congrats, Mayra!

Legat ute i solen hela dagen idag också. För himla gott, du.
När jag skulle gå in i huset förut satte jag på mig min bikiniöverdel för att inte skrämma ihjäl de stackarna som går förbi och t ittar in genom fönstren. Fast egentligen, då får de skylla sig själv.
Anyway. Ja g knäppte överdelen och reste mig upp. TJOFF! Så hade den knäppt upp sig, trodde jag. Men icke, den hade gått sönder, d en hade släppt i knäppet typ. Det måste bero på mina enormt stora bröst. Kan inte vara något annat. Absolut inte att den snart är två år gammal och att det är en favoritbikini som använts flitigt.. Absolut inte!



Snart kommer Natta och Jeffan. Vart i duschen och fräschat till mig. Sedan bär det av till Mayra som fyller år idag och har bjudit dit hem sina vänner. Sedan åker vi väl in till stan och stökar till såhär på Amatörernas Afton.




8 dagar kvar till Sthlm. Laddar..

glory glory Man Utd!

Det var trevligt hos farmor och farfar. Mindre trevligt att IVH förlorade. Så nu blir det Skövde-Sävehof i damfinalen.
När tårtan var uppäten åkte mor och jag hemåt. Jag blev avsläppt utanför Vickan och vi begav oss ut på en promenad. Snackade som vanligt om allt mellan himmel och jord, om allt och ingenting. Träffade Lillan efter halva vägen och snackade en bra stund. Sedan fick vi vandra hemåt då klockan blev mycket.

Kom precis hem och tänkte försöka sova nu.
Kände mig lite halvfull, brukar göra det när jag kommer hem "sent" eller sent och inte har druckit. Då har jag svårt att gå rakt, att inte vingla när jag ska ta av mig skorna bla.. Men när jag är full, då går jag rakt som om jag går på lina, balansen är det inte något fel på.. Ja, du fattar. Jag är ganska knäpp, jag vet. Men det är ju en av anledningarna till att ni tycker om mig också.


United vann iaf, 1-0. Tjiihoo!


I am still missing you

in the cold water

Mina vänner. Jag har glömt att nämna att första doppet för i år är gjort.
Fredags, i Hemsedal. Vattnet var väl inte varmare än 4-5 grader då det låg kvar lite is i kanterna. Det började med att Jessica och Jennie hetsade varandra, och helt plötsligt hade de bytt om och låg i plurret. Okej, de låg inte så himla länge. Men de var nere i. Sedan var det Lillan och Jessica som doppade sig. Efter ett tag, när jag hade blivit utmanad hoppade jag i. För jag är inte den som inte antar utmaningar när jag blir utmanad. Kallt som faan var det iaf. Men nu har jag doppat mig iaf!


you're not allowed to

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din

Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet

För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas

Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro


so nice

Nu har jag legat ute på baksidan i solen hela dagen. Så jälva gött.
Satt på Lugna Favoriter och bara njutit. Ibland har jag nog sjungit med också, stackars de som gått förbi.. Men det bjuder jag på.
Så himla skönt att vi har högt staket också. Högt staket = topless solning. Visst, jag brukar sola topless då jag hatar ränderna man får. Men det känns lite fel att göra det i ett tätbebyggt område om man inte har högt staket. Då kan ju vilken snuskgubbe som helst gå förbi. Och sånt gillar vi inte!

Får väl gå in i duschen om en stund, sen göra mig i ordning för att bege mig till farmor och farfar där det ska fikas och titta på handboll, IVH-SHF. Sen hoppas jag att någon som har Viasat Fotboll hemma vill bjuda in mig på en titt, annars får jag titta på internetuppdateringen. Dock inte alls lika roligt. Det är ju en viktig match ikväll, Manchester United tar sig an Arsenal hemma på Old Trafford. Viktig, viktig!

I'm awake

Kul att vakna 07.24 när man är ledig. För nu är jag ganska säker på att de inte ringer mig från jobbet.
Senaste tiden de ringt är tjugo över åtta, och skolan börjar nio. Så det känns lite sent att ringa senare än så. Är dock inte jätteledsen för att jag inte får jobba idag, då de har lovat riktigt fint väder. Ligga hemma på baksidan och pressa, det är vad jag ska göra!
Måste dock plocka undan lite här hemma, pappa kommer hem imöra. Och ligger mina grejer som det gör nu blir det ett herrans liv. Och det orkar vi inte.. Men vad tar det att plocka undan, fem minuter kanske? Och då kan jag göra det innan solen kommer fram ordentligt på baksidan..

she's coming home

En glädjande nyhet mitt upp i alltihop är att min Elin kommer hem snart, redan på tisdag.
Dock lite tråkigt att det inte löste sig borta i USA. Men faan så skönt att ha henne hemma igen.



åh, vad jag har saknat dig


i miss you

Alingsås förlorade, men de spelade bra där ett tag.
Sävehof förlorade också. Lite kul att det blir fem matcher i båda semifinalserierna..

Nu är det fotboll för hela slanten, Barcelona-Chelsea. Det får mig dock att tänka på dig.
Ditt favoritlag ju. Men på mina lista av favoritfotbollslag ligger de bara trea. Det är imöra den viktiga Champions League matchen går.. Men tänk vilken drömfinal det kan bli; Manchester United - FC Barcelona.
Det återstår att se hur det blir.
Frågan är vart matchen ska ses imöra då jag inte har den kanalen.

Fast först är det handbollsmatchen mellan Västerås och Skövde som gäller imöra. Den ses hemma hos farmor och farfar eftersom farmor fyller år och jag vill gärna åka dit. Så då blir det att slå två flugor i en smäll.




Härligt sms man hade fått när man vaknade i morse;
Jag saknar dig :)

running

Det var tänkt att jag skulle ut och springa idag när jag kom hem, men eftersom jag har gjort något med vaden i söndagskväll så tänkte jag att det är bättre att vila. Jag har inget att träna för, förutom för min egen skull..
Lite kul att jag tänker annorlunda nu än om jag hade spelat handboll. För hade jag spelat handboll då hade jag bitit ihop och skitit i att jag hade ont, hade absolut inte satt hälsan i första rummet. Men nu, när jag bara tränar för min egen skull blir det lite mer att jag tänker på min egen hälsa. Undra varför egentligen?






Nej, nu är det Hammarby-Alingsås på webbsport som gäller.
Heje di blåe!

this makes me happy, today

Jag undrar om Vicktoria och jag var på samma resa till Karibien. För enligt henne var det en hel del killar för min del, och enligt mig var det helt tvärtom.. Men om jag berättar min version och hon sin så kanske vi ska kunna lösa det?




När jag känner mig deppig brukar jag lyssna på musik. Ibland lyssnar jag på deppig musik bara för att deppa igenom, för att sedan komma ur det och gå vidare. Men just nu känner jag att det är för tidigt för att försöka "komma över det". För jag vet att jag snart igen skulle bli depp över detta igen. Därför lyssnar jag på musik som gör mig glad, denna gång blir det riktigt svenska låtar. Som den "svenne" jag är..
Så spellistan är fylld av låtar från GES, Gyllene Tider, Galenskaparna & After Shave, Magnus Uggla och Tomas Ledin.
Sån musik kan verkligen få mig sådär töntigt glad..


the sun is shining on me

Nu sitter jag här hemma i bikiniöverdel på baksidan, riktigt gött ska ni veta!

Var uppe och iväg till gymmet vid tio idag. Tanja var i tid (kors i taket) och vi gymmade på bra. Dock så tror jag att jag sträckte mig lite lätt i vänster baksida lår. Så fick springa på det jävla löpbandet en stund innan jag fick fortsätta gymma.
Efter gymmandet hade jag turen att få gå och äta lunch med mor och hennes arbetskamrater. Samtalsämnena var väl inte på den högsta nivån, men sånt gillar jag.
Åkte sedan och hämtade en borr på pappas jobb, och nu stter jag här.

Ska kanske iväg till Vicky för att umgås och titta på handbollen, Hammarby-Alingsås. Beroende lite på hur hon mår, sjuklingen. Heja Alingsås! Erik kommer att ha en blåsvart slips på sig, tack vare mig. Tjoohoo!



Pratade med Ia precis.
Kände verkligen då att jag saknar handbollen, och då har den inte börjat..
Men jag vill nog inte vara någon annanstans än i Kärra, eller Eslöv, med mina vänner. Tänk vad bra det hade vart om jag hade fått träna med Kärras A-lag, och spela med Kärras B-lag. Typ drömmen..


Jag frossar i lite bilder från VIckans och min underbara semster i paradiset. Längtar tillbaka. Då var livet bra härligt. Inga problem. Bara sol, rom och hav..
Och en hel del killar, för vissa av oss..

I'm singing in the rain

Var ute på en promme med Vickan förut.
Skönt att kunna tänka på annat, om så bara för stunden.

När jag släppte av Vickan började regnet komma, sakta men säkert. Hann dock precis hem innan himlen öppnade sig och det bara öste ner. Åskan och Blixten dök också upp. Jag må vara konstig, men jag tycker det är lite mysigt med åskan och blixtrar åså. Och regnet, det luktade liksom riktigt sommarregn. Görmysigt. Fast det är inte lika mysigt på landet, på Tjörn eller i Dalarna. Då är det bara läskigt och lite skrämmande. Fast mysigt ändå.




Om man slår upp ordet underbar i ordlistan
hittar man en bild på min kära vän Sara Hassling.
Testa. Det är så..

I hate this

Så jävla tungt. Just nu är det inte kul alls.
Var precis och redovisade Sverige Lotter, även det för sista gången.
Så nu är väl allt gjort för sista gången?

Sista lagfesten avklarad (dock kunde jag inte vara med på den sistasista).
Sista träningen avklarad (long time ago).

Fy faan. Tårarna vill inte sluta rinna. Hoppas att det bara är tillfälligt. Men vet att det kommer att var jobbigt ett tag framöver, det kommer det. Men är glad att det kommer att hända mycket framöver nu. Till helgen är det först 20-årsfest för Mayra, sedan åker jag till bror över helgen och hjälper till för att flytta. Helgen efter åker jag upp till Stockholm och tittar på SM-finalerna och festar tillsammans med mina bästa, Vicktoria och Jennifer. Sedan får jag väl åka ner till Eslöv och hälsa på eller något. Karlshamn kanske. Ja, vi får se. Något måste jag göra, om jag inte vill gräva ner mig totalt. Det kommer vara jobbigt nog ändå..



Det blev väldigt mycket jobbigare nu när jag vet att Jenny ska vara med i Kärra. Tror inte att någon förstår hur mycket hon har betytt för mig, hur mycket hon har hjälpt och stöttat mig. Det skulle vara Jennifer som förstår isåfall.. Det känns riktigt jävla tråkigt att jag inte får vara med när hon kommer. Jag vet att hon hade kunnat lyfta mig ett snäpp, eller några..




am I sick ?

Lite tråkigt att när man slänger på luren i örat på någon blir effekten inte lika stor i mobilen som i vanlig stationär telefon..


Det känns lite konstigt, som om jag är sjuk eller något. Nu har jag suttit hemma hela dagen, förutom den stunden jag var i Partille hos Camilla och fixade håret. Älskar att göra det hos Camilla, hon gör verkligen precis så som man vill ha det..
Anyway. Jeffan kom förbi innan träningen för ett kort besök. När hon gick kändes det verkligen som att jag är sjuk. Hon drar vidare till träningen och här sitter jag. Enda anledningen till att jag inte skulle träna borde vara för att jag är sjuk, varför skulle jag inte annars träna? Ja, det känns skumt och inte alls kul. Men det är väl bara att vänja sig. Det är såhär det kommer att vara framöver.. Hade varit lättare om jag hade jobbat idag.
Sen också, när jag bad Jeffan att hälsa till gänget såg hon på mig med en liten sorgsen blick. Hon tycker nog det här är minst lika tråkigt som jag tycker. Och det vet jag fler som gör också..


Och inte blir det roligare när jag precis läste på Carolines blogg att Jenny Holmgren har blivit klar för att vara med i ledarstaben i Kärra. Hon är ju den bästa jag vet. Älskar henne. Fy faan. Men tack, gör det här värre för mig än det redan är..



Men nu är det såhär, och det hade kunnat vara värre. Får försöka att se det hela på ett annat sätt, hur det nu är möjligt. Men jag ska försöka iaf, mer än så kan jag inte göra..


saknar dig..

Hemsedal

Hel sjukt kul helg med helt underbara människor.
Det har blivit mycket skid/snowboard åkande, en del cider/öl drickande, lite solande, många glada skratt och en jävla massa korttagande. Och det blev som jag befarade, jag fick laga en hel del mat. Plus att jag fick göra gröten till frukosten, men med tanke på att jag jobbat i kök innan och lagat gröt till ett x antal personer så var detta ingen svår match för mig inte.

Jag åkte snowboard sista dagen, och det gick riktigt bra. Har ju bara åkt två gånger innan, men nu släppte det verkligen. Jag åkte jättebra och ordentligt. På eftermiddagen lurade Andreas och Jocke in mig i Fun Park och jag fick hoppa på hopp. Flög som en vante, men ramlade bara på ett hopp. Men oj vad jag skrattade. RIktigt kul var det.

Sedan måste jag bara säga att på After Skin på lördagen fick Lillan, Malin, Jennie, Killie och jag komma upp på scenen och sjunga "I'm yours" inför alla (Jessica satt utanför då). Gud vad vi ägde. Och sen efteråt vinkade vi glatt till publiken och gick ut därifrån. Klockrent!
Det enda som var tråkigt med helgen är bara att vi inte kunde vara med på After Skin på riktigt då vår buss hem gick tidigt. Men allt annat har varit bra, om man inte nämner översvämningen då..



Lite smått & gott från helgen:

- Norskt Märsta
- Lillan, Willie, Killie, Malte, Fagge & M Sköld
- Pratade fonetiskt hela helgen
- Palles mamma var med
- Det är så synd att du är så söt
- "Negrer bajar mörkt, *censur* bajar vitt" - Jessica
- Bygg inte hus på en sandig strand
- McDonalds damen Eva Käll gick på något
- Willie till B-laget!
- Delad bastu på damernas
- Någon hade en ful tatuering på bröstet
- Bada i ån
- Du måste bygga huset på ett berg
- "Jag gör knäcken i år" - Rudolf i Sunes Jul
- Kiosk-Berit
- Gud vilken ful tatuering det var
- "Någon som ska med och bada?" - Jessica & Håkan
- Sunes Jul
- Fagge till B-laget
- "Varför är det ingen som kissar?" - Jessica vaknar upp
- Malin skrämde Sarorna + Jennie och Jessica
- Malte till B-laget
- "Jag kommer snart, ska bara äta upp M Skölds godis" - Lillan
- "Då kan man äta frukost" - Ramus
- Jessica trodde att Jocke väntde på Maria i bastun
- Maud tar en sup på morgonen
- M Sköld till B-laget
- Jessica försökte att skrämma Sarorna, lyckades dock inte så bra
- En stadig grund som inte rubbar sig
- Sjunga på scenen
- Jessica hittade en telefon
- Killie går som Kjelke
- Lillan till B-laget
- Vi möttes av nakna människor i bastun
- "Han har ingen dålig morfarbaja" - Jessica
- "Jag får orgasm bara jag ser den" - Maria
- Killie till B-laget
- "Hallå bejbi" - Jessica till Håkan när han kommer in i bastun
- Bärskanin
- "Stoppa kuk i munnen och var glad" - Lillan
- "Jennie, är du allergisk?" Jessica en kvart innan klockan ska ringa
- Översvämning
- "Då är det mina kex ju, sluta äta!" - Lillan
- "Walt Disney får man väl inte säga?" - Jessica visste inte att det var en snubbe
- Thomas från brummen


Ni förstår nog inte så mycket, men jag skrattar bara jag läser det..

I'm coming home

Nu är vi på väg hem, snart hemma, Vet dock inte vart vi är nu, det är så svart ute, Men skulle chansa på Uddevalla typ.
Har haft en helt underbar helg i Hemsedal med de skönaste människorna. Dock lite trist att vår stuga hade översvämning idag.
Vilken tur att Rolf var hemma och såg att det sprutade vatten ut genom väggen, annars hade det kunnat gå riktigt illa. Vilka av oss som dabbades hårdast av översvämningen? Malin, Killie och jag. Vi som har mest ordning på våra saker. Är inte det typiskt? Tack och lov klarade min dator sig. Och Jennies klocka, som hon fått av sin pappa. Vi var lite oroliga där ett tag, höll båda två på att börja gråta..
Sedan var det en himla tur också att jag hade lagt upp kläder i sängen som jag skulle åka hem i, annars hade jag inte haft något torrt alls att åka hem i..



Jag förstår inte vad som händer med mig.
Tänker på dig hela tiden. Varje gång jag hör en låt så relaterar jag till dig.
Varje gång jag får tid över att tänka, tänker jag på dig.
Tänker ofta på hur det skulle vara att somna ihop med dig, att vakna upp vid sidan av dig.
Du är det första jag tänker på när jag vaknar, det sista innan jag somnar.
Vad är det som håller på att hända med mig?


the last thing to do

Nu har jag packat allt. Dock inte den här mackapären och det som ska i ryggan som jag ska ha inne i bussen. Frågan är vad man ska ha i den? Cider, godis, dator & tillbehör. Det måste funka.

Har för övrigt målat naglarna.
AAAAJ! Intressekramp! (typ som Eddie i söndags)

Det som är lite tråkigt för min del är att inte är så mycket brown sugar som åker i backarna. Men de få som åker, de ska jag ta mej faan hitta! De ska inte få undkomma mig, de stackarna. Vilken tur att jag målat naglarna också, ifall jag någon gång tar av mig vantarna.



Jennie och jag funderar på att hyra snowboard en förmiddag eller liknande, får se hur det blir med det. För övrigt blir det skidåkning..

Nej, nu ska väl det sista packas innan det är dags att köra och hämta mor som ska köra oss vidare till Volvo..

Kommer sakna dig..

im ready

Här sitter man nu påklädd och färdig att bege sig till jobbet. När klockan rang? Om tio minuter ungefär..
Jag kunde inte sova. Då kände jag att "varför ska jag ligga här och åma mig?". Så istället gick jag upp och gjorde mig i ordning så gott jag kunde. Det är bara frukosten som ska tryckas ner, men då jag har en tendens att må illa på morgnarna får jag ta med mig mackor och förtära på jobbet när jag kommer dit. Jag börjar åtta och behöver egentligen inte åka förrän kvart i, men idag åker jag nog tidigare..

Och medans jag ändå är uppe och inte har något att göra så tänkte jag att jag kan likaväl passa på att sitta här vid datorn och titta runt lite. En sak jag nu gör varje gång jag sätter på datorn är att läsa Marias blogg. Började med det nyligen, men jag är fast som om jag satt i Karlsson Klister. Jag gillar det hon skriver, och hur hon skriver det. Och hon skriver om allt. Alltid lika spännande att se vad det står om.. So if you haven't been there, go there now!

Äh, whatE.

almost there

Så nu är allt fixat inför imöra. Pengarna växlade, maten införskaffad, väskan packad.. Jag skulle ljuga om jag sa att det var jag som packade min väska, för så var det inte. Mamma gjorde det, hon är för snäll. Sen är hon jävligt bra på att packa, min mamma.
Så imöra är det bara små saker som ska fixas. Spriten ska med, tequila och cider. Kanon.
Sen åker vi. Kanske inte världens roligast resa. Men den här lilla kompisen ska med (min dator) tillsammans med det mobila bredbandet som jag blivit pålurad.. Så medans vi är i Sverige kan jag iaf titta runt lite runtom i världen..



Trevlig Tunisien-resa, kompis!
Jag vet att du inte gillar när jag skriver om dig här, men det skiter jag i..

I feel alive

Solen skiner, himlen är blå
vad det är skönt att leva då..


Rackarns vad vi har flängt runt idag. Först körde vi rally till Stora Höga för att lämna ena bilen, sedan åkte vi till mina farföräldrar. Jag säger som Jennie sa: "Vilka stjärnlirare!". Det räcker så.
Åkte sedan hem och hämtade lite pengar åså. Körde till stan och växlade pengar, besökte systemet och käkade lunch på BK.
Körde sedan hem och Jeffan dök upp. Tjötade och skrattade, sedan åkte Jeffan vidare.



Nu sitter vi här och väntar på att Jessica och Malin ska träna klart. Sedan bär det av mot en affär där maten för helgen ska införskaffas. Undrar vem som kommer att få tillaga maten, det känns som att jag är en het kandidat till det hela. Dock älskar jag att laga mat, så det gör inte så mkt.

Imöra jobbar jag halvdag, sedan bär det av till Hemsedal. Åh, vad laddade vi är. Jessica känner redan nu hur törstigt det kommer att bli på bussen, och jag kan bara hålla med. Frågan är om ett lock cider räcker? Äh, annars har Jennie en massa öl.. Jag är iaf sjukt taggad, och det som är kvar av den här kvällen kommer att gå fort. Och på jobbet imöra kommer tiden också att gå fort.

revenge..

Idag när man var ledig hade man ju hoppats på att få sova tills man vaknar. Tror ni att jag fick det?
Nej! Istället ringer en viss person (vill inte ens nämna hans namn, han är inte värd det!) bara för att förstöra min skönhetssömn. Han ringde endast för att han visste att jag var ledig.
Men du vet vad de säger, hämnden är ljuv. Mohaha!


Nu ska vi först åka till Stora Höga för att lämna den lilla bilen. Sedan blir det kanske fika hos farmor och farfar, efter det blir det ett besök i den stora staden för att springa några ärenden. Växla pengar och skit, köpa lite grejer. Dock inte jag, måste spara så mycket pengar jag bara kan. Får se hur det går med det. Önska mig lycka till!


congrats!

Yes. Västerås vann. Grattis!
Dock var det ingen som streakade, jävligt besviken på dig Mr!

Innan jag åkte för att hämta Jennie somnade jag på soffan. I en och en halvtimme, om jag inte räknat fel.
Lär ju inte kunna somna ikväll. Fast vi lär väl snacka sönder ändå..





where are you, A?

booooring

Idag var det tänkt att Linn och Steffi skulle honka på mig till gymmet. Svikare som de är hinner de inte.
Och jag pallar inte gymma ensam, så jävla trist. Och alla andra har ju ett lag att gymma med, men inte jag inte..
Så vad ska jag göra?
Tanken slog mig att jag kan gymma med Johan, han är ju nästan alltid i gymmet när jag är där. Dock är han där med massa andra plus att han nog tar 4-5 gånger mer än det jag tar i vikt.
Hade vart bättre om Ali hade varit här, då kunde jag gymmat med honom. För han han kan knappast ta mer än vad jag gör. Mohaha!


Ikväll kommer Jennie hit, och imöra är jag ledig. Då ska vi fixa lite; växla pengar, packa väskor och massa sånt. Sedan jobbar jag halvdag på torsdag, efter det bär det av mot Hemsedal och högre höjder. Vi blir ändå ett gott gäng:
Jessica, Malin, Jennie, Sara K, Lillan och jag. Jävla röj i backern, så håll er undan ffs!
Sen så stannar Jennie kanske lite längre i nästa vecka. She makes me happy!

Ikväll ska jag kolla på handboll på tv, IVH-Skövde. Hejar på IVH då jag känner fler folk där än i Skövde.
Plus att jag hoppas på Eslöv-IVH i finalen, hade vart kul med lite skräll.
Det lär dock inte bli så, men man kan alltid hoppas..
Heja Lina, Lisa, Maria, Annica och alla ni andra!



googlade på bilder på IVH Västerås..
och vem lägger sig längst fram?
han påminner om en annan..


..

a few questions that I need to know
I need to know what I've done wrong
and how long it's been going on
was it that I never paid enough attention
or did I not give enough affection
not only will your answers keep me sane
but I'll know never to make the same misstakes again
you can tell me to my face
or even on the phone
you can write it in a letter
either way, I need to know
did I never treat you right
either way, I'm going out of my mind
all the answers to my questions I have to find..

candy

Tttar på Färjan nu. Faan vad jag är kär i gamla människor. Sötnosar (riktiga sötnosar, inte som kineserna dock).


Vicktoria var sugen på godis så vi åkte till 4gott.
På vägen hem fick hon en snilleblixt, vi skulle åka till Västerås. Tyvärr var vi på fel väg, så vi får ta det en annan gång.
Istället åkte vi till Kärra, när vi nästan var framme hos Vickan kom hon på att hon hade sin cykel hos mig så det var bara för mig att vända och köra hemåt.

Sitter nu här och trycket i mig godis, mums!
Inte undra på att jag snart ser ut som damen i det tidigare inlägget..

friends


 



Asså Vänner är så jävla underbart roligt. Alla karaktärerna är roliga på olika sätt.
Kan omöjligt avgöra vem som är bäst.
Men kan iaf konstatera att jag känner tre personer som alla påminner om Joey iaf:
Jennifer Johansson, Vicktoria Brzuziewska och Emilie Seferaj.

fat chick

my head is spinning
boy, i'm in a daze

Jobbat idag. Det var roligt. Grabbarna på jobbet diskuterade det här med tvättbrädor åså. Andreas sa att han hade enn torktumlare och Mattias förstod inte vad han menade så jag fick förklara för honom. Då skulle Mattias helt plötsligt visa bananen, och jag kände att det var dags att lämna det rummet..

Efter jobbet träffade jag mami på Backaplan för att köpa termpbyxor till mig. Det gick bra, de satt som gjorde för mig. Men shit, jag går bara högre och högre upp i storlekarna. Snart är jag stor som ett hus.



Måste kolla igenom min ekonomi lite nu. Har ju köpt termobyxor, ska åka till Hemsedal till helgen, Stockholm om några veckor sedan en Adidasjacka. Och det är sånt som jag bara MÅSTE ha/göra. Får kanske låna lite från resekassan så länge.
Alla biljetter till Stockholm är beställda och boendet är fixat. Faan vad bra vi ska ha det. Lovely!

what a weekend

Vet du? Nu är jag här igen.

En lång helg med underbara människor. Soffie kom i fredags. Kollade på Så ska det låta, Singing bee och Kate & Leopold. Jag somnade dock till det sista där. Sedan somnade vi båda til Föräldra Fällan (världens bästa film, för övrigt).

I lördags åkte vi ut till Ytterby för att hitta termobyxor till mig. Det gick inte så jättebra. Åkte istället in till stan, för att leta vidare. Istället för termobyxor fick jag köpt en klänning, leggings, örhängen och hårsnoddar. Kanske inte vad jag behövde just nu, men ni vet ju hur det är med mig..

Sedan hem til mig för att vila lite, åh så gott jag somnade. Fixade maten, sedan dök även Annie och Linn upp. Jag stod för grillandet, grill-master som man är. Maten smakade gott och sällskapet kan man absolut inte klaga på. Annie åkte iväg och Tanja dök upp istället (Sanna, avis?). Åkte in till stan där jag fick snacka in oss på Valand. Börjar bli min grej det där med vakter. (Som om det inte var det innan =P)
Simon och Axel slöt upp med oss, men sedan försvann Simon för att dyka upp när vi var på väg hem. Klockrent!

Bilfärden med Hassan hem var det bästa. Linn var dock väldigt nervös: "SVÄNG!!"



Idag var vi i Lillekärrshallen tidigt för att hälsa på Annica och andra. Sedan hem till mig för att käka frukost, spaghetti och köttfärssås. Efter det släppte Jeffan och jag av Sofia Sundbäck på stationen. Åkte vidare till Frölunda för att slå ihjäl några timmar på Frölunda Torg. Det var inte jättelätt för en bakfull Maria och en sjuk Jennifer att försöka hålla humöret uppe när ingen av oss har pengar att köpa grejer för. Istället satte vi oss på donken och käkade, Carro dök upp och vi fick gå några ärenden med henne. Sedan till Heid-hallen för att kolla våra herrar köra över Heid, ännu en gång.
Snabbt till Partille för att se Sävehof-Eslöv. Tyvärr förlorade Eslöv. Dock hade de nästa hela matchen, men det räckte inte till. Jeffan fick sedan tokköra till stan för att gå på middag, Kärras herrar och damer. Det var en trevlig middag, jävligt god och jag trodde aldrig att jag skulle sluta äta. Folk gav mig deras köttbitar och jag vet inte vad..
Jennifer och jag lämnade dock tidigt då vi båda ska jobba imöra. Palla festa. Eller?
Det var iaf en Heidlös fest..



God natt på er alla.
I natt ska jag drömma liknande det jag drömde natten till idag..

in the shower

Kom precis ut ur duschen, faan va skönt det var.
Bästa var ändå det jag gjorde innan. Skickade sms till en - - - (?) där jag skrev: "Jag går in i duschen nu..".
Svaret jag fick tillbaka var "Fy de där e elakt". Och ja, jag är skadeglad.




Det är många som inte vet vad jag gör egentligen. Och det är lika bra det. Dock tror jag inte att någon skulle bli förvånad om jag berättar, efter vad jag har hört vad alla tror om mig.. Men det bjuder jag på.


Vad var det ni kallade mig? Just det ja, sexuell..



lovely love

Jag har inget vettigt att skriva här.
Men min Soffie kommer imöra. Hon ska få mig på bättre humör. Det kommer hon lyckas med.
Imöra blir det nog lugnt, lördag utgång och söndag handboll.
Sedan på tisdag kommer Jennie hit, och på torsdag åker vi till Hemsedal. Det är Malin, Jessica, Jennie och jag. Lillan kanske också hänger på, beror lite hur det går med de norska skatterna åså. Ska bli jävligt gött ändå. Förrådet är laddat, jag har med mig ett lock cider plus lite till.
Det ska väl räcka?

Nu längtar jag till imöra. Som om jag inte gjort det innan!




1

why?

Så jävla roligt.
På jobbet igår var jag ute och gick med en elev som sitter i rullstol. När vi nästan kommit tillbaka till skolan kommer vi ikapp ett gäng förskolebarn. En liten jättesöt negerunge går helt plötsligt bredvid mig och vårt samtal ser ut såhär:

Han: "varför sitter hon?"
Jag: "hon kan inte gå"
Han: "varför?"
Jag: "hon har inga muskler i benen"
Han: "har hon inga ben?"
Jag: "jo, men inga muslker och det måste man ju ha.."
Han: "har hon ingen rumpa?"
Jag: "jo, den sitter hon på"
Han: "har hon ingen kiss?"
Jag: "ähum... joo..."


Vad svarar man på det liksom?


Och idag, när Andreas, Niklas, Mattias och jag kom med varsin elev upp till bamba (alla elever var rullstolsbundna) så mötte vi en liten liten tjej i dörröppningen. Mattias står först, sen jag. Först stod hon bara i dörröppningen, sedadn backade hon. Mattias backade också och sa att hon kunde gå ut innan oss. Hon tvekar lite, sen går hon och vänder lika snabbt. Helt plötsligt börjar hon att gråta. Mattias och jag står helt paffa, vad gjorde vi? Hennes lärare kommer fram till henne och frågade vad som hände. Då sa jag att hon nog såg oss.
Sedan gick vi förbi och då hörde jag läraren förklara för flickebarnet att våra elever inte är så farliga.
Stackars barn..

love this pic



du bad om det, baby





älskar verklilgen den här bilden.
det ser ut som om Hamed njuter och att något går sönder hos Ali.

..

tanken har väl snuddat mig
men aldrig att den nuddat mig
på nåt sätt inte tänkt mig att det skulle va såhär

happy easter











Har för övrigt haft en bra påsk med släkt och vänner. Helt underbar.
Har fått kört lite Jaguar också, då min kusin har en sådan bil.
Festat och umgåtts med nära och kära har jag också gjort.

it's the end..

Det är helt sjukt. Jag kommer att sakna er så himla mycket.
Allihopa på olika sätt, men alla kommer att bli saknade.
Mer eller mindre.



my girls

Frida. Seffa. Jeffan. Holmberg. Carro. Lillan. Martina. Jessica. Annie. 

Palle. Vickan. Stephanie. Stina. Malin. Linn. Sara. Lisa. Jossan. PG.

 

Och många, många fler.. Im gonna miss you, guys..

 

 


what?

Donk! Donk! Donk!

Så låter det när jag dunkar huvudet i väggen..

Om det gör ont? Ja, men det är den andra saker som gör också.

 

 

 

 

 

4


am I alive?

Att något bara kan vända ens syn på livet sådär. Snabbare än man hinner blinka.

Det var som jag trodde från början. Detta börjar bli en vana för mig. Min grej liksom.

Tre år i rad, borde man inte få något pris då?

 

Ja. Jag vet inte längre. Varken in eller ut.

Får väl ta mitt pick & pack och flytta in hos min vän i Västerås. Han har ju lovat att ta hand om mig.

 

 

 

Jag återkommer när jag är mer levande. När det nu blir..


I wish

Steffi tittade förbi förut. Hämtade vinet och vi tittade lite handboll.

Så berättade hon en sak. En sak som gjorde mig glad.

Det fick mig att få upp hoppet. Men samtidigt, det kan bli mycket värre också.

För det är ingen som vet säkert. Därför väntar jag med att fira (?) tills jag vet säkert

När jag vet? På måndag, 14.30 får jag beskedet.

Håller ni tummarna för mig?

Snälla..


texas hold'em

Släktmiddagarna hos mormor blir alltid lika trevliga.

Kom hem vid två, halv tre någon gång. Då ville Patrik (min kusin) spela lite Texas Hold'em. Jackie (hans sambo) gick och lade sig direkt. Men vi andra stannade uppe. Först åkte nog mamma ut, sedan pappa. Vi andra satt ett tag, sedan åkte även Patrik ut. Så till slut var det bara min bror Johan och jag kvar. Men vid fem, då var det över. Och gissa vem som vann? JAAAAG! Ännu en gång. Jag är så jävla bra.

300 kr rikare. Känns gött. Synd bara att jag är skyldig pappa 400 för ett par skor vi köpte igår, och mamma 200 för annat..

 

Idag ska jag hem till Jessie och käka middag. Sedan får vi se vart kvällen tar oss. Man vet ju aldrig det.

 

 

Jag har tur i spel, har jag otur i kärlek då? Det beror på hur man ser det.

Jag är nöjd med situationen som den är. Visst, alla behöver kärlek. Men jag får den kärleken jag behöver av mina vänner och min familj. Okej, man behöver väl kärlek kopplad till fysisk attraktion också (tänkte skriva från motsatt kön, men det finns ju de som inte är heterosexuella). Men jag känner att det inte är det viktigaste just nu. Jag får den kärleken jag behöver från motsatt kön också. Så jag har gärna "otur i kärlek" när jag har tur i spel!


have you ever seen the rain?

Det blev ingen utgång idag. Dels för att jag inte orkade, och dels för att alla bangade. Alla skulle satsa på lördag. Vafaan, screw lördag. Det är BARA påskafton. Överskattad kväll. Amatörernas afton. Hade varit mycket bättre med NRJ in the clubParkan ikväll.

 

Istället blev det att umgås med min kära familj + min kusin och hans flickvän. Inte fy skam det heller. Men nu kände jag att det var nog för mig, om jag ska orka dagen imöra också. Lär väl vakna i takt med tuppen, och det är inte kul. Men gör jag det, så ska jag ta mej faan bege mg ut och springa. Vad ska jag annars göra? Ligga i min säng, under täcket och bara mysa. Vad är det jämfört med en löprunda tidigt på morgonen. INGENTING!

 

Och imöra blir det ännu mer släktingar, and i love it. Middag hemma hos stål-mormor. Jag har offrat mig att köra, lär ju inte dricka något ändå..

 

Nu ligger jag i min sköna säng som mamma har bäddat med nya lakan. Hon gör det så himla bra mamma, det är så underbart att lägga sig i sängen när hon har bäddat rent den. Lovely mami!

 

 

Ska försöka få mig att sova nu. Får se hur det går..


I miss you

 

I don't know why, why I feel so sad

I think it's cause of you, but you haven't been bad

it's all because I miss you so

and when we said goodbye, I never wanted you to go..

 


give me a smile and try

Igår var jag så arg. Så arg på den jävla hockeyn som bara tar bort alla bra program. Fick varken se Christine eller Brothers & Sisters. Och idag tar de väl bort Fråga Olle. Men då ska de få se på annat!

Fast, det är väl som Maria Broström skrev till mig: "Så hade det inte låtit om det var Frölunda som spelade". Och det är väl till viss del sant, men nu spelar inte Frölunda och då låter jag så!

 

Idag har jag jobbat 7-16.30. Hyffsat lång dag, men jävligt gött när pengarna kommer. Det går bra nu..

 

Imöra blir det en lång dag. 

Jobb 8-16. Påsklunch, gott

Gym 16.15-?

Brorsan ska hämtas på centralen 17.50 (hinner jag?)

Kusinen och hans flickvän kommer från Stockholm

Maten ska tryckas i sig

Sedan ska man ut och göra stan osäker. Och ja, stan är ganska osäker när jag går ut.

Får se vilka jag får med mig bara..

 

Och nu är hockeyn avslutad för denna säsong, tjoho!

 


cleaning ladies

Städmani a la Skölds’. Så känns det. Jag har röjt på hela övervåningen. Sorterat skor och lagt i lådor, plockat undan skit, dammsugit.. Ja, vad har jag inte gjort?

Och inte nog med det. Mamma tvättar alla fönster. Snacka om att vi har no life. Fast, det blir ju så jävla trevligt här sen bara. Och så luktar det så gott också.



en del av skorna..

 

Måste nog bege mig in i duschen nu. Kommer inte ihåg när det var jag duschade senast, och då är det illa! Så lika bra att slå på hög musik (som om den inte varit på sen jag kommit hem?), gå in i duschen och sjunga så högt man bara kan. Ja, jag sjunger hellre än bra. Eller? 

Fast alla mina lagkamrater vet att jag både dansar och sjunger bra. 

Så är det bara.

Punkt slut.

 


football & sex

För mig är fotboll och sex ungefär samma sak.

Jag njuter av de båda, älskar att prata om och utöva båda. Sen kan jag också en hel del när det gäller de båda ämnena.

Den enda skillnaden är väl att jag inte får lika mkt orgasm av fotboll som av sex, och att det är roligare att kolla på fotboll än att se på sex.

 

 

 


fuck fuck fuck!

Skit också. Jävla skit. De förlorade, resultatet blev 1-0 till HIF.

Men vilken jävla domartabbe. Helt seriöst. Vad ska han göra, amputera handen eller?

 

Visst, det är inte lätt att döma, man har en halvsekund på sig att fatta ett beslut. Vi som ser sekvensen flera gånger ser klart och tydligt att det inte var rättvist att döma straff i det läget.

Men lite konstigt att man kan döma hand i det läget, om man inte gör det i ett annat läge med Adam Johansson. Den handen var solklar.

 

 

Fick iaf besök mitt under matchen. Vem som nu har mage att störa mig mitt under matchen? Jo, Caroline Strömberg och Vicktoria Brzuziewska. Att de kan med. Snackade lite åså.

 

Nu är det snart god natt för mig. Är sjukt trött.


IFK

Idag börjar det. Okej, det började igår. Men idag börjar det för mig, på riktigt. Idag är starten av en tids fotbollstittande. Säsongsstart för Blåvitt idag, borta mot Helsingborg. Som jag har längtat efter denna dagen.

Och idag har jag bara velat att dagen ska gå och att klockan ska slå åtta. För då börjar sändningen. Och gissa om jag kommer att sitta framför tvn beredd då? Ja, det kan du fethaja!

 

Blåvitt, Blåvitt

det är vårat lag

vårt kära IFK

 

blir det guld i år, tro?

(det får bli förra årets bild då årets bild inte fungerar)

 


nothing else matters

Det finns vissa dagar då man tänker, tänker mer än man brukar. Idag är en sådan dag.

 

 

Har för övrigt fått försvara min kära vän David Stenman efter gårdagens match. Jag anser faktiskt inte att det var hans fel igår, bara det första målet. Sedan fick han ingen hjälp. Och detta säger jag inte bara för att jag känner honom, eller tycker om honom. Utan det säger jag bara för att jag tycker så!

 

jag bjuder på denna!

 

 

 

 

can't imagine all the pain I feel

give anything to hear half your breath

I know you're still living your life, after death


what a sun(ny)day

Det blev utgång även igår. Efter att ha kollat när Anton spelat hockey shoppade mamma och jag lite. Sedan kollade vi på våra herrars kval. De förlorade matchen, men lyckades hålla sig kvar i kvalet ändå..

 

Gick sedan hem, och fräschade till mig lite. Åkte sedan och hämtade Jessica. Efter det var det käk och sedan förfesta. Caroline Strömberg och Micke körde in oss till stan, mötte Mayra och begav oss till Parkan. Vakten tyckte att vi var tillräckligt söta för att komma in, tjoho!

Väl inne på Parkan dracks, dansades, tjötades och skrattades det en hel del. Hade riktigt kul..

Sen vet jag inte om någon såg min vurpa. Ramlade i trappan, i slow-motion. Så jävla roligt. Carro och Jessica stod bara och skrattade. Då kommer det fram killar till mig och hjälper mig upp och skäller på de för att de skrattade åt mig. Men jag kan inte klandra de, det var riktigt kul.

 

Åkte sedan hem till mig och sov. Och idag har vi bara legat i soffan och tagit det lugnt. Kollat på en hel del Vänner avsnitt.

Tittade även på "Jag vill inte leva detta livet". Handlade om några killar från Kärra som fastnat i GHB-träsket. Känns hemskt att se de, för man vet vilka de är. Det var verkligen konstigt att se Henke så stor, han har aldrig varit riktigt stor liksom. Vi blev dock väldigt irriterade på de jävla doktorerna, varför hjälper de inte killarna?

Jag hoppas iaf att de lyckas ta sig ur det. Känns hemskt att det ska sluta som det gjorde för Johnny, som tog livet av sig.. Usch.

 

 

 

Men nu sitter jag här själv. Eller ah, mor sitter här också. Men Jessica och Carro har åkt nu.

Jobb imöra, 7-16.30. Halvkul.


park is the shit

Parkan igår  var suveränt! 

 

Efter jobbet körde jag som en idiot till Kungälv för att kolla Anton spela hockey. De vann den matchen, och jag levde mig verkligen in i matchen. Sen åkte vi hem, och jag gjorde mig i ordning. Sedan dök mina kära vänner Annie, Stephanie och Linn upp. Efter ett tag kom även Carro. Vi tjötade, spelade spel och lekte lekar.

Sedan körde Hampe oss in till stan. Det blev ett kortare besök på Bryggeriet, där vi för övrigt träffade G. Var ett bra jävla tag sedan man träffade honom, så det var kul.

Sedan begav vi oss upp till Parkan. Det var lite strul att komma in till en början, missförstånd med listan åså. Men det löste sig ganska snabbt, och vi kom in. Som vanligt.

Inne på Parkan var det röj. Också som vanligt. Träffade massa folk. Och söta Oskar som sa att det är alltid lika roligt att träffa mig. Ja, vad ska man säg?

 

Sedan hetsade Anders mig ett tag, som vanligt. (lovade att lägga upp en bild på honom, men eftersom bilderna inte ligger på datorn än kommer det senare. hoppas det är okej med dig, Anders?)

Kom väl hem vid fem tiden och hade haft så jävla roligt.

 

Jag vill också passa på att hälsa från Annie att det var riktigt jävla kul. Synd för de som inte var där, de missade verkligen något..

 

 

Och ja, jag hade säkert kunnat hjälpa till att fixa in folk. Och ja, jag hade gjort om inte folk hade betett sig som småungar. Hade de vart lite mognare så hade det inte vart några problem. Men vad ska omogna jävlar där och göra? Och varför skulle jag hjälpa de? Nej du, jag tror inte det va!

 

 

Nu börjar förberedningarna inför kvällens bravader. Jessica och Mayra, kan bara sluta med succé!

High five.


what to wear

Alltid samma velande. Fram och tillbaka, nästan varje kväll det vankas utgång: "Vad ska jag ha på mig?"

Inte så att jag kan säga att jag inte har några kläder. För kläder, det har jag gott om. Både så det räcker och blir över. Så där är jag lugn. Men man vill ju ändå ha en känsla som säger: "Åh, det där vill jag ha på mig ikväll". Hade en sådan känsla förut, men den försvann nyss. Varför spelar ingen roll, den bara gjorde det.

 

Så nu har jag krupit in i min lilla walk-in-closet och hoppas att få hitta något jag vill ha på mig. 
Håll tummarna för mig!



nice evening

Igår var det ju stekhett ute i solen, för er som inte märkte det. När jag var på promenad med en av eleverna på skolan blev jag så sugen på att sätta mig på en uteservering inne i stan. Hörde mig för lite och Annie var också på. Så vi bestämde träff efter mitt jobb, trots att jag spillt lite på mina kläder som jag jobbat i hela dagen. Men som Sara sa senare när jag träffade henne: - "Det är ju inte så att man tänker 'hon måste ha jobbat i de kläderna hela dagen'". Och det var nog sant. Sen bryr jag mig ju inte om någon skulle tycka att det såg ut som det ändå, jag skiter väl i vad de tycker. De får tycka vad de vill, alla har rätt till en åsikt.

När jag är glad och med människor jag tycker om spelar det ingen roll vad jag har på mig, jag mår bra ändå.

 

Annie och jag gick en sväng på Avenyn och letade efter ett ledigt bord i solen. Klockan var strax efter fyra och det var fullt av folk, är det ingen jävel som jobbar? Tyvärr fanns det inget ledigt bord i solen, där man också kunde äta. Istället gick vi över på andra sidan, till Bryggeriet. Visst det var ingen sol där, men pallar inte att äta när solen ligger på för mycket ändå. Så det var nog lika bra ändå kom vi på. Beställde varsin Filé Mignon och ett glas vitt respektive en cider. Käkade och tjötade. Vi hade allmänt trevligt. När maten var uppkäkad kollade vi ut på solsidan, där får vi syn på Jessica, Malin och en till (som visade sig heta Amanda). Jag ringer till Jessica och säger till de att de ska komma över. Det gör de. Sedan sitter vi där och dricker, pratar, skrattar och har allmänt trevligt fram till åtta tiden, då beger de andra sig. Annie och jag går också efter en liten stund. Då hade vi suttit på Bryggeriet i ungefär fyra timmar.

 

Går ut och tar ut pengar. Träffar Jeppsson, Maria och annat löst folk. Snackar med de lite, sedan tar vi ut pengar och går efter de till Condecco. Vi köper varsin krämbulle och hetsar Sävehof-packet. Sedan vandrar vi gapskrattandes nedåt mot Brunns. Våra bussar kommer och vi skiljs åt.  På bussen träffar jag Lillan, så slapp sitta ensam.

 

Hade en oerhört trevlig kväll igår kväll. Hade jag haft råd hade jag gjort detta varje dag. Annie är en toppentjej och jag älskar att umgås med henne. Det är ganska bra att kunna umgås med sin svägerska..

 

 

Ikväll blir det att städa lite på övervåningen. Trist, men ibland måste sånt göras.

Kanske blir det våfflor ikväll för mor och mig.


i love it

Tänkte skriva lite om min och Annies underbara eftermiddag/kväll. Men såg nu att Girls of the Playboy Mansion är, så det får bli imöra istället.

 

tjarå!!


RSS 2.0