this I always will remember


Såja. Nu var det dags för studenter och sånt igen. Och det får mig bara att tänka tillbaka på förra året. Det var så jävla bra. Vill göra det flera gånger igen.
Igår när Carro, Malin och de andra sprang ut så ville jag bara hoppa in och vara med. Faan, lipade ju nästan.
Det blev mycket flängandes runt hela Göteborg igår. Först var vi på Lindholmen för att se Sandra hoppa ut. Sedan åkte vi in till stan och lunchade (på donken som vanligt). Efter det åkte Jessica och jag till Katrinelund och satte oss. Sen sprang alla ut. Och jag ville ju som sagt vara med. Sedan åkte Jeffan och jag hem till Sandra för att ge present. Sedan till Malin och sen till Carro. Så det blev mycket ätande, åt ju på alla ställen. Det var nästan som på julafton, när man bara äter och äter.
Sedan gjorde Carro och jag i ordning oss, åkte hem till mig en snabbis och sen in till stan. Behövde inte stå jättelänge i kö iaf. Riktigt kul att träffa allt folk igen. Och HAN. 
Blev ganska lugnt ändå igår. Iaf för min del. Vickan och jag skulle åka hem ihop fast jag åkte hem med Cacca istället. Undrar hur det känns för Vickan idag?

464390-58

Vad ska jag göra? Vad ska jag tro? Han säger en sak, alla hans kompisar samma sak. Men vad säger de andra? Jag vet varken in eller ut. Vad ska jag ta mig till? 
Tror ändå att jag skulle kunna tänka mig, fast inte om det är på den vägen. Gah, hatar sånt här. Varför ska det jämnt hända mig?
Blä, fuck fuck.
(låter väldigt deprimerad, är mer trött på skiten bara)

Ska ut och äta med Jeffan och Palle idag iaf. Den gyllene trion. Ska bli skönt att få koppla av ihop med de. Love it! Det är vi hela helgen, så är det bara!

- "har du någon gång spelat Twister naken?" -

So long.

without you breathing


      " Jag skulle ge dig allting du pekar på
        Men bara när du inte hör vågar jag säga så "

och färglös som en tår blir jag utan dina andetag..

buttplug


Igår kväll då. Var ju på erotik-party. Riktigt kul var det. Sjuk humornivå, som alltid när Linda är inblandad..
Sen skjutsade Mattias och Linda mig hem.
Och jag hade tänkt att sova ut idag. Men så ringer Lollo vid elva, den jäveln. Så det var väl bara att vakna till. Låg och drog mig, lade upp bilderna från festen i fredags. Sedan började jag att städa lite. Hann inte städa så mycket innan Ia kom förbi och vi stack till gymmet. Efter gymmet var vi förbi marknaden en snabbis, köpte en donut. Åh, vad det smakade ljuvligt. 
Ia gick precis, vi lagade god mat som vi åt. Så tänkte lägga mig i badet en stund nu. Kanske somnar lite, hade vart skönt.

Fredagens outfit:
me

Sen förstår jag mig inte på människor. Måste man alltid skryta om sin partner? Några av de senaste människorna jag har träffat har varit extrema. Hela tiden nämna något om partnern. Typ: 'Johan gör så', 'Johan sa', 'Johan gjorde också'.. Ja, du förstår. Inte för att vara sån, men jag skiter väl fullständigt i vad Johan kan och inte. (kanske inte helt och hållet, men varför ska jag veta om allt Johan kan om jag inte träffat honom och aldrig kommer träffa honom heller) Säger man så för att folk ska veta att man har en partner och att man tycker den är bra? Eller vet man inte om att man skryter om partnern?
Och jag ställer mig frågan, är jag likadan? Kommenterar jag alltid allting med: 'så gör min partner' eller liknande? Isåfall ber jag verkligen om ursäkt. Har inte förrän nu insett hur irriterande det är. Hoppas verkligen inte att jag gör så.
Sen kanske det är så att man säger sådant för att man är stolt och vill att alla andra ska veta att man är det över sin partner?
Jag säger som jag sagt så många gånger för: Men vad vet jag egentligen?


- "måste man ta den på näsan?" -

So long.

never again


Aldrig mer. Nu säger jag sånt som alla andra säger: 'Jag ska aldrig dricka igen'. Men det är inte riktigt så jag menar. Jag ska aldrig dricka såpass mycket igen att jag sårar en av mina bästa kompisar. ALDRIG MER! Det är det ta mej faan inte värt! Känner mig så jävla dum. Även om det kanske blev ett litet missförstånd, så sårade jag ju ändå henne. Och det var verkligen inte med mening. Men skönt att vi kunde reda ut det så direkt ändå.

Kvällen igår var förövrigt kanon. Jonna körde mig hem från jobbet. När jag kom upp till min lya stod Anna i köket och gjorde mat. Så jag kom hem och satte mig, och blev serverad mat. Snacka om att ha det bra. 
Sedan gick Anna och Ola iväg och duschade. Ia och jag började att göra oss i ordning. Det blev rätt så mycket färg. Och Anna var ju hyffsat snygg i sin dress sen när hon kom tillbaka. Oh my God. (Jag lägger upp bilderna på Facebook sen för ni måste bara se)
Vi tog tåget in till Malmö. Snacka om att vi fick blickar på oss när vi spatserade i vår utstyrsel på Malmö central. Så kom vi till Håkis och satt där och tjötade, fotade och dansade. Sedan stack Ida, Anna, Ola, Ia och jag till en karaokebar och sen stack vi vidare.
Och sen är det halvdimmigt..

Vaknade i morse. Emma och Domme köpte alkoholmätare och Emma fick köra. När Lollo blåste blinkade alkoholmätaren rött och pep som faan. Det var faktiskt kul!

Förresten så går inte min ögonskugga bort från igår. Skrubbat som faan, men inte hjälper det.

Ska in i duschen en snabbis nu. Sen åker jag till Svalöv på erotik-party. Ska bli najs.

- "tåget går 57 över" -

So long.

it's over


Jag borde inte sitta här. Borde verkligen inte sitta här. Har så mycket att göra inför imöra. Borde först och främst äta något. Sen borde jag plocka undan, städa, diska, tvätta, vattna blommorna, klippa i t-shirten, måla naglarna.. Ja, en jävla massa. Men jag orkar inte.

Haha. Låter verkligen som att jag är en sån där 'tjej' tjej. Men det är jag inte. Jag borde bara måla mina naglar oerhört rosa. Eftersom jag ska vara väldigt rosa imöra på 80-talsfesten. Hittade ett par grymma rosa skor på Din Sko idag. Ni som vart inne där på senaste kan inte missat de. Ville så gärna ha de, men antingen var de för jättesmå eller för jättestora. Skit, verkligen skit. Men jag blir nog rätt så häftig imöra ändå.

Var en ny tjej på träningen idag, trodde jag. Pernilla hette hon. Jag kände verkligen igen henne, säker på att jag hade sett henne tidigare. Men jag kunde verkligen inte placera henne. Och inte förrän vi skulle passa kom jag på vem det var. Det var ju min passningskompis under den gångna säsongen! Shit asså. Haha.

Fick reda på en sak idag med. Skit också. Nu är det kört för mig.. Hade ändå en lite gnista hopp. Men nehe ne. Jaja. Faan.

Nu är det bara en dag kvar!

- "hon är världskänd i Sverige" -

So long.

CHAMPIONS LEAGUE!


Ja ikväll gäller det. Ikväll avgörs det. Champions League finalen mellan Mancherster United och Chelsea.
Go United, go!

Man U

Och jag bara längtar till på fredag, är 80-tals fest då. Önskar att det var fredag imöra. Eller kanske redan idag. Jag vill göra det nu, fixa i ordning mig och massa. Det kommer att bli så fräckt. Så roligt.
Alla kommer att vara så sjukt snygga, det tror jag faktiskt. Bara man går in för det så blir det bra.
Åh, vad jag längtar!

Är sjukligt trött också. Skulle egentligen åkt upp och kollat på fotbollen med Linus och 'grabbarna'.  Men det blev ej så, och hade nog inte pallat det heller.
Snart börjar matchen..

- "jag har mitt på det våta vid Mölndalsbro" -

So long.

back in business

Äntligen tillbaka. Internet krånglar inte längre, vad jag vet..


Jag tycker det är skitkul att jag äntligen gått upp i vikt. Med äntligen menar jag att jag har försökt att å upp i vikt men att det bara inte har gått. Så nu har jag ju ÄNTLIGEN lyckats. Och jag tycker verkligen att det är kul. Men det är tråkigt när man inte längre kommer i sina favoritjeans, favoritshorts och favorittrekvartsbyxor (visserligen har jag bara ett par av sistnämnda, därav favoritskapet), då är det inte roligt längre. Vet inte vad jag ska ta på mig. Får knappt på mig mina hängsleshorts som jag köpte förra sommaren och bara använt en gång. Fast det är ju iofs självförvållat.. Men ändå. Vad ska jag göra nu då? Älskar ju verkligen alla byxorna.. Blä.
Men kommer inte gå ner i vikt iaf, absolut inte!
väga
Våga vägra väga sig barfota!

Ska på 80-talsfest på fredag. Morsan och farsan skulle kommit ner men kommer inte ner eftersom flygnissarna i Norge strejkar så pappa får ta bussen hem. Så då pallar de inte åka hit. Så då blir det fest för mig. Vet precis vad jag vill ha på mig, ska bara hitta det. Haha. Har iaf köpt ögonskugga idag. För 375 spänn. Men riktigt bra ögonskugga, ungefär 20 st i paketet och de kommer att hålla länge länge..
På lördag är det sedan Erotikparty ute i Svalöv. Frågan är bara hur jag ska ta mig till och från.. Men det löser sig (sa han som sket i Valhalla).

Träning sen så nu ska jag laga mat.

- "nu är turbon på!" -

So long.

feels like home

Såvitt jag vet fungerar inte mitt internet hemma så jag passar på att skriva nu när Jennie ändå håller på och hjälper Bosse.
Kan inte berätta om allt som skett de senaste dagarna. Men i lördags hade vi tester i Karlskrona iaf. Det gick väl sådär, mådde riktigt illa på första passet. Trodde att jag skulle dö. Men sen fick jag i mig min mat (plus Linas och Malins) och då mådde jag bättre. Förbättrade mig nog i nästan alla tester. Så det var skönt.
Efter testerna åkte Anna, Ia, Jonna och jag till Karlshamn där vi skulle göra Karlshamn by night. Ida och Lina kom också förbi. Så vi var ett litet gäng.
Väl ute var det riktigt skoj. Vi tog med oss kortleken ut, min smarta idé. Så satt vi på puben och spelade kort. Sedan blev det lite pussande och lite toabesök. Haha. Är inte så farligt som det låter, egentligen..

Så nu sitter jag iaf hemma hos min Jennie. Kom hit igår och då var bara Sara hemma så då passade jag på att snacka lite med henne. Sen kom resten av familjen hem. Jennie och jag hade mycket tid att ta igen. Vi snackade mycket (och grät en skvätt) och det var riktigt härligt. I love it! And I miss it tooo..
Hon är alldeles för underbar.

Ska väl åka hem så småningom. Jobbar ju imöra. Har förresten fått förlängt vikariat i 6 veckor till. Så jag ska jobba Juni ut. Gött!

- "H-O-C-K Hockey!" -

So long.


error, error..

Mitt internet krånglar för närvarande. Det är skittrist. Speciellt nu när jag behöver det som mest.
Får låna och surfa på Johanna och Lasses internet. Men det skiter sig ibland.
Men mina vänner, håll ut. Jag återkommer så fort de är tillbaka.
Vem vet, jag kanske får gästbloggare här under tiden. Så håll ögonen öppna.

- "jag går igång på Tequila" -

So long.

today it's her day

Idag fyller hon år, världens bästa Jennifer. Tänkte först skriva världens bästa Jeffan, men det finns ju bara en sådan så den kategorien hade ju inte varit så svår att vinna. Fast hon hade ju vunnit den kategorien ändå.
Ah, det är helt obeskrivligt hur bra jag tycker att hon är. Det är ingen idé att jag ska sitta här och förklara för er. För ni fattar inte, knappt att jag gör det själv. Men Jennifer vet att jag tycker om henne så jävla mycket. Det gör hon, för det har jag både bevisat för henne, och berättat för henne.

Jeffan

det finns människor som bryr sig, människor som berör
men ingen får mig att känna så som du gör
du finns vid min sida, alltid där för mig
du är mitt ljus i mörkret, du är min högra hand
du visar mig vägen när jag inte hittar hem,
sträcker ut en hjälpande hand när jag faller

Jennifer, utan dig är jag ingenting!

- "ett äckel, flera äcklar" -

So long.

why did you have to go away from home, me love?


I lördags var Jeffan, Vicktoria Brzuziewska och jag ute. Var på Park. Där träffade vi massa gamla Katrinelundare. Vickan försvann efter en stund och Jeffan körde väl hem mig vid tre tiden?
På söndagen var vi hos farmor och farfar på fika, farmor har ju fyllt år. Sedan en snabbis upp till landet för att säga hej till mormor. Efter det körde jag ner till Eslöv. Hämtade Ia och vi kollade på en av CL-finalerna. Efter en stund kom även Anna förbi.
Upp tidigt på måndagsmorgonen. Körde till jobbet där vi var ute hela dagen och jag lyckades att bränna axlarna. Efter jobbet körde jag i ilfart hem till Kärra igen. Snabbt fixade jag mig och sen hämtade Jeffan mig och vi åkte in till stan. Skulle ju ha en överraskningsfest för Viktoria Oldsberg hemma hos hennes pappa. Vi kom dit kanske 10 minuter innan Vickan kom dit. Skönt, trodde att jag skulle komma efter henne.
Men det blev en lyckad överraskning, för hon blev verkligen överraskad. Hon hade absolut inte anat någonting, sa hon iaf. Och jag kände mig dum som ljugit för henne och sagt att jag inte var i Göteborg, men jag kunde ju inte avslöja allt. Så käkade vi pizza och drack cider, öl och vin. Efter ett bra tag var vi bara fyra kvar så vi gick ner och satte oss på Chez och tog fyra glas. Två till Alice och två till Vickan. Daniel och jag satt bara och tittade på. Nästan iaf.
Sedan gick vi upp till Ingvar's och käkade skorpor med yoghurt och skinka. Alice åkte hem och jag ringde min pappa. Gurkan hann återvända innan jag åkte också.
Men det var oerhört skönt att träffa henne igen. Har inte träffat henne sen i slutet av juli. Så saknat henne har jag verkligen gjort. Hon är så jävla underbar. Hon har liksom varit på andra sidan jorden, men ändå varit en av de som brytt sig mest och hört av sig mest sen jag flyttade. Det kallar jag RIKTIG vän!

Viktoria
Isn't she lovely, isn't she wonderful..?


Så åkte jag ner hit till Eslöv igår igen. Jävla farandes hit och dit kanske ni tycker, men vad gör man inte för sina vänner? 

- "inte riktigt att ståle på" -

So long.

what happened?

Efter påtryckningar från folk så får jag väl uppdatera här lite.

I onsdags, valborgsmässoafton, åkte jag till Frölunda för att käka middag med Maria, Jessica, Carro och Berra. Efter vi käkat gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan. Vi skulle vinka till Aleks på Viktoria så vi fick göra en U-sväng. Det var inte jättepopulärt för Berra i hennes bil. Men vi i min bil hade kul. Sedan gick vi till Chez och där träffade vi lite folk. Så där satt vi och snackade en stund. Stack därifrån när uteserveringen stängde. Körde hem Jessica och satt utanför hennes hus och pratade en stund. Sedan åkte jag hem och lade mig.

chez
Chez by day..

Och i torsdags var det SM-finaler i handboll ju. Catta, Jeffan, Nathalie, mamma och jag gick och åt innan matcherna. Sen kollade vi på matcherna och träffade massa, massa folk. För mig blev det en jävla massa smsande också. Men det var kul. För er som inte vet så vann Skövde, ganska så oväntat, damfinalen och Hammarby, ganska så väntat, herrfinalen. Efter det åkte bror, Mikael och jag till Gamlestaden för att bowla. Jag kom tvåa, så jag var iaf inte sämst även om det kändes så.

Igår var jag på gymmet med Vickan. Det gick väl bra, har iaf träningsvärk idag. Sedan spelade vi fotboll ett tag. Efter det gick jag hem och åt. Sen kom Elin och Jeffan och vi fixade och drack upp oss. Åkte in till stan och tog ett glas eller två på Chez, sen begav vi oss till Park. Var kul till en början, sen var musiken kasskass. Så vi gick till Donken och åkte sedan hem.

Jeffan åkte precis. Ska hem till Maria snart och lämna en liten present, kan inte gå med ut och äta idag.
Sen får vi se vad som händer ikväll, om det blir någon utgång eller inte. 

- "punghäng" -

So long.

RSS 2.0