i'm back


Så ja. Nu var det gjort. Alla saker har blivit flyttade, hem till mamma och pappa i Kärra. Det var inte alls kul att lämna lägenheten helt tom, eller att låsa dörren en sista gång. Fy faan. Och inte blir det lättare av att kompisarna säger att de kommer att sakna mig. Fy faan.
Det jobbigaste är inte att packa och flytta allt, som de flesta kanske tror. Utan det är jobbigt att lämna livet därnere; träningarna, kompisarna, staden, byn.. Ja, allt.
Jag vill inte. Vill inte, vill inte, vill inte..

Jag kommer sakna alla underbara vänner därnere.
Blir en tuff tid framöver, för att inte prata om nätterna..

- "ni kommer alltid finnas i mitt hjärta" -

So long.

survivor


Jag orkar inte. Inte just nu iaf. Har varit borta i två veckor och har väl en del att rapportera om. (först Kroatien med Jessica, sen båten med Jeffan och sen festen igår. med massa underbart och härligt folk. de lila chinosen gjorde sitt, om man säger så..)
Plus att det är mycket som händer nu, i och med flytten och klubbytet åså. Så när jag har landat kommer det något. Jag vet inte när och vad. Men jag lovar att jag kommer tillbaka, och det är nog hyffsat snart ändå. För vet att vissa, Pernilla bland annat, har svårt att leva sina dagar utan mitt bloggande. Men Pernilla, håll ut, jag kommer snart tillbaka.

Det är tugnt nu. Jävligt tungt. Inte bara ögonen. Utan även benen, hjärtat, huvudet.. Ja, hela kroppen är tung nu.
Men som sagt, jag tar mig igenom detta. Jag vet att jag gör det, jag har inget val.
Cause I'm a survivor!

- "är det +90 till Sverige?" -

So long.

here we come!



Nu du. Nu är det nära. Riktigt nära. Och jag är spänd, förväntansfullt spänd. Inte sådär nervöst spänd eller oroligt spänd.
Utan sådär positivt spänd. Ska bli så roligt, så skönt, så underbart.
I morgon vid den här tiden sitter vi antingen på balkongen och njuter eller på någon restaurang någonstans.

Längtar, längtar.

Nu blir det inget skrivande på en vecka eller två. Så Pernilla, Kikki och Bettan, ni får hålla ut!

Och Vickan, ha det så kul i Åhus. Ta det lugnt med spriten! ;)


- "du är solen i mitt liv" -

So long.

three days babe


Nu äre bara tre dagar kvar. Fast egentligen kan man säga att det är två dagar kvar bara. För denna dagen har ju redan gått. Så om tre dagar har jag legat på playan i Kroatien med min kära mor och far och min kära vän Jessica. Ska bli så skönt. Bara massa deg och ta det lugnt. Lite träning också. Men inget supande. 
Visst, kanske tar en och annan öl. Men åker inte på någon såndär supar-resa som många andra gör. Det är inte min grej riktigt. 
Känns så jävla skönt att bara komma iväg, iväg från allt, och bara koppla av. Ska bli så skönt att komma ifrån flytten och allt. Även om jag måste ta tag i det så fort jag kommer hem. Men när jag är därnere ska jag inte ägna det en tanke. Inte en enda tanke!

Ska bli så skööönt.

 
you and me in Croatia, babe. det kan inte bli annat än toppen.


- "undrar om Aleks ser mig nu?" - 

So long.

but the heartache lives on inside


Har nu varit nere i Eslöv i några få dagar för att packa. Har även träffat vänner därnere. 
Kändes lite tungt att lämna lägenheten idag efter att ha packat ner lite i flyttlådor. Det känns som att det snart är dags, dags att lämna ifrån mig lägenheten. Usch, vill inte ens tänka på det. Börjar bli riktigt jobbigt.
Vill ju inte lämna egentligen. Men som alla förstått så har jag ju inte haft något val. Och jag vet att jag har tagit rätt beslut och att jag förmodligen inte kommer att ångra beslutet. Men trots det är det jobbigt. Kommer sakna att bo ensam, att träna därnere (både i hallarna och på gymmet). Och framför allt kommer jag att sakna tjejerna. Alla de underbara tjejerna. ( och Lasse)

Näe, usch.. :'(


- "vi försöker och försöker, men får ingen utlösning" -

So long.

happy birthday


Idag är det din dag. Din dag, och ingen annans.
Vi hade firat dig, festat i massor och haft det riktigt roligt. 
Det hade varit för jävla bra, det vet jag!

Men så är inte fallet, det går inte.
För du är inte här, med oss. Du är någon annanstans.
Någonstans långt härifrån. 
Men samtidigt som du då är så långt borta, känner jag dig väldigt nära.
Jag känner dig hos oss, även fast jag varken ser eller hör dig.

Du kommer alltid att finnas kvar i min tanke, i mitt minne.
Det finns tre dagar jag tänker på dig extra mycket, mycket mer än annars.
Det är den 7 juli, din födelsedag.
Det är den 3 augusti, dagen du lämnade oss.
Det är den 16 augusti, dagen du begravdes.

I
Grattis på födelsedagen..

ba ba ba ba


I lördags gick vi upp hyffsat i tid för att åka in och kolla på massa matcher, samtidigt. Jag vet inte hur vi gjorde det, men vi lyckades. Sen blev det lite mer tittande och någon fick hyffsat mycket färg på bröstet och på axlarna.
Sofie och jag tröttnade på tv-tittandet efter ett tag och tog bussen hem till mig. Köpte lite blandevand och sen vandrade vi hemåt. Sanna kom väl en halvtimme senare med pizza och det var gött. Vi fixade oss snabbt och sedan åkte vi till Emil och förfestade. Där stannade vi ett tag och sen åkte vi in till stan. Visste inte riktigt vart vi skulle, därför kom vi ingenstans heller kanske. Vi träffade massa folk och tjötade under ett träd väldigt länge. Sen började det regna och vi for hem. Sofie och jag snackade lite i telefon, men säg inget till någon..

På söndagen var vi väl uppe ännu tidigare. Skulle kolla finalerna, så vi åkte in. Jag hade knappt druckit något dagen innan så jag körde in. Kollade på fyra finaler, och lipade väl lite efter den sista. Men så gulligt var det, fast hemskt på samma gång. Men tycker det är stark av killar att visa känslor öppet, att lipa och krama sina kompisar. Det beundrar jag verkligen!
Sedan for vi och käkade buffé på Lydia's. Efter det gick vi runt lite på stan och kollade grejer. Jag köpte ett par brallor och vi köpte ett linne till Hanna. Sedan for vi hem till mig och tog det lugnt. Vissa somnade, andra inte. Så småningom gjorde vi oss i ordning och Carro kom. När vi alla var klara körde vi till Hanna, som fyllde 18 år (vilket även hennes tvillingbror gjorde, men det hade allt glömt). Där blev det lite snack och dans åså. Sedan for vi in till stan och Chez. På vägen träffade vi Samuel och Olof som hängde på oss. Sedan var Chez full av handbollsfolk. Allt var lugnt och bra tills dess att Nathalie blev utslängd. Då började Macke och Henke att bråka. Jag och kusinerna försökte lugnt ner de, men det var nästintill omöjligt. Men jävlar så stark jag var. Orkade hålla emot när Henke skulle slåss. Jävlar asså. Har nog aldrig känt mig så stark innan.
Sedan gick vi och så gick vi lite till. Det ösregnade så Sofie och jag ville åka hem och till slut fick vi med oss Sanna.
Som om det var en tradition så somnade Sanna på köksbordet även denna kväll. Bara att det inte gick att väcka henne. Så vi lät henne sova där. 


För er andra så verkar det kanske inte som en jätterolig helg, men jag har haft det helt underbart. Sanna och Sofie är två helt underbara tjejer. Har lärt känna de på riktigt nu, och även om de kommit fram sidor av vissa som jag gärna velat vara utan så har jag lärt känna två underbara tjejer på riktigt nu. Det har varit riktigt rolig, och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det.

Här kommer lite smakprov:
- Bert två
- Ba ba ba ba
- Ligger inte Skåne i Göteborg?
- Är det okej?
- Thomas
- Sanna somnade på köksbordet
- Spottar du, så spottar jag
- SS. HH.
- Jag skulle vilja prata med Tobias Aren, han bor lite överallt
- Kines sötnosarna
- Maria lurade Natti och Emelie att svepa allt
- Bortamatch
- Kikki, Bettan & Lotta is the shit
- Nej så tjöck du har blitt
- Bag in da box
- Vi var överallt och ingenstans
- Är det här chinos?
- Sanna somnade på köksbordet, men vaknade i soffan
- Sofie visade (bokstavligt talat) hur man skulle gå till Trädgårn
- Sötnos
- Christer
- Kom igen nu, Britt-Marie. Kör för FA-AN!
- Skön                                      t
- Jag slår vad om att du inte får handen runt den
- Påsar på huvudet
- Du hade fan en fråga
- Jag är en jävel på att suga kuk, fråga vem som helst härinne
- Tv-spel
- Glömde lägga på telefonen
- Svin
- Follow your heart
- Jan-Olof
- Maria fick ta kort med stjärnan

Helt  underbaaaart!

- "kan ni komma och städa?" -

So long.

Joel Lax


Behöver jag säga så mycket mer?
I torsdags efter jobbet så stack jag hem till Palle. Hon var iofs inte där, hade åkt till Höljes för att titta på Rally EM eller VM.
Så jag vilade lite och sen gjorde jag mig i ordning. Åkte in till stan och väntade på Frida, Natti och Madde. När de kom (efter väldigt lång väntan) så stack vi in på Sticky där vår käre vän Joel Lax och hans band skulle uppträda.
Varje gång Lax uppträder så blir det en slags reunion för våran klass/skola. Och det är jag jävligt glad för. Så det var skoj att träffa alla killarna igen, för det var ju inga fler tjejer där..
När Lax och killarna väl börjde stod vi längst fram och sjöng med (nja, vissa skrek mest med). När det var dags att önska en låt så var jag inte sen med att skrika: "No longer yours" och så fick det bli. Helt underbar låt för övrigt.

När spelandet var över fortsatte drickandet för vissa, men jag begav mig hemåt. Mötte upp en vän och snackade lite. Sen stack jag hem till Palle och sov. Hade missat den sista bussen hem, så jag hade inget annat val. Även om jag kanske hade valt det ändå.

Bror hämtade mig på fredagsmorgonen. Han hade varit på Landvetter och hämtat far min. Så det blev till att åka hem, käka frukost, plocka undan lite snabbt och sen åka in för att hämta mina kära vänner Sanna och Sofie på Nisse Terminalen. (Ja, jag vet. Vi är ju inte vänner egentligen. Men vi får låta de tro det nu, iaf i helgen) De hade en bonus Julia med sig, men vad gjorde det?
Så vi åkte till Heden, letade parkeringsplats, släpte av Sanna, letade parkeringsplats och sen gick vi till Heden från Nordstan. Träffade lite folk, kollade lite matcher, träffade lite folk, käkade lite mat, träffade lite folk och handlade på Systemet. Vi lämnade av Julia och sedan for vi hem till mig och käkade mad. Snabbt in i duschen och sen fixa till sig lite lätt. Sanna och Sofie tog bussen in till stan. Jag körde Päronen med flera in till Ullevi, skulle se på Bruce, och sen åkte jag och mötte upp de andra på Liseberg. Vi fick tag i några åkband, fick av de som skulle gå hem, och åkte lite karuseller (som skåningarna kallade det). Sedan åkte vi hem till mig och käkade glass. Sofie och jag satt och tjötade medans Sanna somnade på köksbordet.

Fick sedan åka in och hämta gänget som vart på Bruce. Och då kom de hem och skulle ha efterfest här hemma. Så jag låg vaken ett tag, och vaknade för lite drygt en timme sen och kunde inte somna om. Så det blev inte jättemycket sömn inatt heller. Men, lite lite sömn har väl inget dött av?


- "har ni ett rum för äpplen med?" -

So long.

i don't get it


aaaaaaaaaaaaaaaaah!
jag fattar inte. vad vill du ha ut av detta?
vad vill du med mig? fattar inte..

det enda jag kanske behöver göra är att fråga, men jag vågar inte.
är rädd för svaret tror jag. oavsett svaret så är det nog bättre att veta än att inte veta..
men jag vågar inte ändå.

samtidigt som jag blir glad så blir jag också fundersam.

varför är det så lätt när man sitter hemma? då kommer orden jättelätt och allt låter så bra.
men när jag väl pratar med dig får jag tunghäfta och vet inte vad jag ska säga..

det är svårt det hära..


- "varför platta håret om du ändå ska få knullrufs sen?" -

So long.

can't smile without you

you know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything

you see I feel sad when you're sad
I feel glad when youre glad
if you only knew what I'm going through
I just can't smile without you

you came along just like a song
and brightened my day
who'da believed that you were part of a dream?
now it all seems light years away

and you know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything

I just can't smile without you..


RSS 2.0