down under

Fick precis varldens chockbesked. Dock ett positivt sadant. Men anda chockad.
Inget jag kan prata om nu. Men det kanns konstigt att vara pa andra sidan jorden i det har laget..


Karlek ar en harlig sak.
Dock ar det lite jobbigt nar den man ar kar i ar pa andra sidan jorden, den ocksa..


Vi har det superduperjattebra. SJukt varmt har i Surfers Paradise.
Verkligen sjukt varmt. Men, jag klagar inte.


Ni foljer val oss har? Isafall ar ni riktigt daliga pa att kommentera..

tomorrow..

I morgon åker vi. Vicktoria och jag. Shit asså.
Igår hade vi bjudit in våra vänner, de vi tycker mest om och som vi gärna vilja spendera sista kvällen med, på middag på Kärra Krogen. Att man inte kunde komma för att man var upptagen kan jag verkligen förstå. Det är sådant som händer. Det dök upp en hel del folk ändå. Vi hade det riktigt trevligt, och jag tycker man ska känna sig hedrad som blev bjuden. Inte alla som blev det. Man ska ta det på ett positivt sätt, att man är mycket omtyckt av antingen mig eller Vickan. Och ni som fick två inbjudningar kan verkligen känna er omtyckta. Riktigt jävla omtyckta.

Efter middagen åkte D och jag hem till honom. Korkade upp en flaska vitt, lade oss i soffan och bara myste. Pratade en himla massa och myste. Det kommer vara jobbigt att säga hej då i morgon bitti..
Det kommer också vara jobbigt att inte få träffa mina underbara vänner på 3,5 månader. Det är lång tid. Men jag har ändå med mig en av de bästa. Och vi kommer träffa en massa underbart folk på vår resa. Och vi kommer att ha det toppen, det vet jag. Men vi kommer ändå sakna en himla massa människor, det vet jag också.

Idag är det middag med familjen + respektive. Fondue skall förtäras. Brukar ju alltid få det när vi fyller år, min bror och jag. Nu är jag ju bortrest på min födelsedag och har därför önskat detta som min sista måltid. (nej, jag är inte dömd till döden..)

Här kommer det vara väldigt dåligt med uppdatering. Istället kan ni följa oss på resdagboken.se . Marvick heter vi där. Orkar ni inte söka själva, klicka in er här och skriv upp er på mail-listan..

Det är med blandade känlsor jag åker iväg. Men en sak är säker; jag beger mig iväg på min livsresa. En resa som jag länge drömt om att få göra! Äntligen sker det!

my feets

Stukade förresten mer eller mindre både mina fötter på nyår. Det var riktigt halt på golvet och jag halkade. Inte kul, men vad ska man göra. Ont gör det nu iaf..

a new year!

Längesedan man var här. Men det blir lätt så när man jobbar så mycket som jag har gjort.

Nyårsfirandet var bra. Trevligt och mysigt. Dock jävligt kallt då värmen i lokalen inte ville visa sig. Men det gick över snabbt och man vande sig. Kanske därför man hostar och nyser som en annan nu.. Det var iaf en trevlig tillställning och mycket trevligt folk, med vissa undantag. Men jag orkar inte bry mig, jag orkar verkligen inte.
Nyårspussen, eller kanske pussarna, var också mysiga.

På jobbet igår var jag trött, megatrött. Dock kunde jag inte somna när jag kom hem till D (som alla för övrigt var väldigt nyfinka på..). Mitt i Final Destination 2 stängde jag av tvn för att försöka somna. Kände att jag skulle bli helt knäpp om jag skulle fortsätta titta. Få för mig att jag såg tecken och sådant. Men jag gillar de filmerna ändå..

4 dagars jobb kvar innan resan. Sedan en dag ledigt. På torsdag kör D in mig till centralen och sen är det hej då för 3,5 månaders tid. Kanske. Det återstår att se..

Jag är lycklig iaf. 2009 är över. Det har varit ett väldigt bra år. Känns som om detta år har gått väldans fort. Känns som om det var igår Vickan och jag var på Guadeloupe. Känns som om det var igår jag tränade min sista handbollsträning, känns som om det var igår jag lärde mig att åka snowboard riktigt bra..

Att första dagen på det nya året vakna upp bredvid någon man tycker om känns för jävla bra. Att en vecka in på det nya året åka iväg till sitt drömresemål med en underbar vän känns och jävligt bra. Det känns som att 2010 kommer att bli bra. Ett bra år. Det ska jag se till att det ska bli..

RSS 2.0