdags då. Träffade Vickan, vi gick och snackade med Phat trick. Sedan hem och göra sig lite i ordning. Plockade upp Malin och Martina, sedan begav vi oss till Torslanda för att titta på handboll, Torslanda-Kungälv. Trodde att det skulle bli en enkel match för Kungälv. Det trodde nog alla, även Kungälv. Men så var icke fallet. Torslanda var bra, de imponerade. Och slog Kungälv. Ganska gött ändå, även om det är tråkigt för det jag känner i Kungälv. Men otippade segrar är alltid kul.

Torsdag var det träning och mat som vanligt. God mat, även om jag inte gillar wok åså. Carro hade tagit körkort, grattis!
Igår plockade Palle upp mig på vägen från jobbet. Åkte hem till mig och tog det lugnt. Palle käkade och jag bytte om. Kunde inte riktigt gå i de kläderna jag jobbat i. Det passar sig inte riktigt.
Sedan åkte vi upp till hallen. Palle och jag hade nog roligast. Och de andra hade nog roligt åt oss. Men Palle, den blonda killen kollade på mig. Han vill ha mig. Haha.
Sedan gick vi hem till mig och kollade på tre avsnitt av One Tree Hill. Sedan somnade vi.
Palle åkte för någon timme sen. Ska göra mig i ordning och sedan åka till Tuve för att kolla hockey. Sedan iväg till träningen. Efter det får vi se vad som händer. Match imöra, vet bara inte vilken. Det återstår att se efter träningen.

Så så äre.

Förresten. Något så klockrent var längesedan jag läste. Ta er tiden, det är så sant så..
http://vicktorias.blogg.se/2008/october/varfor-krangla-till-det-sa-mycket.html


- "Torslanda skakar Kungälv, KB i krismöte med föreningen" -

So long.

you have changed me?

Jag har alltid varit känslig, för känslig egentligen. Jag har alltid haft lätt till tårar. Inte när jag får ont eller liknande. Utan typ till tv-program och när det ska pratas om mig. Jag gråter till exempel ALLTID till Remember the Titans. Spelar ingen roll att jag sett den ett x antal gånger. Jag gråter när mina nära och kära far illa.

Men sen jag träffade Han har det inte varit så. Jag har ju varit tvungen att lära mig att stänga av mina känslor. För med Honom kan jag inte ha några känslor. Det är helt omöjligt. Och jag har faktiskt lyckats att stänga undan de. Förstår inte hur jag lyckats. Men jag har gjort det. Det är inget jag är stolt över. För alla borde få känna precis som de vill och gör. Man behöver ha känslor för att vara en människa. Har Han då gjort att jag inte är en människa längre?

Men det är inte det värsta. Utan det värsta är att det har känts som att jag har lyckats stänga av andra känslor. Jag har inte gråtit åt sånt som jag borde, såna grejer jag vet att jag hade gråtit till annars. 
Detta har gjort att jag blivit rädd för mig själv. Har jag stängt av alla känslor? Kommer jag aldrig kunna känna något igen? Ja, som ni förstår är det inte jättekul. Men jag har varit jätteorolig..

Tills igår. När Palle och jag satt och tittade på One Tree Hill, säsong 6 avsnitt 3. Då grät jag i stort sett igenom hela avsnittet. Och det kändes skönt. Kände mig äntligen som en människa igen. Så hur konstigt det än låter, så är det positivt för mig när jag gråter. Iaf just nu.

Det kanske är så att jag inte borde träffa Honom mer då? Om Han får mig att stänga undan känslorna, och får mig att känna mig som en omänniska (finns det ordet?) så borde jag väl inte vara i Hans närhet ens. Jag vet att det är så. Jag borde inte träffa Honom. Han är uppenbarligen inte bra för mig. 

Men jag kan inte låta bli..

finally

Helgen som jag hade väntat på så länge kom äntligen. Tyvärr gick den över för snabbt. Men det är väl som de säger, tiden går fort när man har roligt..

Fredagen den 26 september var det seriestart. Inte nog med det; Sanna, Sofie och Johanna skulle komma upp och hälsa på mig. Det började med matchen, hann inte träffa folket innan matchen. Vi vann, så jävla gött. För er som inte vet så var det Hisingen vi mötte, och det var så skönt att vinna! (även om jag inte fick spela något. men jag tillförde mycket ändå) Snygga matchställ hade vi iaf! Mer än 621 åskådare kollade på matchen. Snacka om tryck!
Efter matchen var det mingling på glasterrassen. Fick kramat om mina kära vänner från Skåne. Även hon som var rädd för mig. Tyckte jag såg farlig ut när jag sprang in också. Förstår inte, jag som är så snäll? Sedan bar det av hemåt till mig. Vi åt pizza och Vickan åt kanterna. Sedan fixade vi oss och söp te. Efter det körde Maria in oss till stan. Gick in på Trädgårn och var där ett tag. Vandrade sedan vidare mot Bryggeriet där vi träffade Simon & gänget. Chitchattade med de länge. Sedan var det dans (på Brännö brygga?). Vissa dansade mer än andra. Vid tre tiden var det dags att åka hem. Tog ett jävla tag att få med oss hela gänget, men till slut gick det. Träffade Ove som fixade taxi till oss. Svarttaxi och Johanna var så rädd att hon sket på sig. Sanna fann en vän för livet där i framsätet. Nästa gång ska han köra hem henne. Undrar om hon kom ihåg det dagen efter? Vickan släppte vi av och tydligen så hittade hon hem, konstigt..
Vi satt på vidd mitt köksbord för att käka Nutellamacka. Som vanligt somnar Sanna på mitt köksbord. Förstår inte hur hon lyckas vareviga gång?

Vaknade tidigt på morgonen av att Jooi skrattade åt mig. Sedan kom Sofie in och la sig i sängen. Till slut kom Sanna och vi trängdes. Men det var mysigt. Finns det hjärterum, finns det rövplats. Sedan serverades det hotellfrukost a la Sköld. Sedan fick vi göra oss i ordning för att åka in till stan. Någon skulle tvångt shoppa. Såg någon som blev sminkad, undrar vem? Jooi och jag satte oss för att käka, träffade Ask och Anders (?). Sedan gick vi tillbaka till de andra. Sofie, Jooi och jag bestämde oss för att åka hem när Vickan kom in. Kanske för att hon kom, kanske inte. Haha. Vi skulle åka till Torslanda för att titta på Jörgens lag. Medan de andra två töntarna skulle kolla på RIK-Hammarby. Plockade sedan upp de två på backaplan. Åkte hem till mig och käkade, sedan fixade vi oss och Sanna höll på att däcka redan innan vi kommit iväg. (Kanske för att hon välte korthögen?) Hon lugnade ner sig och vi begav oss in till stan. Där träffade vi Sofie och Jooi. Var tvungen att säga hej då till de, de skulle inte med ut. Tråkigt som faan, men vill man inte så ska man inte gå med. Men vi andra hade kul iaf. Satt på Chez hela kvällen med Emil och Doffe. Det var trevligt. Det blev ett jävla kissande bakom elhuset, vill jag lova.
Tog sedan bussen hem, efter mycket om och men..

Söndag morgon vaknade jag hyffsat tidigt också. Gjorde oss i ordning, sedan åkte vi in till stan och släppte Sannisen. Mossan och jag åkte till Allum för att köpa skjorta till pappa och något annat till mamma. Sedan var det match, Sävehof-Lugi. Sävehof vann, hyffsat klart. Och Palle fick storhetsvansinne.

Så fort jag hade sagt hej då till mina kära vänner så saknade jag de. Helt sjukt. Jag bodde nere i Eslöv i nästan ett helt år. Då umgicks vin ingenting. Och så kommer de upp under Partille och jag är helt fast. Och nu Johanna också, fast tror nog att hon fortfarande är lite rädd för mig..


Lite roligt då:
- 3,5 = 350 kr ?
- "Jag vill värma min macka" säger Sanna och öppnar kylskåpet
- Trevlig taxichaufför
- Momma?
- Vickan förstod ingenting
- Kärra vann matchen
- Vickan var rädd att hon skulle gå hem med någon
- Sofie tappade nycklarna
- Nycklarna var inte på pizzerian
- Sofie ville inte ha kaffe och bullar
- Vickan kunde inte backa
- Nycklarna var på pizzerian
- VIP- kön
- Johanna Riex är vänsterhänt
- Jooi kände sig tuff som fick gå in VIP
- Sofie var pappersläggare på toan
- Sanna var taggad inför morgondagen
- Miss Polack var inte sur
- Simmar fiskar?
- Drick så ser de inte om man skrattar eller ej
- Det är lika självklart som att simmar fiskar
- Ove fixar allt
- Hålla andan i tunneln
- Många tunnlar, långa som korta
- "Jag bajsade ut en hel ananas" - Maria
- "Jooi kör inte lika rally som Maria" - Sofie (undrar för vem det var en komplimang?)
- Jooi körde nästan in i han framför, twice!
- "Du har ett hjärta av... SILVER!" - Sofie om Maria
- "Säger de mot attack?" Sofie har svårt att skilja på Torslanda och mot attack
- "Den snällaste sigenaren jag har träffat" - Sofie träffar en sigenare för första gången
- Sanna är asscoach, rövcoach.
- Haj haj, svaj svaj
- Man på systemet går in i rutan
- Sanna hällde ut cider på Marias byxor
- Eller hade Maria kissat på sig?
- Ville Sanna hem till Maria eller inte?
- "Jag får återfall när jag hör er prata" - Vickan
- Är det 40 km/h som gäller på motorvägen nattetid?
- "ÅH, BAMSE!" - Jooi hittar något hon tycker om
- Vad betyder SS egentligen?
- Jooi var rädd för Maria? 
- Vem är Nathalie?
- Vickan B
- Jättekiss bakom elhuset
- Någon pruttade bakom elhuset, väldigt högljutt
- Var ska jag göra av tampongen?
- Bortamatch eller inte, det är frågan

Det hände så mycker mer, men kan inte komma ihåg allt. Hade iaf en toppen helg. Kikki, Bettan, Nina & Kim. Tack för att ni gjorde den helgen så jävla bra. Längtar tills jag får träffa er allihopa igen.


- "det är starkt av dig att kunna göra så" -

So long.

RSS 2.0