..

 Om du vågar lita på vad du känner  

Om du säkert vet att det är så

Då får du inte tveka, du kan inte bara gå

Efter vad som hänt mellan oss ikväll


utmanad

Jaha. Då man blivit utmanad (ännu en gång) av flera personer så får man väl ställa upp..

 

Utmaningen:

- Länka till den som utmanat dig (kan inte länka)

- Berätta 7 sanningar om dig själv

- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg

- Skriv meddelande i de 7 personernas blogg så de vet om inlägget (Palla det)

 

Sju sanningar om mig:

 

- Jag älskar att träna

 

- Jag skulle inte banga en speciell 47-årig man

 

- Jag älskar att prata om eller att ha sex

 

- Mina vänner kommer alltid i första hand

 

- Jag tänker ofta på döden och allt därtill

 

- Jag är jävligt stark efter allt jag gått igenom

 

- Just nu ligger jag i min säng

 

 

Jag utmanar nu:

Emelie Lindenhall

Joanna Pagmert

Patricia Gullberg

Vicktoria Brzuziewska

Anna Andén

Micaela Eklindh

Erik Larholm (haha, var bara tvungen)


changes

Spontana händelser kan vara något av det bästa..

Det blev inte som jag hade tänkt mig. Inte som mor och far heller. 

 

Precis innan jag åker upp för att hämta min pizza säger mamma att de bestämt sig för att spela in "Så ska det låta" och kolla på "Lets Dance" istället. Blev lite lätt irriterad då jag hade laddat för Så ska det låta, men det fick gå. När jag tryckt i mig min pizza börjar Lets Dance och jag tror inte att Carl Jan ens hinner få sina poäng innan det tokringer på dörren. I vanliga fall hade jag skitit ner mig (efter tidigare erfarenheter då det tokringt på dörren) men den här gången sa jag: "Det är Sofi!" Och mycket sant, det var både Sofi och Maria Löfgren som kom för att säga hej. 

 

De står i vår hall och tjötar ett tag, mest Sofi, och sen bjuder de över oss till de. Efter ett litet familjeråd bestämmer vi oss för att följa med. Så fram till nu har vi suttit hemma hos familjen Löfgren för att titta på Så ska det låta, Lets Dance och "Hjälp". Altid lika trevligt med den familjen. Det är verkligen min andra familj. Alla tre barnen är som mina syskon, och Sten och Margareta är verkligen som extra föräldrar. Skönt att alltid ha de så nära liksom. Det var som Sofi och jag sa igår när vi bestämde att Micke och jag skulle gifta oss med varandra: ”Det finns ingen bättre familj att gifta sig in hos, no hard feelings alls”. Och detta gäller ju då båda familjerna..

 

 

Så nu sitter jag uppe i min säng i mitt rum och tittar på "Boston Legal". Mamma och pappa käkar räkor, men jag är så mätt efter pizzan och allt godis jag har tryckt i mig. Plus att jag har ont i magen. Så jag valde att stå över.

 

 

Väldigt taggad för utgång imöra..


money, money, money..

Hör och häpna, jag har jobbat idag. Det var kul att vara tillbaka. Har saknat vissa elever något så enormt. Och jag ska tillbaka på måndag och tisdag. Vet dock inte hur långa dagarna blir då, det är upp till mig. Hade ju egentligen planerat att titta på U-landslagsträningarna. Lillsyrran kommer ju upp och ska slåss om en plats. Så då hade jag tänkt att sitta bänkad.

Men istället ska jag jobba, jag måste ju tjäna pengar. Men funderar på att bara jobba halvdag en av dagarna..

 

Och apropå pengar, den sjuka grejen.

Som ni kanske förstått så är jag i stort behov av pengar nu då jag jobbade en dag i januari och lever fortfarande på decembers lön.. Och här hemma har vi kuvert ståendes på ett ställe i huset där vi alltid har sparat födelsedagspengar och annat. Och då jag fått lön från Kärra plus de pengarna jag fick av mormor i present tänkte jag lägga de i kuvertet. Och när jag öppnar kuvertet, tror ni inte att det ligger pengar där i då? Johoo du! Så nu helt plötsligt har jag 4750 kr från ingenstans liksom. Hur gött känns inte det på en skala då? 

Men de ska jag försöka spara. Kan spara de till någon av resorna jag har planerat att åka på. Men det känns så jääävla gött asså! Tjoohoo!

 

 

Ikväll blir det nog ”Så ska det låta” och räkor med mor och far. Iaf som det ser ut nu, får se om det dyker upp något annat roligare. Ska snart åka upp och köpa en pizza eller kebabrulle innan iaf.

 

 

Imöra är det match och Singel-Mingel. (Steffi, söndag!)


overanalyzed

Varför ska jag alltid överanalysera? Förstår verkligen inte det. Det gör det ju bara värre för mig,  det förstör ju bara. Men även om jag vet det, varför fortsätter jag att göra det då? 

Jävla dumhuvud.

 


 

after all you put me through

you'd think i'd despise you

but in the end, I wanna thank you

because you made me that much stronger


the botten is nådd

Den låten alltså. Jag älskar den. Jag blir glad av den. Jag blir laddad av den.

Minns för några år sedan, jag bodde hemma och på nerevåningen. Jag gick i skolan.

När jag skulle göra mig i ordning för att gå ut, eller på fest. Då var det alltid denna låten som spelades följt av Fairytales "Tills natt blir dag". Och nej, jag skäms inte. Skulle aldrig falla mig in.

Det är ju som att jag skulle skämmas för att jag ÄLSKAR att titta på "Så ska det låta" och "Allsång på Skansen". Men varför skulle jag skämmas för något jag tycker om, eller gör? Nehe du, inte min grej liksom.

 

Anyway. Den låten kom nu iaf. Och jag blev glad. Och ännu en gång denna veckan blickar jag tillbaka på tidigare stunder i mitt liv. Känns som att det är någon slags nostalgivecka för mig.

 

 

                    

 

frosseri!

 


pink

Igår kom Jennie hit och jag lagade middag till henne, gourmetmiddag som hon kallade det. Ryggbiff och potatiskroketter. Så jävla gott, om jag får säga det själv?

Sedan bokade vi biljetter till PINK den 10 november!! Jag gick ett tag därefter runt och sjöng: "Jag ska gå på Pink, la la la la la la!" Detta har jag velat göra innan. Två gånger, men båda gångerna har jag haft natonella prov så jag inte har kunnat åka. Men nu kan jag åka. Tjohoo! Tredje gången gillt.

 

love her!

 

 

Åkte sedan upp till Centrum och hämtade ut biljetterna. Tjejen i kassan var lite trög, men det gjorde inget. Jag var så glad ändå. Sedan åkte hem till familjen Grgic. Jag skulle överraska Anna genom att ha med mig Jennie. Och som hon blev överraskad.  Är så kul när man kan glädja någon sådär. Sen satt vi (Anna, Tanja, Jennie och jag) hemma hos de i ungefär 5 timmar och pratade om precis allting mellan himmel och jord. Gamla minnen, och nya grejer. Jag åt även lite mat, lasagne som jag också fick sist jag var där. Älskar att vara hemma hos familjen Grgic. Inte bara för maten, utan för att man verkligen känner sig välkommen där. Man känner sig som hemma. 

Körde sedan hem Jennie och åkte därefter hem till mig. Somnade efter CSI. 

 

Ska snart gå upp ur sängen för att käka frukost och titta på inspelade Navy CIS och Mästarnas Mästare. Det låter som att det regnar ute, annars hade jag tänkt att gå ut och springa. Orkar inte det i regnet. Hade också tankar på att sola, får se hur det blir med det. Pallar inte att gå dit i regnet..

Ja, vi får se hur det blir.


congrats, dude!



My love fyller år idag. Grattis, hun!




önskar det fanns fler

fler som du

du får mig att le

när jag är som mest ledsen

 

you're more than great

and

i love you

a very much lot



football

Igår, en timme innan träningen fick jag panik. Jag insåg att matchen mellan Inter och Manchester United skulle visas på en kanal jag inte hade. Jag kollade runt och Niklas Holmberg (den riktiga Holmberg) berättade att de hade den kanalen. Jag sa att jag kommer gärna över och tittar, men han skulle inte vara hemma förrän till andra halvlek så jag skulle försöka fjäska med Sofia. Det var svårt till en början, men till slut gav hon med sig. Jag kunde gå till träningen och känna mig lugn.

 

Början av träningen var en pina, så jävla jobbigt. Jag trodde att jag skulle dö där på slutet. Men när Mikael sa att det var en minut kvar fick jag extra energi och sprang förbi en massa folk. Sedan hände dock något. Jag fick sån jävla kramp i magen att jag inte kunde stå upp. De kändes som att jag skulle svinna vilken sekund som helst. Så jävla tråkigt när det är en så hård träning och så kan man inte fullfölja, inte vara med. För det gick inte. Men jag ville så gärna. Jag försökte verkligen, men så fort jag reste mig upp kom det magonda tillbaka. Tacka Gud för Maggan och piller!

Så jag låg vid sidan och sjöng istället. Tjejerna som fullföljde träningen utan minsta fusk ska vara stolta över sig själv. Man vet själv om man fuskat eller ej..

 

Efter träningen blev det en snabbdusch där Jeffan och jag sjöng: "Glory, glory Man Utd". Sedan hem till Holmberg för att titta Inter-Man Utd. Vi diskuterade en hel del saker också. Matchen var bra, slutade dock 0-0 vilket är positivt för Man Utd. Bara Inter inte gör mål på bortaplan. Hoppas iaf att nästa match går på en sådan kanal som jag har.

 

Väl hemma igen hade mamma köpt en semla, då det var Fettisdagen. Åh, så gott det var. Visst tog bort lite grädde som alltid. Men den var riktigt jävla god, den där semlan!

 


weddingplanner



Nu var det alltså bestämt. Läste väl lite om det förut, men fattade inte att det var bestämt. Eller att det var en sån stor händelse. Men nu när jag tänker efter så förstår jag ju. Kronprinsessan Victoria och Daniel ska ju vara Sveriges ansikte utåt, typ, ett x antal år framöver.  Nu har de alltså förlovat sig.

Råkade trycka på 4:an när de sa att klockan 17.00 skulle Victoria och Daniel ha ett pressmöte då de skulle svara på frågor åså. Klockan var då 16.58 och jag kände att jag likaväl kunde titta. Tyckte det var underhållande och intressant. Har aldrig "kommit så nära" Kronprinsessan innan. Men det var kul att höra de prata om det; förlovningen, bröllopet, förhållandet.. Ja, allt.

 

På frågan om hur de ville att bröllopet skulle vara svarade Daniel (med glimten i ögat):

 

- "Ett litet.."

 

Haha. Ofta det skulle hända. Alla kanaler kommer att sända det, alla tidningar kommer att vara där, människor kommer stå längs Stockholms gator och följa brudekipaget.. 

Läste förresten att Ebba von Sydow trodde att Victoria ville att Lars Wallin ska designa brudklänningen. Det skulle jag tycka om. Dels för att jag gillar hans design och dels för att då har han något gemensamt med min kusins fru. Lars Wallin designade hennes klänning också när de gifte sig, och den var så fin. Hon såg ungefär ut som Marion i Robin Hood.

 

Sen funderar jag på om Daniel alltid kallar Kronprinsessan Victoria för Kronprinsessan, eller om det bara är utåt. Ganska stelt annars. Men ändå, så borde det vara jobbigt att helt plötsligt kalla någon för något annat., något man inte är van vid. Tänk hur många gånger han borde varit nära att kalla henne Victoria istället. Undrar vad som skulle hända då? För vi "vanliga" människor måste ju kalla henne Kronprinsessan eller Kronprinsessan Victoria.



shoeaholic

Åkte då in till stan för att träffa Jennie. Slapp sitta ensam på bussen då Holmberg dök upp där.

Gick sedan till Löplabbet och köpte löpardressen, så här ska ut och löpas! Eller inte. Men skönt att ha en på vintern också.

Skulle sedan försöka hitta något till Sara. Det var svårt, då Jennie inte ville hjälpa mig att leta något eftersom hon inte tycker att jag ska köpa något till henne. Men det skiter jag i. Jag SKA köpa något till Sara.

Gick sedan upp till Greenwich och tog oss en långlunch. Satt och prata om allt och ingenting. Träffade personer som gjorde Jennies dag ihop med saker jag berättade. Skulle sedan ta bussen hem då Jennie skulle iväg och träna. Det stod att bussen skulle komma om 14 minuter så vi gick in på Din Sko så länge, för att fördriva tiden. 

Maria med dålig ekonomi + skoaffär = dålig kombination. 

Inte alls bra gjort. Men skorna var så snygga, jag var bara tvungen att köpa de.



visst är de snygga!

 

Sedan tog vi bussen hemåt, Jennie hoppade av på Backaplan och jag åkte vidare. Pratade sedan med Tanja. Hon blev stolt över mig, två gånger. Dels för att jag köpt dessa skorna, med klack, och dels för annat som jag gjort. Känns skönt när folk blir stolt över en.

 

Sitter nu här hemma och tittar på tv efter en helt underbar dag med en helt underbar tjej. Så jävla skönt att ha henne här uppe igen. Ska verkligen ta vara på tiden nu, vet inte när det tar slut liksom. Det är absolut något vi båda har lärt oss..


you're weak

Det är så kul med folk som tror att man bryr sig när man i själva verket skiter fullständigt i det.

Det är sådant som får mig att skratta för mig själv. Tycker faktiskt att det är jättekul.

Så fortsätt gärna att roa mig.



Ska in till stan och träffa Jennie om en stund. Ska köpa lite grejer, bla en present till Sara. Och så ska jag köpa en sån löpardress. En sån man kan ha på vintern, lite mer vadderad. Har hittat en, tyvärr är den inte blå. Men jag har ju redan en blå sådan, så det ska jag nog överleva. 


Måste sedan kanske hålla i pengarna. Får ju bara 700 kr i lön nu då jag bara jobbade en dag i januari. Så får leva på december pengarna en månad till. Tur att man jobbade så mycket i december då, så att man klarar sig.

Sedan fick jag ju lön från Kärra + pengar av mormor i födelsedagspresent och försenat resebidrag. De tänkte jag spara och använda till en resa. Frågan är bara vilken resa. Ska jag ta de och åka med till Hemsedal eller ska jag hoppa över Hemsedal och satsa allt på sommaren. Äh, jag måste väl tjäna ihop tillräckligt innan dess, så att jag kan åka.. Eller? Vill ju så gärna göra allt. Men tänk då om jag hoppar över Hemsedal för att satsa på sommarresan, och så åker jag till Korsika för att jobba. Då har jag sparat pengar i onödan. Kan man ens spara pengar i onödan? Men jag har iaf hoppat över Hemsedal-resan i onödan isåfall då. Jag tror att jag vet hur jag kommer att göra. Åka med på båda grejerna. Jag känner mig själv, vill ju vara med på allt och älskar att åka iväg. Och skidor, love it!

 

Måste bara se till så att vi blir ett riktigt gött gäng i Hemsedal, då blir det riktigt roligt..


it's all about trust

Träningen idag var jobbig, men ack så rolig. Jessica och jag hade iaf jävligt skoj. Både åt oss själva (mest mig), men även åt Holmberg. Ingen vill ha med Holmberg i sitt lag, konstigt nog. Sedan var Jessica iofs lika dålig som Holmberg på slutet.

 

Det är mycket grejer Steffi ska vara med på; Hemsedalresa imöra bitti, Singel-Mingel på söndag kväll. Inte lätt att hinna med allt!

 

 

Asså, jag blir så förbannad. Snacka om att kasta sten i glashus, eller pil i kuvös! 

Och detta är faan så mycket värre! Förstår inte hur du kan med. 

Jävla jävel! Gaaah. Blir så arg, vet inte vart jag ska ta vägen med min ilska..

Jävla jävel!


i kind of love it

Har vart och hämtat kläderna nu. Massa fint, och annat mindre fint. Men det får man räkna med när man beställer.

Men en klänning, redan en favoritklänning. Och gissa färgen? Ja, BLÅ!



my weekend

Helgen i korthet.

Lördag:  Match i Backa mot just Backa. Vi vann. Min egen insats var godkänd. Sedan köra hem på hala vägar. Duscha, käka och fixa sig. Natta plockade upp oss och vi åkte till Mayra. Dags för överraskningsfest för Oscar. Han blev nog mer glad än överraskad. Vissa hade ju svårt för att vara tysta, dock inte jag den här gången.

Åkte sedan in till stan, Valand blev det. Skitskoj. Mayra och jag dansade hela tiden, Oscar hängde på ett tag också. Kvällen slutade på Kebabhouse. Åkte sedan hem med en konstigt chaffis. Inte som Mommo precis..

 

Söndag: Vaknade hyffsat i tid. Skulle åkt och kollat på Moses match, men det blev ingen match. Åkte därför istället med Jennie för att kolla S-hof möta Höör. Hon hade lovat Dajen att kolla, och jag tänkte; why not? Kunde ju passa på att prata med Cilla åså då. Träffade Pelle också och snackade en del, var längesen. Gamla idolen liksom.

Mamma och jag var sedan hos mormor på middag. Jag gillar hennes lägenhet. Även om det inte är som huset i Paradiset (Partille) så känns det bra. Där skulle jag kunna tänka mig att bo sen. Någon gång.

På vägen hem från mormor plockade vi upp Jennie. Sen tog vi det lugnt hela kvällen, och det var skönt. Kändes verkligen som förr i tiden. Det första hon sa när vi öppnade dörren var: "Åh, så längesen man var här. Känns skönt att vara tillbaka"

Och jag kan bara hålla med.

 

Måndag: Jennie åkte precis. Följde henne upp till Centrum. Ville komma ut i luften. Nu väntar jag bara på att posten ska komma. Mina kläder jag beställde i förra veckan ska komma typ idag. Och så fort de kommer ska jag åka och hämta de.


what did you say?

I trailern för "Den rätte för Rosing" säger enkille:

- "Linda verkar vara en bra, smart tjej.."

Jag skrattar så jag kiknar. Linda Rosing!? Smart!?Haha. Ge dig! Haha. 

Det om något är skogstokigt!

Men visst, det beror helt på vem man jämför med..

 

Annars har jag det bra nu. Sitter hemma och lyssnar till underbar musik samtidigt som jag har godispåsen i knäet. Kanske inte bästa uppladdningen, men det får mig att må bra. Och det gör vetskapen om att Jennie är här i stan också.

 

Vickan har ett dilemma; Varberg eller Kungälv. Som att välja mellan pest och kolera, fast tvärtom. Svårt val. Måste vara jobbigt att ha många järn i elden. Mohaha.



 

Hörde jag rätt?

Linda Rosing = Smart ?


lovely friends

Jahopp. Så sitter man här igen.

Vinst igår för oss. Serieledning, än så länge.

Efter matchen åkte Jessica (matchens lirare) och Carro med hem till mig med varsin pizza. Det var gott.

Tjötade om allt och inget. Alltid lika trevligt.

Sen åkte de hem.

 

Idag har jag inte gjort mycket. Håller på att göra mig i ordning samtidigt som jag sitter här och tittar på skidskytte. Det går väl sådär bra, om man säger så. Måste ta mig till Systemet sen. Orkar inte det. Inte för att det är så jobbigt egentligen. Men det är tillräckligt jobbigt för att jag inte ska orka det. Men samtidigt är det nog bra att komma ut i luften och röra sig innan det är match sen. Så jag inte degar ihop.

 

Match sen, då ja. Jennifer kommer hit efter det och vi ska göra oss i ordning. Sedan ska vi ta oss till Angered. Ska bli trevligt. Bara gött folk. Så jag gillart.

 

 

Sedan vill jag passa på att gratulera en av mina närmsta vänner, Pauline Olsson

Även kallad Palle, Pilla, Pauo, Pao, Palina.. 

Grattis på födelsedagen, kompis!




my friend is back

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag?

Nej, det är ingen vanlig dag. Det skulle kunna vara min födelsedag.

Hurra! Hurra! Hurra!

 

Dagen började med anställningsintervju. Det gick bra. Sedan åkte jag runt på Valhallas parkering för att hitta en plats. Till slut fann jag en. Thank God. Sedan mötte jag upp Martina och Bundsen i omklädningsrummet, upp i A-hallen för att titta på uttagningen. Ja, det var 93:or och lammkött. Men jag var inte där för killarnas skull, även om Sofie verkar tro det. Jag var där för att hälsa på Jenny, Verran, Pajen och Erik. Erika dök också upp, tjock och fin. Snackade lite med henne. Martina och Erik hade en lite hetsig (men lugn) diskussion. Där satt jag mittemellan och försökte gå upp i rök. Men kul var det, tror vi alla tyckte det.

 

Åkte sedan in till stan för att käka lunch. När vi sitter där och käkar ringer min telefon. Jag svarar och det var Jennie. Vi snackade lite. När vi lagt på säger jag till Martina att jag tror att Jennie är i stan och ska överraska mig. Jag hade fått den känslan. Precis när jag sagt det så dyker hon upp precis bakom mig. Snacka om att jag blev glad! Gråter nu när jag tänker på det. En helt underbar present. Lite sen kanske, men vad gör det. Bättre sent än aldrig.




Och det bästa av allt är att hon ska stanna här ett tag. Jag blir så jävla glad. Det ska bli som förr. Underbart. Åhh, är så glaaad! Jag tror inte att någon förstår.

 

Åkte sedan till Backaplan för att ta hål i öronen. Jennie gick hem till Marlena så länge. De skulle fika, sen ska vi ses igen.

Axel (som var med oss hela tiden) och Martina följde med in. Det var över innan det han börja. Så då var det gjort.

Åkte sedan in till stan. Martina fick sina ögonbryn fixade. Under tiden gick Axel och jag rundor för att köpa presenter till Palle och Oscar. Även det funkade bra.

 

Nu sitter jag iaf hemma och tar det lugnt, skönt.

Ska åka in och plocka upp Jennie och Carro innan matchen.

Sen får vi se vad som händer och sker.

Jag bryr mig inte, jag är bara så glad just nu.


MRB

Nu sitter jag här igen och är trött, as usual.

Träningen var rolig idag. Kanske var det för att det inte gick dåligt för mig, kanske inte?

Efter träningen var det mat, as usual. Idag bjöds det på Spaghetti Carbonara. Efter det bjöd Martina aka Rövhålet på glass. Vissa (Bella, Eddie & Carro) åt mer än andra (alla andra). Tror inte att det fanns någon chokladsås efter att Caroline hade varit framme.

 

 

Imöra är det upp tidigt. Hade så gärna velat hoppa över intervjun och sova ut. Men icke sa nicke. Istället ska jag infinna mig på Sofierogatan klockan 09.00. Efter det blir det att åka till Valhalla för att hämta upp Martina och Axel. Får väl hälsa lite på mina kära favoriter; Jenny & Verran. Sen är väl Erik där förmodligen också, så man får tjingsa på honom.

Efter det ska Martina, Axel och jag bege oss in till stan för att shoppa. Jag ska köpa present till Pauline och Oscar. Och kanske någon till mig.

 

Och vad händer sen då?

Hem och ta det lugnt innan matchtittandet, hoppas jag.

Efter matchen kommer Caroline och Jessica hit för att umgås, tjihoo!

Planera resan kanske? Boka? Nja.. Vi får se.

 

Steffi vill fortfarande veta vem MRB är. Men det får hon inte nu. Kanske senare.

Men I wanna keep it low. Inte gå ut med något för tidigt. 

Så hon får nöja sig med MRB än så länge.


congrats, dude!

Nu ska jag åka. Eller ah, snart iaf. Om tio minuter tänkte jag köra. 

Visst, det tar inte 40 minuter dit. Inte ens om det är kö. Men jag tänkte ändå vara ute i god tid. 

Som jag brukar.

 

Lägger in en bild tillägnad Martina Larsson som idag fyller 18 år. Tjihoo! Grattis!




hungry

Jag har en vän som jag tror vid vissa tillfällen vill säga upp kontakten med mig, 

om så bara för en kort sekund.

Jag tror att det här är ett sånt tillfälle..

 

Gårdagskvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det blev bra ändå.

Det blev middag här igår. Lasagnette, mums. Sedan var det tänkt att jag skulle kolla Friidrott. Istället fick jag åka och hämta MRB. Ville kolla på fotboll med mig. Ganska enkel seger för United. Sedan kollade vi lite på Seinfeld innan det var dags för MRB att åka hem. Och ja, jag fick köra honom hem.

 

Kom precis hem från Partille. Det gick fortare än vad jag hade trott. Så nu sitter jag här och väntar. Ska ta mig något att äta snart, sen packa väskan och kanske byta kläder. Kanske inte passar sig att gå på en intervju i degkläder. Inget jättebra intryck kanske.

 

 

 

 

”Varje gång jag har ont i fissen tänker jag på dig”


food

Att trycka i sig godis innan träningen igår resulterade i magknip. Men inte störde det mig. Var lika grym som vanligt, om inte ännu bättre. Tror Jessica, Steffi och Annie var riktigt imponerade av mina skott. Och Frida, hon hann inte ens flytta sig. 

 

Onsdag. Det brukar innebära middag hemma hos familjen Sköld. Har iofs inte pratat med mamma idag, så får se hur det blir med det. Men vill jag ha något får jag nog ringa henne snart. Och varför skulle jag inte vilja ha något? Finns det någon gång jag INTE velat ha mat? Skulle inte tro det va!

 

Åkte och solade efter jobbet. Tänkte hälsa på Tanja, men hon svarade inte. Lika bra det, så fick jag solat också.

Behövdes. Imöra ska jag till frissan. Sedan blir det kanske att åka hem innan jag beger mig iväg på intervjun. Efter det träning med mat, gottgott.

 

Och på fredag är det en till intervju på schemat. Sedan ska jag väl försöka hitta lite presenter till Anton Pauline. Och så ska jag ta hål i öronen. På kvälla sen är det ju match, och då kommer Erik och tittar. Har lovat honom att sitta med honom då han inte har något bättre sällskap, stackare. Han vet inte vad han har gett sig in på.


I want candy!

Trött, tröttare, tröttast.

Kom precis hem. Skulle ju fått en överraskning idag, men den dyker upp på torsdag.

Så nu sitter jag framför tv:n, Gilmore Girls. Kanse ska kolla om det kommit några nya program till mig.

Idag blire träning för min del, pallar inte att sitta hemma ikväll igen.

 

Åh, är så godissugen..

Visst, jävlar! Köpte ju godis igår! Så jäääävla bra!

Adjöken på er, här ska käkas godis!

 


Mohaha!





Se där ja. Så fel man kan ha. Och bra är väl det.

RIK vinst. 31-26. Hyffsat okej ändå. Många RIK:are var bra. Framför allt Erra, Inte Christoffer utan Erik, i målet.

Samma sak med han nummer 3 i RIK. Förut kallades han för Linkan, men just nu kallas han nummer 3 i RIK.

 

Nu ska mamma och jag fixa kvällsmat. Sen ska vi nog gå och sova båda två. Vi känner oss krasliga båda två. Så får se hur det blir med jobbet imöra. Förresten så ska det komma en överraskning hit imöra. Hoppas på en speciell grej, men är rädd att det inte kommer att bli så. Men man kan alltid hoppas.

 

Jag glömde förresten nämna att jag fick fler presenter i lördags. Först av Catta & Morgan, Jennifers föräldrar. Fick två linnen. Och sen fick jag örhängen och presentkort på håltagning av Jennifer & Pauline. Så på fredag, efter intervjun ska jag iväg och ta hål i öronen. 

Och på torsdag ska jag till Camilla och fixa håret. Så jävla skönt. Verkligen på tiden.

Jobbigt att behöva ta sig ut till Partille bara..


gameday

Idag blev det ingen träning för mig. Kände att jag måste vila kroppen, så som jag mår. Men blir det inte bättre till imöra så kan jag ju likaväl vara med och träna, eftersom det då inte hjälper att hoppa över träningar.

Men jag har fått gjort massa nyttigt; handlat godis, beställt massa kläder.. Och snart börjar handbollen, RIK-Sävehof. Tänkte åka dit och titta egentligen, och stödja RIK med pengar. Men känner att jag inte orkar. Huvudet är för tungt.

 

Även om jag tror att Sävehof kommer att vinna, så håller jag och hoppas på vinst för RIK. En gång RIK:are, alltid RIK:are.

Fast det hela började med att absolut INTE hålla på Sävehof, höll på RIK bara därför. Vi kunde inte hålla på Sävehof när en kompis till mina föräldrar var så insatt i Sävehof som han var. Så då blev det RIK, och man är fast.

 

Undrar hur det känns för Emil att möta RIK ikväll?

 

Skänker en extra tanke till Sannisen som opererat sitt korsband för tredje gången.

Men du vet vad de säger, tredje gången gillt.

Se till att vara på benen snart igen, så vi kan planera våran turne. 

Längtar tills vi är på scenen och kör gärnet!

"Kom igen nu, Kikki. Kör för FA-AN!!"


gamen or the game?

"En pojke reser till månen.." Nu har jag den låten på hjärnan. Carros fel alltihop.

 

Mitt hostande och halsont har inte blivit bättre efter gårdagens bravader.

Först var det match, den andra segern för i år. Tjihoo! Holmberg och jag var de enda som hoppade i seger-ring.

Åkte sedan hem till Pauline och Andreas, med stopp på Johanssons Krog och en pizzeria. Vi käkade och gjorde oss i ordning. Vissa tog längre tid (Jennifer) på sig än andra (alla andra). Började köra olika drickespel samtidigt osm vi kollade på Melodifestivalen. Sedan dok Vicktoria upp och skulle försöka dricka ikapp oss. Jeffan var det svårt att komma ikapp, var nog ingen som gjorde det på hela kvällen..

Pauline och jag dansade, sjöng och uppträdde för de andra. Okej, vi kanske inte bara sjöng. Skrek en hel del också.

 

Åkte sedan party-taxi in till stan med en dryg taxichaufför. Han trodde att en blinkande party-lampa kan framkalla kräkningar. Jag vet inte hur han resonerade där, jag bara skrattade åt honom.

Hoppade av vid Valand och gick ner till Bryggeriet. Där dansade vi ett tag. Sedan kom Natta, Emelie, Richard, Stenman och Vladde. Strax därefter åkte Pauline, Andreas, Anders och Vickan hem. 

 

 

 

Asså Stenman, den skojaren. Åh, vad jag har saknat honom. Så jävla underbar är han. Först lyfte han upp mig på Bryggeriet när vi träffades. Och efter att vi vart på Valand för att sedan bege oss mot Parkan bar han mig nästan hela vägen och helt plötsligt lade han mig på en motorhuv. Han som satt i bilen blev dock lycklig.

Det blev ingen Parkan för oss när vi väl vandrat upp dit. Tror inte att någon var sugen..

Så Jennifer och jag började vandra neråt tillsammans med Vladde som åkte hem någonstans på vägen. Jennifer och jag skulle säga hej till en vän längre ner, på Dubliner. Så vi gick och gick. Halvvägs fick Jeffan ragg; en brownie från Trinidad. När vi stod där på Kungsport och snackade med denne Kevin dök en annan bekant upp. Ville först köra taxi, men då han varken har körkort eller bil så fungerade inte det. Kevin blev sur då vår bekant inte hälsade på honom, så han stack iväg. Efter ytterligare en stund försvann även den bekanta.

 

Vi sade hej till vår vän och delade på en taxi. Jennifer och jag åkte hem till Palle och Andreas där vi skulle försöka hitta någonstans att sova. Det slutade med att vi fick ligga sked, Jennifer under täcket och jag utanför. Jag fick göra det bästa av situationen och ta handdukar och filtar. Jag frös dock ändå och var väldigt nära på att åka hem, eller någon annanstans. Men orkade inte. Så där låg jag. Och nu har jag ont i nacken eftersom jag vart tvungen att ligga still på en och samma sida hela natten. Skitskönt. Eller inte.

 

Idag har vi bara legat i sängen/soffan och väntat på att tiden ska gå. Sedan träning och nu sitter jag här med datorn i knäet och tittar på Beck. Pizzan är uppäten, så också de 3 pizzasalladerna jag fick. Så himla gött, dock inte lika goda som de jag gör. Men ändå.

 

Nu är jag trött och ska sova. Snart iaf. Hoppas jag.


sick ?

Halsont, täppt i näsan och hostar som faan. Inte det bästa tillståndet när det är både match och utgång sen. Men nu är det så, och det är bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen. Får göra så gott jag kan, helt enkelt. Men det ska nog gå bra. Annars kan Steffi skjuta mitt skott åt mig, om jag inte orkar det.

 

Utgång sedan då. Frågan är vart det blir, men det spelar inte så stor roll. Det blir ju kul ändå. Oavsett vart vi går..

 

 

 

"Nu har hon skjutit 3 skott på 4 minuter. det är mer än vad jag gör på en hel match!"


friday night and the lights are low

Fredag kväll och det brukar innebära match. Dock inte för mig. Antingen sitter jag på bänken eller oftast på läktaren.

Men jag är alltid där, som den trogna supportern man är. Hejade som vanligt, dock inte lika högt och mycket då jag har halsont och hostar en del. Får spara rösten till mig egna match imöra.

 

Denna fredagen var det dock inte match i Lillekärr, utan i Idrottshallen i Kungälv. Hatar den hallen. Förstår inte hur de stackars Kungälvsspelarna pallar att spela där.

Vi vann iaf, med några bollar. Jossan blev välförtjänt utsedd till Kungälvs bästa lirare. Åh, vad jag tycker om henne. Saknar henne en del. Kom och tänka på Riks 1 eller 2 (spelar roll) när jag var Grynge. Faan vad kul vi hade i det lilla rummet där..

 

underbar tjej!

 

 

Efter vår match mot Kungälv så var det dags för Kungälvs herrar att ta sig an Eslöv. Tror att Kungälv vann, vi drog innan det var slut.

Har tittat klart på Lets Dance med mor och far. Sedan begav jag mig upp till mig. Ligger nu i sängen och kollar på Boston Legal. Ska nog försöka sova efter detta. Känns som att det behövs. Och imöra ska jag sova ut. Funderar på att stänga av mobilen. Fast det kan jag inte. Mina vänner ska kunna nå mig när som helst på dygnet. och det får jag stå fast vid.

 

Innan jag beger mig så vill jag bara säga grattis (om det är vad man säger) till min kära vän Vicktoria som har blivit faster till en liten Alexander. Hon kommer att bli en sån bra faster till den lilla ungen då hon älskar barn.. GRATTIS!

 


I believe I can fly

I used to think that I could not go on

and life was nothing nut an awful song

but now I know the meaning of true love

I'm leaning on the everlasting arms

 

if I can see it, then I can do it

if I just believe, there's nothing to it

 

see I was on the verge of breaking down

sometimes silence can seem so loud

there are miracles in life I musy achieve

but first I know it starts inside of me..

 

 

 

Jag tänkte på en sak förut. Guus Hiddink är ju liksom som Messias inom fotbollen, eller något liknande. Han lyckas med alla lag han tar sig an. Finns det en sån tränare inom handbollen? Isåfall är han nog jävligt eftertraktad av tränare, spelare och lag. Ja, av alla. Frågan är om det finns en sådan? Har svårt att tro det. Kanske bara så att jag inte hört om det, då jag inte är så intresserad av att lyssna på sånt som har med handboll att göra?




Apropå handboll åså.

Nathalie Hagman. Hon måste vara sjuk, eller något liknande.

Hur kan man annars som 17-åring bli uttagen i A-landslaget!?

Asså, det finns ju inte på världskartan. 

Sjukt grym är hon, den där tjejen.

Helt sinnes är det. Men jävligt kul.

Grattis på dig, tjejen!





den här bilden ska säljas dyrt om några år!


do you remember?

Min farmor måste nog göra de bästa tårtorna som finns. Och farfar den bästa äggosten, helt sjukt.

Farmor hade gjort en tårta, stor nog att räcka åt hela laget. Vi var 7 stycken och åt upp mer än halva. Jag tryckte i mig tre stora bitar av min favorittårta. Farbror var inte långt därefter. Och detta var efter vi hade ätit äggost och kycklinggryta.

Hade tänkt att ta med mig resterna av tårtan till träningen imöra, men eftersom det inte finns så mycket kvar får den stanna hemma och så får familjen trycka i sig den imöra istället.

Tror förresten inte att någon utomstående hade pallat våra släktträffar, spelar ingen roll på vilken sida det är. Det är alltid lika sjukt. De flesta hade nog skakat på huvudet och tänkt: "de är faan inte kloka". Och det är det som gör det så jävla bra..

 

Så vad har jag då fått i present? En adidaströja som jag så länge velat ha, en locktång, HM-presentkort, pengar, glas, me to you nalle och en rosa ros (då det inte fanns några blåa blommor i hela blomsteraffären). Jag är nöjd, jävligt nöjd. Fått det jag önskat mig. Pengarna tänkte jag nog spara till Hemsedal resan.

 

Och ja, jag är trött. Så jävla. Men ändå kan jag inte somna. Hur faan kan det vara så? Sitter och gäspar som ett fån vid matbordet, känner mig hur trött som helst. Men när jag gjort mig i ordning för sängen så blir jag pigg som en mört.

 

Nej, nu ska jag skjuta mörten och försöka somna. Lång dag imöra. Tidigt jobb, sedan träning med middag efteråt.

Sedan ännu tidigare på fredag och kolla på match sen. Fy faan asså, när får man ta det lugnt? I nästa liv?

Lördag är det match för mig. Sedan ska vi ut, kanske ska fira mig bla. Får se hur det blir med det.

 

Vill bara skicka en liten vink till min kompis Vicktoria 

som är uttråkad och vill tillbaka till livet Guadeloupe.

Jag vill också tillbaka dit och äta risotto, som man gör på jul.


you are my friend

det är som om du inte vill 

att andra ska veta att du tycker jag är bra

för det ingen vet

har ingen ont av

och är det ingen som vet

är det ingen som kan kommentera

eller tycka att det är konstigt

därför säger du det bara

till mig




För mig är de viktigaste sakerna också de små sakerna. Som till exempel ett litet sms från en kär vän, där den säger hur mycket den tycker om en och hur mycket man betyder för denne. Det är inte heller fel att höra att den personen stöttar en i vått och torrt, i ur och skur. Att höra att personen i fråga är där för en 24/7, på samma sätt som den vet att man är där för den är inte heller helt fel. Ett litet; "jag saknar dig" sms är också ganska högt på listan.. 

Det är sådant som kan göra min dag, vända dagen från negativ till positiv, få mig att le för mig själv och kanske till och med fälla en liten glädjetår.

 

 

Idag är det kalas för mig. Ingen feting släkt som kommer. "Bara" mormor, farmor, farfar och farbror. Men det räcker ändå.





Bjuder på en lite äldre och en lite nyare bild på mig och min snygging

Är så glad att du finns.

You know exactly how to bright up each and every day..



happy birthday, big brother!

Yesterday was my day.

Today, it's my brothers day.

So congrats!

 

Igår efter träningen hade vi middag; Jennifer, Pauline, Mamma, Pappa och jag. Det var trevligt. Pauline stannade över natten, ännu trevligare. Kul sällskap när hon somnar innan jag gjort mig i ordning för sängen. Men sånt får man ta.

 

Idag då? Jobbat, sen hem för att vila. Kollade på One Tree Hill och Desperate Housewives, sedan däckade jag. Väldigt välbehövligt, men nu känns det korkat gjort. Kan inte sova nu. Fast hade jag inte sovit innan träningen så hade jag inte kunnat träna. Men vad hade det gjort för skillnad? Inte så att det gick särskilt bra precis, eller har gjort på länge. Men i förra veckan har jag något att skylla på, vad ska jag skylla på nu? Att jag tappat det? Jadu, jag vet inte. Är bara trött nu, i hela kroppen.




Så nu sitter jag här och kan inte somna. Kanske hjälper att stänga av och lägga ifrån mig datorn.

Förresten. När jag ändå sitter här kan jag passa på att tacka alla för alla gratulationer jag fick igår. Även Bellas och Carros, som kom lite sent på bloggen. Men hey, bättre sent än aldrig. Och de grattade ju mig IRL..


utmanad

Nu har jag blivit utmanad av två personer, så tänkte att det var dags att ta tag i det på riktigt.


Regler: 
- Gå in i mappen "mina bilder" på din dator. 
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. 
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. 
- Utmana tre andra personer och länka till dem.



Detta är en bild från det året vi vann JSM. Bilden är från steg 3 i Byttorp. Tror att vi precis blivit klara för steg 4, därav ringen. Jag älskar den här bilden, vet inte varför. Jag bara gör det. Sedan älskar jag det laget som var med och vann. Vi vann, mot alla odds. Vi hade verkligen ingenting med oss, vi kämpade i motgång hela säsongen. Därför kändes det nog extra skönt för oss alla när vi gick och vann, knäppte alla på näsan eftersom ingen förutom vi trodde på oss själva. Tji fick de!
Frågan jag alltid ställer mig när jag ser den här bilden är; "Vart faan är jag?" Hittar någon mig så säg gärna till.


Jag utmanar

Emelie Lindenhall

Patricia Gullberg

Joanna Pagmert


happy birthday to me!

Idag fyller jag år. Tjoho! Eller något sånt. 21 år, vad är det för ålder? 

Längtar till jag fyller 25 år, då ska jag ha feting fest. Som jag sa till Tanja i lördags; "jag har redan börjat planera min 25-årsfest!"

Bästa, och enda, presenten hittills är från Soffie. Fick Brown Sugar från henne. Så jävla underbart bra!

Men iaf, det är min dag idag. (hade det vart fredag eller lördag så hade det vart Steffis också, men nu är det måndag och bara min!)

 

 

Vad händer idag då?

Var och solade lite förut, det får man göra på sin födelsedag om man vill. Sitter nu här hemma och bara tar det lugnt, så jävla skönt. Ska käka något snart, börjar bli riktigt hungrig. Ikväll är det träning. Efter den kommer Pauline och Jennifer hit på middag.

 

Första att gratta mig på mobilen var Caroline Strömberg. På facebook var det my brother from another mother, Mikael Löfgren.. Så grattis till er, eller något sånt.. 

 

happy birthday to me

happy birthday to me

happy birthday dear myself

happy birthday to me


just a minute

Idag fyller en av mina före detta idoler år; Pernilla Ahlm. Ganska kul ändå att när jag gick på Kärraskolan, minns inte vilken klass, så gjorde jag ett arbete om henne och Jenny Wikensten då jag intervjuade de. Tänk att skriva så om sina kompisar liksom.

 

En annan som fyller år idag är min före detta klasskamrat Bullfittfrida. Träffade henne ute förra helgen. Det var kul. Vi hade pratat med varandra innan och så bara råkar vi stöta på varandra på Valand sådär.

 

Grattis på er båda!

 

Nu ska jag nog sova. Men känns som att jag kommer få sms om ungefär 10 minuter, och då kommer jag vakna. Kanske lika bra att hålla sig vaken tills dess. Spännande vem som blir den första att gratta mig..

Minns när jag fyllde ett år, kanske var det 18, då var jag tvungen att hålla mig vaken till tolv för att Fredrick som jag pratade med i telefonen ville vara den första att gratta mig. Efter att han grattat mig läste jag det första smset, och det var från en jag inte ville ha grattis-sms från. Hur konstigt det än låter så ville jag inte att hon skulle gratta mig. Kanske därför hon gjorde det?

 

2-3 mars kommer Lillsyrran upp. Då ska jag titta på henne och alla andra. Hoppas jag inte jobbar då bara.



tomorrow, tomorrow, there's always tomorrow?

sometimes I feel I'm gonna break down and cry

nowhere to go, nothing to do with my time

I get lonely, so lonely

living on my own

 

 

Förfest hos mig igår då. Det var Soffie, Jessica, Malin, Annie, Steffi, Linn, Holmberg och jag. Först stelprat i soffan och sen ölspel. Vi satte dit varandra. Steffi och Annie fuskade rejält på "Fuck You!".

Festen igår var helt underbar, fram till bråket. Så jävla onödigt för övrigt. Förstår inte varför man ska göra så. Varför inte bara låta det vara? För Vickans skull liksom. Pratade allvar med Simon och Axel, men självklart var det inte deras fel.. 

Men jag hade riktigt skoj. (trots mitt psykiska tillstånd, tror att det hade mycket att göra med att många underbara människor var där) Vad gjorde vi då? Vi åt, drack, sjöng, dansade och hade frågesport. Tror de flesta blev förvånade över KIK-Vickan berättelsen jag berättade.. Men det får hon bjuda på.

Jossan och jag dansade fram till slutet, helt ensamma. Men det var riktigt kul. Jag dansade med ett godissnöre knutet runt huvudet, som ett sånt töntigt indianband ni vet. Det var roligt.

Vi var väl hemma hos mig vid halv tre, Soffie och jag. 

 

Sanna ringde och väckte oss vid tolvtiden. Käkade frukost och tog det lugnt. Sedan följde jag Soffie till bussen. Sa hej då till tjejerna (vi ses om exakt en månad igen, thank God) och gick till affären för att träffa Palle. Där handlade vi lite sen begav vi oss hem till mig för att titta på handboll. 

Eslöv-Önnered på TV. Jag hade tagit på mig min Eslövjacka för att sitta och heja. Eslöv vann, kändes konstigt att se de på tv.

 

 

JSM om 5 veckor. Tror Palle och jag är mest taggade. Men det ska bli kul. Vi ska vara sådana huligansupportrar. Jag har paxar slagsmålen. Palle får ta något annat.

 

 

It’s only 1 day today..


congrats, dude!

Idag är den dagen vi alla väntat på.

Visst, det är Melodifestivalen åså. Men vem faan bryr sig om det när Vickan fyller år!?

 

 

I går plockade jag upp Soffie och Sanna på centralen. Åkte hem till mig och tog det lugnt. Sedan bar det av till affären för att handla middag, sedan gick vi till hallen. Vickan, bla, skulle göra debut. Och som hon gjorde det. straffmål liksom. Sen får vi inte heller glömma PG heller. Eller Jessica och Malin

Och Carro var grym. Matchens, verkligen välförtjänt!

 

Men whatever. Vi åkte hem till mig och fixade maten, åt när Vickan väl kom. Sedan gick de, och vi gick och lade oss.

Klockan ringde 8.00. Inte okej på en lördagsmorgon. Träningsmatch mot Boden, palla det. Vi vann iaf, och jag gjorde väl en helt okej match. Steffi lurade upp mig på läktaren på uppvärmningen så då gjorde jag det på ngn på matchen. Steffi lärde mig liksom hur man gjorde.

Åkte till stan efter matchen. Köpte klänning att ha ikväll, strumpebyxisar och annat smått och gott.

 

Ligger nu hemma och tar det lugnt. Måste göra det om jag ska orka kvällen.

Ska snart fixa till mig. Vid fem kommer det folk hit. Förfest vettu. Skulle egentligen förfestat i lokalen, men då VIckan sa att vi inte behövde, och andra inte hade någonstans att vara så erbjöd jag mig att ta hit folk..

Men det ska bli kul ikväll! Tjohoo!

 

I try

all the time

do you?


time

Snott från Joannas blogg. Trots att hon dissar mitt val av veckans babe..

 

 

Skulle du vilja vara längre? Lite granna


Skulle du vilja väga mer?
 Samma hät


Skulle du vilja dricka dig full nu?
 Yes, why not?


Kan du röra på öronen? 
Varför skulle jag inte kunna göra det?


Kan du slicka dig på näsan? 
Nej


Kan du kolla i kors med ögonen? 
Yes


Kan dina föräldrar lita på dig?
 Absolut


Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
 Kanske om jag får en miljon


Kan du vara på fest utan att dricka? 
Absolut


Kan dina vänner lita på dig? 
Alltid


Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? 
Ja


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? 
Det har väl hänt


Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? 
Ja, någon gång har jag nog hört det


Har du ett syskon?
 En storebror


Har du varit full den här månaden? 
Nej. Men vänta en dag så har jag..


Har du någonsin haft sex med någon?
 Ja


Har dina föräldrar ljugit för dig?
 Det har de säkert

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Bara lite jobbigt än så länge.


Har du borstat tänderna den senaste timmen? 
Nej


Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? 
Nej


Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? 
Ja


Har du blivit påkommen när du har haft sex? 
Ja, och det var inte skoj


Har du haft sex med mer än tre personer? 
Fråga mina lagkamrater..


Har du ljugit på någon fråga än då? 
Nej, jag är inte den som ljuger..


Vem älskar du?
 Mina vänner och min familj


Vem hade du senast sex med? 
Det kan vi snacka om en annan gång


Vem vill du bli full med?
 Det spelar inte så stor roll


Vem är den bästa artisten? Den som sjunger in i hjärtat


Vem sov du med senmast? Mamma


Vem vet allt om dig?
 Jag själv


Vem kysste du senast?
 If I tell you, you gonna kill me


Vem kramade du senast? 
En elev på skolan jag jobbar på

Har en dröm gått i uppfyllelse? När jag mötte dig


Minimorötter eller pommes frites? 
Både och!

 

Vad längtar du mest till just nu? Att Soffie och Sanna ska komma hit!


Hur gammal har du tänkt bli?
  Antingen sketgammal, eller inte alls gammal.


Vilken tv-serie är bäst?
 One Tree Hill


 Vad åt du senast?
Fiskbullar i dillsås och potatis


Höga eller låga strumpor?  
Höga


Vad är du mest rädd för i hela världen?
 Att mina nära och kära ska försvinna


Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
 Det händer


Vad har du för färg på ditt påslakan?
 Just nu är det Ahlgrens Bilar..


Är du mörkrädd?
 Jag är inte rädd för mörkret, utan vad som kan finnas där


Duscha eller bada? 
Bada


Hur tar du dig till jobbet?
 Bil eller buss


Sjunger du på toa? 
Jag sjunger alltid


Vilken färg har din jacka?
 BLÅ!


Använder du långkallingar? 
Nej..


Är du höjdrädd? Vad finns det att vara rädd för där?


Vilket land vill du åka till? 
Australien


Vad var det senaste som fick dig att skratta? 
Det var nog jag själv


Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Det händer


Har du fått någon komplimang idag?
 Nej, men det kommer snart..


Har du varit med i en rättegång?
 Nej..


Är du polare med grannarna? Klart att jag är..


Har du däckat/spytt för att du druckit? 
Haha ja, det har jag


Har du haft en stalker?
 Faktiskt


Hur bra är din syn?
 Den är bra


Har du sett din bästa vän naken? 
Ja, nästan varje dag


Vilket är de bästa bröllopet du vart på? Min kusin Peters


Var är dina syskon just nu? Hemma hos tjejen, antagligen


Vilken tid gick du upp i morse? 06.00


Vad ska du göra i helgen? Spela match, umgås med folk, festa och träna


Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "SKE" från Soffie


När va du riktigt sjuk senast? Det beror på hur man menar

 

Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka på mina trosor


Har du färglinser? 
Nej


Vad gjorde du kl 2 inatt? 
Försökte sova


Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av alarmet som väckte mig


some of my best days..

I väntan på bättre tider började jag titta på gamla bilder. Så hittade jag bilderna från studenten, balen och annat underbart. Åh, vad jag hade velat göra allt det där igen. Precis allt! Till och med det som hände efter både balen och studenten. Utan tvekan skulle jag göra det igen!





 


Åh. Nostalgi.. 


if I just lay here..

Efter att det började låta från undervåningen vågade jag inte vara kvar däruppe. Låter kanske konstigt, men så är det iaf.

 

Ska snart göra mig i ordning för natten. Inte för att jag kommer att somna, nej nej. Det tar nog ett bra tag, om jag känner mig själv. Kan inte somna när jag är ensam hemma, det går bara inte. Hur mycket jag än försöker. Då är det extra jobbigt att veta att man ska upp jävligt tidigt dagen efter. Börjar klockan sju. Men slutar dock när jag vill efter klockan ett. Tror jag ska jobba till två. Då hinner jag hem för att städa och sen vila lite. Det lär jag nog behöva efter den här natten..

 

Undrar om Annie kommer ihåg att ringa idag, innan hon går och lägger sig..? 

 

 

Toivonen, ta och klipp dig!

 

”Är han mörkast? Tycker att han blivit lite ljusare med åren..”


clothes everywhere

Jag borde inte sitta här. Borde städa på övervåningen. Det är kläder överallt; i mitt rum, i bastun, vid datorn och i allrummet. ÖVERALLT! Men jag orkar bara inte. Men måste. Ju mer jag gör idag, desto mindre behöver jag göra imöra. Ganska logiskt, ja. Och sedan, om jag gör mycket idag så kan jag jobba längre imöra. Och om jag jobbar längre imöra får jag mer pengar när lönen kommer. Så som ni förstår så borde jag slita mig från datorn. 

Snart, snart..

 

Imöra kommer Sanna & Soffie. Ska hämta de i stan vid sex. Sedan ska vi väl hem till mig innan vi sticker upp till matchen. Jessica och Malin ska förmodligen göra comeback. Skitskoj. Även om Jessica "tar" min plats, så tycker jag det är skoj. Hon förtjänar ju den, jag har inte där att göra. Jag vet det, och alla andra. Visst, det är tråkigt. But that's life..

 

 

Ett förlåt, är det för mycket begärt?

 


lovely people

Du betyder så mycket att du inte anar.

Tack för att du finns.

You are just to good to be true..

You make me feel forestcrazy!

 

 

För övrigt är Annie Toft stjärna för dagen.

Grym var hon på matchen.

Hoppas du gör som jag sa till dig.

Väntar dock fortfarande på ditt samtal..?

 

 

"Barcelona, ligger det i Rom?"

 


is it over yet?

Jag vet varken in eller ut.

Men det börjar klarna upp sig. Sakta men säkert. Fast känns ändå som att det är något som saknas.

Och jag vet vad, frågan är om du vet vad det är?

 

 

I sådana här lägen är man glad att man har så många vänner som verkligen bryr sig.

Känns så jävla skönt. Men de vet också att jag hade funnits där för de, om det hade vart ombytta roller.

Det är väl kanske en av anledningarna till att de ställer upp..

 

 

"Jag lovar dej. Ingen vill mista dej."

Tack, vännen. Du anar inte vad det betyder..


...

But everything means nothing

If I ain’t got you..


why?

Jag förstår inte. Sen orkar jag inte heller. Varför?

Jag bryr mig inte om själva snacket. Låt folk hitta på om de vill. Jag bryr mig inte. Men sen slog det mig, det är förmodligen en kompis till mig som hittat på skiten. 

Shysst kompis, tack liksom.

Men det är inte heller det som är det värsta. Utan hur du tar det, hur du reagerar.

 

Trodde ni kände mig. Varför skulle jag ljuga? 

Det är inte min grej liksom.

 

Jag känner mig bara så ledsen, så sårad.

Jag älskar ju dig. Älskar er båda

Skulle aldrig ljuga för dig, inte ens undanhålla sanningen. ALDRIG!

Förstår inte ens hur du kan tänka tanken..

 

 

Utan dig går jag sönder..


wishes..

Sen söndagskväll och detta är förmodligen det sista inlägget för den här veckan. 

Om ni har tur..

Jag är trött, väldigt trött. Har precis käkat två lussebullar och dricker nu på mitt te.. Så gott.

 

 

Nu är det ungefär 4 dagar, 19 timmar och 16 minuter tills Soffie och Sanna kommer till centralen. Åh, det är snart. Längtar, längtar, längtar.. Ska bli så jävla bra, hela helgen! 

 

 

you just made me speachless


beautiful

I am beautiful no matter what they say

words can't bring me down

I am beautiful in every single way

yes, words can't bring me down 

 

 


it was nice

Jag måste först börja med att säga: "HAHA!" (Seffa och Jeffan fattar). 

Det är inte allt jag har att säga om det hela, men det räcker..

 

Igår var det helt magiskt, så jävla roligt. 

Började med att vandra runt på Allum för att hitta en present, set gick sådär bra. Kollade sedan S-hof - Kärra. Slutade dock med S-hof vinst. Än en gång bevisas det att vilja och inställning slår klass. Helt rättvis seger, men det borde inte vara så. Kärra har fler bra spelare, medan S-hof kunde spela som ett lag. De förtjänade segern. Men whatever.

 

Åkte sedan en snabbis till Backaplan, hittade jättefina ljusstakar till vår vän Nathalie. Körde hem snabbt till mig för att packa kläder, sen begav vi oss mot Jeffan. Ett snabbstopp på donken bara. Hemma hos Jeffan fixade vi oss, vissa snabbare än andra. Jag körde sedan till Natta där det bjöds på tårta (jättegoda) och shit. Fick åka och hämta Mayra på stationen också. Vi drack (jag bara cola och fanta exotic, dock inte ihop) och dansade. Nattas stackars elefant råkade illa ut..

 

Åkte sedan in till stan, jag körde partybilen. Vi sjöng (Jeffan och jag iaf) riktigt högt. Kanske inte så bra, men vad gör väl det? Vi gick till Valand. Så jävla roligt. Vi dansade och hade så jävla roligt. Svårt att förklara för er som inte var där, men det var så jävla kul! 

Skulle sedan bege oss till Soho och träffa lite polare, men kom aldrig så långt. Det skulle stannas på alla ställen och käka, sedan gick vissa av oss i sällskapet allt annat än snabbt. Så vi satte oss på donken och så kom våra vänner dit efter ett tag istället. Så jävla roligt, berättade historier om muffins åså. Haha.

Skulle sedan blivit efterfest hos Mayra, men så blev icke fallet. Istället åkte Natta, Jeffan och jag hem till mig för att sova.

Girls, I wanna do this again!

 

Vaknade för en stund sen. Käkade frukost och sedan kom NickePicke och hämtade tjejerna. Så sitter här nu och väntar på att tiden ska gå, samling kvart i tre. Match mot Aranäs. Sist vann vi, men då gjorde Jeffan 14 mål eller något. Nu ska hon inte vara med, så vem ska då göra målen? Inte jag iaf!

 

Typ VM-final sen, eller?


RSS 2.0