happy face

Min sociala mamma har somnat i soffan. Tack för det sällskapet!

Fast, det är väl jag som är dåligt sällskap om hon somnar.

 

Nej, det blev ingen utgång för mig idag. Får ta det imöra istället. En liten, liten stund då jag har match på söndag. Men jag får ju inte spela ändå, så vad gör väl det?

 

Kollar just nu på Boston Legal. Det är för bra. Alan Shore och Denny Crane, ett sånt radarpar. Så jävla bra. Har tryckt i mig en jävla massa godis också, så nu mår man sådär riktigt jävla illa. 

Usch.

 

 

Saknar nog sommaren en hel del, trots allt. Kanske för att jag blivit kär i sommaren nu efter resan? Kom precis att tänka på midsommar. Åh, vad härligt. Helt underbart. Längtar till midsommar, då ska vi göra en repris hoppas jag. Kanske inte allt, men nästan.

Och nej, Sara. Jag snackar inga elskåp den här gången.. Det är soo yesteryears. I år är det nya tag, ska hitta nya platser. Haha. Fy på mig själv.

 

Håller på och räknar på min ekonomi. Som det ser ut nu så har jag råd att åka iväg till Hemsedal. Hade vart riktigt gött, speciellt om alla hänger med. Tänk vilket gäng. 

Så jävla ball! 

 

 

 

"It's like heaven on earth, it's brown sugar everywhere I turn"


VM ?

Det pågår tydligen en liten handbollsturnering som kallas VM i Kroatien som de visar på TV. Så jag tänkte passa på att titta i väntan på att mamma ska komma hem. Det är Danmark mot Frankrike. Thierry Henry kanske är med, eller vad tror ni? Christian Kjelling är iaf hyffsat bra ögongodis. Snyggman.com . Synd bara att han spelar i Norge. Så får vila ögonen på Lars Christiansen eller någon annan istället.

Sen är Kaspar Hvidt hyffsat grym i danska målet med, det kan jag ju kolla på också.

Annars har Frankrike en hel del brown sugar också, så det löser sig nog...




Det blir kanske inte en lugn kväll för mig ikväll ändå. Kan bli så att det blir en liten utgång, får se senare hur det blir med det isåfall. Och nej, jag ska inte dricka. Har match på söndag. Man kan faktiskt ha kul utan att dricka, trot eller ej!

Får hälsa på i duschen i halvlek, ifall det blir utgång så är jag beredd..


white weekend

Varför vaknar jag tidigt när jag verkligen kan sova ut ordentligt?

Inte kul att vakna vid åtta, nio snåret om man inte har några planer för dagen..

 

Så vad har jag då gjort idag? Kollat på en del avsnitt; One Tree Hill, Desperate Housewives och Greys Anatomy. Har skrattat högt och gråtit om vartannat. Speciellt till de två förstnämnda. Åh, så bra. Längtar så till nästa avsnitt.

 

Ikväll är det ingen match, varken för herrarna eller damerna. Så ikväll blir det att vara hemma med mor och titta TV. Ska bli skönt att ta det lugnt en hel dag såhär.

Imöra bär det av tillPartille för att kolla match. Vi möter S-hof. Hoppas på ännu en seger. Efter matchen bär det förmodligen av mot Stenungsund. Först kanske hem till Jennifer, sen hem till Natta för att fira henne. Tjejerna ska ut sen, annat blir det för mig som har match på söndag..

 

 

 

 

Ganska skönt med en lugn och vit helg. Annat blir det nog nästa helg, när Vickans fest är på tapeten. Sedan kommer ju partynissarna Soffie och Sanna också. Kan det bli bättre? Nej!

En återförening av Kikki, Bettan & Lotta. Bjuder de på en spelning kanske? Vem vet? Bara framtiden som kan utvisa det..

 

 

See you later, peeps!

 


I don't know

Kan ingen ta besluten åt mig? För jag vill då inte, vet inte hur jag ska göra..

 

Nu har jag chansen. Chansen att starta min karriär, förutsättningarna är riktigt bra egentligen. Bara man ger sig faan på det. Måste satsa fullhjärtat. Och det är vad jag brukar göra, brukar inte mesa mig in i saker. Därför har jag ju guldläge liksom.

 

Men samtidigt som jag då startar den nya karriären, måste jag avsluta en annan. Visst, man kan inte kalla det karriär. Men det är något jag gjort i ett x antal år. Det är en del av min vardag, och har alltid varit. Ska jag bara sluta med det tvärt såhär? Det känns konstigt att inte liksom köra på hela vägen ut. Visst, jag vet att jag inte kommer att bli något. Det har jag alltid vetat, och aldrig velat heller. Har hela tiden sagt att jag ska hålla på så länge det är kul. Då är frågan; är det kul fortfarande? 

 

Jag är inte mogen nog att ta såna här beslut nu, med så kort varsel. "Men du är ju för faan 21 år snart, kvinna!" kanske du tänker. Men mogenheten sitter inte i åldern utan i just mogenheten. Jag är inte mogen nog nu att bestämma. Vill jag lägga av nu? Vill jag fortsätta?

 

Tycker inte att man lägger av såhär mitt i. Men om jag ska utomlands, då är det en annan sak. Känns som att om jag är kvar här i Sverige så vill jag avsluta det hela på rätt sätt iaf. 

 

Kan man kanske säga att man gärna tar jobbet om några månader? Skulle inte tro det va!

 

Faan, vad ska jag göra!? Vet att det bara är jag som bestämmer det hela i slutändan. Men man kan ändå be om råd..

 

BLÄÄÄÄ!


Guadeloupe in my heart

vicktoria, säger: (22.56.23)

jag saknar att tjata på dig varje kväll att du ska ta bort toffsen på armen

 

Maria säger: (22.56.31)

haha

 

Maria säger: (22.56.37)

det får du gärna göra ändå =)

 

vicktoria, säger: (22.56.39)

jag saknar att va livrädd för krabbor o ödlor

 

vicktoria, säger: (22.56.51)

jag saknar mitt liv under dom 2 veckorna :(

 

vicktoria, säger: (22.57.04)

hahah asså shit jag kommer bli depressed på riktigt inom 48 timmar

 

Maria säger: (22.57.13)

varför inom 48 timmar?

 

vicktoria, säger: (22.57.22)

det känns lagom


all I want for my birthday is you

Det är nog ingen som förstår. 

Varken hur mycket du betyder för mig, eller hur mycket jag saknar dig.

 

När jag satt på en av bussarna på Guadeloupe så hade jag en vän i tankarna. Jag satt och tänkte på saker jag kunde önska mig i födelsedagspresent. Det var bara en sak jag kom på, jag vill ha dig här då. Jag vill att du ska vara med på min födelsedag, jag vill fira den med dig. Det är det enda jag vill..

Anledningen? Jadu, det finns många anledningar. En är att jag älskar dig så jävla mycket!

Räcker inte det?

 

 

Åke, du har en stor plats i mitt hjärta..

 


friends

Jag är så jävla trött. Och då har jag ju inte ens jobbat. Undrar hur det ska gå sen då?

Eller redan imöra?

 

Idag har det gått bra. Riktigt bra. Började med lunch med mamma. Trevligt. Sedan gick jag bort till Langley. Fick fylla i en lapp, sedan sitta och vänta. Efter en stund kom Karin in och hämtade mig. Vi satte oss på varsin sida bordet och började prata. Det kändes bra, och det gick bra. Karin ska höra av sig i nästa vecka någon gång och se om de har några lediga tjänster just nu, eller om jag ska få vänta lite längre.

När intervjun var klar skulle jag gå på stan för att fördriva tiden. Mötte upp Martina och vi åkte till Backaplan. Först Intersport sedan Burger King. Åh, vad gott. Lite dumt av mig att käka vitlök innan jag ska på intervju typ, men det får jag ta.

Sedan åkte Martina hem och jag åkte till stan. Hann inte gå jättelänge innan jag stöter på självaste Jenny Chang. Hur längesedan var det inte man träffade henne liksom? Vi gick en stund på stan och sedan var det dags för mig att vandra vidare. När jag gick där själv så kom jag att tänka på en dikt jag gjorde om henne när jag var yngre: ”Jenny Chang, pang pang..”. Snacka om härlig fantasi.

 

Träffade en trevlig kille i väntan på intervjun (och, nej han är inget emot Cleas in my heart). Nu när jag tänker efter så såg han ut lite som Niclas Hjelm. Sedan inne på intervjun gick det bra, där också. Intervjuaren sa att de brukar ringa tillbaka till de som de vill ha tillbaka på en andra intervju efter några dagar, men att han tyckte det kändes så bra med mig att han ville att jag skulle komma tillbaka redan imöra. Känns jävligt bra! Så imöra blir det ytterligare en anställningsintervju. Så det blir ingen träning imöra för min del, men det får det vara värt.

 

Så nu sitter jag här och tittar på Vänner. Sedan är det Top Model. Efter det får det nog bli lite Desperate, OTH eller Greys. Frågan är vad det blir bara. Ett av varje kanske?

 

"You broke my fridge!!"


i'm ready

Ska snart åka in till stan. Först luncha med mamma, sedan gå på en intervju. Efter det får jag chilla på stan och sen bege mig på den andra intervjun. Är faktiskt lite nervös. Fast, vad finns det att vara nervös över? Bara att vara sig själv, palla låtsas. Passar jag inte, så gör jag inte det. Inte värre än så.

Hellre bli dissad för den jag är, än anställd för den jag inte är.

 

Kan jag gå såhär kanske?

 

 

Ja, jag kör på det!

 


France

Idag måste vart min bästa träning. På uppvärmningen hoppade jag igenom Vickan. Och sedan var jag nära att knocka Grandell, men det bjuder jag på..

Idag var det riktigt kul. Jämna lag åså. Och jättekul! Vi var "Le bleaur" (eller hur det nu är). Carro var Karabatic, Eddie var Luca något (negern i Frankrike), jag var Thierry Henry och Vickan var Lilian Thuram. Och ja, jag vet att Henry spelar fotboll. Men han är riktigt grym, en av de bästa. Så jag ville vara honom ändå. Och Vickan ville vara Turam bara för att han är född på Guadeloupe och har sommarstuga (eller om han bor där) precis utanför vårt hotell, Fort Royal.

 

Kom precis hem. Hämtat mamma i stan. Körde sedan Fritz till Partille, tankade och åkte vidare. Fick donkenmat idag också. Så jävla gott.

 

Snart kommer Soffie och Sanna. Lite kul att jag längtar mer till Vickans födelsedag än min egna, som är två dagar senare. Haha. Men det är så det är.

 

Näe, nu kommer Top Model. Morsan har spelat in. Sen ska vi nog lägga oss. Måste vara pigg och fräsch imöra.

 

 

Good night, peeps!


it's not bad

Jobbat idag. Var kul att komma tillbaka, träffa alla eleverna. Vissa har jag saknat så otroligt mycket.

Imöra blire inget jobb. Ska på intervjuer. Ja, du hörde rätt. INTERVJUER. De ringde precis från någon försäljningsgrej och de hade kollat igenom en massa ansökningar och tyckte att min stack ut. Så imöra klockan 18.00 ska jag infinna mig hos de. Och då ska jag innan ha varit och pratat med Langley.

Inte illa med två intervjuer på samma dag, och speciellt inte när det gäller mig..

 

Träning om en stund. Orkar inte egentligen, är sjukt trött. Men man ställer ändå upp för laget liksom. Och egentligen, om jag skulle ställa upp för laget så borde jag ju hålla mig borta från träningen, för att inte förstöra.. Får väl se hur det blir med det. Behöver ju liksom röra på mig änna.

 

Trött och jävlig sitter jag i soffan med datorn i knäet och kollar på tv och käkar chokladtomte. Gott, det ska gudarna veta.

Mattias ska färga håret på torsdag. Jag borde ta tummen ur och beställa tid snart jag med. Dags att gå till frissan. Vill inte ens tänka på hur längesedan det var jag var där. Nästan så att man skäms.. Fy.

 

 

 

"Min bärbara fitta har lagt av"


interview

Det är som Carro sa: "Du är ett steg närmare jobbet nu". Det är så sant så. 

Hon är ganska smart den där Carro ibland. 

 

Ska på intervju på Langley på onsdag. Som reseledare. Antingen på Guadeloupe eller i franska Alperna. För mig spelar det ingen roll, blir nog lika kul båda. Så jag kanske drar iväg snart. Visst, jag ska få jobbet först. Men man kan väl ändå få hoppas..? Alperna är nog mer min grej, medan det hade blivit kul att åka tillbaka till Guadeloupe och träffa alla. Typ Claes..




Vill bara inte åka innan den 7e februari. Då dödar Vickan mig, då jag blivit utsedd till toastmaster. Och så kommer ju både Soffie och Sanna upp den helgen. Det vill man ju inte missa. Men samtidigt kan jag inte tacka nej till en sån här chans, om jag nu får den vill säga. Ska inte hoppa över bäcken förrän jag har hål i strumpan, inte alls.

Sen vill jag egentligen inte heller åka innan den 9e februari. Men måste jag, så måste jag.

 

Nu är jag trött. Skönt att Mikael körde mig fram till dörren, hade inte orkat gå från deras parkering.

 

 

"Jossans tröja har samma dåliga kvalitet som Aspero"


hard work, work!

Tagit lite paus i jobbletandet. Var inte lika kul som jag trott. Men jag hittade ett jobb som lät bra, i Stora Höga. Passar mig perfekt. När det blir varmare tider kan jag på i Getskär eller hos farmor och farfar. Nära till Natta, Jeffan, Anna och havet! Fast fattar inte hur man söker det bara. Jävla skit. Men mamma får hjälpa mig ikväll när hon kommer hem.




Magen skriker efter mat. Har precis lagt in potatisklyftorna i ugnen, ska snart påbörja oxfilén. Krydda och sen steka. Kantarellsås och vitlökssmör, kan det bli mycket bättre en sådan här dag? Har nu bokat boende den 13-15 mars. Ännu en hel helg med Soffie, looking forward to it. Fast hon kommer upp redan den 6e. Najs vettu. Sannisen också. Love it!

Erik kommer också till Lund den helgen i mars. Så då blir det lite fest, stackars honom..

 

Vickan har äntligen bestämt datum på festen åså. Väldigt bra inbjudan, undrar vem som hjälpte henne med den mitt i natten? (hmm..?) Inte el bullo iaf!

 

Trött som faan är jag.

Måste återgå till matlagandet. 

See you later.


this weekend

Helgen är över. Men vad gör det mig? För mig är alla dagar helg, iaf nu.

Men det ska det bli ändring på. Imöra börjar jakten på jobbet..

 

I fredags var det match för A-laget. Sedan flängde Jeffan och jag in till stan, sedan till Kungälv för att avsluta kvällen hemma hos mig. 

Klockan ringde 10 på lördagen, vi skulle in till stan för att hitta något till kvällen. Det gick ganska bra. Jag fick köpt en klänning (som jag hade på kvällen), strumpebyxor (som gjorde att jag såg blekare ut, så fick köra utan) och ett par skitcoola jätteblåa byxor. Så jävla coola.

Sedan har jag minnesluckor, det hände något mellan 15.30-16.45 typ. Men jag minns verkligen inte vad. Någon nämnde något om en match, men det tror jag inte att det var. Konstigt..

 

 

Åkte sedan hem till mig och fixade oss. Jeffan och jag tryckte i oss en champagneflaska innan vi åkte in, den tog där den skulle. Träffade tjejerna på Chez och käkade gott. Jag åt laxfile, så jävla god! Sedan drack vi väl lite, vissa mer än andra. 

Jeffan, Sernemo, Tanja och jag drog vidare. Träffade Olle och Jens på Viktoria och sen åkte vi vidare. Jeffan och jag åkte till en bekant i Biskop, medan de andra drog någon annanstans. Vet inte vart.

 

Vi blev hemkörda från Biskop idag, inte allt för pigga. Käkade frulle och tog oss en dusch. Sedan bar det av till träningen i Kärra Sporthall (åh, vad jag älskar och saknar den hallen) som bara varade i ca femtio minuter. Sedan bar det av till Lillekärr för att heja fram P-94orna till steg 5. Vet inte om någon tänkte på det, men de vände matchen när vi kom och började heja. Kanske bara en tillfällighet, men det har jag svårt att tro. De måste blivit väldigt peppade av mitt hejande. Och ja, de gick vidare till steg fem.

 

 

Nu är jag görtrött, försöker hålla mig vaken till "Snillen Spekulerar". Ska snart in i duschen, då jag inte hunnit duscha efter träningen än. Ja, jag vet. Är ganska så ofräsch, men säg inget till Bella att jag erkänt det. (tur att hon inte läser den här bloggen)

 

"Vi var i sjunde himlen, nu är vi bara på fjärde våningen"

 


...

so, what, am I not supposed to have an opinion?

should I keep quiet just because I'm a woman?

call me a bitch cause I speak what's on my mind

guess it's easier for you if I sat and smiled

 

 

 

call me whatever cause your words don't mean a thing

 

 

 

 

I don't understand why it's okay

the guy can get away with it

and the girl gets named


back in business

Om jag har tagit en bloggpaus? Ja, det är jag och BlondinBella. So not!

 

Jag har bara varit bortrest och inte pallat skriva här, för varför ska jag göra det? Det var helt underbart där borta, men jag pallar inte berätta här. har ju skrivit i resdagboken, det måste räcka. Ni som missat, säg till så hjälper jag er!

 

Nu är resan över, resväskan uppackad och jag sitter i soffan. Det känns inte kul. Vill inte vara här o Sverige. Det var ju så underbart där borta. Åh, vad jag saknar allt där borta redan. Alla också, mest Claes iofs :)

Fy vad jag vill tillbaka. Ska ringa till Langey på måndag, så får vi se sen..

 

Bilder finns förresten på Facebook nu, så kolla kolla!

 

I helgen blir det en hel Jeffan helg. Sedan får vi inte glömma reunionen (eller hur stavas det egentligen, Jennifer?). Ska bli kul. Gamla juniorlaget, eller SM-guld laget (kalla oss vad du vill) ska träffas. Det blir först middag ute och sen går vi vidare. Ska bli kul, det är det alltid när vi träffas. Både Eken och jag är laddade. 




Igår efter träningen var det ju handboll, Sverige-Kroatien. Åkte hem till familjen Grgic med en Sverigetröja. Marino och Slatko hade Kroatientröjor och Ljiljana fick en sen också. Jävlar vilken hets det var. Tanja, Anna, Christoffer och jag höll på Sverige, de andra tre på Kroatien. Tyvärr förlorade Sverige, men det var kul ändå.

 

Sedan gick vi upp på Anna och Tanjas rum, för att kolla lite bilder åså. Tanja och jag sjunger/mimar/dansar till massa låtar. Så jävla kul. Efter det gav vi oss på mina ögonbryn. När jag ligger där i Tanjas knä säger jag: "Nu saknas bara ansiktsmasken och så är det som back in the days". Det var så sjukt. Saknar den tiden. Jättemycket..

 

 

Lite rörigt inlägg idag kanske, men är inte i form med det här än.. 

Men det kommer, believe me..


Guadeloupe - here we come!

Vickanovic har världens resfeber. Jag är bara sådär lite smått förkyld.

Resväskan är så gott som färdigpackad, handbagaget och "handväskan" likaså. Finns inte mycket kvar att göra, men ändå känns det som att jag har massa kvar. Men kan inte packa allt idag, det sista måste man ju ta imöra. Typ tandkräm och sånt.

05.07 går tåget. Vi åker från Ligården vid 04.30. Fatta vad tidigt. Får snart gå upp då liksom. Men det är det värt.

Imöra vid den här tiden är vi nog snart framme i Guadeloupe. Har inte någon jättekoll på vad tidsskillnaden & co är. Men det löser väl sig, antar jag. Annars får vi väl chansa tiden hela tiden. Vickan som redan är förvirrad, hon kommer tappa bort sig själv..

 

 

Men det ska bli skönt att komma bort nu. Komma iväg och starta om liksom. Behövs efter allt som hänt. Och allt som kommer att hända. Jag får se det lite som en omstart. 

Bestemor ringde förut och önskade mig en trevlig resa. Hon är söt hon, tyckte att jag skulle lägga mina pengar innanför byxorna eller till och med trosorna. Kul att gå runt med pengar som luktar fisk. Haha!

 

Har iaf tagit hand om min kropp idag efter träningen. Först åkte Vickan och jag in till stan för att köpa godis. Sedan åkte jag hem till mig och lade mig i badet. Rakade det som skulle rakas, skrubbade mig med skrubbvantar och packade in håret. Så nu är jag len och fin överallt på kroppen min.

 

Så nu kommer inte min blogg uppdateras på ett tag, så länge inte Rebecca eller  Sara eller någon annan bjuder på ett inlägg..

Men följ oss gärna på resdagboken. Marvick kallar vi oss där, just so you know..

 

Vem vet. Jag kanske tar med mig en guadeloupan hem till mig och en kinessötnos (om det finns) till Soffie. Håll tummarna för mig, peeps!

 

 

Surri


crawling back..

Så fort jag ser en bild på dig blir jag irriterad. Fast samtidigt skrattar jag åt dig och skakar på huvudet. Vad bryr du dig för? Vad har du med det hela att göra? Och sen resten, vad sysslar du med egentligen? Så många gånger som jag ställt upp för dig, har aldrig behandlat dig illa eller gått bakom ryggen på dig. Det finns det andra som har. Men jag har stått upp för dig och försvarat dig. Till vilken nytta då? Fast jag bryr mig inte om det. Du får tycka hur mycket illa om mig som du vill. Och fine, snacka skit om mig om du vill.

Jag bryr mig inte. Jag skrattar åt dig. Du förstår inte hur patetiskt det är!

 

Och förstår inte hur du kan tycka illa om mig för en sån sak?

Men det spelar ingen roll, jag tycker inte illa om dig för det. Jag tycker bara att du är töntig.

Och att du beter dig väldigt konstigt. För du har ingen rätt att göra så som du gör.

Och en dag förstår du kanske det. Men tro faan inte att jag kommer stå med mina armar öppna att ta emot dig. Du kommer få jobba för att vinna tillbaka min respekt för dig. 

Så är det bara.

 

 

Mina vänner, de sanna vännerna, är de riktiga vännerna. Inga andra bryr jag mig om. 

Jag vet vilka jag behöver, och vilka jag klarar mig utan.

 

Du är för mig en fis i rymden..


tired again

Det är helt sjukt. Jag är jätteslut, jätteseg och sleten. Och det efter fyra träningar (inklusive kortmatch mot A-pojkarna) på två dagar. Tänk då alla de proffsen som håller på med handboll, de tränar ju minst två pass VARJE dag. Men på gymnasiet tyckte jag inte det var lika tufft som nu. Och det är ändå konstigt. Jag minns måndagarna i trean. Då var det träning 7.30-9.00, sedan överambitiös idrott 13.30-15.00. Efter det gick jag ner till gymmet och gymmade i en timme för att sedan åka till träningen och träna där i 1,5 timme. Och jag gnäller nu liksom?

 

Äh. Ska käka lite snart. Sedan ska mor och jag upp till min våning och ta fram saker och kläder till resan. Vi ska se om det är något jag saknar, och isåfall ska vi köpa det på våran lilla turné imöra. Vi ska bla köpa solkrämer åså. (ja, jag behöver det. tro't eller ej!) Får nog skriva en liten lista.

Sen får vi se hur det blir med hockeyn imöra. Jag är på iaf. Snusmumrik.

 

 

3 dagar kvar, ffs!


right here with me

Som så många gånger förr är jag trött när jag skriver. Men kan inte somna, inte riktigt än. Dels för att jag måste betala en räkning, och dels för att jag aldrig kan somna när jag går och lägger mig. Det är jobbigt. Känns som jag vant mig vid att vända dygnet.. Och inte kommer det bli bättre i Guadeloupe, när tiden hoppar fram och tillbaka. Men så är fallet, och det får man leva med. Kan vara värt det..

 

Hockeyn gick bra. Sverige vann. Så nu blir det hockey hemma hos Linn på måndag. Tror iofs att det bara är jag som är allvarlig när det gäller det, men sen är ju jag inte riktig heller..

 

Varför ska alla ljuga om det? Varför kan ingen tala sanning om det?

Förstår inte vad man får ut av det, vad man tjänar på det.

Jävla idioter, helt enkelt!

 

 

 

 

 Maria Toft..


hockey

Nu är jag trött. Jättetrött. Har lyckats genomföra två träningar idag. Trots stukad fot, översträckning i armbågsleden, halsont, hosta och täppt näsa. Gick inte av, trots att jag gärna skulle velat det flera gånger. Men jag är inte den som ger upp, inte när det gäller sånt iaf..

 

Sedan kom Jessica och Malin förbi. Var längesedan jag träffade de små lortgrisarna. Satt sedan och umgicks med de samtidigt som vi kollade på herrarnas B-lag. Satt kvar bara för att jag ville se min Mackan hoppa in som utespelare. Men det blev aldrig av, så satt där helt i onödan..

 

Åkte sedan hem och bytte bil. Skulle köra mamma och pappa till några kompisar. Åkte sedan till Pizzan och hämtade kebaber till bror och mig. Har precis käkat upp. Carro har tjötat efter nyårsbilderna, så de har jag skickat till henne nu också..

Ska snart ta på mig ordentligt och vandra upp till Centrum. Ska träffa några tjejer där. Sedan ska vi hem till Limpan och kolla på Hockey JVM. De spelar semifinal mot något lag. Jag går inte dit för att titta på hockeyn, utan för sällskapet.

 

Blir nog sedan att lägga sig någorlunda imöra. Är träning imöra bitti och sen kan det bli träningsmatch mot A-pojkarna.

 

 

"En sak vet jag; jag är jävligt rolig. Faan vad rolig jag är! 

Är man med mig har man garanterat inte tråkigt" 

Så sant som det är sagt..

 

4 dagar kvar..


huffing and puffing

Träningsläger i helga. Jag hoppas kunna deltaga. Men som det känns nu är det svårt. Näsan är igenproppad och halsen gör ont. När jag sväljer, när jag flyttar tungan.. Ja, hela tiden. 

Palla!

Jag vill ju träna. Vill träna sönder det sista innan vi åker. Och skulle vi inte åkt nu på onsdag så hade jag kunnat träna med igenproppad näsa och halsont. Inte så att jag kan andas genom näsan i vanliga fall ändå. Men eftersom vi ska resa vill jag inte träna och bli jättesjuk. Det känns inte värt det.

 

Okej, det är inte bra att vara sjuk under säsong här hemma heller. Men då är jag med på matcher och träningar ändå. Men kul att ha feber på Guadeloupe. Inte bästa stället att ha feber på kanske.

 

 

 

Och du som sitter i den röda Volvon på vägen här utanför. Igår hade du motorn på och lampor tända, men såg ingen i bilen. Idag hade du först motorn och ljuset på, sen släcktes det. Jag undrar vad du gör där. Känns lite skumt och helmysko. Åk härifrån!


happy new year!

Klockan är 15:40 den 2 januari och jag skriver mitt första blogginlägg för i år.

Nu är det väl tänkt att man ska blicka tillbaka på året som gått, men jag varken orkar eller hinner det nu.

Så det får bli om nyåraftonen åså.

 

 

Var hos Carro och åt. Det var Carro, Jessica och jag. Jeffan skulle också varit med, men hon hade drabbats av vinterkräksjukan så fick stanna hemma. Stackare. Men det blev ju bra ändå. 

Sedan kom Yeka, Jennifer och Sara förbi en snabbis hos Carro. När vi hade druckit upp oss lite begav vi oss till lokalen som Vlado hade fixat till oss. Vi satte oss och tjötade åså. Sen ramlade det in en hel del folk, som satte sig någon annanstans..

Vid tolvslaget gick vi ut för att spruta skumpa, skjuta raketer, dricka champagne och önska varandra gott nytt. Det var trevligt och kallt. Sedan stod jag ute och pratade med lite folk, bla Macke (som inte fick prata med mig egentligen. HAHA).

Sen när vi gick in i lokalen igen så gick några in i omklädningsrummet. Så satt vi där och tjötade och massa annat. Jag blev arg på en snubbe. som det förövrigt måste vara något fel på, och sket i honom. Tönt.

När vi gick ut ur omklädningsrummet hade de flesta gått. Så då dansade vi och hade kul där. Blev till slut utkörda. Skulle åka taxi till Carro, men vi fick åka i två omgångar. Jag fick åka i den andra omgången, eftersom jag stod och prata (eller skrek vi?) med en bekant. Hade lite att reda ut. Vet inte om vi kom någonvart, eller om vi är vänner, men vi fick sagt vårt iaf. Typ.

Åkte sedan hem till Carro. Försökte bli av med lite folk, som inte fattade att vi ville att de kulle gå trots att vi sa till de att vi ville det. När de till slut försvann gick vi och lade oss. Vet inte vem som däckade först.

 

Vaknade på nyårsdagen och mådde kanske inte jättebra, men inte heller jättedåligt. Fast det borde jag kanske ha gjort? Käkade lite frukost. Sedan gick Carro och jag en liten promenix. Efter den förtjänade vi att ligga på soffan och kolla på film. Rambo blev det, skitbra film! Låg sedan kvar i soffan och kollade på Vänner i väntan på att få köra hem.

När jag väl kände mig tillräckligt bra för att köra hämtade jag Vickan och vi åkte hem till mig. Kollade på Mamma Mia och käkade pizza. Sedan blev vi rastlösa och åkte till Tanja. (Hur faan ska vi klara oss i Guadeloupe?)

Vi bestämde reunion den 24 januari. (Vet att Eken fyller år då, men vi hittade inget annat bra datum.) VI funderade ett tag på att se nattbio, men inga bra filmer fanns. Satt i köket och tjötade tills klockan blev jättemycket.

 

Idag har Vickan och jag vart i stan och förberett lite inför resan. Jag vaccinerade mig, växlade pengar och köpte lite kläder. (inte bra för ekonomin, jag vet) Nu är det bara lite kvar. Både tid och saker kvar att göra. Känns bra. Har redan börjat lägga fram det som ska med..

 

 

 

Måste förresten berätta om mina skor. Ni som känner mig vet att jag ALDRIG har gått i ett par skor med klackar. Jovisst, typ två cm eller något, men det räknas inte. Men på nyårsafton kände jag att jag var tvungen att ha det till kläderna. Skulle åka till Bäckebol Skor, men det var stängt när jag kom dit. Så fick köra skorna någon annanstans (berättar inte vart). Men iaf. Hittade ett par med klack som satt bra åså. Köpte de och sedan hade jag på mig de hela kvällen. Fick höra att det inte såg konstigt ut när jag gick, att jag såg världsvan ut på klackar typ. Och det var innan de visste att jag inte hade haft det innan. Jag borde ju ha ramlat eller stukat till min fot ännu mer, tycker man ju. Men det hände inte, så länge jag hade skorna på mig. Är faktiskt väldigt stolt och chockad över mig själv. Klappar mig lite lätt sådär på axeln ibland.

Det roliga är att när jag kom hem till Carro och tog av mig skorna för att sätta mig bekvämt i soffan (jag hade inte en tanke på att jag hade jävligt ont i min stukade fot), då när jag satte mig på foten kände jag smärtan i foten. Och så fick jag ont i foten igen. Ganska konstigt att jag inte kände något innan liksom. Och väldigt klumpigt att sätta sig på foten när jag hade klarat mig hela kvällen!

 

5 dagar kvar..

 


RSS 2.0