fight, fight, fight!

har varit på hockey idag, Anton har spelat. sen när jag kom hem skulle jag stuckit till gymmet med Vickan. så när jag hör av mig till Vickan, ganska så exakt 14.55, så skulle hon kolla om det var öppet. och det var det, till 15.00. så vi får ta gymmandet imöra istället. och sen gå direkt till matchen. men det ska väl funka det också.

så idag blir det degigt. ska kanske hitta på något med Marielle sen, men vi får se.

pratade med min kära 'vän' Sanna förut. hon hade vart iväg på körskolegrej. då kom jag att tänka på en sak som jag såg igår. precis bredvid en parkeringsförbuds-skylt parkerade en kvinna. så gick hon in i affären. varför? och det var bara halva bilen som stod bakom skylten, betyder det att bara halva bilen står halvparkerad? får hon då bara böter för halva bilen? fast i detta läget spelade det ingen roll, för hon stod närmre än tio meter från korsningen. så då hade hon ju kunnat få två olika böter, en för att hon parkerade där det var parkeringsförbud och sen en annan för att hon stod för nära korsningen. jobbigt att vara parkeringsvakt i det läget..

parkering

och vissa borde ju bara skjutas. blir så trött, och jag är inte ensam om det.
irriterad, förbannad och bara bläää!

- "än är inte sista kyssen kysst" -

so long.

fucking shit

hur orkar de?
jag har haft hemtelefon i en, två tre, fyra - FYRA DAGAR. och redan så har det ringt en telefonförsäljare. palla. gött att jag knäckte henne. hon ville sälja ett telefonabonnemang som kostade 95 kr i månaden och var såå bra. men synd att mitt nuvarande telefonabonnemang bara kostar 69 kr i månaden. in your face!
haha

telefon

tänkte på en sak när jag gick hem från jobbet idag. såg en gul bubbla, alltså en bil. och det är ju så att när man ser en gul bil får man slå någon, och när man ser en bubbla får man ju också slå någon. betyder det då att jag hade fått slå någon ett dubbelslag? eller det kanske är som i matten, när minus och minus blir plus? då hade jag inte fått slå någon alls, eller? kan någon förklara reglerna för mig?

åker hem ikväll. ska bli skönt.

- "du är en klippa" -

so long.

yummi

jag är så trött, så trött. har sovit i nästan två timmar nu. var tvungen att sätta mig upp för att inte sova mer.
ska snart sätta igång en tvätt och plocka undan lite. ligger massa grejer på golvet sedan jag installerade in telefonen.
just det ja, har jag berättat att jag lyckades att installera min hemtelefon helt på egen hand? visst ringde jag hem och skrek på mamma när det inte fungerade, men hon kunde ju inte hjälpa mig så jag fick lösa det själv till slut. 

Cibrian
man vill bara rycka undan handduken..

haha. det är en liten kille på Americas Funniest Home Videos som är livrädd för skummet som kommer upp ur golvbrunnen när tvättmaskinen är igång. han lipar och ska slå sönder 'monstret' med en mopp. haha.

känns som att jag tappat tråden, att jag tappat meningen. men kanske är det inte så, utan jag kanske bara har bytt både tråd och mening.. men ännu en gång, vad vet jag? 

nu ska här sättas på hög musik och städas lite. 


- "man ska inte kasta get i glashus" -

so long.

fotboll

och vad gör Rami Shaaban? när han äntligen får chansen så sumpar han den. skit också.

idag har det inte hänt så mycket. efter jobbet stack jag till gymmet för att gymma med Johanna och Anna. men Anna stack till HansPeter, men skulle komma tillbaka. när Johanna och jag var klara stack vi till Coop så länge. Anna hade jubara en kvart kvar hos HansPeter. trodde vi ja. det tog sisårdär 45 minuter. men vi hade ju trevligt ändå, Johanna och jag.
sedan hem och duscha en snabbis. begav mig därefter ner till Johanna för att äta våfflor, gott. sen gick Anna och Lasse kom. efter ett tag kom Anna tillbaka. hon hade lite svårt att bestämma sig..

när det var dags för att se Kärra-Tyresö hade Mimmi precis kommit och när matchen hade varat i några minuter dök även Ia upp. så där satt vi. hejade på mina kompisar, och det hjälpte. de vann.
sedan slog vi över till fotbollen. kollade första halvlek därnere och sen gick jag hem. kände inte för att somna i soffan igen.. hehe.
så nu sitter jag i soffan och kollar på den andra halvleken av fotbollen. ska snart göra mig i ordning för sängen.
Äntligen är både Allbäck och Alexandersson inne.

fotboll
hoppas på att jag får fint besök i början av nästa vecka. vill verkligen det. hade var urmysigt.
min Dumbo kanske kommer ner en sväng. åh, vad jag vill.
kolla lite handboll och mysa.
me love her long time.


du vet inte riktigt hur det är
inte hur mycket 
jag tycker om dig
hur mycket
du betyder för mig
och
hur viktig du är
för mig

slår du dig, så slår jag mig..



- "klantskaft och ålarens" -

so long.

Speachless

http://fromgothenburgwithlove.blogg.se/1206480584_g_to_the_i_to_the_t.html


Behöver jag säga något mer?


how nice

kändisfest, eller? haha.

i söndags då. Lax spelade på Diamond Dogs. Jeffan och jag kom dit ganska tidigt ändå. skulle dricka upp oss. träffade Lax och Pajen ganska direkt. Pajen hade såklart redan börjat. haha.
så vi slog ner och tjötade lite. sen kom det mer och mer folk. det kändes som att nästa hela Katrinelund var där. men det var iaf riktigt kul att träffa alla igen; Putte,  Erik, Stenman, Frida, Natti..
sen skulle Lax upp på scenen. han måste haft den största och bästa publiken. Erik, Stenman och jag stod allra längst fram och sjöng med. Frida, Natti, Matilda och Putte stod strax bakom oss. Frida och jag hoppades på 'No longer yours' hela tiden. blev lite besvikna att den inte hade kommit när de var klara. men vi började med 'En gång till' ändå. och in kommer de igen, och spelar just 'No longer yours'.. blev så glad, spelade in den. så himla fin låt!

när spelningen var över begick Jeffan och jag oss mot Parkan. skitlång kö som vi inte pallade att stå i, så vi gick till Trädgårn. jag ville först inte gå dit, det snöade och jag var inte klädd för snön. men Jeffan övertalade mig till slut. och när vi kom till Trädgårn var det ännu längre kö. så vi bestämde oss för att satsa på Parkan ändå. jag insisterade på en taxi, och så blev fallet. men uff-chaffisen fattade trögt. dryga jävel.

iaf, när vi kom till Parken var kön dubbelt så långt. men Maria, alltså jag, får syn på någon jag känner. och efter lite blinkande med ögonen så är Jeffan och Maria inne. vi gick bara rakt in, slapp kön. så skönt att se alla andras miner. (jag vet, är en hemsk människa)
väl därinne var det sjukt mycket folk. vi dansade och tjötade med Christer bland annat. så kommer en kille som vill bjuda oss på drink. först säger han att vi får ta vilken drink vi vill ha. sen säger han typ 10 gånger att den inte får kosta över 50 spänn. jag bara skrattade åt det. varför först säga att man får ta vad man vill och sen får det inte kosta mer än 50-lappen? då kunde han ju ha köpt varsin cider eller öl till oss bara. efter ett tag försvann vi därifrån. när vi stötte på honom lite senare ville han bjuda på en ny drink. jag bara skrattade och gick därifrån. och det är jag glad att jag gjorde, för vem fick jag syn på om inte självaste Ljubomir Vranjes! nej, jag skojar inte. där stod han och tjötade med någon. jag fick ett ryck (1:a rycket), var bara tvungen att hälsa. och ni som känner mig vet att jag inte är den som är den så jag gick fram och hälsade på honom. vet inte vem som tyckte det var mest trevligt (men antar att det var jag).

och när vi är på dansgolvet och dansar får Jeffan syn på Danny. (ja, Idol-Danny) jag 'råkade' att snudda vid hans stjärt. haha. sen ser vi att han inte är ensam, att han har Snygg-Erik med sig. snacka om kändiskväll. haha.
lite senare ser vi de stå utanför toaletten. jag får ett ryck igen (2:a rycket) och bestämmer mig för att gå fram och fråga om jag får vara med på bild med de. och det fick jag. sen stod vi där och chittchattade lite. det var trevliga pojkar vill jag påstå.

sen åkte vi hem och fick gå upp tidigt nästföljande dag. jag skulle ju åka hem till mig.
Anna hämtade mig i Lund och körde hem mig. jag packade och gick hem till Familjen Olsson och åt. snälla de är som bjuder på mat sådära.

kändis :)

ska jobba i köket hela veckan. rätt så skönt ändå.
träning snart, får väl börja att byta om och packa lite.

- "det brinner alltid i dina ögon" -

so long.

where did everyone go?

haha. det var något sjukt som hände igår. men jag vet inte vad. alla bara försvann.

åkte runt under dagen och fixade massa ärenden. sedan hem och äta våfflor. gud vad gott det var!
fick sedan fixa mig snabbt, för pappa skulle köra mig till Jessica. vi dukade och de (Jessica, Maria och Carro) fixade sig. fick sedan åka in till svingeln för att hämta mina norrländska vänner Cissi och Moa. sedan satte vi oss och käkade god mat och god efterrätt. sedan körde vi lite ölspel och "gunga korven in i munnen". det gick inte jättelätt. men kul var det. vi smällde också lite ballonger.
sedan kom Moses, Oscar, Vladde, Claude och Paulo. och alla fick varsin namnlapp. så spelade vi lite mera ölspel och drack lite mera. sen skulle vi ta taxi in till stan. Cissi, Moa och jag skulle ta första taxin. Jessica, Maria och Carro skulle ta den andra och killarna skulle åka med Oscar. men sen kom bara Maria, Paulo och Claude in. och sen försvann killarna och sen försvann Cissi och Moa. så Maria och jag dansade röven av oss, bara vi två. och alla andra på dansgolvet förstås. tur att man kände så många. hehe.
och sen helt plötsligt börjar Maria att hångla med killen i mössan som hon snackat så mycket om. haha. så där står jag. tur att Wissel och Ogge och de var där.

sen ringde jag min bror och vi tog bussen hem. väl där träffade jag Alle och Emelie. 'det var inte igår'. och Emelie var sig lik. och mobilen hade gått sönder så hon visste inte hur skulle vakna idag. 

så nu ligger jag här i sängen och myser. ska väl snart börja fixa mig. ska till famå och fafa (som vi säger i Blekinge) på middag. sedan har Lax spelning ikväll. ska bli najs.

påskägg
varför händer det alltid mig? är det min karma? har jag ens någon karma?
dras jag till 'såna' kanske? eller dras jag ens? nej, det gör jag väl inte. känns inte så.
men vad vet jag egentligen? inte mycket alls. men en sak vet jag, det kan inte skada. verkligen inte. det kan bara vara trevligt. jag är ju en trevlig person, inte sant?
nej, jag har inga onda avsikter med detta, inte alls. jag lovar det. den här gången.


- "nu kom jag inte ihåg poängen" -

so long.

some overtime

jaha. så ligger man här igen. och inte kan man somna.
kom hem från mormor för en stund sedan. alltid lika trevligt att träffa släkten.

idag har jag inte gjort mycket alls. var ute och sprang en sväng förut, intervaller. blir likadant imöra, fast andra intervaller. sedan får vi se om det blir att åka till stan med Cissi och Moa. 
på kvälla sen är det middag hos Jessica. i'm really looking forward to it. efter middagen är det förkrök och sen beger vi väl oss in till stan för att göra stan osäker. vilket vi är ganska bra på.

mac
min dator låter som att den ska explodera vilken sekund som helst. låter bara mer och mer. kanske är det för att jag håller på att ladda upp bilder, eller så är det för att den vilken sekund som helst exploderar. vem vet?

- "Stena leder med 73 poäng, tvåa ligger Bosse med 80 poäng" -

so long.

nice evening

jaha. då var allt packat och klart. ska bara borsta tänderna typ. sen åker jag och köper godis och tankar. sen bär det av hemåt.

igår var det trevligt. riktigt trevligt. jag dansade och vann Robinson. haha.
vi hade serieavslutning. skulle till Malmö. klart att vi körde vilse. 
men när vi kom fram så spelade vi beachvolleyboll och sen squash. skitkul. sen duschade vi och fixade oss.
sen skulle vi åka till Emma, och ännu en gång åkte vi vilse. fast bara lite den här gången. Jesper hade fixat mat och för första gången på länge åt jag som en normal människa, så snart äter väl jag som jag brukar igen. hehe.
sedan var det lite SingStar. eller ah, ganska så mycket för min del.
lite sanning och konka, sen bar det av utåt. Anna och jag gick vilse på vägen till bilen. jag förstår inte vad som hänt med mitt lokalsinne.
väl ute var det inte så jättemycket folk. men vi hade kul ändå. Sanna lyckades till och med slå ner en killes drink. och han ville bjuda på middag sen, det skulle vara hennes sätt att betala tillbaka. låter det vettigt?

och när vi kommer ut från krogen, tror ni inte att det jättesnöar då? jo, självklart. så det tog ett tag att komma hem.
var hemma vid fyra. och vaknade vid nio. och snar så bär det alltså av.

öl

(VARNING! i följande text kommer det vid upprepade tillfällen förekomma svordomar)

och jag blev så jävla förbannad igår. på såna här äckliga jävla killar. gud, jag ville bara slå de. och det var nära att jag gjorde det.
vid baren står det nämligen en äldre kvinna, kanske i 40-45 års åldern. hon är aspackad, kan knappt hålla ögonen öppna. visst, men ska inte dricka så mycket att man inte kan kontrollera sig. men det ger faan i mej inte andra människor rätt att göra vad som helst med henne. en kille ställer sig och kramar henne. sedan kollar han på sin kompis och skrattar. så tar han henne på pattarna. och kvinnan putter iväg honom. men han går tillbaka till henne och gör det igen, och hon gör samma sak. sedan går hon en bit därifrån. och två, kanske tre, minuter senare kommer de både killarna fram till henne. den ena killen lägger ena armen om henne och den andra på hennes pattar. och då kommer den andra killen (han som först tog henne på pattarna) och stoppar sin hand mellan hennes ben och gräver. visst, det är utanför byxorna men ändå! jag blev så förbannad. och det verkar som att ingen annan såg något, för det var ingen annan där som verkade bry sig.
kvinnan putter iväg killarna och sen ser jag de inte hålla på med henne något mer. jag hann inte fram till de medans de höll på. men skulle jag sett de röra henne en gång till så hade jag gått fram. jag hade skitit i vad som hade hänt mig sen. för jag tyckte så synd om kvinnan. tänk dig själv, tänk om din mamma är så full någon gång. tänk om såna äckliga jävla faan killar håller på så med henne. då skulle jag vara den som går emellan evigt tacksam.
usch. äckel! blä!

- "jag försöker vara singel och härlig, nu känner jag mig singel och äcklig" -

so long.

thank you

men det är tur i såna här tillfällen att man har Jessica. hon vet vad hon ska säga för att få mig att le, att skratta. även om det kanske är pikar och elaka saker som hon säger, så får det mig ändå att må bättre.

- "ärlighet varar längst" -

so long.

well, well..

jaha ja. trodde ett tag att jag skulle bli sjuk, alltså riktigt sjuk. har ju inte fått i mig någon mat sedan i torsdags. och för er som känner mig är det ganska ovanligt. och eftersom jag inte fått i mig någon mat så var jag rädd att jag kanske skulle bli sjuk. du vet sådär som alla andra blir, som aldrig händer än själv. visst, jag hade väl någon magsjukegrej i fredags, men det var ändå i fredags. och har inte heller spytt sen i fredags. därför blev jag lite orolig. kände inte igen mig själv liksom. ja, ni fattar.
det gick till och med så långt att jag funderade på att gå till någon doktor..

men det verkar äntligen som att jag börjar att få ordning på aptiten. okej, inte ordning än. men jag sitter just nu och äter småkakor. så jag har ju fått upp suget lite iaf. och det känns bra. äntligen är jag på rätt vägar!

mat

kanske är det så att jag äter pga det beskedet jag fick tidigare idag. alltså att jag tröstäter. fast vad spelar det för roll just nu, huvudsaken är att jag äter.

lite jobbigt nu. vad ska jag göra? hur ska jag göra? det känns inte jättekul, men det är väl såna smällar man får ta helt enkelt..  men ändå, inte kul. inte kul alls..

- "stå på dig, annars gör någon annan det" -

so long.

how about?

inte gjort mycket idag. tvättat och tagit det lugnt. sen var Ia och jag ute och gick i det fina vädret. för idag var det fint väder. ingen snö inte.
teamet spelade idag. sedan var det prisutdelning. vi möter Skuru i slutspelet. det ska väl gå vägen. förhoppningsvis.

och PP ska hänga sig idag. stackare, jag lider verkligen med dig. det kan inte vara en lätt situation för dig. men jag förstår dig, hade gjort samma sak. 
hade jag inte varit sjuk så hade ju jag självklart varit med idag, eller? haha. yeah right. i think you understand.


- "det är tur att lögnen finns, tänk om allt man hörde var sant" -

so long.


and what!?

och vad hände med vädret? fattar ingenting. igår var det sol och fåglarna kvittrade. (jag vet, det låter som hämtat ur en bok. men det var ju så!) och inatt, eller kanske var det tidigt i morse, så blåste det patter. man riktigt hörde hur huset snart skulle välta. okej, kanske inte riktigt så. men nästan.
och idag, vad händer då? jo, det SNÖAR! ja, snöar. det finns ju liksom inte att det händer. snöar dagen efter att det nästan var sommar. jag förstår det inte. 
och nu ser jag att det snöar in på min inglasade balkong. öppnade ju ett fönster igår när jag hängde ut matchkläderna där. och kan inte gå ut och stänga det. isåfall får jag ta på mig mössa, vantar och vinterjacka. nej, jag väntar tills imorgon. då är det nog sol igen.
shit, snöstorm nu ju! 

och så pratar man med Anna som är i Thailand och har 30 grader och sol. visst är det rättvist..

- "man lämnar inte plats åt efterrätten, men GÖR plats åt den" -

so long.

my favourites

jag vet att det har gått ett tag. men har varken hunnit eller pallat att skriva. och så lång tid har det ändå inte gått.
jag spelade matchen i lördags iaf. kände mig nästan tvungen att ställa upp, hade inga avbytare annars typ.
men jag är helt nöjd med min insats. två mål, 100%.. det var viktigt för mig, för min egen skull.

sedan var det dusch efter matchen sen gick jag och några motståndare hem till mig, dvs Palle, Jeffan, Jessica och Malin. vi gjorde oss i ordning och drack upp oss. sedan tog vi taxi in till 'stan' för att äta. vilket vi gjorde, så gott som iaf. sedan hade vi svårt att bestämma vad vi skulle göra. men eftersom jag inte mådde helt 100 just då så åkte vi hem till mig och kollade på det sista av melodifestivalen. sedan spelade vi ölspel och tjötade. sen gick vi och la oss. Palle och jag låg väl sked nästan hela natten. som vanligt, ja. haha.

mina besökare åkte hyffsat tidigt igår så jag åkte med Johanna, Anna och Sanna till Lund. (känner att mitt namn inte passar bra ihop med deras) förresten var det de som åkte med mig. vi var på någon mässa till högskola eller något. sedan åkte vi och kollade på finalen i Flick-SM. fick träffat Pysse och Malin Larsson.
när vi kom hem till Rönneberga gick Anna, Johanna och jag på en liten promenix i trakterna här. det var ju så fint vårväder, varmt och skönt. sedan gick Anna och jag hem till henne för att baka. blev väl sådär, men ätbart iaf.

inget jobb idag inte.

frukter
vet att bilden inte har så mycket med texten att göra. men blev så sugen när jag såg bilden..

- "flidhelenkalin" -

so long.

oh fuck

fy. har inte haft världens bästa natt/dag. fy asså.
inatt och imorse var toaletten min bästa vän. första spyan kom vid två och sen fortsatte det med täta mellanrum till klockan tio. sedan var det slut på det ett tag. fast det kom ju tillbaka igen, vad annars?
nu har jag iaf ätit middag, min första mat idag. har än så länge fått behålla den. men det är väl som Jesica säger: 'man ska inte hoppa över bäcken förrän man har hål i strumpan'. och det är så sant så.

under dagen har hinken varit min bästa vän. vart jag än har gått under dagen har jag tagit med hinken. utifall att liksom. men nu känns det bra, iaf bättre. så kanske, kanske kan jag spela imöra. förhoppningsvis. men vi får se.

hink

det jobbiga med allt detta är ju att man är helt ensam. ingen som finns hemma och kan hjälpa en.
då är det väl tur att man har sina vänner. Jonna erbjöd sig att hjälpa mig att köpa grejer jag behövde, Johanna kom upp med skorpor och nyponsoppa, fröknarna Olsson köpte nyponsoppa, cola, godis och tidning till mig. är de alla inte helt underbara? var så skönt att veta att de ställer upp för en när man behöver det.

nu sitter jag bara och håller tummarna för att maten ska få stanna i min kropp.

- "du måste lova att vara lojal mot flaggan" -

so long.

nightmare

drömde sjuka drömmen inatt. jag var med i ett gisslandrama. PP också. vi var på den stora parkeringen här på Rönneberga. tror att hon blev skjuten. sen kom en helikopter och vi klarade oss. vaknade med ett ryck av att Anna ringde. hade lovat att hämta henne, antingen i Lund eller på stationen i Eslöv. thank God blev det på stationen i Eslöv. var skitatrött, men vad gör man inte för sina vänner? så jag hämtade henne tjugo över ett och sen körde vi en snabbis och släppte av en kille i Sallerup, sedan fort hem till sängen. självklart kunde jag inte somna på ett tag. låg väl vaken i ca en timme och ville verkligen sova, skulle ju upp halv sex liksom.. somnade till slut sen någon gång.


solarium

jobbade mellan halv sju och ett. sedan till solariet, sen hem och städa. vilade lite och sen hämtade PP mig för att köra till gymmet.
är skittrött. kan bero på att jag inte sovit så mycket på sistone, och speciellt inte inatt. eller så beror det på att jag har solat. det kanske är en kombination av båda? men det har nog mycket att göra med solningen. känner mig lite halvdåsig.

sen har jag ju gått spänd hela veckan inför matchen. fy.
och idag var det nära att hela min plan gick åt helvete. ännu en gång. men tack och lov gjorde det inte det. 
fast tråkigt på samma gång. hade ju varit kul att få hoppa in, om man nu hade fått göra det. en debut liksom..
men förhoppningsvis går det fler tåg. eller bussar kanske. hehe.

- "du har redan bevisat för dig själv o alla att du kan göra vad du vill" -

so long.

what would i do?

idag när jag kom hem var jag så trött, så trött. hade sovit dåligt, som vanligt, sedan jobbat och ville bara hem och lägga mig framför tvn. men först var jag tvungen att städa här hemma. så när städningen var klar hade jag verkligen sett fram emot att lägga mig framför tvn. så jag sätter på tvn och inte kommer där någon bild inte. blir förbannad, men är för trött för att hetsa upp mig. "okej" tänker jag och sätter på datorn. och inte funkar internet heller. snacka om att jag blir irriterad.
så där sitter jag och vet inte vad jag ska göra. vad gjorde de förr i tiden, när tvm och datorn (framförallt internet) inte fanns? hur klarade de sig? ja, jag vet att det låter ytligt nu. jag visste ju inte vad jag ska ta mig till. skulle jag lägga patiens eller vad? Ia bjöd hem mig till sig, men jag var ju alldeles för trött för att gå bort. stackars jävlar förr i tiden, de som inte hade tv.

tv

smart som jag var kom jag på att jag kunde kolla på dvd. så satte på en se and the city box och hade somnat gott till andra avsnittet.

kom precis hem efter Lugi-Guif matchen i Lund. ganska kul sak som hände. Lugi vann matchen och om Drott tappade poäng mot Redbergslid skulle Lugi slippa kvalserien. efter matchen väntar alla spänt på resultatet på den matchen. speakern berättar att det blev lika mellan RIK och Drott, vilket då betyder att Lugi slipper kvala.
men sen, när jag kommer hem står det på internet att det blev lika i den matchen. haha. stackars speaker liksom, jag hade velat skjuta honom. jag menar, när vi gick från hallen hoppade Lugi-killarna runt i en ring och var överlyckliga. aja, det är bara att ta nya tag.

2 dagar kvar.

- "först får man en säng man inte kan sova i och sen glömmer ni att väcka mig" -

so long.

it doesn't matter

det spelar ingen roll. ingen som helst roll alls. oavsett hur jag gör så blir det fel. oavsett hur jag reagerar så blir det fel. ska jag då sluta att göra saker, sluta att reagera? men sån är inte jag. ska jag då sluta att vara mig själv? är det så det ska vara?

i hela mitt liv, och då menar jag verkligen i hela mitt liv, har jag alltid brytt mig om andra. har sett till andras bästa och försökt att göra det så bra som möjligt för de. alltså de jag bryr mig om, som ni nog förstår.
så för ungefär ett år sedan fick jag höra att om jag vill utvecklas, både som person och handbollsspelare, måste jag börja tänka på mig själv. jag måste vara mer egoistisk, fast på ett bra sätt då förstås.
och nu, nästan ett år senare då, har jag äntligen (?) börjat tänka på mig själv. men vad tjänar det till? får ju bara skit för det ändå. (okej, inte bara. tack mina vänner!)
men nu får jag plötsligt höra att jag inte ska tänka på mig själv bara, utan på andra. och visst, klart att man inte BARA ska tänka på sig själv. men det gör jag ta mej faan inte! absolut inte. jag har börjat se till mitt bästa, för en gångs skull. är det fel? jag skiter ju inte i de andras bästa för det?

äh, pallar inte. häng mig. palla, palla, palla.


- "jag ska ge de ett erbjudande de inte kan tacka nej till" -

so long.

tired of being tired


shit ja. är hur trött som helst. förstår inte varför egentligen. fick ju sova ut hyffsat länge idag.
jobbade i kök idag. i tre timmar. så jävla nödvändigt. sedan en sväng till solariet och sen gymmet. Ia och jag stack till Coop och sen var det middag hemma hos mig. efter det kom Babs och hämtade oss och Johanna och det var träning. idag spelade vi badminton. skitskoj. och kul med lite omväxling sådär. men sådan träningsvärk jag kommer att  ha i 'runkmuskeln'. håller ju så jävla hårt i racket. jag vet att man inte ska det, men jag gör det ändå.

och nu sitter jag här och kollar på Anna Pihl. snart är det CSI också. och Sara ligger ju under bilen.
imöra blir det jobb och kanske Lund. ska jobba mellan sju och två iaf, sedan får vi se. blire inget med Lund så blir det storstädning här hemma. måste ju storstäda innan fredag då mamma kommer. sen kommer ju alla andra på lördag, då måste det vara fint.
nu får jag det att låta som att det är värsta värsta här men så är icke fallet. men det är ju skillnad på städat och ostädat, eller hur?

strand

nu är det vårkänsla i luften. längtar så till sommaren. sillvik, lilleby, getskär, tjörn, marstrand, lomma, ystad, åhus.. ja, så härligt ska det bli. och så kanske man blir lite piggare också. älskar verkligen sommaren!
och så ska vi ju bege oss ut på en roadtrip, Rönneberga-gänget..

- "jag har bestämt mig, jag ska bli ihop med Måns Zelmerlöw" -

so long.

you make me smile


jahopp. åkte igår och kom hem idag. inte precis som jag hade tänkt mig. men det var kul ändå.
åkte till Helsingborg igår för att kolla på RMB. Kim Marsch och gänget spelade. så satt med Lottis och sen pratade jag med Burre. åh, vad jag känner att jag saknar honom. killarna gick till semifinal och jag ville gärna kolla. detta betydde att jag skulle vara tvungen att gå upp skitatidigt idag. Burre erbjöd sig att låna ut bilen och Lottis bjöd på en plats på hotellrummet. efter en kort stunds övervägande bestämde jag mig för att stanna i Helsingborg. kunde ju ta mig en och annan öl då. haha.
så jag satt där med alla föräldrarna, och några till, och kollade på melodifestivalen. hörde inte så mycket, var ett väldans tjöt. sedan gick vi upp på rum 416. det var så himla kul. låg humor, dvs min humor. haha. som jag skrattade. tappade luften och lipade. men kul, det var det.
och imorse ringde klockan vid sju. fy, inte kul att gå upp då. men fick ju hotellfrukost, så tog inte lång tid för mig att fixa mig. sedan gick vi till hallen och Kärra förlorade. tyvärr.

så jag fick åka hem till mig. sa hej då till Burre och Lottis och gick till tåget. snacka om bra tajmat. var hemma ganska så tidigt.
käkade och tog en dusch. sedan stack jag till hallen för att kolla teamet-heid. Jennie, Emelie Bo och Marie kom dit. och Emelie var sig lik. haha. alltid lika kul att träffa henne. det var ett bra jävla tag sedan nu.
känner ju att jag saknar Jennie så himlans mycket. blir extra påmind om det nu när jag träffar henne. det är skitjobbigt på samma gång som det är skitskönt. svårt att förklara för er utomstående. men så är fallet.

E: - Varför pratar han skånska?
M: - Varför inte?
E: - Vaddå, är vi i Skåne nu?

haha. så klockrent.

pokal

varför vara bitter? man tjänar inget på det ändå. så jag tänker svälja min stolthet och bara vara. för om jag visar att jag inte bryr mig egentligen, då kommer jag kanske slippa kommentarer. men bara kanske. med honom vet man aldrig.. 

Grattis till guldet, Vickan och Malin! och alla ni andra..

- "han vet inte skillnad på naveln och rövhålet" -

so long.

what's your point?


jag har en vän. eller nej, en bekant. denna bekanta måste komma ner med båda fötterna på jorden en dag. och det är snart. annars kan det gå illa, riktigt illa.. tyvärr.


det är så roligt. när man tycker att man har tappat allt, att allt är kört och det inte finns någon chans för en. då händer något som får en att tänka om.
var riktigt kul att spela igår. vi vann, mot Bjurslätt. de ligger typ femma, vi ligger elva. ingen trodde på oss. så det var så skönt. och alla var bra. hörde ni? alla var bra, inklusive jag själv. inte ofta man hör mig säga det. så passa på. haha. vill bara påpeka att jag inte säger att jag var grym och bäst åså, utan jag säger att jag var bra. äntligen släppte det framåt. thank God! :)
nu är det bara en match kvar. mot Kärra. fy. blir nervös bara jag tänker på det. kommer vara en jobbig och påfrestande match för mig. allt runt om kommer ta en massa energi från mig. men jag ska klara det ändå, det ska jag. men jobbigt kommer det att vara, på många sätt och vis.

ledig i helgen. skönt. ska städa och kolla lite handboll. gymma och sola också. skönt.

tänkt mycket på drömmen. betyder det något alls? eller var det bara en ball grej? vad vet jag egentligen.. ingenting!


cry-love
önskar faktiskt att jag hade så blåa ögon. vet att det inte är möjligt utan fusk. men ändå.


Vicktoria Brzuziewska är bra. bättre än vad hon tror..
(och du, jag tror att jag har lösningen på våra problem)

- "och jag är Mike Tyson" -

so long.

to much

idag finns det inte mycket att prata om. är nog för trött för det. sen har jag nog pratat om det viktigaste med Jessica. haha. ska bli kul nästa gång, för då ska det smälla. en tjej har ju sina behov. hehe.

har gått och blivit både personlig tränare och agent till Vickan. det är något hon behöver. hon behöver någon som kan vara ärlig mot henne. ingen jävel som går omvägar om sanningen. jag kommer säga sånt som hon behöver höra och vill höra, fast kanske inte vill alltid för stunden. ja, ni förstår. (snurrar upp mig själv lite. fast jag fattar)

just nu leder Manchester med 1-0 mot Lyon. Underbart! :)

teamet hade match idag. mot Spårvägen. jag tippade lite halv snett. men vi vann ändå. gött.
vi har match på torsdag, mot Bjurslätt. ska bli spännande. sen får vi se hur det blir med mig. om jag stannar kvar eller om jag åker ner hit igen. men som sagt; en tjej har ju sina behov.



464390-14

har pratat lite med Bjarne. direkt som indirekt. så det känns bättre nu iaf..


- "jag trivs som fågeln i vattnet" -

so long.

falling down

               
jag fattar inte. jag pallar inte.
det är något som stör mig. inte stör mig på det sättet att jag reagerar på det. utan det är något som gnager i mig. något som gör att jag inte kan fokusera på det jag håller på med. nej, fokusera är fel ord. jag kan inte.. jag kan bara inte. svårt att förklara. men det är så det är. något gör att jag inte kan tänka klart. frågan är vad det är.
kanske har det med Inga att göra, kanske med Bosse att göra. det kanske har med mamma att göra, eller med hanbollen och laget att göra. jag vet inte. det kan också vara en kombination av allting kanske..?
igår så kändes det jobbigt. vet inte varför, och förstår väl inte varför heller. jag mår ju bra egentligen, vad jag vet iaf. 
men så igår iaf, då kändes det som att jag inte skulle lägga märke till om jag slutade att andas. kanske var det så just igår..

men då hade de ju sparkat på mig när jag redan låg ner..



Jesus


- "jag är som en poplåt man inte kan få ut ur huvudet" -

so long.

how can it be like that?


igår då. Nattas fest. var helt okej. inte mycket folk som man kände. måste inte vara negativt. men det kändes inte riktigt som my kind of people. men det var trevligt ändå. sedan åkte vi in till stan. det var Ozcar, Basti, Jeffan och jag i en bil. i den andra bilen satt Jimman, Moses, Natti och en kille till (som jag inte kommer ihåg namnet på).
i stan var det väl halvball också. kul till en början, men dog it ganska snabbt. så är det ibland. Jeffan och jag tog svarttaxi hem. han ville köra oss fler gånger, han ville ha mitt nummer. haha. lär ju hända!

så idag har vi varit hos farmor och farfar en snabbis på fika. sedan åkte vi hem till Jeffan. åt gott och kollade på handboll. sen fick jag köra hem i mörkret.

kom hem ganska nyss och har kollat på melodifestivalen.
det är en sak jag inte kan förstå. Charlotte Perelli, som har massa pengar och har gjort en massa operationer.. hur kan hon vara så himla ful? för hon är verkligen ful, enligt min mening. jag vill att ni ska veta att jag inte är en sån som brukar prata om folks utseende åså i negativa ord. men hallå! jag förstår det inte. verkligen inte..


ful & snygg

sen måste jag ju tillägga att Linda Bengtzing är sjukt jävla snygg. Bengtzing är lika snygg som Perelli är ful. haha.
hemsk är jag, jag vet..

- "alla katter ser likadana ut i mörkret" -

so long.

RSS 2.0