1:a

När första ljuset brinner

Står julens dörr på glänt

Och alla männskor glädjas

Att fira få advent

 




what a weekend

Såja, ännu en helg till ända.

 

Fast imöra är det inget jobb att gå till. Är arbetslös, plus att jag ska till tandläkaren och dra ut en visdomstand. Aj.

Har precis vart och släppt av Soffie på centralen. Hon har vart här hela helgen. Och det har varit helt underbart. Så nu sitter jag här och njuter till Ensam hemma.

 

 

Började i fredags med ett besök på Liseberg. Soffie hade ju aldrig vart där på julen, så det var på tiden. Vi gick runt och mös, tog kort och spelade en massa. Dock vann vi inget, men det var skoj ändå. En av oss fick sitta i tomtens knä och önska sig något också. Och vet ni, han avslöjade att han var den riktiga tomten. Ganska så coolt ändå.

Sedan åkte vi hem till mig. Käkade tacos, chippa och dippa + lite kladdkaka. Det var mysigt.

 

På lördagsmorgonen ringde klockan vid nio och det var bara att resa sig upp ur sängen, hur trött man än var.. Skulle ju åka iväg till Lager 157. Så det var bara att käka frukost och sen åkte vi. Resan gick ganska snabbt, kan ha att göra med att sällskapet var så trevligt. Det var min mor, Soffie och jag. Kan det bli bättre?

Väl framme på Lager 157 var jag köpgalen (trots att det var en sån dag man inte skulle handla). Men jag hittade en jävla massa:

2 par Fornarina jeans, ett par gråa CHINOS (riktiga), ett par lila trekvartsbyxor, 9 par trosor (Björn Borg & Frank Dandy), två tshirtar, ett par skor (Björn Borg), nagellack, juleskum.. Och allt under 3000-lappen. Hyffsat okej ändå.

 

Efter massa shoppande for vi hemåt igen. Väl hemma kunde vi vila en liten stund innan det var dags för att göra i ordning sig för kvällen, plus att hjälpa mamma med maten.

Vi fixade oss, käkade och sen kom Jeffan. Spelade Våghals, men bara med Sanning-korten. Vi lärde känna varandra lite bättre, och sen spelade vi lite fyllekort. De försökte fylla mig till fullo. Men de lyckades inte jättebra.

Åkte sedan in till stan. Träffade Olle, Simon och Axel. Sedan gick vi in på Parkan. Där var det massa folk och det var skitroligt. Sara Hassling var där. Skithärligt att träffa henne igen, även om hon inte är som man ska.. Men that's why I love her so much..

Vi var väl hemma vid halv sex tiden och somnade direkt.

Fick förresten ett telefonsamtal från en kär bekant som jag inte hört av på riktigt länge. Det var kul att få höra hans röst igen..

 

Idag har vi bara tagit det lugnt och käkat massa nybakade lussekatter. Jeffus åkte förut. Och så åkte Soffie nyss som sagt. Så nu är jag ensam. Inte helt ensam, mamma är här också. Men Soffie är borta, så det känns tomt.

Men jag är helt slut.

 

Blir kanske en resa till Guadeloupe snart. Håller på att kolla upp det. Hade vart trevligt, och riktigt najs att komma iväg. Men får se hur det blir. Med en eller två helt underbara iaf..


partynight

Precis kommit hem.

Vissa är trötta, andra är fulla. Några av oss är både och.
Men jag har haft svinkul ikväll. Så det kan du ju berätta för Sofie, Sanna. Haha.
Fick pratat med henne ikväll. Hon satt mittemot mig på "förfesten".
Så jävla bra.

Och Ali ringde idag också. Snacka om att jag blev chockad. Men samtidigt jävligt glad. Var så längesedan man hörde pojkstackarns röst.

Jag vet inte vad mitt problem är. Men nu ska jag sova.
Fast vill först bara säga att jag mycket väl skulle kunna gifta mig med honom. (vem det är kan jag inte berätta. det skulle ni ALDRIG tillåta)

from WB

Lite hälsningar från en kär vän så här på kvällskvisten:

 

"Det var en gång en bög som gick till läkaren för att berätta att han hade fått HIV! 

Läkaren sa åt honom att äta bruna börnor och ärtsoppa. 

Bögen frågade ifall detta verkligen skulle hjälpa? 

Då svarade doktorn, Hjälpa? 

Nej nej men du får reda på vad man ska använda röven till!!"

 

"En prostituerad gick till doktorn för att kolla om hon var med barn. 

Då frågade doktorn: vet du vem som är pappan till barnet? 

Den prostituerade svarade:

Om du äter bruna bönor vet du då vilken böna det är som får dig att skita?"

 

/ Vicktoria Brzuziewska (som inte orkar uppdatera sin egen blogg)

 


good night?

A-lagt vann idag, mot Lysekil.

 

Kanske inte jätteoväntat. Trodde dock att det skulle bli 33-30 där i slutet. Eller var det bara för att hetsa Maggan?

Nu har hon fått veta hur jag känner, att jag älskar henne. Men man måste ju älska sin svärmor, annars skulle det ju aldrig funka..

 

Nej, nu är jag trött och svamlar.

Jobb och träning imöra. Sen snabbt till någon hall för att kolla S-hof och Hisingen (?). Tror det var de som skulle spela, men har ingen riktig koll. Det är Palle som lurar iväg mig på handboll. Fy faan för henne.

Efter det åker vi hem till Palle och packar, sedan far vi hem till mig. Väl då får jag baka. Slutar ju på jobbet på fredag. Har inte fått förlängt vikariat. Så då får jag ju bjuda på lite gott på fredag. Hoppas bara att det går fort att baka. Pallar inte att vara uppe länge imöra.




För på fredag kommer hon hit, Soffie Soffson. Soffsoffsoffsoffisoffipropppropp! Ska bli så härligt. Blir Liseberg på fredag och Lager 157 på lördag. Kanske hinner vi också hälsa på hos Werner. Sedan blir det utgång med Jeffan, Carro och kanske Vickan. Eller ska vi kalla henne Wickan?




Apropå Vickan träffade jag en annan Vickan idag. Vicko, min Vicko. Viktoria Oldsberg. Fikade och shoppade. Pratade massor. Faan vad jag har saknat henne. Och så åker hon igen. Den här gången till Asien. I minst tre månader.. Men nästa gång hon kommer hem ska vi ses oftare, det lovade vi varandra.



without you breathing

jag vet att du sover

känner värmen från din hud

bara lukten gör mig svag

men jag vågar inte väcka dig nu

 

jag skulle ge dig allting du pekar på

men bara när du inte hör vågar jag säga så

 

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå när du inte ser på

och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

 

min klocka har stannat

under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi

inuti är du fjäderlätt och vit

 

och utan ett ljud

mitt hjärta i din hand

har jag tappat bort mitt språk

det fastnar i ditt hår

 

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå när du inte ser på

och färglös som en tår blir jag utan dina andetag

 

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå om du inte ser på

och genomskinligt grå

vad vore jag utan dina andetag

 

vad vore jag utan dina andetag?


irritated

Jag är inte irriterad på dig, utan på sättet du är.

 

Så skulle du ändra dig, skulle även min irritation försvinna. Man måste kunna ta att man gör eller säger fel. Man kan inte alltid skylla över allt på alla andra. Det fungerar inte så. Alla gör fel, det är mänskligt. Jag vet när jag gör fel, har svårare att veta när jag gör rätt. Men ibland vet jag att jag gör rätt, och att en annan gör fel. Då blir jag irriterad när en annan säger att det är jag som gjort fel. Det är ingen som blir arg på att du erkänner att du gör fel. Det är mycket bättre att erkänna att du gör fel, då kanske du kan göra något åt det




Fast, du kanske inte vet att du gör fel? Du kanske tror att du alltid gör rätt, och att du aldrig gör fel. Du kanske tror att du är övermänsklig? Gör du det? För det är du inte!

 


birthdayparty

Och som vanligt är jag trött när jag sitter här.

 

Fast kanske inte jättekonstigt efter denna helgen. Ska försöka berätta lite kortfattat, orkar inte skriva om allt.

Min kusin Peter, hans fru Camilla och deras två barn Simon och Felicia kom i fredags. Det var fart direkt, vi brottades och jag lärde de 'finns i sjön'. Och nej, vi satt inte och skrek: 'Go fish!' eller 'F U'..

Sedan var det dags för käk och massa tjöt. Fick åka in och hämta bror och Therese som också var på besök över helgen. Sedan satt vi väl uppe och tjötade fram till vid tvåtiden.




Simon, som somnade tidigt på fredagskvällen var ju uppe före tuppen på lördagsmorgonen. Och ja. han väckte hela huset. Så fick väl sovit fyra, fem timmar den natten. Käkade frukost, sen ville Camilla ut och springa så jag fick ställa upp och ta med henne ut på en liten löprunda. Efter att vi fixat oss och så åkte vi till mormor en snabbis för att hälsa på. Sedan in till stan för att käka gott och köpa byxor till Felicia. Sen hem och vila en jättesnabbis innan det var dags att göra sig i ordning för kvällen. Alla kom och det var jättetrevligt. Mycket tjöt om nya saker och gamla minnen åså. Patrik har ju alltid något nytt att berätta. Och som han berättar det, så jävla bra. Och det dracks en hel del vill jag lova. 12 flaskor vin på 14 personer, inte illa. Lägg därtill en del sprit åså också. Jävla supar-släkt är vad jag har. Men det är gött det. 

Sedan spelade vi lite Texas hold'em. Första omgången vann Peter och andra vann jag. Patrik (min kusin) blev sur på mig för att jag spelade av honom pengarna båda omgångarna. Så jag gick hem (visst, vi var hemma hos oss. men ändå) 300 kr rikare. Känns jävligt gött och välbehövligt.

 

Fick ett sms inatt som gjorde mig glad. Hoppas det blir så nu då. Hade varit jävligt kul. Och skön

T.

 

Funderar på att gå och lägga mig nu. Har ju inte fått sova jättemycket nu i helgen, men det har det varit värt. Fast får nog vänta till efter Ensam mamma söker. Sista avsnittet idag och lägger jag mig somnar jag garanterat. Och vill inte missa det, så jag lägger mig efter det och somnar till Wallander istället.

 

Vann förresten matchen mot Aranäs idag. Nu är vi på väg, b-laget. Jeffan var med, gjorde 14 baljor. Inte illa pinkat för en trähäst..

 



God natt, fuckers!


oth

Har precis kollat på One Tre Hill säsong 6 avsnitt 11.



Jag tänker inte berätta något om det, men vilket jävla onödigt avsnitt. Man kom ingenstans, står på samma plats som innan avsnittet. Snacka om bortkastade pengar. Det var ett väldigt långtråkigt avsnitt också. Jag ville gärna stänga av, men var rädd att det skulle hända något. Jävlar asså. Snacka om att jag är besviken.

 

 

Förövrigt så är det annars en av de bästa serierna jag vet.


i'd be in trouble if you left me now

Nu har jag ätit, både ärtsoppa och tårta.

 

Ni får tycka att det är äckligt, ni får tycka att jag är äcklig. Jag bryr mig inte. Jag tycker om det, och jag står för det. De frågade ju mig på jobbet om det fanns något jag inte åt och det ända jag kunde komma på var lakrits. Men de menade mat, och jag kom inte på något. Men det är ju en bra egenskap.

 

Så när vi satt där och åt, nästan hela familjen, tyckte jag att det var lite kallt. Mamma sa åt mig att sätta på mig en tröja, men jag pallade inte att gå upp och hämta en tröja. Så istället gick jag ut i hallen och hämtade vantar och min Kalas Puffar mössa. Så satt jag med den och åt. Måste sett riktigt kul ut om man gick förbi och tittade in. Jag vet, jag är inte riktigt som man ska. Men det är jag så gärna.

 

Vickan har försökt peppa mig. Vet inte om det blir bra, men det hjälper iaf lite. Vad hade jag gjort utan henne?



Vickan, jag bjuder på de! 

 

- "jag vill känna att jag lever" -

So long.

let it snow

Åh, jag kollar ut genom fönstret och blir på myshumör.



Det snöar ute. Ja, snöar. 20 november. För 13 år sedan och 3 dagar sedan var vi insnöade. Vi pratade om det på jobbet häromdagen. Och så börjar det snöa nu. Visst, det kanske inte lägger sig. Men just nu lägger det sig på vår baksida, hela altanen är full av snö. Lite jobbigt att jag inte har vinterskor då. Har bara en jävla massa stövlar. Men vad kan man ha för vinterskor? Tycker kängor är så fula, det är inte jag liksom..

 

Förresten. Vart är han jag ska mysa med? Vart har han tagit vägen?

 

- "ja, se det snöar.." -

 

So long.


i lied

Jag ber om ursäkt, men jag ljög igår.

 

Jag ljög för er när jag sa att jag inte bryr mig om jag får spela med div 1 laget eller inte. Det gör jag, jag bryr mig jättemycket. Här sliter jag som ett djur, får höra att jag är nära, att jag inte har många framför mig. Folk blir skadade, folk blir sjuka, jag tränar om jag är skadad eller sjuk. Vad får jag för det? INGENTING? Eller nej, ingenting är fel att säga. Jag får snygga kläder och väskor. Men inte så mycket mer.




Jag pallade inte sitta kvar vid middagen efter träningen idag. Vet inte varför jag höll på att lipa, är väl för att jag är så jävla trött på det här. Av vilken anledning lägger jag ner flera timmar om dagen, i veckan, i månaden, om året? Varför? Är det värt det? Jag tränar på och sliter som faan, men får bara spela i div 2. Visst, jag kanske inte är bättre än div 2. Det säger jag inget om. Men när man får höra att man snart är där, i div 1, så tror man ju på det. Men varför får jag då inte spela där, när tillfället väl ges? Har jag gjort något fel utan att veta om det? Är bara trött på det här nu.

 

Inte undra på att man vill lägga ner. Men samtidigt så älskar jag att träna, älskar att gå till träningen. Men träna kan man ju i värsta fall göra på egen hand..

 

Känns väldigt lockande att flytta. Där finns det ju någon som är intresserad av mig och det jag kan göra. Men vi får väl se hur det blir med det hela.. Jag får ta en dag i taget, finns inte så mycket annat att göra.

Ska kolla om de har några bra kurser där jag kan läsa eller så..




- "men hon är bra" -

So long.

i'm in love with an alien

Ja, jag är trött idag också. 

 

Kom precis hem från min mormor. Min älskade mormor. Hon fyller 90 år idag. Fatta eller, 90 år! Var trevligt, träffade folk jag inte träffat på länge. Men ännu bättre kommer det bli på lördag. När alla kusiner (utom Andreas) kommer hit med respektive åså. Ska bli så jävla kul. Längtar. Visst, vi är inte så många kusiner. Men vi blir iaf 17 personer. 

 

Och nej, det blir ingen match för mig på fredag. Tråkigt, men sånt är livet. Har börjat vänja mig vid att inte få chansen. Så nu bryr jag mig inte längre, faktiskt. Men lirar på söndag iaf, då ska de få stordäng!

 

Tittade på Sverige-Holland lite. Var faan är Wiland, årets målvakt? Varför i helvete fick han inte ens chansen? Blir så trött, testa något nytt. Speciellt när Isak släpper in 3 bollar. Tur att det bara var träningsmatch..



Näe, nu ska man nog lägga ifrån sig datorn. Men kan säkert inte somna. Vet inte vad som hänt med mig. Jag är ju egentligen ingen nattmänniska, jag är mer morgonmänniska.

Hinner inte vila innan träningen imöra heller. Måste till systemet, Hanna har beställt lite dricka. Hon kallade mig till och med älskling, och då kan man inte neka henne.

 

Vickan, kan vi inte gå och kolla på 'Quantom of Solace' igen? Den var ju så himla bra!

 

 

- "jag orkar inte somna för när jag vaknar måste jag jobba" -

 

So long.


my grandma is the greatest

Är trött idag också. Men måste hålla mig vaken till Brothers & Sisters.

 

Imöra efter jobbet blir det att åka till mormor. Hon ska ha uppvaktning hemma hos sig, drop-in. Hon fyller 90 år. Ja, det är rätt så mycket. Så det blir inget vilande för mig imöra iaf.

 

Och på fredag kommer de hit. Mina kusiner. Okej, alla kommer inte hit på fredag. Men Peter och hans familj, de ska bo här över helgen. 'den perfekta familjen' som Elin kallar de. Ska bli så kul att träffa de igen, har inte träffat de sen i somras. De bor ju i Skåne och Patrik (Peters bror) och hans tjej bor i Stockholm. Men det blir alltid lika kul när vi ses. Vi ska ha kalas hemma hos oss för mormor på lördag.

 

Ska kanske spela match i Eksjö på fredag, får reda på det imöra. Så isåfall får jag inte träffa de förrän på lördag. Men det kan det vara värt.



jag vet, är så jävla snygg!

 

Förresten så vill jag inte tvätta mig i mitt badrum imöra bitti, vill inte skitna ner mitt handfat. De har ju gjort det så jävla rent. Får bli att jag går ner imöra bitti till mammas eller pappas toalett och tvättar mig där. Haha jag vet, jag är knäpp. Men det är jag så gärna.

 

 

- "Lö" -

 

So long.


partypeople

Kommer hem och möts av en annorlunda doft. Det luktar rent.

 

Inte så att det brukar lukta illa eller sketet hemma hos oss. Men nu har de varit här och städat vårt hus. Och det luktar verkligen renhet. Svårt att förklara hur det luktar, men ni som vet hur det är när det är riktigt rent ni vet också hur det luktar då..

 

Helgen då. Var helt underbart. Även om det inte gick precis som vi hade tänkt oss.

Skulle hämta upp Natta och Elina på centralen kvart över nio. Deras buss var försenad så vi kom inte iväg förrän vid halv tio. Körde på rätt så bra (blev kanske fel väg, vem vet?), vi skulle hinna till Systemet i Karlshamn innan det stängde. Men det stängde ett och vi skulle inte vara framme förrän vid ett, så vi fick köra inom Kristianstad. Där fick vi leta parkering, vilket inte var det lättaste. Men till slut lyckades jag sno en parkering mitt framför näsan på en annan bil. Mohaha.

Handlade på systemet och på BK. Sedan körde vi vidare.

 

Var framme i Karlshamn vid halv två. Jennie mötte oss och sedan gick vi och handlade en STOR chokladask till Marie. Tog sedan med oss alla våra grejer och begav oss hem till Jennie. Fikade lite och tjötade. Sedan åkte vi till Väggahallen och duschade, bastade och fixade oss.

Gick sedan till lokalen och Amir kom och fixade ljus, champagne, is och mycket mer. Så himla gulligt av honom. Sedan sminkade vi oss och fixade det sista.

 

Sen började själva festen. Folk strömmade in och det bjöds på champagne/fördrink och snacks. Sedan var det dags att käka. Elina, Natta och jag hade redan tagit plats i mitten på ett bord. Bara för att vi inte ville sitta ensamma. De andra började fylla på vid sidorna och vi var spända på vad för nissar som skulle hamna bredvid oss. Men ingen lyckades sätta sig där. Det var tomt vid alla platser bredvid oss. Så jävla roligt, faan vad vi skrattade. Men efter ett tag kom det några snubbar och slog sig ner vid oss. Thank God..

Sedan var det mycket dansade, toalettbesök, snack och flirtande. Jag fick smeknamnet ’initiativ-Sköld’.

Jag buggade till och med. Jag, bugga. Så jävla roligt, trots att jag är värdelös.

 

 

Vi gick väl hem vid två tiden och somnade nästan direkt när vi kom hem. Fick iofs gå ner och möta Henke, men det var ganska snart efter att vi kom hem.

 

Söndagen gick åt till att städa i lokalen. Sedan bjöd Marie på mat innan det var dags för oss att åka. Söt som hon är hade hon också packat en fikapåse till oss med massa bullar och clementiner. Sedan var det dags att sätta sig i bilen för hemfärd. Mikael ringde en bit på vägen och sa att det blev en annan bio, en tidigare. Så det var bara att trycka gasen i botten, men jag hann. Bra jobbat av mig.

 

För er låter kanske detta inte som en rolig helg, men det var så jävla ball. Allt som hände. Vet att vi alla hade skitskoj.

 

 

- "shootgun" -

 

So long.


i should be sleeping

Jag borde sova nu. Men är inte trött, konstigt nog.

 

Men jag lär ju vara trött imöra. Skönt att jag går upp till bamba och äter då, så kan jag vila på min rast. Aldrig fel.

Har skickat mina sista bilder från Kroatien till Jessica idag. Och sen fick jag ta emot hennes. Åh, vad jag vill tillbaka. Helt underbara bilder, och filmer. Filmen på mig när jag dansar naken kan nog vara den bästa film jag sett. Haha. Och nej, den kommer inte visas. Fast egentligen hade jag kunnat göra det, inte så att jag skäms eller så. Men det är ju det att när jag blir lite äldre så kommer jag ju att bli känd (visst, är ju redan rätt så känd). Då är det dumt att ha en nakenfilm på sig liggandes på internet som alla kan ha tillgång till.

Iaf, helt underbara bilder. Älskar redan.

 

Tack alla ni som inte störde mig under Fotbollsgalan (ni kan börja höra av er nu). Det var bara Vickan som inte förstod: 'stör ej!'. Men man får ju ha lite överseende med henne. Hon är ju inte riktigt som man ska.

 


Vart var Lotta Schelins pris idag? Vad sägs om diamanbollen? 

Utan henne i landslaget, hur hade det gått då?

Fy, juryn. Fy!

 

- "det har inte hänt många, men det har hänt mig" -

 

So long.


fotbollsgalan 2008

Nu börjar årets händelse, årets gala.
Stör mig inte!



miss it

Tittar på bilder från i somras i Kroatien nu. Skickar över lite till Jessica.

Vill tillbaka dit. Var så skönt, var så underbart. Känner för att åka dit nu. Inte för att vädret och det kommer att vara detsamma. Men ändå. Livet var så härligt då..
Bjuder på lite pics!






- "near don't shoot any hear" -

So long.

310

Jag är trött som faan. Fast, det är jag väl alltid när jag skriver här?

 

Kom precis hem. Har varit en hektisk dag idag. Åkte till jobbet vid sju och var hemma vid kvart över fem, halv sex. En snabb vila innan det var dags att fräscha till sig något innan matchen. Kunde inte gå som på jobbet, det funkar inte. Tog sedan bilen upp till Lillekärr för att kolla den matchen som jag egentligen inte skulle kollat. Men nu blev det så. Kärra vann. Men förstår inte hur S-hofs tränare tänker. Jag tänker inte säga vad jag känner, då tror alla bara att jag fjäskar. Men varför skulle jag fjäska för? Tror inte att någon tycker om mig varken mer eller mindre för det.

S-hof bytte iaf ut en av de bästa spelarna när de höll på att komma ikapp. Väldigt knepigt.

 

Kärra vann iaf, tack och lov. Carro var grym och blev utsedd till matchens lirare, helt klart. Bella också för den delen. 12 baljor, när hände det mig senast?

Efter matchen åkte Carro och jag hem till mig, Carro duschade och jag kollade på Fredag hela veckan. Therese kom och skulle hämta oss när Carro spelade piano och sjöng. Älskar det, det får hon alltid göra när hon kommer hit. Sedan åkte vi till Donken och käkade lite. Efter det var det dags för bowling. Och ni kan ju bara gissa vem som vann! Just det, jag vann. Fick 310 poäng. Enkel match.

Men när jag kommer hem, istället för att gratta mig så frågar mina föräldrar vad jag fick för högsta poäng på en serie. Vad spelar det för roll, jag vann ju! Vem bryr sig om halvtidsresultatet, det är ju resultatet när matchen är slut som räknas.




Aja whatever. Ska upp tidigt imöra. Åker härifrån vid nio. Ska plocka upp Abba och Elina på centralen och sedan bär det av neråt. Ska bli kul, verkligen jättekul! 


- "vi tävlar mot dig" -

So long.

i have to move on and leave you behind

Sitter hemma och lyssnar på 'nu tändas tusen juleljus'. Efter att ha sett Liserbergsreklamen blev det så.

 

Lite jobbigt att sjunga i Carolas höga toner bara. Och speciellt när jag är förkyld som ett as. Men jag gör så gott jag kan, ingen kan säga något annat.



Snygg är hon!

 

Egentligen borde jag packa nu, men orkar inte. Vill gå och lägga mig. Måste ta bussen till jobbet imöra, pappa ska byta däck på bilen. Men han gör ju det för min skull. Efter jobbet blir det snabbt hem och packa, sen får jag nog åka. Har en lång resa framför mig. Men ska se till att vara nere i Karlshamn vid elva tiden. Sedan ska jag bara mysa sönder, hoppas jag.

På lördag är det fest. Och det ska bli så kul. Men jag får ta det lugnt med drickandet, ska ju köra hem på söndag. Men det gör inget, jag tar det gärna lugnt med drickandet. 

Kan ha kul ändå, trot eller ej!



Nej, nu får jag packa. Eller lägga fram åtminstone. Så slipper jag göra det imöra, då kan jag sova middag istället. Så jag orkar köra ner. Missar tyvärr matchen imöra, men det är det värt.


- "jag är inte otäcksam" -

So long.

i don't wanna know..

Trött och jävlig. Det är vad jag är just nu.

 

Åkte och solade efter jobbet idag också.  Det gäller att ligga i. Ska sola imöra med. Tänker lite att om jag solar så syns det inte lika lätt att jag är sjuk, då ser jag inte så blek ut.

Har varit och kollat på handboll idag. Heid-Önnered. Heid vann rättvist. Hejade på de. Carro speciellt. Var kul att se Frida Björkroth studsa runt på planen också. Hon gjorde ju mål också, 100 procentig. Inte illa för en debutant som inte fått spela något de senaste månaderna.. Vi hejade på henne!

 

Vad snackar jag om? Ja, inte vet jag. Ska gå och lägga mig nu, svamlar ju bara.

Hoppar träningen imöra, tror jag. Har ont i ljumsken. Och eftersom jag ändå inte ska spela någon match i helgen kan jag likaväl hoppa över träningen. Inte så att jag behöver träna för att få spela då liksom.. Får väl bli en lite löprunda eller cykling. Sen styrka på det.

 

 

Kollar förresten på 'Världens härligaste män'. Detta avsnittet passar mig. Handlar om bad boys. Och ni som verkligen känner mig vet ju att jag bara faller för bad boys. Ska försöka tatt reda på varför när avsnittet är slut och jag ska nanna gott.

 

 

- "hon kan inte skjuta hårt, men hon kan lobba!" -

 

So long.


I guess

Jag antar att det är på grund av mig..

Ont i ljumsken igen. Gör ont som faan. Så nu vandrar jag på här hemma som en gammal tant igen. Fy faan. Hatar att ha ont!



Imöra är det handboll som gäller. Heid-Önnered. Ska bli kul, lär bli ett jävla tryck! Lite jobbigt blir det för mig bara. I Heidhallen är det ju inte så jättelätt att kolla på publiken. Och det är ju vad jag brukar göra. Nu kanske jag måste koncentrera mig på matchen. Vi får väl se hur det går.

Och vad vill du? Vad är du ute efter? Vill du döda mig eller vad?


- "to be or not to be" -

So long.

maybe I didn't love you?

Or maybe you never loved me..

 

Sjungit på den sången sedan Vickans jävla mobil ringde.

Jeffan kom och hämtade mig efter jobbet idag. Snacka om att vara snäll. Inte så att det är på vägen liksom. Men jag hade gjort samma sak för henne, det vet hon.

Träningen gick bra, fick in några riktiga fullträffar. Palle sa till och med att jag kunde gå hem efter ett snyggt skott. Sedan ut och springa i mina nya skor, som blev sketna. Crap.

 

Kollar Simon & Thomas nu. Det låter så kul när Simon snackar, blandar ju svenska ord med engelska i sina meningar.

Efter det blir det CSI, sedan är det god natt som gäller för min del. Upp tidigt imöra, börjar sju. Sedan hem och sola, vill ha lite färg till helgen.

Jag gillar den gula färgen de målade med precis i Simon & Thomas. Men det vet väl ni som vart i min lägenhet i Eslöv, orange i köket. 

Jävla snyggt!

 



 

Blev lite irriterad idag när jag fick ett sms av en som ville ha hjälp av mig. Visst, jag hjälper honom gärna. Men förstår inte hur han kan med att be mig om tjänster. Jag borde inte hjälpa honom förrän han gjort det han ska göra, det han är skyldig mig. Förstår inte hur han kan med. Och om jag hade sagt som jag verkligen känner så hade han blivit förbannad. Men det har du inte rätt till! Jävla jävel.

 

Jag längtar så till på fredag. Jättemycket! Älskar, älskar..

 

 

- "nobady puts baby.. in the corner" -

 

So long.


drop it like it's hot

Jag är trött. Ochsliten. Och har tappat det. Har tappat motivationen..

 

Ska bli skönt att åka i väg till helgen. Ska till familjen Fagberg i Karlshamn. Älskar att vara hos den familjen. Där känner man verkligen att man är uppskattad. Känns så himla skönt.

 

Segt att träna på söndagar. Man hinner inte hitta på något. Har bara legat hemma och väntat att klockan ska gå. Men i gymmet gick det bra. Martina fick vara med mig, så det blev hårt för henne. Kommer nog ha träningsvärk imöra båda två.




Kalmar tog SM-guld idag(Grattis) och Blåvitt kom trea. Alexandersson gjorde mål i sin sista match i Blåvitt. Yeey! Han är en stark profil och det kommer kännas konstigt att inte se honom spela fotboll längre.. Snyft

 

Har tappat det, kan ha och göra med att man inte får någon respons på det man gör.. Jag sliter som ett djur och jag gör så gott jag kan. Men om jag inte får höra att jag gjort bra ifrån mig, så tror jag att jag har varit kass. Jag vet att det inte behöver betyda så, men det är så jag tänker. Och så länge ingen säger typ: 'bra jobbat idag', 'du var duktig idag' eller ’du kämpade bra’ eller något annat, vad som helst, då tror jag att jag har vart kass. Jag tror inte att jag vart bra utan att ha utmärkt mig sådär extra, utan tror att jag är kass. Och tror man jämt att man är kass, då är det inte konstigt att man tappar motivationen..

 



Måste bara säga att:

* Musiken på 'Ensam mamma söker' är bara för bra. Riktig sån härlig Svenne-musik. Och när det gäller musik är jag ibland en sån riktig svenne. Men det är jag så gärna. Vet att Johanna och Lasse hade skakat på huvudet om de hade läst detta.

* Min jacka har kommit tillbaka från kemtvätten.Älskar den! Så skönt att ha den hemma igen. Min blåa fina vinterjacka. Har saknat den..

 

 

- "jag har sån kropp som han Matthew Mckonna" -

 

So long.


some questions

Hände mycket igår.


Först spelade jag match. Förlorade med tre eller något. Domarna hade nog bestämt innan att vi skulle förlora. Men det ger inte någon, varken våra ledare eller spelare, rätten att agera som vi/de gjorde.
Åkte sedan hem till Carro med Jessica och käkade pizza. Fixade oss åså. Sedan kom Frida och Micka också. Satt och tjötade. Kom in på ett intressant, men inte så kul ämne. Men såna ska man prata om också..
Åkte sedan in till stan, satte oss på Chez för att bara ha det jävligt skönt. Och det hade vi. Vi hade det skitkul, speciellt när musiken kom igång.

Så helt plötsligt får jag ett sms av en snubbe där det står: 'ta hand om syrran ikväll. jag återkommer'. Då tänkte jag först bara att han var söt som brydde sig så. Men sen fick jag ett till sms, och hans syrra också. Och det var inget roligt sms. Jag fick en stor klump i magen, undra då hur det kändes för henne? Vi stod utanför och snackade, sedan åkte vi hem till hennes brorsa och fick reda på sanningen till slut. Så vi tillbringade natten hos honom.



Usch faan. Det är faaninte rättvist det här. Det är ingen som förtjänar att bli behandlad så. Meninte så konstigt att hon tror att det är något hon gjort, eftersom det inte ärförsta gången som hon drabbas av det här. Jag blir så jävla förbannad! 

Hur i hela fridens namn kan man göra såhär? Hur kan man med? Och varför?

Ja, det är många frågorsom rör sig i ens huvud, tänk då i hennes huvud.. Fy faan asså!

 

 

- "jag vill sätta upp en plansch där jag berättar om det" -

 

So long.


saturday morning

Vad är det med mig och lördagsmorgnar?

Det är första lediga morgonen på hela veckan, det är då man borde sova länge. Man borde sova ut. Men nej, istället vaknar jag klockan åtta. Hade hellre vaknat vid åtta på söndagsmorgonen. För då är man trött på kvällen och kanske somnar tidigt. Men jag vill inte vara trött på lördagskvällen.  Faan också. Men jag klarade mig förra veckan, kanske gör jag det ikväll också. Och så är jag skittrött hela söndagen istället.. 
Den som lever får se.

Och hade jag inte haft match idag så hade jag kunnat gå ut och springa en runda. Och eftersom jag har ont i halsen också, verkar det dumt att gå ut och springa nu när det är så kallt. Det gör det bara värre. Och onödigt att förvärra mitt halsont innan matchen..


- "den gör det rinnande tjockt, och det tjockande rinn" -

So long.

and she's not

Och Caroline af Ugglas borde skjutas med ett skott i pannan.

Blir irriterad varje gång jag ser henne. Hon är bara för mycket. Snacka om att göra mig på dåligt humör..



BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Tittar du på 4an nu, byt kanal!


he's great

Johan Rheborg alltså.. Behöver jag säga mer?


Peter och David i all ära. Men här har vi någon som alltid lyckas i allt han gör..



Fredag hela veckan på 4anjust nu. Tittar du inte, slå över!


heaven's on fire

Jag förstår inte. Hur kan man ens välja Idol framför Doobidoo!?

 

Mycket mer underhållning i Doobidoo. Mycket mer musik. Mycket mer bra musik. Mycket mer allt. Älskar det. Sen är Lasse Kronér så jävla härligt bra!

Men det blir en sista halvtimme Idol innan Fredag hela veckan. Temat i Idol idag är väl inte mitt favorittema precis. Även om vissa av låtarna är bra.




Hur kan man förövrigt INTE ha sett Snowroller? Finns det någon mer i Sverige som inte sett den? Snälla säg till isåfall, för tvekar på att det finns några fler..



Blev förresten inget grönsakshackande för min del. Fick sköta köttfärsen istället. Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att mamma inte litade på mig, inte trodde att jag kunde hacka grönsaker. Men så är inte fallet. Hon är bara rädd att hon inte ska få grönsakerna så som hon vill ha de. Därför får jag sköta köttfärsen, för den kan man väl bara få på ett sätt? Om man inte kryddar med kanel som en före detta vän till mig gjorde..

- "har aldrig sett den" -

So long.

infinity

Börjar bli riktigt hungrig. Men mamma har somnat i soffan.

 

Hon var ju ute igår, var hemma runt tre. Sen var hon uppe klockan sex för att bege sig till jobbet, så är ganska självklart att hon är trött. Hade jag också vart. Minns när jag var på tisdagsklubben i somras, när Emelie fyllde år. Var hemma vid tre tiden, sen var jag uppe igen vid sex för att jobba. Den dagen var en jobbig dag vill jag lova.

Funderar på om jag ska börja laga maten så länge, men är rädd att jag väcker henne då. Och det är inte snällt. Vet ju själv hur irriterande det är att bli väckt när man vill sova..

 

Kan ju börja med att hacka grönsakerna. Det är ju något jag kan, man har väl jobbat i kök..

Gör förresten världens godaste pizzasallad, så är det bara!



Kanske ska lägga mig för att vila lite jag också. Hade vart jävligt skönt.


- "din jävla murva!" -

So long.

take it easy

Äntligen fredag!

 

Och idag ska jag bara ta det lugnt. Älskar att inte det är någon match överhuvudtaget idag. Så idag blir det bara jättelugnt ihop med mamma. Vi ska käka tacos och möla i oss chips. Så jävla gott.

 

Imöra är det match. Förkyld som faan, så får se hur det blir med det. Men känner jag mig själv så kommer jag vara med. Om jag nu kommer ihåg vilken tid samlingen var?

Efter matchen är det ännu oklart vad som händer. Antingen blir det utgång eller så blir det lugnt igen. Men två kvällar i rad, låter inte jättekul. Men skönt, och välbehövligt.  Ja, vi får väl se. Går vi ut så tar jag nog det lugnt ändå. Behöver inte supa sönder för att ha kul. Faktiskt inte. Även om det är kul att supa. Shit, vilken alkis jag låter som.

 

Näe, ska åka upp och hämta mamma på centrum nu. Hon har handlat mat och vill inte gå med allt, speciellt inte i regnet. Och det förstår jag. Hatar regn!



- "åh, jag älskar Robyn!" -

So long.


we belong together

Idag blev det offentligt. Världens bästa Jennifer har återvänt.

Hon vet vad jag känner. Självklart är jag superduperglad att få träffa henne i stort sett varje dag. Kanske kan få mig på bättre humör?
Hon ska iaf göra comeback i A-laget på lördag. Efter en träning, snacka om stjärna. Visst, ännu svårare för mig att ta plats nu. Men det är det värt. Så länge Jennifer är lycklig eller mår bra så är det lugnt för mig.


Ska kolla tempen på mig. Sedan ska jag nog gå och lägga mig. Är bara hemska saker på tv, och det vågar jag inte titta på när jag är ensam hemma. Mamma är ute och ränner på stan, blir väl att jag får hämta henne någon gång inatt. Men jag lär väl inte somna innan dess ändå. Eller jo, kanske. Känner mig rätt så slut. Skulle nog inte tränat egentligen. Men kände att jag var tvungen. Inte vart där sen i söndags..

Den gyllene trion är åter tillsammans.




- " you're on my heart just like a tatto" -

So long.

the line is a dot to you

Förkyld. Så jävla förkyld. Träningsvärk. Sån jävla träningsvärk.

 

Var på Sportlife med Tanja igår. Vi tog det ganska lugnt, vi skulle börja lite försiktigt. Maxade ben. Och idag känns det jävligt mycket. Jag har inte kunnat gå ordentligt idag, än mindre springa. Ni skulle sett mig på träningen. PG skrattade åt mig hela tiden.

Efter Sportlife åkte vi hem till Tanja och åt lite. Hela familjen var hemma till slut, alltid lika trevligt. Man är verkligen uppskattad hos de. Saknat de en jävla massa.

Tanja och jag ska iaf gymma på Sportlife varje onsdag. I stort sett varje iaf.

 

 

I lördags var vi ute förresten. En jävla massa folk. Men Steffi kom inte in på mitt leg på Chez så några stack till Bryggeriet. Linn, Steffi, Annie och jag stack till Gretas. Har alltid velat gå dit, alla säger att det är så jävla kul där. Och det var det, så jävla kul. Det är så skönt, ingen har fördomar och ingen kollar snett på någon annan. Hade iaf jävligt kul. Annie och Steffi hade kul åt något/någon när vi låg i Maggan och Classes säng och jag hade telefonsex. Iaf enligt de.

 

 

- "han hade landat i Poseidon" -

 

So long.


R.I.P.

'Nu är det över' brukar man säga. Men så är det inte. Det är nu det jobbiga börjar..

 

Begravning igår i Kallinge. Väldigt fin och jobbig. Mycket musik, inte så mycket prat. 'Låt musiken tala om våra känslor' sa prästen. Och det är rätt, varför ska han stå där och snacka?

När Monica (?) sjöng 'you raise me up' hörde man Sara bryta ihop. Det var jobbigt. Hon har ju skrivit en bit av den texten på väggen i sitt rum.

Det jobbigaste var nog att se familjen ta farväl av Bosse. Sara läste en text hon skrivit. Prästen läste en text Marlena skrivit. Och farmor sen. Det är inte rätt. Man ska inte behöva begrava sina egna barn, det är inte rätt.

 

 

För första gången i mitt liv var jag på en sån där grej efter begravningen. Visste inte hur man skulle bete sig. Kändes konstigt att sitta och snacka. Men till slut blev det vad man gjorde. Skrattade och grät om vartannat. Jennie läste en text hon skrivit. Så fint. Alla tre tjejernas texter var fina. Förstår inte hur de orkar. Men som Sara sa: 'det är pappa som hjälper mig..'

 

Åkte sedan hemåt efter en himla massa kramandes. Tåget krånglade, var strömavbrott i Hässleholm och jag kom hem två timmar senare än beräknat. Och jag som bara ville hem till mig.

Det var när jag satt på tåget som jag verkligen förstod det, jag kommer aldrig mer få se Bosse igen. ALDRIG MER! Så var den tågresan förstörd. Lipade sönder hela vägen. Fy faan.

 

Är svårt att förklara hur det känns, men det är jävligt tungt. Att en människa kan beröra en så djupt..

Han gnällde aldrig över sjukdomen. Aldrig någonsin..

 

Något jag inte tänkt på innan är Marlena. Ganska konstigt ändå, hon är lika mycket dotter som de andra. Men hon är ju äldre och henne har man aldrig umgåtts med på det sättet. Men känns nästan som att hon tog det hårdast, kände inte alls igen henne. Inte så konstigt egentligen, hon har precis mist sin pappa..

 

 

- "När jag kysser havet" -

 

So long.


you raise me up, to more than I can be

Usch då. Faan.

Jag börjar gråta bara jag tänker på det. På begravningen på tisdag.
Åker till Karlshamn imöra. Var tänkt att jag skulle köra ner på tisdag, men eftersom det kan vara halt åså tyckte mamma att det var riskabelt. Och scenariot att vakna på tisdagsmorgonen och inte kunna köra ner till Karlshamn vill jag inte veta av. Vill inte ens tänka den tanken. Därför åker jag ner imöra och bor hos Christina, Ia och Annas mamma. Väldigt snällt av henne att låta mig bo där, jag är henne evigt tacksam. Utan henne vet jag inte hur jag hade löst det..

Det låter jobbigt att behöva göra såhär kanske. Men skulle jag inte vara därnere på tisdag skulle jag nog aldrig kunna förlåta mig. Skulle aldrig kunna gå vidare, skulle aldrig kunna se någon i familjen Fagberg i ögonen. Jag känner inte bara att jag måste gå, jag vill gå. Hur konstigt det än låter att jag vill gå, så är det vad jag vill..

Så nu har det blivit packat och jag är beredd att åka. Men hade gärna sluppit detta, hela grejen. Hade helst varit utan allting, och att Bosse levde. Men så är det inte, tyvärr. Hatar att det inte finns något man kan göra åt vissa saker.

Så nu kommer det vara tyst här ett tag. Får se om jag orkar skriva om begravningen på tisdag när jag kommer hem. Får se om jag orkar andas..


- "I am strong when I am on your shoulder" -

So long.

missing

Nu känner jag igen min blogg.

Har länge känt att något inte stämmer. Men efter förra inlägget så kom jag på det. Bilderna. Det är bilderna som fattats. När jag började hade jag ju alltid bilder med. Sen en dag slutade jag typ tvärt med det. Undrar varför. Men nu ska jag börja med det igen.

Steffi ska köpa mig ikväll, hon vill bli påverkad för att inte svimma i kön. Undrar vad hon är villig att betala för mina tjänster. Jag är ju inte så billig som de flesta tror. Faktiskt.

Kanske får träffa Anna ikväll också. Hade vart kul, saknar henne en hel del.
På tal om att sakna så saknar jag en annan från den hålan också, Nathalie Werner. På facebook står det we are in an open relationship. Och vilket konstigt förhållande vi har, med tanke på att vi aldrig träffas. Nästan så vi har ett open relationship utan relationship. Om det nu går att ha det?



Annie ska vara porr ikväll, kanske får ändra mina klädval för ikväll.. Äh, jag är snygg i allt! (ja, jag vet. men låt mig inbilla mig det i en sekund iaf)


- "ni behöver någon mer rutinerande" -

So long.



MTV

Säga vad man vill om Britney Spears, men dansa kan hon!

Ligger och tittar på massa uppträdanden från MTV Europe Music Awards. Säga vad man vill om Britneys livsstil, musik och allt annat. Men ingen kan säga att hon inte kan dansa. Iaf inte och mena det. Skulle man säga det, är man garanterat avundsjuk!

           

Och snygg är hon också. Inte alla som passar så bra i rakat huvud..


give me a break

Vad gör jag uppe nu? Varför kan jag inte somna om?

 

Jävla jävel. Vaknade kvart över sju, pigg som en mört. Hur pigga de nu kan vara.. Låg i sängen ett tag, kände sedan att det inte tjänade någonting till. Så gick upp och satte mig i 'mitt vardagsrum' häruppe. Ville ju inte väcka Jennifer.

 

Match igår. Mot Kungälv. Var jag med och spelade? Nej. Satt jag på bänken och såg laget förlora? Ja. Men jag kan inte säga annat än att Kungälv förtjänade det. Det gjorde inte vi. Inte mycket som stämde där ett tag. Men sånt är livet, och jag får spela idag mot Backa. 

 

Sedan blir det nog utgång med Ankan och Steffi, någon mer kanske?

Aja, är fortfarande irriterad över saker igår. Inte bara förlusten. Det finns så mycket mer. Men orkar inte ta det här och nu.

 

- "if I were a boy" -

 

So long.


RSS 2.0