Bodyguard

Ganska mysig dag idag.

Började dock med att jag fick ett flipp. Mamma och pappa har sgat till mig att på nyårsafton ska det vara kliniskt rent på övervåningen. Detta för att de ska ha gäster och för att jag åker kort därefter. En hel del av mina kläder har legat lite överallt häruppe. Anledningen till det är att det inte fåt plats i garderoben. Därför har jag idag börjat att rensa i min garderob. En hel del grejer har blivit slängda. Dock finns det mycket kvar som borde försvinna, saker som jag aldrig använt. Eller kommer att använda igen. Det är skönt att rensa garderoben, för nu kan jag köpa mer kläder som nu får plats.
Och nej, kläderna ska självklart inte slängas. De ska skänkas till bättre behövande. Man slänger inte kläder så länge de är hela..

Har även hunnit med en sväng på stan ihop med min bror och hans kompis.
Det var trevligt. Sedan kom Tanja förbi här hemma. Inte träffat henne sen -63, så det var välbehövligt. Snackade om massa. Hon fixade även mina ögonbryn som jag inte gjort något med på minst en månad.. Så även det var välbehövligt.

Ska snart krypa ner i sängen. Dock är filmen Bodyguard på tv, och den vill man jättegärna se. Även om man sett den ett flertal gånger..


three friends

Trevlig kväll tillsammans med tre vänner; Linn, Annie och Vicktoria.
Vi har tittat på hockey, Pink, The Holiday och skrattat en hel del.



Dags för mig att försöka sova.
I morgon vill jag sova ut.
Länge, länge.
Men så lär det inte bli..

me like you

Kvällen slutade bra till slut ändå.

Skulle jobba till tio, men fick gå lite tidigare. Fy i helvete vad det var halt på vägarna. Jag var nära på att köra av vägen flera gånger. Snacka om att jag var livrädd..
Åkte till Steffi för att byta om och dricka ikapp de andra. Vi åkte in till stan och hamnade på Nivå. Träffade en jävla massa gamla kompisar. Så himla skoj att se folk man inte träffat på jättelänge.

Mötte sedan upp D och andra utanför Hard Rock innan vi åkte till Haga.

Idag blir det nog en lugn dag, tror jag.
Ska käka godis och titta på Pinks konsert som jag fick på dvd i julklapp. Inspelad i Australien..


christmas

Det blev Liseberg i tisdags. Jag vann stjärnvinst på Chips, så kom hem med en stor väska och alla var avundsjuka. Me like. Vann också en låda Juleskum. D och jag hade slagsmål om vem som skulle betala maten. Jag lyckades lura honom och betalade. Då blev de lite sura miner och han smög senare till mig pengarna ändå. Den jäveln..

I onsdags blev det mysig middag här hemma efter jobbet. Vi blev en himla massa till slut. Jessica dök upp och bjöd in sig själv. D och Larsson var redan bjudna. Men det blev en riktigt rolig kväll iaf.

Har aldrig vaknat upp med någon på julafton, förrän igår då. Det var riktigt mysigt. Kan tänka mig att göra det igen, faktiskt. Julklapparna är jag oerhört nöjd med. Både de som tomten hos farmor & farfar, och den hos mormor gav mig. Julafton var också kanon. Det är den alltid, jag verkligen älskar att umgås med min släkt. Oavsett på vilken sida av släkten det är. Vi har alltid skoj. Det är så himla gött.

När man önskar sig så få saker som jag gör, då är chansen ganska stor att man får det man vill ha. Och det fick jag. Plus en massa mer. Så jag är sjukligt nöjd.

Idag blir det jobb 17-22, sen är det utgång planerat. Får se vart och med vem det blir. Sedan är jag ledig i två dagar, för att följa upp det med 9 dagars jobb varav ett är dubbelpass. Men det ska gå bra, det ska det.

Nu blir det att bege sig ut på promenad med Vickan.
Gäller att pälsa på sig ordentligt..

God Fortsättning på er alla!

dancing baby

 

Jag sitter och ler för mig själv här hemma..


kids

Ingen A. Toft idag inte. Nu är det bara att hoppas på att det blir Liseberg. Annars har jag inte gjort mycket idag.



När man ska möta upp kompisar eller kollegor känns det konstigt när de säger: "Jag ska bara hämta upp min dotter/son först" eller "Jag ska bara lämna min dotter/son". Jag blir glad och avundsjuk på samma gång. Det är väl ingen hemlighet att jag tänkt på det här med barn ett bra tag. Jag vill ha barn, snart. Jag vill inte vänta i flera år till. Jag vill hitta någon att dela resten av mitt liv med, flytta ihop och starta familj. Jag vill ha en unge som håller mig vaken om nätterna. Jag vill köpa barnkläder till mitt barn..
Visst, jag är bara 21 år och inte har någon vidare utbildning. Men det skiter jag i. Jag känner mig redo ändå.

Är de inte söta?

dreaming

Jaha. Då sitter man här. I sängen på jobbet. Väntandes på ett samtal. Ett sådant samtal som man inte kan somna utan, ni vet. Det är vad jag väntar på. Sedan ska och kan jag sova.

I morgon hoppas jag på en fika med A Toft. Och förhoppningsvis Liseberg med D. Annars blir det på onsdag. För jag måste  gå dit i år, om jag så ska gå ensam!

Usch, vad jag var arg i morse när jag vaknade. Hade drömt en sån dröm som gjorde mig både riktigt ledsen och arg. Jag kände verkligen känslan när jag vaknade.
Sen gick jag upp, åkte från Haga, hem för att hämta mamma och sedan köra mamma till hennes jobb i Haga. Nödvändigt att åka därifrån typ.. När jag kom hem och lade mig igen lyckades jag drömma en liknande dröm. Snacka om att jag var dunderarg när jag vaknade andra gången. Helvete, vad händer med mig? Varför drömmer jag så konstigt? Har det med att göra med min tankegång i fredagsnatt? Kanske, kanske inte.
Måste iaf sluta drömma sådant. Det är inte bra..

Nu får telefonen ringa snart..

mr nice guy

Lördagens största händelse måste varit på väg hem, utanför BK. Där stötte jag på min kära vän Anders Nyström. En hängiven och trogen läsare.


a very nice evening

Det var en bra lördag. Jag sov dock bara 3,5 timmar efter jobbet. Kanske 4. Men inte mer.
Gjorde mig i ordning hemma hos D. Vid 18 var det dags att möta upp resten av familjen på Pullmans. Två öl senare tog vi spårisen till mormor. Hos mormor var det trevligt, som vanligt. Vid två åkte de fyra yngsta in till stan. Hard Rock blev det. Även det var skoj. Mycket dansande.
Sedan gick D och jag hem. Vi gick. I kylan, Fy helvete vad kallt det var!

Idag är det jobb. 17-08. I morgon satsar vi på Liseberg. Hoppas att det blir av. Extra mysigt blir det om snö får ligga kvar. Det hoppas jag att den gör..


you said the right things

"Kommer du till mig snart?", "Jag väntar på dig"..
Precs vad jag behövde höra..



2,5 timmar kvar av jobbet. Jag har inte ätit sen 21 igår. Vad händer med mig?
Måste äta nu. Oavsett om jag är hungrig eller ej.

where are you?

Varför är ingen vaken nu när jag behöver det som mest? Visst kan jag ringa och väcka folk, men det är inte riktigt min grej.

Jag behöver någon som kan lyssna på mig. Som kan ge mig goda råd. Som kan försöka intala mig att jag inte behöver oroa mig, att det inte alltid behöver vara det värsta. Men ändå säga att det inte är konstigt att jag är orolig. Jag vill höra att det kommer att lösa sig.
Varför blir jag såhär? Har ingen anledning alls att vara sådanhär. Men ändå blir jag det. Jag är knäpp. Och dum mot mig själv. Varför kan jag inte sluta oroa mig? Varför kan jag inte intala mig själv att jag egentligen inte behöver oroa mig? Varför?

Jag vill inte sitta här i en tyst lägenhet i Floda där det enda som hörs är mina snyftningar och pumpen i akvariet.

my friend

Åh, vad jag saknar en viss person.
Åh, vad jag vill umgås med en viss person.
Åh, vad jag kommer att sakna en viss person på resan.

I'm just to good to be true

Igår försökte jag hålla mig vaken länge för att kunna sova länge idag. Ska ju jobba vaken mellan 22-08 ikväll. Somnade väl vid ett, klockan ringde sex och vi snoozade några gånger. Sedan körde D till hans jobb, hoppade ur bilen och jag tog över. Åkte hem och kollade lite på Vakna med th Voice. Sedan somnade jag till slut om. Vaknade vil halv tolv och kunde inte somna om. Inte precis vad jag hade tänkt mig. Får ta med massa bra filmer + datorn och godis i natt. Då ska jag nog klara det. Sen har man ju Jessica som sällskap ett tag. Och mat. jag ska klara detta.

Idag ska jag vara snäll och ställa upp för min mormor. Hon behöver hjälp med att handla inför i morgon. Självklart ställer jag upp för henne, hon är ju den bästa.

Hoppas sedan på att det blir mat hemma hos Jessica. Det har blivit så att jag bjudit in mig där på middag det senaste. Jag gillar det iaf.


yuck!

Jag gjorde nästan som jag hade tänkt igår. Blev inget moppande. Plockade undan en hel del. Dammsög. Men det är lite kvar. Dock inte mycket alls.

När jag var på Ullared köpte jag en låda Naturdiet. Ni vet sån hålla vikten/gå ner i vikt dryck. Var lite hungrig för en timme sedan när jag vaknade och tänkte skaka mig ett glas. Fy i helvete vad det smakade illa! (Förlåt, Vickan) Jag som redan mår illa på morgnarna var sjukligt nära på att spy. Usch och fy. Hällde ut skiten och tog fram en macka i stället.
Varför gör man nyttiga saker som smakar illa? Det är väl ingen jävel som vill äta/dricka det då!? Jag äter ändå Viktväktar-mat ibland och det smakar ju gott. Dock är portionerna väldigt små, men smaken funkar absolut!
Så om någon vill ha en låda Naturdiet med smak av vilda bär, hör av er till mig. Jag har en ståendes i trappan.

Inatt har jag inte kunnat sova något alls typ. Var på jobbet. Gick och lade mig vid halv elva, pratade i telefon ett tag. Sedan hade jag inte somnat klockan ett när jag blev "väckt" för att hjälpa till på jobbet. När det var klart tog det väl ytterligare några timmar innan jag somnade. Kul att vakna när klockan ringde klockan sju sen. Eller inte.
Åkte hem och lade mig. Vaknade vid 12.09 av ett sms från Vickan.
Men det är bra att jag börjat vända dygnet. Ska ju jobba vakennatten i morgon. Sen måste jag verkligen kunna sova på dagen där. För sen ska vi til mormor på kvällen. Och då vill jag inte vara trött..

Vad som händer idag återstår att se..

it's christmas time

Man kanske tycker att jag kan förtjäna detta, efter vad jag har gjort. Men jag tycker inte att det går att jämföra. Inte alls. Det är inte samma sak. Det är verkligen inte samma sak. Men det är bara vad jag tycker. Och alla har rätt till sina egna åsikter..

Annars är det bra.
Snön faller och så gott som lägger sig kvar på marken. När jag tittade ut genom köksfönstret och såg trädet som lyser med lampor i, snö som faller och snö ligga kvar på marken var det första gången jag riktigt kände att det snart är jul. Nu är julen nära. Riktigt nära. Om sisådär åtta dagar är det julafton. På lördag ska vi hem till mormor och träffas allihopa. Ja, de som kan vill säga.. Men det blir ju de vanliga. Plus en ny. Det ska bli trevligt.

Det känns som att det blir en bra jul i år. Dock mycket jobb för min del, men det är det ta mej fan värt.






en förväntansfull tjej





fuck you!

I en sådan här sitaution brukar det nog kännas konstigt, man brukar bry sig. Men inte i det här fallet. Jag bryr mig inte det minsta. Verkligen inte. Inte om det iaf. Det finns andra grejer i den här historien som jag bryr mig om. Många andra saker. Ungefär femtontusen saker. Kanske lite fler saker också.

Sedan förstår jag inte heller hur man kan ljuga folk rätt upp i ansiktet gång på gång. Stå för din handlingar, för i helvete! Jag förstår verkligen inte det. Jag har alltid varit ärlig, jag har alltid litat på folk. Det har jag gjort helt fel i. Varför ska jag vara ärlig mot en person som inte är ärlig tillbaka? Och varför litade jag så mycket på en människa, släppte in honom i mitt liv om han bara stampade på mig? Han har stampat på mig, spottat på mig och stuckit kniven i min rygg. Jag förstår inte varför? Jag gjorde aldrig honom något ont, absolut inte med mening. Och han kan inte säga samma sak, att det inte var med mening. För man kan inte göra sådana saker som han gjort utan att förstå att man sårar andra.

Det finns en enda anledning till att han finns i kvar i mitt liv. Jag hoppas att det snart ska vara över. För jag vill inte ha kvar honom i mitt liv. Han är inte värd att få finnas i mitt liv. Jävla idiotjävel!

Är det mitt eget fel? Att jag var så dum att jag litade på någon jag älskade? Att jag litade på någon som sa att han älskade mig? Är det konstigt att man gör allt för att den personen ska ha det bra? Är det konstigt att man ställer upp för den personen när den behöver hjälp? Är det så!?

Jag är bara så jävla arg på honom. Igår blev jag först lite skakig och ledsen. Men snabbt förvandlades det till ilska. Jag var så arg, så förbannad. Är det fortfarande. Man gör inte såhär.

Inte så konstigt att jag har svårt för att lita på folk..

what's happening to me?

Jag har fått ett ryck! Inte ett sånt ryck då det rycker i benet eller i ögonlocket. Utan ett städryck. Jag ska plocka undan på min övervåning. Jag ska dammsuga. Jag ska dammtorka. Jag ska kanske till och med moppa golvet. Det sista är lite tvek på, får se hur jag känner efter allt annat. Hoppas bara att jag hinner innan jag ska åka till jobbet..

Snart är det jul. Två av fyra julklappar är inhandlade. De andra två vet jag vad jag ska köpa. Tror jag iaf. Jag är så delad. Vet inte vad jag ska göra. Jag vet vad jag vill göra, och jag vet vad jag borde göra. Det är inte samma sak. Tyvärr. Om det ändå hade varit samma sak hade det inte varit några problem. Så nu är frågan, om jag ska gå emot min vilja eller inte? Jag har ett inbördesslagsmål inom mig själv. Har tagit hjälp av vänner, även de säger olika. Får fråga mamma, hon vet alltid bäst.

Nu ska jag plocka undan min frukost (makaroner och köttbullar) för att sedan bege mig till övervåningen där jag ska städa till det här..

Hej hopp!

Ge-Kås

Shoppandet tar verkligen kål på mig. Är helt slut.
Men har haft en riktigt underbar dag med min kära Sara.
Vi började på Martin Shop, för att vara säkra på att de inte skulle hinna stänga innan vi var klara. Sedan blev det lite skoaffärer (jag köpte inga skor), innan vi kom in på själva Ge-Kås. Därinne hade Sara koll, jag hade gått vilse utan henne. Fick köpt en hel del. För inte ens 2000 kr. Och då är julklapp till Jessicas bror, dricka till Vickan, grejer till D och julklapp till mamma inräknad. Så jag tycker att jag kom undan väldigt billigt.

Vi såg Morgan några gånger, hörde också honom bli uppropad lite.
Stjärnstatus på den snubben. Småtjejer tog kort på honom med mobilen..



Julmust och lussekatter åts i bilen ihop med vårt sjungade.
Gott och roligt.

Nu ska jag sova lite innan jag ska träffa D..

driver

Ska agera chaufför och sällskap åt Sara idag. Vi ska till Ullared. Jag ska inte köpa mycket alls. Absolut inget onödigt. Bara viktiga grejer. Vi ska nog bara besöka Ge-Kås och MQ-outleten. Och Martin Shop, så klart.

Sara i ett sms igår:
"Tänkte igenom mitt val noggrant och tänkte då om det blir kö, vem kan jag stå i kö med? Och vem kan jag med att gå loss i erotikbutiken med? Valet är självklart!"

Vissa vet vad de ska säga för att göra mig glad.
Det kommer att bli en toppendag, det känner jag på mig.

Ska köpa lussebullar, julmust och mys att ha i bilen. En Lars Winnerbäck-skiva är bränd.
Nu blir det sjunga av. Sara sjunger nämligen så fint när hon sitter i bilen..

I'm afraid

Minns ni det här?

Nu är jag rädd. Riktigt rädd. Så rädd att jag skakar. Jag gråter när ingen ser. Det är inte rättvist. Det är fan inte rättvist.

Det finns så mycket jag vill säga. Men jag vågar inte. Jag kan inte. Det är för tidigt. Måste hålla humöret uppe. Hålla tankarna uppe. Och framföralt hålla hoppet uppe. Jag håller mina tummar varje dag. Håller tummarna för att det inte ska vara det värsta. Men samtidigt finns det alltid i bakhuvudet. "Tänk om.." Jag vill inte tänka om. Jag vill inte ens tänka. Jag vill inte behöva tänka "tänk om.." Det är fan inte så det ska vara. Inte i det här läget.

Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Det har varit för mycket av det här nu. Verklligen. Alldeles för mycket. Jag vill inte vara ledsen. Jag vill inte gråta. Jag vill inte vara rädd. För rädd är jag. Så in i helvete. Rädd för vad som kan komma att hända. Fan. Jag vill inte tänka i de banorna. Jag får inte tänka i de banorna. Inte nu. Det hjälper inte mig. Inte någon annan heller. Men det är svårt. Svårt att inte tänka på det.

Jag hatar det. Jag hatar det verkligen.

Jag vill inte..

lay a whisper on my pillow

Det var en väldigt trevlig och mysig söndag för min del igår. Självklart dök D upp lagom till maten. Mitt i maten dök även Vickan och Linn upp. Linn var mer efterbliven än hon brukar. Så då var det illa. Ibland går verkligen hissen inte ända upp..

När Vickan och Linn lämnat oss tittade D och jag på Paradise Hotel. Så himla kul. Rami kommer in ny och ska styra och ställa det första han gör. "Först och främst vill jag bara ha kul. Men måste jag spela ett spel så gör jag väl det." Haha yeah right. Det första han gjorde var att smida planer. Pajas!

Idag blir det jobb. 17-08. Om jag inte blir erbjuden jobb i morgon ska jag nog ta och städa lite här hemma. Typ julstädning. Så jag hoppas på att jag blir inringd..

reunion

Hittade en jävla massa på Lager 157 igår, mina vänner. Alldeles för mycket. Ett par stövlar. MIna nya favorit stövlar. Och det är med klack också. Inte illa för att vara jag.

När jag kom hem efter shoppandet var jag helt slut. Slocknade direkt när jag kom hem. Sedan fick man göra sig i ordning. Lagfest med gamla div 2 laget hemma hos Sofia Holmberg. D kom förbi en snabbis innan och körde mig sedan den långa biten till Holmberg.
När väl alla dykt upp var det trevligt. Sedan begav vi oss hem till Jacob och där var det fest hela natten lång. Vissa av oss, nämner inga namn, badade med badring och simglasögon i badkaret. Så himla roligt.

Idag har jag kollat på handboll. Ingen jätterolig match. Kärra mot Heid. Och Kärra förlorade. Jag tittade dock inte så mycket, som vanligt..
Nu ska jag snart laga mat tillsammans med min mamma. Sedan dyker väl D upp..


Jag vill gå på Liseberg! Jul på Liseberg är så himla mysigt!
Någon som vill gå med mig?

not much for life

Jobba och sliter, äter och skiter. Ungefär så ser mitt liv ut just nu. Har inte mycket tid över till annat. Fast i torsdags var jag på bio med Jessica. Vi såg Luftslottet som sprängdes. Den var sjukt bra. Och jag var sjukt nervös hela tiden. Fi fan asså.

Igår jobbade jag 8-22. Efteråt lekte D, Christian och jag taxi. Jag körde och de åkte med. De verkade tycka att den leken var mycket roligare än vad jag gjorde. När jag hade släppt av de i Tuve åkte jag hem och sov.

Vaknade vid fyra av ett samtal mitt i natten. När vi hade lagt på ville jag somna om, min kropp ville något annat. Helt plötsligt fick jag ont i magen. Och då snackar jag inte bajsnödig-ont-i-magen. Utan det var riktiga kramper. Fy i helvete vad det gjorde ont. Gråtheten var inte långt borta. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag kröp ihop till en boll, jag sträckte på mig så mycket jag kunde. Det hjälpte inte. Jag gick upp och satte mig på toa, inte heller det hjälpte. Tog två tabletter och sedan gick jag och lade mig igen. Efter ett tag lugnade det ner sig och jag försökte somna. Jag gjorde nog det till slut, för jag vaknade när mammas klockan ringde vid kvart över åtta.

Idag ska vi åka till Lager 157 för att shoppa lite. Jag behöver shoppa lite nu. Jag behöver verkligen det. När jag kommer hem är det lagfest som gäller. Gamla div 2 laget ska ha lagfest. Det kommer bli riktigt bra, det känner jag på mig!

I'm a desperate housewife

Vickan är glad över att ha mig tillbaka. Nu har vi också löst visum åså. Nu är nog det mesta sakerna lösta inför resan. Vi ska ta vårt första drickvaccin på söndag, sen ett till den 30e. Sen kan vi åka 8 dagar senare..
Idag har jag varit en riktig hemmafru. Vaknade ju upp hemma hos D. Vid halv tolv kom jag på att mamma jobbar ju här i Haga och har lunch klockan tolv. Detta skulle för mig innebära gratis lunch till frukost. Både mat och gratis är ju alltid gott, därför blev det då gottgott. Gick sedan hem till D igen. Började med att bädda sängen och sen vek jag lite tvätt, sedan bestämde jag mig för att göra i ordning i hans garderob. Slängde ut alla kläder på sängen, vek de och lade in de igen. Fast nu ser det mer organiserat ut. Sedan plockade jag undan på bordet i vardagsrummet, satte igång diskmaskinen, diskade det som skulle diskas för hand och gjorde det fint på diskbänken. Jag tog även ut soporna. Sedan började jag att dammsuga. Efter det tog jag fram moppen och våtmoppade hela lägenheten. Nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så att jag kan tömma den.
Fråga mig inte varför jag gjort allt detta. Förmodligen för att jag inte hade något annat att göra. Väntade på att Jessica skulle vakna till liv för att sedan gå med mig på stan. Hon vaknade upp för en stund sedan, så vi hoppar det idag. Istället sitter jag och väntar på att D ska komma hem och se hur fint jag har gjort det.
Det är något konstigt med hans dator. Det verkar inte fungera att hoppa ner några rader med texten, därför kommer allt i en löpande text. Sorry, men inte mitt fel..
Nu ska jag äta pepparkaksdeg..

not much time over

Mäktigt var ordet enligt A. Toft på mitt förra inlägg.
Mäktigt. Det var ett ord hon använde mycket i Turkiet. Många låtar var mäktiga.
Till slut drev vi med henne, och allt var mäktigt.
Det var kul.
Jag har varit riktigt jävla dålig på att blogga. Men jag har verkligen inte haft orken. Jobbar alldeles för mycket för att orka. Och på helgerna hinns det inte riktigt med. Speciellt inte när man går av ett pass 22 på fredagskvällen och börjar 8 på lördagsmorgonen. Då orkar man inte ens slå på datorn. När man sedan slutar 18 på lördagen och direkt ger sig av till Marielle för att gå på inflyttningsfest, hinner man inte heller slå på datorn.
När man på söndagen ställer klockan på 11.55 för att titta på handboll, och när matchen är slut behöver åka till jobbet.. Då hinner man inte heller. När man sedan på söndagskvällen går av passet klockan 22, åker till Marielle och hämtar grejerna man lämnade kvar där dagen innan, åker sedan vidare till D och äter middag, myser i soffan och tar en dusch. Då hinner man inte heller. För helt plötsligt är klockan halv ett, och klockan ringer 06.00.
Jag har då knappt varit hemma på hela helgen. Mestadels har jag då varit på jobbet eller hos D..
Man orkar liksom inte. Jag tycker det är tråkigt. För jag tycker om att skriva..
Och jag vet att jag skriver skit ibland, men jag bryr mig inte. För jag tycker om att skriva.
Lördagskvällen var riktigt trevlig. Efter inflyttningsfesten begav vi oss till Park Lane och hade riktigt skoj. Mycket skratt och dans. Så som det ska vara.
Idag är jag ledig. Sitter hemma hos D i hans morgonrock och tittar på Våra bästa år.
Ska fixa i ordning mig och sedan bege mig ner på stan för att handla lite julklappar.

Black Eyed Peas

Vet inte hur många av er som tittar på Oprah om dagarna. Jag gjorde det på jobbet i tisdags och fick se det här:

 

Helt okej ändå liksom!


working, working, working..

Om det är någon som skulle undra så lever jag faktiskt. Och är det någon som inte skulle undra, jag lever ändå! Så det så. Jobbar och sliter nu. För himla massa. Dubbelt igår. Dubbelt i morgon. Lördag 8-19. Visste sedan inte vad jag skulle göra, men det vet jag nu. Marielle ska ha inflyttningsfest och jag är bjuden. Det ska bli trevligt.

Nu är jag trött. Skulle gått på bio, men det blir inte så. Jag skulle kollat på handboll, orkar nog inte det.
Matchen börjar hiskeligt sent. Och jag jobbar mycket i morgon. 7-14, 16-22. Fy fan. Känner hur trött jag kommer att vara i morgon..

RSS 2.0