in your eyes



du sa: jag vet vad du vill

jag sa: jag vet vad du tror, jag tror
bara vänta lite till
så får du tro vad du tror, du vet vart jag bor
du får gärna komma hit och skrämma mörkret

what a great weekend

En sån himla bra helg jag har haft. Därav den dåliga uppdateringen.

Natta, Nathalie och Jeffan plockade upp mig på väg in till stan. Jeffan var oerhört snyggt klädd och hade ögonbindel på sig.
Vi åkte runt en sväng på stan för att Jeffan inte skulle veta vart vi var på väg. Vid Redbergsplatsen fick hon ta av sig ögonbindeln, då hade även Jimman dykt upp. När hon såg att vi var utanför en kyrka såg hon ut som ett frågetecken. Vi satte på henne ögonbindeln igen och gick ner under kyrkan. Efter att vi gått i en lång tunnel kommer vi in i ett rum med massa stänger, strippstänger. Jeffan blev helt paff, hon visste inte vad hon skulle säga eller hur hon skulle reagera.

Sedan körde vi igång. De som deltog i stripdanslektionen var Jennifer, hennes syster och jag. Vilka goa skratt vi fick! Men herregud vad svårt det var.. Helt sinnessjukt. Jag var dock väldigt duktig på "fireman", med risk för att låta självsäker.
En timme senare var vi svettiga och fullärda. Nästan iaf.
Åkte sedan till Systemet och handlade. Efter det bar det av till Coop Bäckebol där Jennifer skulle dela ut olika saker, fortfarande i sin sexiga outfit. Hon delade ut en galje, ett korvpaket, en leksaksbil, en tomat bla.. Är väldigt stolt över Jennifer att hon gjorde det. Riktigt bra jobbat, och ett stärkt självförtroende.
När maten var inhandlad åkte vi hem till mig och lade oss på baksidan. Det spelades lite fotboll, och Jennifer var väl ingen höjdare på det.. Richard dök upp och gav pikar så det stod härliga till.

Vi fixade till oss och käkade. Grill-master som man är var maten jättegod.
Efter en stund dök Mayra och Oscar upp. Sedan blev det ännu mer överraskningsgäster. Jonas och fyra kompisar till honom dök upp (Thomas, Wille och Peter). Det blev en del fotbollssnack, mest om det bästa laget (IFK Göteborg).
Efter en stund dök även Vickan och Emilie upp. En väldigt kort stund..

Vi åkte in till stan, gjorde ingenting, käkade på kebaben och åkte hem. På vägen hem tappade taxichaffisen helt kontrollen över sig själv. Någon hade råkat stöta till honom och han blev skitsne på Jonas. Chaffisen drog fram något som vi trodde var en batong (det visade sig sedan att det bara var en ficklampa, men ändå). Han hotade Jonas och Thomas ville hoppa av taxin. Vi fick lugna ner Thomas och åkte hela vägen hem. Jonas hämnades dock på taxichauffören, tänker inte berätta hur.

På efterfesten spelades "Snart skiner Poseidon" en hel del. Wille spelade Allan och Thomas somnade, så även Jonas. Så till slut gav vi alla upp och gick och lade oss.

Idag har det blivit en hel del skratt, lite pizza och skönt väder.
Sedan åkte gänget hem och nu sitter jag här. Precis käkat kinesmat.
Nu är jag helt slut, och signar ut.. ;)


Lite smått och gott från helgen:
- Snart skiner Poseidon
- Åh, jag blir så kåt. Hämta min dildo!
- Är din högra tutte större än den vänstra?
- Snart skiner Poseidom
- Vi klunsade om det, och du förlorade
- KORV!

- Han glyser på dig hela tiden
- Donald Trump, är det han som kom på Musse Pigg?
- Du börjar få lite kagge nu
- Snart skiner Poseidon
- Walt Disney är väl ingen riktig snubbe?
- Är Jimman bra i sängen?

- Pontus Wernbloom på Kebaben
- Små pizzor
- Bor du här jämt?

- Snart skiner Poseidon
- Har du hört den här nya låten?
- Mattias Bjärsmyr utanför Kebaben
- Jättegod pizza
- Jeffan fick besök av en uteliggare
- Vi klunsar om det
- Snart skiner Poseidon
- Sätt dig i hans knä, han gillar det

29e maj!


Glömde nämna att det är 29:e maj idag!!


long day tomorrow

Idag har det verkligen känts som att det har varit lördag; frukost med familjen, mamma och jag åkte till Backaplan för att gå lite ärenden, vart ledig hela dagen.. Sedan var det hem och fixa lite inför imöra.
När jag stod i valde mellan utgång och att titta på när Jessica spelade fotboll ringde de från LSS (de företaget jag är anställd hos) och frågade om jag kunde jobba hos någon annan än min vanliga brukare. Jag tvekade inte, utan sa ja direkt. Så mellan fyra och halv elva har jag jobbat. Och oj, vad jag har haft skoj!
Var hos ett par, och mannen i familjen var så himlans rolig. Kvinnan var också rolig, dock inte lika rolig som mannen.



Kom precis hem, är dödstrött. Blir en lång dag imöra också.
Blir väl att gå och lägga sig snart. Väldigt snart. Känner jag mig själv kommer jag ju inte somna på ett tag ändå. Men då vilar jag ju iaf..



Vickan är söt.. :)

my great love

AJ! Ett jävla djurjävel har bitit mig. Krypfan. Och nu kliar det. Som in i helvete.

Jag har funderat. Funderat och funderat. Sedan funderat lite till.
Om jag har kommit fram till något? Nej.
Det ska nog mycket till för att jag ska göra det..





I will never forget you
never ever
you were my first love
my very first great love


and now you are back
back for good?



scary..

Igår var jag inte glad, inte alls. Först blev jag stum, sedan arg. Till slut blev jag så ledsen att jag fällde en tår.. Det var inte såhär det skulle sluta. United skulle vinna igår. Inget annat lag! Men nu blev det inte så. Tyvärr. Barcelona var alldeles för mäktiga och United var inget bra alls, förutom de första tio minutrarna. Det var som om luften gick ur de när Barcelona gjorde sitt första mål..
Visst, United presterade under all kritik. Men man ska inte ta ifrån Barcelona att de spelade jävligt bra. Det var kul att se sån fotboll även om jag gärna hade sett en annan utgång på matchen.. Och Messis mål. Oh my God, säger jag bara. Om ni har misstat det, titta och njut här.

Idag har jag varit på basutbildning med jobbet. Var väl inte mycket de berättade där som man inte redan visste. Så ganska lönnlöst, fast jag fick ju betalt så det var lugnt..


Satt nere och pratade med mor och far efter middagen idag. Så diskuterade vi mitt jobb bla. Då berättade min mamma att när jag var liten, riktigt liten för pappa var pappaledig och hemma med mig, hade jag megakramper. Mamma kom hem och åkte med mig i ambulansen till Östra. Pappa gick iväg några gårdar och lämnade min bror hos en kompis, sedan var han inne på Östra samtidigt som ambulansen kom. Han berättade för mamma att han hade hört mig krypa i ett annan rum än det han befann sig i, sen blev det så där ovanligt tyst. Skrämmande tyst..
Iaf. Mamma berättade att hon låg på en tältsäng och tittade på mig som låg i en sån bebissjukhussäng. Jag hade tydligen tittat på henne, sedan såg mamma hur jag tittade genom henne och liksom försvann. Sedan krampade jag i sex, sju minuter.. Det kändes sjukt att höra. För under de här minuterna var risken jävligt stor för att jag skulle ha kunnat få en hjärnskada. Tänk om någon hade behövt jobba som personlig assistent för mig.. Undrar hur mitt liv hade sett ut idag då.. Eller hur ert hade sett ut..

Det är helt sjukt när man tänker på det. Jag blev gråtfärdig när jag tänkte på det. Jag är glad att mitt liv är som det är. Absolut!

what a day

Det blev en fin dag, trots allt jävla telefonringande imorse.
Åkte in till Sportlife vid Domkyrkan med Caroline. Vi tog det ärtt lugnt, jag har inte gymmat sedan 63 och Carro skulle även gymma nu ikväll. Men vi gjorde rätt bra ifrån oss ändå. Och jag kommer garanterat att ha träningsvärk imöra. Skönt att man ska på utbildning imöra, kanske får sitta still mestadels då..

Åkte sedan och käkade lunch med mor min. Mötte sedan upp Annie (som hade en riktigt rolig nyhet att berätta. vill dock inte avslöja något här, det är inte officiellt än) och Linn. Vi gick till vårt favvoställe, Cappucino. Satt ute i det sköna vädret och käkade/fikade. Våra samtal var djupa, och mindre djupa. Sandra dök även upp. Sedan gick vi till Buttericks och jag köpte en liten peruk och fejkglasögon. (längtar!)
Efter det åkte vi hem, jag var co-driver.


Har nu suttit, okej legat, och tittat på två avsnitt av One Tree Hill. Gud, vad jag har lipat. Både för fina grejer och tråkiga grejer. Ja, jag är ganska lipig..


Och ikväll gäller det. Upp på tårna och jobba på!
Ikväll är matchen jag väntat så länge på. Olympiastadion i Rom gör två världslag, FC Barcelona och Manchester United upp om Champions League pokalen. För hoppningsvis går den även detta året till United..

Jag blev tillfrågad om jag kunde jobba ikväll. När mamma fick anledningen till varför jag inte kunde skrattade hon åt mig och skakade på huvudet.. Men vaddå, jag kan ju inte jobba ikväll om den kanalen inte finns där jag jobbar! Och vill kunna ägna mig åt matchen helt, bara matchen och inget annat.

Får se om jag dyker upp här mer ikväll. Det beror nog lite på hur det går.
Snart matchstart.

Glory glory, Man United!

phone

Igår kväll när jag gick och lade mig stängde jag av ljudet på mobilen. Jag stängde också av vibratorn på telefonen, för att jag inte skulle vakna av den när någon ringde. Jag ville helt enkelt inte jobba idag..
Tror ni inte att de jävlarna ringer hem tlll mig då? Jojo. Och ringsignalen i mitt rum är inte att leka med. Den tar inte slut fastän någon annan har lyft på luren någonstans i huset. Nej nej, den ska spela klart sin jävla melodi..
Första samtalet fick jag ta emot tio i sju. Var det lätt att somna om efter det, när det kändes som att huset skulle blåsa bort tro? Nej, det var det inte. Men somnade till slut. Och sen, kvart över åtta, ringer ju nästa ställe hem också, eftersom jag inte svarar på mobilen. Varken pappa eller jag gick upp för att svara, så vi missade det. Men självklart pratade de in. Hade det vart Novalie så hade hon gett upp efter att jag inte svarade på mobilen..

Men nu ska jag upp snart ändå. Bussen går 09.43. Nu sjunger Caroline Aronsson och det är dags att gå upp. Väskan ska packas, jag ska fixas och locket ska sättas på brunn..

sad but true

Först och främst vill jag bara tacka för alla kommentarer jag får hela tiden. Det är verkligen jättekul att läsa och få respons på det jag skriver..

Idag blev det jobb ute i Floda mellan åtta och fem. Sedan fick jag plocka upp mamma. Köpte ett par örhängen också..
For hem och åt, efter det blev det lite One Tree Hill tittande. Det var ett sådan lipavsnitt den här gången. Men jag gillar det..

Imöra är det gym klockan tio med Caroline. Sedan blir det en sväng på stan med min kära vän Annie Toft. Blir väl en lunch på vårt ställe. Hoppas på fint väder så vi kan sitta och titta på folk..

På kvällen sen, då gäller det. Champions League final, Barcelona-Manchester United. Min drömfinal. Hoppas bara att United går segrande ur striden. Det finns inget annat. Isåfall måste jag gå under jorden, och det vill jag inte. Inte just nu.


imöra kan någon av dessa grabbar bli en hjälte!

where's the jacket?

Om jag är 99,9 % säker på att jag lämnat tillbaka en jacka jag har lånat av en kompis, och de är i sin tur säkra på att de inte har den hemma.. Hur löser man det här då?
Jag har letat överallt där jackan kan tänkas vara, får väl vända upp och ner på hela huset. Men det är så sjukt, jag minns det som att jag har lämnat jackan till mamman i familjen. För de har sagt till mig innan att hon behövde den. Jag vet att jag hade med mig den till träningen flera gånger, för att hoppas stöta på henne..

Har jag då drömt alltihop? Jag minns ju det så väl..
Det känns så konstigt verkligt bara..


Förstår bara inte var jackan kan hålla hus, om den nu är hemma hos mig..

sunbath

Mestadels har dagen spenderats på baksidan, endast iförd bikini underdel och sol glasögon. Ibland hade jag även en t-shirt på mig då det blåste en del.
Och nej, jag ligger inte bara här ute för att jag vill lapa sol.
Mycket är det också för att det är skönt.
Jag mår bra av sol, och av frisk luft. Och med tanke på att alla andra är upptagna av skola eller jobb så har det fått bli att jag har legat här hemma och bara haft det allmänt skönt.
Jeffan kom dock förbi efter jobbet. Vi käkade lite, sedan stack hon på träning. Hon är lite nervös, den stackaren. Hon vet att Natta och jag ska kidnappa henne på lördag, mer vet hon inte. Hon vet alltså inte vad hon ska göra, vart hon ska eller varför.
Vi har planerat värsta värsta. Kan tyvärr inte berätta vad här, det kan hända atthon går in här och läser. Sedan finns det säkert såna som kan råka försäga sig. Det finns säkert också de som kan tänka sig att förstöra, därför håller jag tyst om det..

Men jag är jävligt laddad, och det kommer att bli sjukt kul. Och det bästa är att ALLT ska dokumenteras med digitalkamera och videokamera. Så himla bra!

2
12


fuck you!

Minns ni det här?
Ungefär så känner jag om en annan. Dock vet jag vad den denna person heter.
Varje gång jag ser en bild på henne blir jag så förbannad. Först vill jag skratta, för att hon är så patetisk. Sen blir jag arg för att hon tror att hon kan komma hit och bestämma. Och tycka till om saker hon inte har en aning om. Jag skulle vilja be henne fara och flyga, men gör inte det pga en annan inblandad person..

det här är till er båda!

One last breath

Något som jag redan känner att jag saknar med handbollen är efter träningen, när Palle ska köra mig hem. Då satte vi oftast på One last breath med Creed. Sedan sjöng vi (okej, vi kanske skrek ibland) så högt vi bara kunde. Stackars Martina de gånger hon åkte med..

Lika synd var det också om Jeffan när vi åkte upp till Torsby. Då satt Pauline och jag där fram, Jennifer där bak. Jag var DJ. Det var Palles musik och inte många låtar föll Jeffan i smaken. Så där satt vi där fram och skreksjöng. Bland annat till Chop Suey med System of a Down. Jeffan satt där bak och bara skakade på huvudet. Dock var hon inte förvånad eller överraskad över vårt beteende, hon känner ju oss så bra..

Tänkte iaf bjuda på Creed låten. Tycker den är så bra.


i miss you so much

Aj. Ont i magen. Får alltid det när sånt här händer.
Det får mig att tänka på Walle..

En ung kille har kört ihjäl sig utanför Lillkärrhallen i förrgår kväll.
Kört ihjäl sig låter så hemskt. Men det var precis vad han gjorde.
Motorcykel. För fort. Antagligen alldeles för fort. Pang. Livet är över.
Tycker verkligen synd om den familjen som än en gång blir drabbade av dödsfall.
Det är inte rättvist, ingen förtjänar det. Men livet har sin gång. Tyvärr.


Självklart får detta mig att tänka på Walle. Anders Wallin.
Han körde aldrig utan hjälm. Aldrig full. Inte för fort.
Ändå togs han ifrån oss. Inte rättvist!
Walle var helt underbar. Gjorde inte en enda fluga förnär.
Hade inte några ovänner. Blir så himla ledsen när jag tänker på det.

Varje gång jag åker förbi stället, stället där han förolyckades, blir det som
att allt stannar upp. Om det så bara är för en sekund.
I början kunde jag inte titta på stolpen, stolpen han slungades in i.
Men nu tittar jag alltid dit. Det blir så automatiskt. Ibland blir jag ledsen,
ibland arg. Arg på den jävla stolpen, det jävla staketet. Vore det inte för den..

I sommar har det gått fem år. Fem jävla år. Det är helt sinnessjuk.
Kändes som det var igår vi var hemma hos mig.
Och jag minns den 3 augusti. Jag minns vad jag gjorde den dagen,
jag minns hur jag förstod att du hade lämnat oss, att du var död.
Kvällen/natten blev väldigt lång. De öppnade kyrkan, vi tände ljus.
Jag och några till satt kvar när alla hade gått, vi satt kvar länge.
Solen hade varit uppe ett tag när vi lämnade trappan..



a little kid

På TV-reklamen till Johan Palms skiva säger han såhär:

"Nu kommer äntligen mitt debutalbum. Mitt första debutalbum!"

Slår du upp ordet debut i Svenska Akademins ordlista får du svaret:
första offentliga framträdande

Alltså kan man bara ha ett debutalbum, inget första, andra eller tredje.

Hur kan man ens låta honom säga sådär i reklamen!?

Okej att han inte har koll, han är väl 16 år eller något.
Men de som varit med och gjort reklamfilmen,
de som godkänt den borde ju ha reagerat.

tired girl

Första natten avklarad. Det gick bra. Blev även väckt klockan fyra för ett blöjbyte innan klockan ringde klockan sju.
Nu sitter jag hemma och har precis tittat på onsdagens avsnitt av Greys Anatomy. Jag tittade ju alltid förut på programmen när de kom ut i USA. Min bror var snäll och laddade ner den åt mig, och sedan laddade jag hem de från honom. Men nu har de bara haft mobilt bredband efter flytten åså. Så jag har varken kunnat se på OTH, Desperate eller Greys.. Jättejobbigt, då jag gärna ser de jämt!

Idag händer nog inte så mycket. Jobbar ju natt i natt igen.

såhär pigg är man när man jobbat natt..

long night

Klockan är kvart över tolv typ. Jag har inte ens hunnit somna innan jag har hjälpt till. Det känns som att det kan bli en väldigt lång och jobbig natt. Håll tummarna för mig.

Nej, vet att du inte gör det. Men dig skiter jag i ändå! Mohaha!

Hibitat

when it was good

Nu ligger jag här och ska sova snart, hade jag tänkt. "Jobbar inte du?" kanske ni trogna läsare tänker. Joho du, det gör jag. Men jag jobbar jour, vilket innebär att jag får sova mellan 23-07 ungefär. Dock kommer jag att bli väckt en eller flera gånger under natten. Därför tänker jag försöka sova snart, så att jag iaf får några timmars sömn inatt.



Midsommar håller på att planeras. Får se hur det blir med det..
Alla förlitar sig på mig.


Sängen jag sover i här på jobbet är en sån vanlig tältsäng som man alltid tror ska fälla ihop sig. Dock är både madrassen, kudden och täcket 100 gånger skönare än det jag hade inatt. Så det ska nog gå bra och sova. Och som Fredrick uttryckte det en gång i tiden (typ 63): "du skulle faan kunna sova ståendes". Och det stämmer nog rätt så bra.


Shit vad konstigt det kändes att nämna honom vid namn, alltså skriva hans namn. Fredrick. Var längesen jag gjorde det. Visst har jag skrivit om honom här förr, avreagerat mig. Men inte nämnt honom vid namn, vill inte hänga ut honom. Vill inte heller att mina kompisar ska ändra uppfattning om honom. Vill inte påverka deras tankar om honom till det negativa. Därför skriver jag aldrig hans namn..

ginbatat

much things I want to do..

Fick för en stund sedan ett sms från Anna. Hon undrade om jag ville följa med och ta några bärs lite senare idag. Det tog emot att säga att nej. Jag kan ju inte. Det är sånt jag kommer gå miste om nu när jag ska jobba så mycket. Spontana smågrejer, även inplanerade saker kanske kommer att missas. Men jag får hela tiden försöka intala mig själv att det är värt det. Senare kommer jag kunna göra saker som jag inte hade kunnat göra om jag inte hade jobbat så mycket som jag nu ska göra. Får hela tiden säga till mig själv att det är värt det, i slutändan..
Det är svårt, men jag klarar det. Jag klarar ju det mesta!

Just nu är det Hammarby-Halmstad på tv. Efter matchen ska truppen till U21-EM i fotboll offentliggöras. Har räknat ut att jag kommer att missa det. Får se det på en senare sändning ikväll, eller läsa på någon nyhetssajt. Det är spännande att se vad för unga talanger som tas ut. Det finns ju många självklara kort som Toivonen, Bjärsmyr, Wernbloom, Gustaf Svensson.. Ja, det finns en hel del. Hoppas såklart att Sebbe kommer med också!

han är för söt..


Och nu frågade Vickan om jag ville följa med henne,
Emilie
och Eddie till Liseberg för 5-kamp..
"Det är värt det, det är värt det.."

spending my time

Det var trevligt igår kväll. Trots att det bara var mor, far och jag. Men det är inte så dåligt sällskap det där heller. När det var dags att sova svor jag högt. Sängen var hård, kudden var obefintlig, den andra kudden var för hög.. Ja, det var inte mycket som stämde. Men samtidigt är det lite av charmen såhär på landet i gamla hus. Så trots att jag vaknade med nackont och sovit i en obekväm säng, så är jag glad att jag är här på landet..

Om cirka en och en halvtimme ska vi hem till farmor och farfar på fika. Klockan tjugo över ett fikar de varje dag, om de är hemma vill säga. Vilket de oftast är. Så om man vill hälsa på de, brukar man komma vid tjugo över ett. Alltid goda kakor och bullar.
Mor och far har åkt iväg med lastbilen för tat slänga saker på tippen. Så här sitter jag själv. Men det är skönt. Hade det inte båst så mycket hade jag lagt mig någonstans ute på tomten och njutit av solen. Istället sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon. Tomas Ledin var på besök. Och jag måste bara erkänna att jag älskar honom. Eller alltså, hans musik. Och när han kommer till Göteborg i sommar, då kommer jag att vara där! (om jag inte jobbar då, vilket jag inte hoppas på)


some free time

Kom precis hem. Eller ah, hem och hem. Sitter i soffan på landet med fötterna på bordet. Så himla skönt. Hade önskat att jag kunde säga "faan va gött med helg", men det kan jag ju inte. Jag är inte ledig denna helgen. Ska ju jobba både imöra och på söndag. Men nu ska jag inte jobba på över 24 timmar iaf. Och det är ganska skönt. Behöver vila.
Efter jobbet på söndag så har jag varit ledig en dag sedan i söndags..
Jobbade iaf på skolan ute i Tuve idag. Och som de har saknat mig. Speciellt Novalie. Dagen var dock lugn, inte många elever idag. Fick dock vara med en och samma elev hela dagen, och det tycker jag är lite tråkigt. Fast det beror ju såklart på vem man är med, det är få elever man vill vara en hel dag med.

Nu sitter jag iaf här. Vi ska grilla lite gött och titta på Så ska det låta, var det tänkt. Men fick nu reda på att det inte är något Så ska det låta ikväll. Istället är det Pistvakt och Sjukan. Så får vi vad vi tittar på istället.. Sedan ska det krängas popcorn, hjärtan, after eight och annat gott. Ser fram emot det. 
Fettocamp 2009, here I come!
 

wanna runaway?

just one look at you
and I can tell that we
click so perfectly
but how can I put into words
the way you make me feel inside
butterflies, goosebumps, euphoria
putting my emotions to work

I wanna love you
so boy if you want to
we can runaway
baby we can runaway

we can runaway..

all night long

Gårdagskvällen var toppen. Började med att Jennie kom och hämtade mig. Var tänkt att vi skulle vara nyktra. Då blev hon helt plötsligt sugen, och jag var inte sen att hänga på. Så istället för att köra till stan, körde hon och parkerade bilen på Axels och Marlenas parkering. Tog sedan spårisen inte till stan. Vandrade till Viktoria och träffade lite folk där. Sedan dök även annat gött folk upp..

Gick sedan vidare till Deep, de andra pallade inte stå i kön till Nivå. Jag kände verkligen att Deep inte är mitt ställe innan, men sen ändrade jag mig. Tänkte att; "heey, jag är med gott folk. vad kan gå fel?". Ingenting! Det var riktigt skoj. Vi dansade, skrattade och sjöng glatt. Skönt med folk som kan bjuda på sig.

Kvällen avslutades på en bänk med vår nyfunna vän Max. Sedan var det att åka hem, tur att Marco kom och hämtade.

Och i morse kom pappa hem också. Och nej, då gick det inte att sova.
Snart blir det att röja lite på min övervåning innan det blir att göra sig i ordning för att sedan åka och jobba.



Sen förstår jag inte varför du är sur. Du har ingen anledning att vara sur. Ska någon vara sur här så är det väl jag? Men jag orkar inte. Orkar inte ens bry mig om dig. Och det är så jävla gott. För mig är du en fis i rymden, en piss i Missisippi.. Ja, du fattar..
Eller vänta, nu vet jag. Du är kanske sur på mig för att du velat bli vän med mig på Facebook tre gånger, och varje gång har jag nekat? Är det så?








this is for you. maybe you should try this?

partynight?

Trött, trött, trött.
Var inte tänkt att jag skulle jobba idag, men de ringde mig vid halv åtta. De ville inte ringa mig egentligen, eftersom jag då bara har haft en dag ledigt denna vecka sedan i söndags (ska ju jobba alla dagar som är kvar denna vecka). Men jag fick ställa upp och en timme senare satt jag i Floda. Dagen har iofs flutit på ganska så snabbt.
Så nu sitter jag här. Ska försöka sova lite innan jag går in i duschen. Sedan blir det väl att fixa till sig + att käka mat. Efter det får vi se vad som händer, men det lutar åt att svänga de lurviga..

Imöra är det jobb 16-22
Fredag: 8-15.30
Lördag: 19-08
Söndag: 19-08

(det är nu ni ska säga/tänka: som om jag bryr mig..)


Sen kommer jag vara mycket tröttare än vad jag är nu. Fy faan asså.
Men sånt är livet, take it or leave it.

Sleep tight, everybody

don't leave me

men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig

så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

strawberries

Det blev inget jobb för mig idag. Faktiskt jävligt skönt.
Har fått lista på det nya jobbet på dagar de vill att jag ska jobba. Shit asså, det är hur mycket som helst. Fast det kan vara värt att jobba alla dagar jag kan. Tänk sen när pengarna kommer. Då ska det sparas en hel del och shoppas lite. Ska spara till att resa för, och shoppingen mår jag bra av..


Jennie och jag har varit på stan idag. Träffade Kim och tog en fika/lunch med henne. Efter ett tag dök även Emelie (som ser så tyken ut) upp och det blev en himla massa snackande. Helgoa tjejer det dära..
Jennie och jag gick sedan en sväng på stan. Slutade dagen på stan med att köpa jordgubbar, eller som "jåådgubba" som Jennie kallar det. Åkte sedan hem till Marlena och Axel för att sätta oss utanför deras lägenhet (eftersom Jennie har slarvat bort deras nycklar). Vädret var härligt så det gjorde inget. Tryckte i oss de tre paketen jordgubbar som inhandlades, sedan väntade vi in Marlena. Jag lånade en film, sedan kom mamma och plocka upp mig.

Satte i filmen, P.S I love you, när vi kom hem. Och det var en bra film. Dock inte så himla bra som alla sagt. Alla som gråtit hur mycket som helst.. Jag grät, dock inte jättemycket. Och jag är en sån person som gråter väldigt enkelt, när det gäller tv, filmer och liknande. Men jag var nog inte på det dära "lipa"-humöret idag..

Imöra blir det förmodligen utgång med TBB-gänget.. Haha.

isn't she lovely?

För er som inte vet så läser jag till biokemistChalmers.
Eller inte. Det var iaf vad Steffis kompisar från skolan trodde.
Visst, jag hade säkert klarat av det. Men palla plugga så mycket och så länge.
Blä.


Snart får jag bege mig. Ska in till mamma och byta bil.
Efter jobbet ska jag plocka upp min kära vän Jennie
för att umgås med henne.
Hoppas bara inte att jag behöver jobba imöra på dagen då..

Pratade lite om resor förut. Jag vill ut och resa, vill se världen.
Australien, Thailand, mer Karibien..
Sa att jag ska ut och resa, vet bara inte med vem.
Då fick jag det här svaret:

"men res med någon som tycker du är kanon söt,
tycker om ditt skratt och älskar din personlighet
typ mig
"


Man blir så glad..

I would do anything for you, but I won't do that..

Det känns som att de gillar mig på jobbet. Nu ska jag jobba ikväll, och torsdag kväll. Sedan lördag och söndag natt. Hallå OB!

Satt precis och läste Maria Broströms resedagbok och då vandrade jag automatiskt över till Vickans och min resedagbok från när vi var borta. Läste igenom den och skrattade gott. Har ni inte läst den innan, tycker jag ni ska göra det nu. Ni hittar den här. Läs det nedersta inlägget först, då läser ni i rätt ordning..
Blir också jävligt sugen på att resa igen. Och då menar jag inte som till Turkiet i sommar, utan en riktig resa. Långt bort och länge.




frossar..


happening

Fredagskvällen hos Steffi var dunder. Blev dock lite tråkigare när vi stack ut, vi kunde stannat kvar hela kvällen..

Igår åkte mor och jag till landet för att fixa lite. Vi klippte gräs, krattade och stod i. Mormor hjälpte också till.
Sedan en snabbis in i duschen för att sedan göra sig i ordning. Vi åkte därefter hem till Jeffan på kalas. Det var trevligt.
Natta, Jeffan, Jenny (Jeffans kusin) och jag åkte sedan in till Stenungsund och gick till HK. Fick där träffat Jonas (Jeffans "pojkvän") för första gången. En riktigt trevlig grabb. Jag fick också träffat min man som jag ska ga två barn ihop med.
Så det var en lyckad kväll, som ni nog förstår. Kvällen avslutades på Sibylla innan Natta och jag begav oss hem till Jeffan för att sova. Vi möttes av Catta och min mamma som suttit uppe och tjötat hela kvällen.

Idag ska jag iväg och jobba. Börjar om två timmar typ. Så får fixa till mig och sen käka något. Kan bara inte bestämma om det blir pizza eller donken. Det blir nog pizza. Mums.


Smell you later..

congrats, dude!

Idag har man gjort sitt första pass någonsin som personlig assistent. Visst, har arbetat som elevassistent tidigare och skillnaden är väl hårfin. Men ändå. Det har dock inte varit en händelserik dag, vilket iofs är positivt.
Men jag har haft det trevligt och ser redan fram emot söndagskvällspasset..

Idag ska jag hem till Stephanie Konkell (gissa uttalet) på lite middag. Sedan blir det nog utgång, har dock inte bestämt mig än. Får se lite senare.. Det är ju utgång i Stenungsund imöra. Dock blir båda utgångarna lugna, men som sagt är jag ju rolig ändå.

Nej, nu blir det att fixa sig!


Grattis på födelsedagen, Steffi!



give it a break!

Pallar inte.
Så jävla trött på alla debatter hit och dit. Tomas Axnér hoppar på Rustan Lundbäck, Rustan slår tillbaka och Marcus Haglund blandar sig i. Visst är det underhållande att läsa, men palla tjöta på internet. Ta det med varandra face to face. Sen måste jag bara tillägga att jag älskar Axnérs blogg. En av favoritbloggarna, är inne på Skånskan varje dag för att kolla om han har uppdaterat.

Sen läste jag att Marcus Haglund vill att det ska vara en delegat som sitter vid sidan av på finalerna och ska blanda sig i domsluten, och komma med tillägg under matchen. Nu får de väl faan ta och ge sig! Snart blir det väl tjöt om målkamera.. Vill vi att handbollen ska bli en bedömningssport? Då kan man ju likaväl få extra poäng för snygga mål som japaner, skott bakom ryggen etc..
Bespara oss från så mycket bedömningsgrejer som möjligt och låt oss bara köra på, för faan! Annars blir det avblåst stup i kvarten och tempot tas bort. Frågan är om man ens kommer att bli svettig i såfall? Men snacka om intervallträning!


God natt på er!









it's you

another night goes by without sleeping
cause I know I wont wake up next to you
another life goes by without dreaming
and I cant help but think that mine will to


I'm standing before you

this label on my head
I'm pleading before you
for you to understand
baby it's you
when I look up in the sky I see you
and then I turn and close my eyes and it's you
and when I'm sitting all alone in my room
everything reminds me of you

new watch

Blir ingen löpning för min del. Är helt slut, fattar inte vad som händer.. Var likadant igår.

Dagen på stan blev ganska så lång. Mötte upp Linn, skulle först köpa en kalender (faan nu glömde jag ju det!) och sen hitta något till Steffi. Annie mötte upp oss och jag köpte en klocka. Så jävla snygg! Jag tror ni alla kan gissa vilken färg klockan är i. Sjukt cool, och så himla mig.


inte bästa kvaliten, men tror ni förstår ändå..


När vi till slut hittat presenter till Steffi sätter vi oss på Cappucino och käkar. Så himla gott. Snackar en massa om allting. Efter ett tag dyker Carro och Emelie upp, snackar en stund med de. Sedan kommer även Michaela, som jag inte träffat sen 63 typ. Kul att se de alla tre igen.
Tror att vi satt på Cappucino i 2 timmar ungefär. Helt underbart. Vi gav varandra fina råd. Jag körde mig "follow your heart"-råd, det brukar vara en höjdare.. Eller vad säger du, Sannisen?






working girl

Se där ja. Då ska man jobba sitt första pass på sitt nya jobb imöra. Det ska bli skoj. Ska även jobba på söndagkväll så får ta det lugnt med drickandet på lördag. Men som Jennifer sa: "Du behöver inte dricka alls för att vara rolig".
Och det stämmer nog.

Idag blir det att åka in till stan för att inhandla present till Stephanie som fyller år imöra. Sen ska jag väl försöka att träffa Jennie. Kanske ska gå ut och springa senare idag? Nu när vädret inte är så bra kan man lika gärna passa på att springa.

Jag ska börja att ha byxorna precis nedanför brösten. Då är det inget som hänger över kanten (förutom brösten då, men det ska de ju). Det är ingen mage som hänger över kanten. Jättebra!

the last thing

Så himla trist och långtråkigt. Det är verkligen något jag inte kommer att sakna, dock kan det vara det enda.
Jag talar om avslutningen, Kärra HF:s årliga avslutning. Det har aldrig varit kul, inte ens det året vi vann JSM och blev riktigt hyllade. Enda höjdpunkten har varit glassen man får när allt är över. Men i år, då hade de tagit bort glassen! Så jävla illa! Där sitter jag och längtar tills glassen ska tryckas i, och så får vi ingen. Förstår ni hur det känns!?

Det har för övrigt delats ut individuella priser. Tänker inte kommentera, det är lönnlöst..
Grattis Bella till årets damseniorspelare!
Grattis Palle till årets fighter på damsidan!


Jaha ja. Detta var väl det sista jag gjorde i Kärra-tröjan.
Iaf på ett bra tag, om jag känner mig själv..


Måste bara berätta att Kristian Bliznac och Theresa Utkovic var prisutdelare.. Det ni.

you know all about me?

Jag har en sån himla tur. Om jag skulle glömt av vad jag har sagt åså, då finns det de som vet precis vad jag har sagt och varför. Då kan jag bara fråga de, så himla bra!
Dock har de ingen aning om vad de talar om själva, men om mig har de ALLTID rätt och vet ALLTID ALLTING! Himla skönt att andra håller koll på mitt liv..

Synd bara att de hittar på en massa..

promdresses

Jag och Stephanie diskuterade det lite lätt igår, balklänningar åså.
Vad besviken man kan bli på vissas klänningar. Och inte bara på klänningarna. Man hade förväntat sig att någon skulle vara snygg, skitsnygg. Eller ha en skitsnygg klänning, då de inte kan bli skitsnygga.. Men icke!

Blev dock inte besviken på någon av mina vänner, alla var skitsnygga!
Och nej, det säger jag inte bara för att de är mina vänner..

nice

Jag har glömt att berätta för er. Men först vill jag tacka de som höll tummarna för mig i fredags.
Var nämligen på anställningsitervju som personlig assistent. Det gick bra, och bara mamman godkände mig skulle jag få jobbet. Kändes lite konstigt att någon skulle bedöma mig enbart på min personlighet. Dock var jag inte orolig, jag vet ju hur jag är som person..

Så igår då, var jag och träffade mamman. Det var jag och två tjejer till. Den ena var 31, den andra 27. När jag sa att jag var 21 sa mamman: "Oj, trodde att du var minst 25 år" Det ni. Men det som var lite roligt var att jag var den med mest erfarenhet gällande sånt här. Och det var jävligt gött att kunna ställa massa frågor som de andra inte kunde tänka på. 1-0 till Maria!

Vi alla fick jobbet, de tjejen vi ska jobba för behöver en himla massa assistenter.
Så nu kan jag ju säga att jag är en personlig assistent. Det ni.

little gets bigger

Jag känner mig som en tant nu..
Men Gud vad fort ungdomarna växer upp.

Idag är min lillebror Mikael på bal. Mikael Löfgren, som var nykläckt första gången vi träffades. Min storebror, som inte var allt för stor då, ringde på hemma hos familjen Löfgren och frågade om de ville komma upp på lite glass. (vi bodde då i lägenheten över de och hade aldrig träffat de innan) Familjen Löfgren lämnade oss vid sextiden på morgonen efter. Detta var år 1990 sedan dess har vi hållit ihop. Mikael har varit som en lillebror för mig. Och idag, stod han så fin i kostym och höll om en liten flicka så fin. Balklädda och vackra. Och jag kände bara: "Så stor du har blivit, lille vän.."


a weekend with my girls

En sådan helg. Herrejisses.

Vi landade på Arlanda strax efter åtta, då folk som satt på planet helt plötsligt inte skulle med.
Åkte till lägenheten och ställde väskorna, begav oss mot Pizzerian som inte tog kort och som hade fisk på nästan alla pizzor. (Vickans favorit). Vi gick på jakt efter en bankomat och fann till slut en. Pizzorna tryckte vi i oss till filmen om Tina Turner. Innan vi somnade tittade vi på Big Brother, från 63 typ. Det var då Alex, Peter, Benji, Marie, Kitty och Ulrika var med.

På lördagsmorgonen gick Vicktoria och jag till systemet och inhandlade det sista + frukost bla.
När frukosten var uppäten fixade vi till oss innan vi begav oss in mot Stockholm City, två hållplatser från där vi bodde. Besökte affärer som inte finns i Göteborg; H&M, Åhlens och Vero Moda..
Mötte sedan upp systrarna Hagman och vandrade mot Globen. Innan vi gick in käkade vi lite lunch. Träffade sedan Ankan, som var duktigt full. Men han var glad att se mig, förmodligen för att han var full..
Dammatchen var långtråkig, Sävehof körde över Skövde och jag satt mest och tittade runt på allt annat. Dock blev jag jätteglad när Lollo gjorde mål, det förtjänar hon verkligen!
Mellan matcherna gick vi ett varv och träffade massa folk. Trevligt, trevligt.
Herrmatchen, en sådan match! Bästa matchen någonsin, och bästa slutet! Helt sagolikt. Och stämningen, shit! Jag rös i hela kroppen. Men är glad att Alingsås vann, för Kristians, JP:s och Mackans skull!
Åkte sedan hemåt, stannade på Donken och förtärde det. Till lägenheten för att fixa till oss, började dricka upp oss också. Vissa gjorde det snabbare än andra. Efter en stund dök Bim upp. Såå längesedan, riktigt kul att hon kom förbi.

När Champagnen var uppdrucken begav vi oss mot City. Träffade vår "käre" vän Calle Kos på vägen. Stod och tjötade med honom ett bra tag innan det var dags för oss att vandra vidare. Hamnade till slut på Laroy (?) där vi träffade Carro, Hagman, Bagarn, Mackan, Holmberg, Jomma och annat löst folk. Dansade och höll på ett bra tag innan det var dags för oss att vandra hemåt.

Söndagen blev lugn. Kusin Patrik och Jackie kom hem efter kryssningen. Sedan blev det Slumdog millionaire på bio. Efter filmen bar det av till lägenheten för att hämta väskorna. Födelsedagslunch för Jeffan på Jensen's. Resten av resan luktade jag vitlök, stackars Jennifer!

För er kanske det inte låter som en trevlig helg, Men det var sjukt kul. Först och främst tack vare Vicktoria och Jeffan. Men också väldigt mycket tacke vare att jag fick träffat Bim. Har inte sett henne på 2-3 år. Minns inte hur längesedan det var, så det var alldeles för längesedan. Men i sommar ska jag åka och hälsa på hela jävla familjen..


tired girls

Trött, tröttare, tröttast.
Det är nog så jag skulle kalla oss idag. Frågan är bara vem som är vem. Jag är nog bara trött, jag orkar hålla mig vaken. Så är det inte för de andra..
SItter sötaste ungarna i sätet framför Jennifer och mig. Lekte med de ett tag. Men nu är lilltjejen ledsen, tror hon är jättetrött.


Orkar inte skriva om denna underbara helg just nu. Jag är ju trött, som sagt. Kanske kommer senare. Eller imöra.
Sävehof vann, och Alingsås också. Precis vad jag hade hoppats på. Och vilken herrfinal!

Bagarn och jag är för övrigt bundisar nu. Han frågade om jag var med på Danmarksresan med Katrinelund det året det visades bröstvårtor och det moonades i bilarna. Jag bara skrattade, men han berättade att han allt hade hört. "No comments" sa jag bara..

Jag: - "Du vet ju inte ens vad jag heter!"
Bagarn: - "Jag kanske inte vet vad du heter, men jag vet vem du är.."

Det är bara att tacka och ta emot.
Man är lite känd ändå..



Sthlm, here we come!

Nu sitter jag här på självaste Landvetter och väntar på att tiden ska gå. Bredvid mig sitter en datanörd, Jennifer. Bredvid henne sitter Vicktoria och gör ingenting. Allting är som vanligt, alltså.
Om en timme går flyget. Vad finns det att gör på inrikes terminalen i en timme? Jo, det ska jag säga dig. INGENTING!
"Det är ju tur att man har datorn" (minns en gammal gammal tv-reklam, fast då säger hon mobilen).

här är mina trevliga reskompisar. tjihoo, vad livat vi har det!

good night

Jag har då de bästa vännerna. Vet verkligen hur de ska få en på gott humör, även om man inte behöver det.


"Sikken ärthjärna!"

Nog det bästa uttrycket. Och det är precis vad ni två är.
Ni är riktga ärthjärnor!



God natt på er, ärthjärnor som normalt funtade människor!



keep your fingers crossed

Vickan har vart här nu. Lämnat en resväska. Hur faan kan man packa med sig så mycket för en helg!? Jag trodde att jag var i värsta laget. Men jag är ingenting mot Vicktoria!
Jag tittar bort på min lilla hög här i soffan och jämför med Vicktorias. Jag har nog kanske lagt fram en tredjedel av vad hon har i väskan. Och vi som skulle dela väska. Vet ju inte ens om jag får plats med mina grejer. Men det är väl som hon sa:
"Du är mycket bättre på att packa än vad jag är".
Kan väl inte annat än att hålla med. Och nu behöver jag inte oroa mig för att jag inte har kläder, för det är ju bara att låna av henne..



till vänster är Vickans grejer och det till höger är mitt..





Men snart är allt packat och klart. Då ska jag nog krypa ner i sängen.
Gäller att vara på tårna imöra.
Ni kan väl hålla tummarna för mig även om ni inte vet varför..?

that's why

Kommer ni ihåg detta?

Detta var precis vad du gjorde..

stress

Åh, jag känner mig stressad. Så stressad. Varför? Jadu, det kan jag inte svara på.
Det kan vara för att jag inte har packat min väska inför imöra. Men klockan är bara halv fem och jag vet redan exakt vad jag ska ha med mig. Så det tar väl högst en kvart att packa väskan. Så det hinner jag senare. Och skulle det hända något ikväll, så hinner jag packa imöra. Ska vara iväg på förmiddagen, runt elva. Sen ska jag inte vara hos Camilla förrän vid halv fyra, så det är lugnt.

Varför känner jag mig då stressad? Jag stressar upp mig ännu mer för att jag inte förstår varför jag är stressad. Snacka om ond cirkel. Jag pallar inte ens med mig själv. Måste hitta på något nu. Innan jag dör av stress, eller något.

no matter what

Var väldigt dåligt bloggande av mig igår, men jag hade verkligen inte tid.

Igår spenderades en lång stund i Lundystrand med en jävla massa handbollstittande. Var så trött på det i slutet, att jag ville spy typ. Men det gjorde jag inte. Fick iaf träffat min underbara Elin som vart i USA i 4 månader. Snacka om att hon varit saknad. Sedan dök även min Sara upp. Och vad glad jag blev att se henne då! Får förhoppningsvis träffa henne i helgen också..

Efter allt handbollstittande åkte Marielle och jag hem till Kärra. Köpte chirre, godis, dip, dricka och hyrde film. Johan Glans World Tour of Skåne. Så jävla roligt, skrattade så jag grät. Johan Glans är en av toppkomikerna. Såg förresten honom och David Batra i Linköping i söndags.

Anyway. Vi satt hemma hos Elin och tryckte i oss allt till filmen. Sedan hämtade Jeffan mig och vi åkte hem till mig. Kollade på fotboll, tyvärr vann Barcelona. Ett skott på mål på 95 minuter, och de gör mål! Det finns ju inte.. Så himla surt.
Jag vet att jag egentligen håller på Barcelona i gårdagens läge, men just nu kan jag bara inte hålla på de! (de flesta förstår nog varför)
Men, nu finns det bara en sak. KROSSA BARCA I FINALEN!

Idag har Jeffus och jag varit i Partille hos Camilla och fixat Jeffans hår. Och jag blev så sugen, så jag ska fixa mitt imöra också. Så jävla gott, så laddad. Efter besöket gick vi en sväng på Allum. Handlade upp oss för helgen, nu är vi beredda att ta Stockholm med storm.





nuts!

Jag och min kära vän Vicktoria diskuterade det här med killar;
Alltid har det varit så att jag bara låtit det vara, låtit killarna ta första steget. Alltså låtit killarna "ragga" och sköta det hårda jobbet. Detta har resulterat i en del puckon, eller som Vickan uttryckte det:
"Efterblivna killar dras till dig av någon konstig anledning".
Och jag kan bara hålla med.

Men nu ska det bli slut på det. Istället ska jag bege mig ut på jakt. Nu är det min tur att jaga de jag vill ha, istället för att de som vill ha mig jagar mig. Och då kanske, kanske jag slipper de efterblivna nötterna.

Så se upp ni därute!

yeeeeeees!

Jag hade fel, så fel.
Det kunde bli bättre. Manchester United vann över ArsenalEmpire State vilket betyder att United går till final i Champions League. 4-1 blev det sammanlagda resultatet. Och nej, Fletcher skulle inte åkt ut, ALDRIG att det är rött kort. Straffen kan jag köpa, men absolut inte utvisningen. Tråkigt bara att han missar en CL-final pga en domartabbe. Trist.

Säga vad man vill om Cristiano Ronaldo, men som han löper när han gör det.. Och han var inblandad i Uniteds alla mål denna afton. Nu längtar jag som faan till den 27:e maj.  Då ska skiten spöas ur Chelsea (förhoppningsvis)!

Tycker för övrigt synd om Gibbs som halkade vid första målet. Stackaren. Han ville bara sjunka genom marken. Tycker det var rätt av Arsène Wenger att byta ut honom, för hans egen skull då han nog mådde riktigt skit. (han är för övrigt sjukt lik Brandon Barton, om ingen tänkt på det tidigare) Sedan tycker jag också lite synd om Wenger, inte hans fel att de förlorade. Men han såg så himla ledsen ut, redan vid första målet. Nutten..

Imöra får jag förhoppningsvis träffa min älskade Elin som kom hem från US and A idag. Åh, vad jag har saknat henne. Fick höra hennes röst och skratt idag, lovely!


Nu är jag bara för glad.
Men min ilska för dig har inte försvunnit än..

what a beautiful day

Jag är så glad, så glad. Att det finns så små saker som kan göra en glad.
Pappa ringde precis. Frågade om jag hade ätit. Av ren reflex svarar jag alltid nej på den frågan, för chansen finns att jag kan bli erbjuden mat. Det är ungefär som om någon frågar mig om jag är hungrig, jag svarar alltid ja..
Anyway. Pappa frågade om jag var sugen på pizza, så jävla gott. Och speciellt eftersom Hanna och jag var sjukt sugna på sådan mat förut, men fick lasagne istället.
Men nu ska det bli pizza iaf. Idag blir det Ciao-Ciao för mig, inbakad pizza med tomat, ost, oxfilé, lök, champinjoner och vitlök. Jag beställer dock utan champinjoner, då det inte är en av mina favoriter.

Vilken dag!
Träffat massa underbart folk, pappa bjuder på pizza och Manchester United spelar ikväll.
Kan inte bli mycket bättre va?


handball

Trött, trött, trött.
Varit i LundbyStrand sedan halv elva i morse. Var inte tänkt att jag skulle vara där så tidigt, men då det regnade när jag gick upp idag hörde jag av mig till Mikael och det visade sig att Viktor skulle köra in. Så jag åkte med mysmåndag-gänget in till Lundbystrand. Hängde ett tag med Hagman, sedan med Hanna. Vi gick sedan iväg på en promenad, Hanna och jag, och käkade lunch. God lasagne.


Sedan har jag bara suttit och kollat på handboll. Och nej, det har inte varit någon bra handboll. Brukar inte vara det på GymnasieSM sådär. Men det är ändå kul att träffa massa folk. Som Hanna sa:
"Jag skulle ockå vilja känna så mycket folk som du gör!".

Knödde sedan in mig i en bil med Kenny, Kigge, Mackan och Kalle. Trångt, men ack så mysigt..

Nu ska jag nog sova lite middag innan det blir att gå upp på övervåningen för att se Manchester United spöa skiten ur Arsenal, och sedan gå till final i Champions League.


Och nu hoppas jag absolut att Barcelona åker ut, av hela mitt hjärta.
Egentligen hade jag velat ha Barca och United i final, men inte nu.
Och det är bara för att jag är så jävla arg och irriterad på Dig!


Och nu har biljetterna till Turkiet i sommar kommit.
Så jävla ball kommer det att bli, helt underbara människor åker jag med.
Bara massa favoriter, kan det bli bättre?

good night

Stjärt också. Blåvitt förlorade mot Elfsborg. 2 jävla 0. Och då är Antonija framme direkt..
Men vi tar de i nästa match, och alla matcher därefter.

Nu är jag sjukt trött. Så blir att käka upp min macka, sedan in i duschen..
Efter det blir det gummiklubba.
Hej hopp!


I'm so over it

Min ilska har gått över. Istället skrattar jag. Åt sjävla situationen.
En liten plutt tittar fram och försöker säga åt mig vad jag ska och inte ska göra.
Jag tror att jag dör. Så jävla ball.

Men jag måste erkänna, jag gillar det. Folk som inte har någon aning om hur det ligger till
stampar in och tror att de vet allting och säger hur det är, och hur det ska vara.
Jag kan inte annat än skratta då.
Man ska nog inte ha så mycket åsikter om sånt man inte har någon aning om.
Men det är bara min åsikt, det.

Nu känns det redan bättre.
I'm soo over it.

this is for you


#@%!!!!

Jag är så arg. Förbannad. Så arg så att hälften kunde vara nog!
Vad faan sysslar du med!? Jävla idiot! Fanskap!


Min första reaktion var: "Prata aldrig med mig igen, jävla idiot!".
Man kanske hade förväntat sig att jag skulle bli ledsen, men jag är bara arg.
Inte det minsta ledsen! Kanske kommer det, kanske inte.
Men ilskan verkar inte vilja ta slut iaf.
Hade vart bra om jag hade haft en boxningsäck hemma.
Då hade den nog gått sönder.

Och det värsta av allt, du förstörde Så ska det låta för mig. Det gör man inte ostraffat!
Jag kunde inte ens njuta av mitt favoritprogram! Och allt pga dig!
Dig, dig, DIG!


Jag vill bara öppna dörren och skrika. Skrika högt och länge.
Tror ingen förstår hur jävla arg jag är..


Ändrar meningen:
"jag skulle ge dig allting du pekar på
men bara när du inte hör vågar jag säga så"

till

"jag skulle be dig dra åt helvete
och hoppas du gör det när jag säger så"


Jävla idiotjävel!


Var riktigt längsedan jag var såhär arg, om jag ens vart det någon gång.
Tur att jag är ensam hemma nu, annars hade jag inte vart rolig att ha och göra med..

whatever

Efter att ha läst Marias blogg hamnade jag på youtube. Det blir så ibland. Man tittar på en sak, sedan hittar man något intressant i högerspalten och tittar på det. Efter det hittar man något annat intressant i högerspalten, och så håller det på..
Idag hamnade jag på Vänner och deras bloopers. Jag ska dela med mig av det till er också, så ni får skratta lika gott som jag gjort.

Titta här.

Imöra kommer Sannisen hit. Inte hem till mig dock, hon bor i Partille med skolan.
Men jag får träffa henne. Tjihoo!

home sweet home

Linköping är en riktigt jävla mysig stad. Där skulle jag kunna tänka mig att bo, om jag nu då inte redan hade planerat vart jag ska bo i resten av mitt liv..
Det har vart en helg med mycket skratt, fint väder, flyttande och sömn. Så himla skönt att verkligen somna i tid och få sova ut. Dock hade jag svårt att sova första natten då Thereses katt satt precis vid mitt huvud. Jag vågade inte stänga igen ögonen.

Vi var ute och åt igår förresten, och på storbildsskärm visades El Classico. Shit, vilken match. Barcelona spöade verkligen skiten ur Real Madrid. Jag var inte så delaktig i samtalen runt bordet, men det skiter jag i när det är fotboll på tv.. Och speciellt när Barcelona är så grymma som de var igår. Egentligen vill jag inte erkänna att jag tycker att Barca var bra eftersom jag alltid hetsar min kära vän att Barca inte är något att ha. Så säg inget till honom..


Idag har jag shoppat lite. Köpte en tshirt och en blårandig klänning.
Sedan var det ett glassbesök hos Bosses Glassbar. När vi hade tryckt i oss glassen bar det av hemåt för att titta på Alingsås-Hammarby. Yes, blå seger. Och min Sara syntes i snygg tunika i direktsänd tv också.
Efter den matchen käkade vi fort, sedan kollade jag lite på Sävehof-GUIF. Även fast jag har en hel del kompisar i Sävehof höll jag på GUIF. Tycker det är roligt när det blir skrällar och oväntat åså. Så nu när det är Alingsås-GUIF i final blir jag glad. Hade gärna haft Eslöv-Västerås i final på damsidan, men ingen kan rå på varken Skövde eller Sävehof än. Men snart kanske.
Förhoppningsvis.

Nu ska jag nog försöka sova.
Trött som sadan.

in Linköping

Väldigt dålig uppdatering igår. Jag ber om ursäkt. Var tänkt att jag skulle skriva i bilen på väg till Linköping, men smart som jag är glömde jag min dongel hemma. (Smartass!) Och när vi väl kom upp så fanns det inget tillfälle att sitta här.

Är alltså uppe i Linköping för att hjälpa bror och Therese med att flytta in i deras lägenhet. Det går jättebra då nästan allt redan är klart.

Valborgsmässoafton spenderades hemma hos Mayra för att fira henne. Var god mat, dryck och trevligt folk.
Sedan åkte vi in till stan och fastnade på Valand. Dock hade jag sån himla magvärk att Natta tyckte att vi skulle åka hem. Så vid två tiden gick vi från Valand och var väl hemma vid tre, med ett stopp på Kebaben där emellan.
Hade iaf en riktigt trevlig kväll med underbara människor. McShit, Patrik och jag hade det roligt bak i bilen iaf..

RSS 2.0