party party

Det går en vind över vindens ängar
det fladdrar till i en tyllgardin..
Så himla vacker låt. En riktig sommarlåt.



Åker till Getskär snart. Ska där se matchen mellan Tyskland och England. Spelar inte någon jättestor roll för mig vilka som vinner. Bara det blir en bra match så är jag nöjd. Och det lär det bli.. Sedan ska vi till en av mina pärons bästa kompisar som fyller femtio år imöra. Vi ska överraska honom mitt i natten. Ska bli riktigt skoj. Mindre skoj ska det bli att jobba imöra. Speciellt eftersom att det nog kommer att bli sent inatt + att vi ska dit imöra efter jobbet..

På onsdag ska vi på utflykt med jobbet. Jag har lyckats byta till mig en elev så att jag får åka med och bada. Ska bli roligt. Skönt att vara ute hela onsdagen eftersom jag förmodligen då också lär vara trött..

Partille Cup drar igång på onsdag också. Folk från hela världen kommer hit för att springa, studsa och jaga en boll utomhus. Oavsett om det regnar eller är sol. Ganska sjukt ändå.
Jag ska ändå dit och titta. Träffa folk och bara ha det gött. Lite tråkigt att man jobbar hela veckan bara. Men på helgen blir det nog lite tittandes iaf. Då kommer mina kära vänner; Soffie och Sanna. Vi ska fira 1-års jubileum. Antingen blir det på fredag eller på lördag. Men det ska firas iaf.. Det är en sak som är säker..

Nej, nu ska jag åka iväg.

photos

Här kommer lite bilder från min underbara lördag..












ciao..

sunshine

Härligt väder. Maria är trött. Jättetrött. Skulle hon legat i solen idag hade det inte spelat någon roll.
Men nu ska Maria jobba. Förmodligen inomhus nästan hela dagen.
Men nej, hon är inte bitter. Inte alls.

Trevlig soldag på er alla!

Michael Jackson

Jooi och jag diskuterade det här med Michael Jacksons död idag.
Vi tycker båda att det är så hemskt att när han levde, då skrevs det inte mycket bra om honom. Man skrev om vilken hemsk människa han var åså. Men nu, när han gått bort, då ska alla tidningar vara värst och hylla honom mest och bäst. Har de då helt plötsligt ändrat uppfattning?

Samtidigt tycker jag att det är bra. För jag anser att det är helt fel att snacka skit och smutskasta någon som är död. Denne person kan inte försvara sig.

Vissa tycker att det är självklart att man ändrar uppfattning om någon som är död, att den personen helt plötsligt är jättebra.. Men för mig är det ofattbart. Jag ändrar inte uppfattning om någon som dör, bara för att den är död. Tycker jag illa om personen, då gör jag det. Men är personen i fråga död, då snackar jag inte om hur illa jag tyckte om honom/henne. Då håller jag inne med det..

Det kanske är många av er som aldrig hört mig prata om Michael Jackson. Och det är sant, jag pratar kanske inte om honom så ofta. Men när jag väl gjort det har jag aldrig sagt något elakt. För mig är han oskyldig, han friades ju till och med år 2005 från alla anklagelser..

För mig är det ofattbart att han gått bort..




och ja, detta får mig att tänka på Walle extra mycket..


what ever it feels like

Igår plockade Jonas och Jennifer upp mig på väg till stan. De skulle till Peter och sola. Själv skulle jag in till stan och träffa Jooi. Mötte upp henne och sedan vandrade vi bort till Nya Ullevi. Där var det friidrott. Joois gamla motståndare och kompisar skulle tävla. När vi hade tittat klart åkte vi hem till mig och fixade maten inför kvällen. Vi hann även också att fixa till oss.
Åkte sedan till Peter, där var det inflyttningsfest. Dock var det bara Jennifer, Jonas och han själv som var där när vi kom.

Efter ett tag gick vi ut och satte oss på gården. Tände grillarna och det dök upp lite folk, bla Alex från Ensam mamma söker. Han som "vann". När vi hade käkat klart dök det upp ännu mer folk.
Sedan var det dags för fotbollsmatch. Det var Alex och jag mot Peter och Jooi. Trots att de hade en 8-faldig svensk mästarinna i häcklöpning lyckades de inte slå oss. Vi fullkomligt körde över de!
Efter mycket tjöt på gården och lite häcklöpning av mig åkte Jooi och jag in till stan. Där träffade vi Vicktan, Seffa, Lollo och Peter.. Tog oss lite att dricka innan vi åkte hemåt. En snabb sväng på Donken med en stammandes Jooi som körde. Sedan blev det tvärstopp och Seffa flög som en vante. Men oj, vad vi skrattade!

Idag har det blivit ett besök på Ullevi för att titta lite friidrott. Sedan lämnade jag min vän Jooi och åkte hem för att sola på baksidan här hemma. För härligt!

Jobb i Tuve på skolan hela veckan. Kommer vara trött på freitag när mina kollegor kommer. Vi ska på återturné och fira ett års jubileum. Ska blir riktigt najs! Längtar..

what a wonderful evening

Som sagt. Vilken underbar kväll.

Hem efter jobbet för att packa och göra sig i ordning. Thomas kom och hämtade mig strax innan fem. Vi fick vänta lite på att Vickan skulle sluta upp innan vi åkte ofegiskörning in till stan. Väl inne i stan gick Vickan och mötte Carro. Thomas och jag mötte upp Thomas syster för att chitcatta (hur stavar man till det egentligen?) lite. Stötte även på Martin där inne. Verkar som att man ser honom överallt nu..
När vi hade kommit in på arenan köpte vi oss varsin halv special. Himla gott. Sedan upp för att sätta oss på våra platser. Det var första gången jag var på den nya arenan. Men oj, vad bra den var. Himla bra platser trots att vi satt så högt..



Matchen drog igång. Sedan tog det inte lång tid innan England hade gjort både 1-0 och 2-0. Efter 3-0 målet dog nästan publiken. Iaf den svenska. Så himla tråkigt, inte vad man hade hoppats på direkt..
Sverige kommer in som ett nytt lag i andra halvlek. De stänker in både 3-1 och 3-2. Då vaknar publiken till liv. När Sverige också gör 3-3 står hela publiken upp (utan några få engelsmän!) Vi skriker och hoppar. Man blev så laddad. Matchen går till förlängning, silver goal. Inget lag gör mål och matchen ska avgöras på straffar. Att Sverige skulle matcha ett lag som England såpass bra var det nog inte många som trodde. Speciellt inte efter första halvlek.
Tyvärr förlorar Sverige med 4-3 i strafflängningen och vinner hela matchen med 7-6.
Jävligt surt. Men svenska U21-laget ska ha en stor eloge för vad de lyckades prestera. Både igår och i de andra matcherna. Jag är helt såld och hade hoppats på att det hade varit mer turneringar för det här laget. För oj, vad bra och underhållande fotboll de spelar! A-landslaget nästa, gubbar!



Efter matchen körde Thomas mig till Getskär där jag bytte om lite snabbt. (säg inget till någon, men jag bytte bara tröja) Körde sedan till Jonas där jag fick träffat Jeffan + lite folk som jag träffade förra helgen.. Och en kille som tydligen kände igen mig. När några hade gått kommer han, Tosse (en sån stolle!), in från balkongen. Han försöker lura i mig saker som jag gjorde förra midsommar. Men nej, den går jag inte på. Efter ett tag förstod han att han hade blandat ihop mig med en annan av tjejerna. (ska jag vara ärlig så blev jag lite orolig där ett tag. att jag hade gjort saker jag inte kommit ihåg.. men jag vet vart jag sov båda nätterna på midsommar förra året. thank God!)
Vi åkte iaf sedan ner till Stenungsund där vi träffade bla Thomas. Var på HK (Hamnkrogen) ett tag innan vi åkte över till Kookaburra. Där var det trevligt. Träffade Natta och Örtendahlarna. Dansade och höll på. Körde sedan hem Jonas och Jennifer, plockade upp Richard och Rytter. Sedan hem till landet för att lägga sig för natten. Himla gött.



Hade iaf en himla trevlig kväll igår, mycket tack vare matchen. Och det som känns gött idag är att jag inte är bakfull, jag körde ju igår. Frågan är hur Jonas och Jennifer mår. Eller Thomas som skulle upp och jobba halv sex idag? Haha.

sleep tight

Tänkte bara säga god natt efter en sån här underbar dag/kväll som jag har haft.
Först fotbollen, jävlar vilken stämning. Ni som inte var där missade verkligen något. En sån match!

Sedan blev det utgång i Stenungsund, Sundanatta här nu förstår ni.
Men mer om det imöra. Nu ska jag sova.


GOD NATT!


och till Vickan: Ginbatat

Michael Jackson, Rest in Peace

Michael Jackson är död! Helt sjukt!
En av världens största artister har gått bort.

Hörde det på radion i morse. Jag kunde inte somna om efter det. Tankarna som for runt i huvudet var: "Varför har ingen sagt något till mig innan? Varför får jag reda på det såhär?". Det kändes lite som om att det var en kompis till mig som hade dött, och att jag fick reda på det på radion..

Man får tycka vad man vill om denne man, men att han är en av världens största artister är ett faktum.
Visst, det går rykten om att han förgripit sig på barn åså. Man får tro vad man vill, men man ska inte tro på allt man hör..
Jag har hela tiden sagt att jag tror att han är oskyldig till den dagen han erkänner. Och han har inte erkänt, och kommer inte heller att kunna göra det heller.. Därför dör han, för mig, som en oskyldig man..

Visst, han kan verka knäpp. Men vilken jävla artist, eller kändis överhuvudtaget, gör inte knäppa saker? Kolla bara Madonnas eller Mariah Careys kravlista på deras uppträdanden och skit..


Rest in peace, Michael Jackson!

mobilefuck

Efter jobbet idag åkte jag till Telenor och lämnade in min mobil. Som jag för övrigt fick hämtat ut igår. Men igår kväll så flippade den ur på samma sätt som den gjort innan, och ändå har jag lämnat in den en gång.. Maria var hyffsat förbannad igår innan sängdags. Kanske därför hon hade svårt att somna?

Efter Telenorbesöket åkte jag till Apoteket. Åkte sedan hem och släppte av mina grejer för att köra vidare till ÖHK-hallen för att titta på handboll. Kärras Damer, mitt förra lag ni vet, skulle spela träningsmatch mot Önnered. Vi vann (ja, jag säger vi. känner mig fortfarande som en i gänget) med en boll tror jag.. Men vilken match. Helt seg och tråkig tills det är tio minuter kvar av matchen. Då tänder vi på läktaren och planen till. Domaren har väl inte vaknat än..
Vi på läktaren skrek och hejade på vårt lag till seger.

Måste även tillägga att Eddie fick rött kort. Så jävla bra.
Vid ett tillfälle när hon kontrade blev hon avblåst för fösning. Nästa gång hon kommer i kontring säger hon till domaren: "titta noga!" (nej hon säger det inte lugnt och fint, men tror inte heller att hon skriker). Domaren vet först inte vad han ska göra. Sedan blåser han av och ger Eddie ett direktrött. Så jävla bra. Eddie stormar då ut ur hallen. Förbannad som få.
När hon kommer tillbaka säger hon att hon aldrig varit så arg i hela sitt liv.
Och jag skojar inte, hon var så ilsken att hon blev alldeles svart!

wacko

Jag har funderat på hur många gånger man egentligen ljuger om dagen. Ofrivilligt.
Bara idag har jag ljugit flera gånger, utan att tänka på det liksom..
Folk frågar mig hur jag mår, jag svarar bra. Men frågan är varför jag svarar bra? Jag mår ju inte bra. Men samtidigt så mår jag inte heller dåligt. Det är svårt att förklara och därför gör jag det enkelt för mig och svarar bra. Så slipper jag följdfrågor, eller undrande frågor, konstiga blickar.. Det är mycket lättare att sätta ett leende på läpparna och säga: "Bra, själv då?".

Sen vill jag inte prata med vem som helst om mina problem heller. Om man nu kan kalla det ett problem? Fast det kan man nog. Jag kan inte sätta ord på mina känslor, vet inte hur jag mår eller hur jag känner. Det borde vara ett problem..
Det finns bara få jag verkligen kan prata om såna här knäppa saker som jag har för mig. Vickan och Sara är två av de personerna. De dömer mig inte, de finns där. Helt underbart.

Tack för att ni finns där för mig, även när jag är knäpp!

feeling hot, hot, hot

Om ni undrar så var maten god. Jättegod. Och jag blev mätt. Jättemätt.

Det som jag tycker är så jobbigt med det fina vädret att man blir så varm, hela tiden. Nu sitter jag liksom hemma, solen har gått ner, och är jättevarm. Nästan svettevarm. Ungefär som att jag kommit in i klimakteriet. Jag tror ibland att jag har gjort det. Det känns lite tråkigt då jag varke harn fått barn eller en man än.. Vem vill ha en kvinna som redan är i klimakteriet vid 21 års ålder?



Jävla kriminaliekossa! (som en viss Jessica Ehrnbring uttryckte sig en gång i tiden)


Nu är det god natt. Snart iaf..

i'm starving

Nu är jag hungrig (ovanligt!). Så himla hungrig. Väntar på att potatisen ska bli klar. Då ska jag äta varmrökt lax, färskpotatis, gräddfil och gräslök. För himla gott, ska ni veta!


Nu rang klockan, dags att duka fram!!

tell me

Har inte blivit så mycket solande idag, trots det underbara vädret.
Först åkte vi då och inhandlade mina biljetter. Sedan släppte jag av min bror hemma, han skulle packa och då passade jag på att springa lite ärenden åt mig själv. Upp och lämna in mitt paket från Nelly.com. Var inget som passade den här gången, bättre lycka nästa gång!

Stötte även på Kim, Emelie och Lisa som skulle ut i solen. Kanske att Kim skulle ta sig ett dopp i Emelies mammas bikini? En snabbis sedan till Apoteket för att beställa in mina p-piller. Får gå dit och hämta de imöra, då måste jag ha de.. Åkte sedan hem för att hämta bror, körde till Backaplan och hämtade ut min mobil som varit på lagning, och köpte efter det en present till mor. Sedan fick jag köra in bror till stan. Han ska till Borås över dagen typ.

Efter allt åkandes var jag äntligen hemma för att kunna ligga på baksidan. Det räckte med en kvart, då var jag så varm att jag svettades + att jag var sjukt hungrig. Fick då laga lite mat och sen bege mig ut igen. Låg väl en stund innan jag gav upp. Bestämde mig för att ta mig ett skönt bad, och det gjorde susen. Rakades benen och allt annat som behövdes rakas. Inpackning och sedan insmörjning av hela kroppen. Len och go från topp till tå är jag nu..



Ska förmodligen hämta mamma om en stund. Hon har varit iväg och seglat lite i eftermiddag med några jobbarkompisar, de glidarna..


Har jag sagt att jag ska gå på Sveriges semifinal mot England i U21 EM på Ullevi på fredag?

football

Först och främst vill jag bara tacka alla ni som höll tummarna för mig. (om det nu var några som gjorde det)
Jag fick tag i biljetter! Biljetter till semifinalmatchen mellan Sverige och England. För jävla gött. Trist bara att han i kassan var trögfattad. Först sa jag att jag skulle ha två, men sen ville jag ha två till. Så ändrade han något, men när han skrev ut kom det bara ut två. Då frågade vi igen, min bror och jag, om han hittade två till. Och då gjorde han inte det. Hade han gjort det från början när vi sa till hade det ju säkert funnits. Så nu blev min bror tyvärr utan biljett. Tycker verkligen synd om honom, den stackaren. Och ni som känner oss vet att vi inte är så kärleksfulla mot varandra, så när jag tycker synd om honom då är det verkligen synd om honom.

Så jag gick ifrån Ticnet-ombudet två biljetter rikare. Så nu ska Thomas och jag på fotboll på fredag. Sedan åker vi till Stenungsund för Sundanatta. Ska förmodligen möta upp Jennifer och gänget.

Tycker fortfarande synd om min bror. Även om det inte finns något jag kan göra. Det är den jävla cpmannen bakom disken
man ska skylla på. Det är hans fel! Bläää!



Det är döhett här bak på min baksida. Det räcker att ligga därute i en kvart, och man rinner bort. Så himla varmt. Men, jag gnäller inte. Det är skönt med värme. Riktigt gött. Men jobbigt att ligga därute nu. Så jag har tagit en liten paus. En behövlig en.



jaha. bor han i Kärra? jaha ja, jaja.

inside

Solen skiner, och jag är inne. Varför? Ska åka iväg med bror min en stund. Sen ska jag ut och lägga mig i det sköna vädret.
Vi måste köpa present till mor. Varför jag ska med har jag inte riktigt förstått.. Sen ska vi gå några ärenden för mig också. Önska mig lycka till!

think I'm going to be sick..




Med en näsa tät som den tätaste skog, och en hals torr som den torraste savann har jag gjort mitt sista pass i Floda på länge
. Imöra ska jag nog inte jobba, inte så som kroppen mår. Sen blir det jobb i Tuve på torsdag och fredag. Lördagspasset har jag bytt bort eftersom jag blivit bjuden på inflyttningsfest hos Peter, Jonas kompis. Nästa vecka jobbar jag måndag till fredag ute i Tuve. Visst kan det hända att jag jobbar kväll i Floda, men det är inget jag vet nu. På fredag kommer kanske Jooi och Sanna, vet inte det än. Det går också rykten om att Soffie kommer på söndag, och då stannar hon kanske några dagar.

Fredag den 10e juli åker vi till Alanya, Turkiet. De som reser är Jeffan, Jessie, Levander, Moses och Vlado. Vickan B kanske också dyker med, håller tummarna på det iaf.

Idag har Jessie och jag legat på baksidan och solat. Topless har vi båda legat. Vi har snackat, sjungit, skrattat och fulat oss. Vi har alltid så himla skoj, vi är helt sjuka ihop..


Eftersom jag jobbade kväll idag missade jag tyvärr en hel del av Serbien-Sverige matchen. Kändes som att det borde varit en rätt så okej match ändå. Skittrist att missa den, but that's life I guess..

what a sunny day

Jaha. Här var man go och glad för att man skulle vara ledig fram till på torsdag. Men icke sa nicke. Istället ska jag jobba imöra, 16-22 och har jobbat samma tid idag..

Kom hem strax efter åtta idag, hade jobbat natt. Ut och lade mig i solen. Sedan åkte jag och hämtade Jessie J, ville ha sällskap i solskenet. Vi hade det trevligt, väldigt trevligt. Jag bjöd på god middag innan det var dags för mig att åka till jobbet. Jessica låg kvar tills Jeffan kom och hämtade henne.

Själv ska man snart bege sig till sängen, är sjukt trött. Sen ska jag upp tidigt imöra. Jessica kommer hit klockan sju. Det gör dock inte så mycket eftersom jag ändå ska till barnmorskan vid åttatiden imöra. Ska hämta ut lite p-piller och annat. Sedan ska vi, förhoppningsvis, ligga ute i solen och njuta innan det är dags för mig att åka till jobbet ännu en gång..



time of your life


midsummer in the westcoast

Jag ber om ursäkt för riktigt dålig uppdatering. Men jag varnade er innan helgen. Hoppas ni har överlevt. PP har ju iaf kunnat läsa ikapp sig..

Helgen har varit helt underbar.
Jennifer kom och hämtade mig på landet i torsdags, körde runt en massa innan vi slutade hos Wille och Cissi. Jonas var redan där, sen dök även Thomas upp. Blev mycket skratt innan det var dags för oss att åka hem till Jonas. Klockan ringde tidigt på midsommaraftonen och det var dags att fixa till sig någorlunda. Bilresa och färjeresa ut till Dyrön. Där käkades lunch, tittades på U21 fotboll, sovdes middag, käkades middag och drack en hel del. På kvällen var det även liveband och dans på bryggan. Det var riktigt trevligt. Jag hann även med att ta mig ett dopp i havet ihop med Catta.

Midsommardagen spenderades på bryggan, vi låg i rad och solade och snackade gott. Det var Jonas, Jennifer och jag. Nathalie dök även upp ibland. Vi käkade god, god trerätterslunch innan vi tog färjan tillbaka till "fastlandet". Jag fick köra, eftersom jag var den enda som inte druckit starksprit. Ett snabbbesök hos Jonas föräldrar, sen snabbt hem till honom för att fixa till sig ännu snabbare. En prommis till Daniel för förfest. Sedan blev det Bryggan, också känd som Kookaburra. Där var folk som herr & fru Wislander och Cesarino. Även Lena Andersson var där. De hade nog riktigt trevligt, speciellt när jag dansade med de..

När Kookaburra stängde gick vi vidare mot Stenungsbaden. Där träffade jag också min farbror.


Kvällen avslutades på donken innan vi for hem och sov..



i can see the sun

Solen är framme, dock blåser det. Men det är skönt ändå.
Vi har det bra, förjävla trevligt.
Snart kommer dock Jeffan och hämtar mig. Då är det fotboll och ölkväll hos Jonas. Thomas, Ville och hans tjej är där.
Det ska bli najs.


Nu har jag bråttom. Därför så knasigt inlägg.
Sen blir det nog inte mycket bloggande på ett tag..


breakfast

Ser ut som att det blir ändrade planer på midsommar. Jag bryr mig inte så mycket egentligen, bara jag får vara med Jennifer och Jonas. Först och främst Jennifer, men man får ju Jonas på köper så vad ska man göra?

Har väl inte fått en himlans massa sömn inatt. Läste lite VeckoRevyn, löste korsord åså. Sen hostade jag en bra stund innan jag somnade av utmattning..
Idag blir det att gå över till grannen och dsuscha då jag inte gillar duschen som finns nere i vår källare. Men det gör inget, för grannarna tycker om mig. Men vem faan gör inte det?
Får bara vänta tills killarna har vaknat..


playing cards

Så ja. Nu har vi smällt i oss en god middag. Färskpotatis och grillad fläskfilé. Mumsfillibaba!
Innan det är dags att lägga sig i den stenhårda sängen (hoppas att Jonas har en skön soffa. synd att Thomas inte flyttat in än, då hade jag kunnat ligga i hans säng eftersom han legat i min) ska jag spöa skiten ur mor och far i kort. Frågan är vad de vågar ställa upp i..




ja, jag hade lite tråkigt för en stund sedan..

two and a half men

Glömde förstås att även Rasmus Elm hade försvunnit..


Nu har vi packat, mor och jag. Jag lade fram grejerna, sedan lade hon ner de i väskan och jag tittade på. Ett sånt teamwork vi har, mor och jag. Om en liten stund åker vi till landet. Mor, far och jag. De ska fixa massa grejer imöra, jag ska bara duscha och raka benen. Sen kommer Bosse, Linda, Alicia och Oskar. Då blir det nog full rulle. Sedan dyker nog min bror Johan, hans flickvän Therese och Ingela också upp. Då blir det verkligen full rulle.

Jennifer kommer och hämtar mig efter hennes träning imöra. Sedan åker vi till Jonas där vi ska spendera kvällen och natten. Morgonen därefter bär det av mot Grebbestad. Ska bli trevligt.

Nu sitter jag bara och väntar på att mor och far ska bli klara med sitt packande. Tittar på two and a half men och äter upp min brors M&M som han glömde här igår. Blir nog ett herrans liv när han kommer hem, men då är jag inte hemma..


more goals

Jovisst blev det fler mål. Ett till av Marcus Berg, som då gjort tre mål i en och samma match. Dock inte ett hat-trick. Stör mig när folk säger att det är ett hat-trick. För ett hat-trick är när man gör tre mål i rad, i en och samma halvlek. Och det gjorde han inte. Dock var det jävligt bra av honom att göra tre mål i en och samma match.
Det sista målet gjordes av Gustav Svensson. IFK-spelare, ni vet, de kan..

Måste bara säga att U21-laget spelar en mycket roligare fotboll än vad A-landslaget gör. Dock tror jag inte att U21 hade haft en chans mot A-landslaget. De äldre är mycket mer rutinerade. Sen försvinner ju både Marcus Berg och Pontus Wernbloom från U21-laget då de ingår i A-landslagstruppen.
Men U21 spelar mycket roligare fotboll. Till och med backarna vill spela, vill slå upp bollen, vill att det ska hända något..


Har försökt fixat musik och laddat hem låtar åså inför helgen. Jag och "min familj", dvs Jennifer och Jonas ska ha party i bilen. Så är det bara.

Nu säger en riktigt trött Maria Sköld god natt till alla sina anhängare.

working 9 to 5 ?

Ja, som sagt. Jag jobbade ju till 08 i morse. Och igår när jag sa att jag skulle ut och springa idag var det för att det var sagt att det skulle regna idag. Men när jag steg ut till bilen idag sken solen och jag var glad. Här skulle jag ju få ligga i solen hela dagen. När jag sätter mig i bilen ringer Novalie. Hon undrar om jag kunde jobba idag. Så där tänkte jag fort, fort. Till slut bestämde jag mig för att jobba. Får ändå ställa upp för de när de behöver mig. Så snäll är jag.
Så istället för att åka hem och lägga mig på baksidan, åkte jag till Tuve för att jobba. Goa pengar sen ju, måste tänka så..

Så fort jag kom hem efter att plockat upp både mor och bror efter jobbet däckade jag i min säng. Åh, vad gott det var. Så där gott som man bara sover ibland. När man vaknar och måste suga upp dreglet som nästan kommer ut ur munnen.. Haha. Jag vet att ni vet vad jag menar.


Nu ligger iaf bror och jag i sofforna på övervåningen och tittar på fotboll. Är ju U21-EM. Efter första halvlek leder Sverige över Vitryssland med 3-1. Sverige började ju bra, men det var ändå Vitryssland som gjorde första målet. Och en sån jävla träff han fick in, den jäveln! Rasmus Elm svarade ganska fort med ett långskott. Strax därefter hade Marcus Berg gjort både 2-1 och 3-1. Riktiga klassmål, båda två.

Nu väntar jag spänt på andra halvlek. Väntar mig ett och annat mål till..



Midsommar är även så gott som planerad.
 Grebbestad, here we come!

good night, sweetheart

Jösses vilket härligt väder det har varit idag. Bror och jag har legat på baksidan med glajjorna på och varsin bok i famnen. Sedan grillade vi även fläskfilé till lunch innan det var dags för mig att fara till jobbet. Himla skönt att jobba eftermiddag/natt en dag som denna.

Jovisst, jag jobbar nu. Sovande jour. Är megatrött så ska snart släcka ner här och få sova lite.

Imorgon blir det nog en liten löprunda för min del. Andra löpningen sen jag bestämde mig för att lägga ner handbollen. Och ändå syns det inte allt för mycket på kroppen. Det är ganska skönt ändå. Men jag vill ändå ha lite kondition, kan behövas i sommar då Vlado har utmanat oss tjejer på strandfotboll i Turkiet..

Och nu har Sambuca börjat ringa också. Någon har berättat för honom att jag har en förkärlek till brown sugar.. Varför man nu har gjort det? Det stämmer väl inte?

Nu är det dags att nana kudden..



it's hard for me

Nu är jag äntligen hemma. Har varit på resande fot sen förra lördagen, därav den stora väskan jag har haft med mig som alla har kommenterat.
Jag har iaf haft underbara dagar på min resa. Både Karlshamn och Eslöv är två städer som får mig att må bra. Hur konstigt det än låter, så mår jag bra när jag är där. Dock var det lite jobbigt idag.

Åkte ju som sagt till Eslöv idag för att titta på Eslöv-Kärra. Det blev en ganska bra match ändå, med fina delikatesser från båda håll. Jag njuter dock av att se Lollo spela. Och varje gång jag träffar Eslövarna så är det alltid när jag kramar om Lollo som jag känner mig som ledsnast, det är då det känns att tårarna är på väg.


Idag, när jag satt där på läktaren, var det svårt att hålla tårarna borta. Jag lyckades inte. Hur mycket jag än försökte så gick det inte. Ville ju inte sitta och lipa som någon lipsill..
Inte nog med att det var mitt förra lag Kärra som spelade, och jag var inte med.. De mötte ju också Eslöv, som är väldigt speciellt för mig. Svårt att förklara, men det var jobbigt att sitta där. Tårarna rann, men jag försökte att tänka på något annat.. Det gick väl inte jättebra för så fort jag tittade åt planens håll kom både tankarna och tårarna tillbaka..
Det var inte alls kul, men som jag sa till Sanna så är det bara att bita i det sura äpplet. Men det är dock lättare sagt än gjort.. Det var tur att Seferaj och de andra dök upp till slut, annars hade väl jag suttit där och lipat ännu..

Grattis på födelsedagen, Emilie Seferaj!


watch me now

Ännu en lång och underbar dag.
Jonte och Sara kom till Hanö igår på dagen. Vi käkade lunch, sedan tog Jennie och jag färjan över till fastlandet. Vi skulle kolla när Denis lag, Sölvesborg, mötte Växjö. Dock slutade matchen 0-0, vilket Denis fick höra hela kvällen.
Jennie och jag åkte sedan för att hämta Sara och Jonte vid färjelägret. Jonte körde sedan rally till donken i Karlshamn där vi plockade upp både mat och Denis. For sedan hem till familjen Fagberg för att förtära vår mat och dricka lite dricka.

Vi fixade till oss och sedan var det full rulle. Ölspel, sång och dans. Emil och Line dök upp. Line ville jättegärna höra Emil spela en låt. "Patricia!!". Dock var vi andra mer förälskade i låten om korvkiosken..
Vi begav oss sedan ut på Harrys där vi träffade folk som Robban och Macke. Åh, vad jag tycker om Robban!
Anyway. Gick sedan hem och sov hos Fagbergs. Emil och jag fick dela på soffan, då de andra sängarna var upptagna. Visst hade jag kunnat ligga i Marie och Bosses säng, men det kändes inte rätt. Skulle kännas fel att ligga i Bosses säng. Absolut inte för att jag hade något emot honom. För det hade jag verkligen inte, tror inte att någon hade det egentligen.. Svårt att förklara bara, men det skulle kännas fel..

Idag har vi plockat undan åså.
Och jag sitter på tåget hem. Nästan. Ska till Eslöv och överraska mina kära vänner. Kärra möter Eslöv i Norrevång. Jag ska dit och titta. Men vilka faan ska jag heja på? Helt seriöst så vet jag inte det. Får väl heja på personer, men vilka hejar jag inte på då? Svårt svårt. Jag ska göra mitt bästa.

Nu tror jag att jag ska försöka sova lite. Har inte blivit så mycket sömn inatt då soffan inte är jättebred, det har vart ljust och Emil snarkade.

what a night

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har dock inte hunnit sitta vid datorn.

Vaknade igår av att Jennie kom in i rummet: "Rise and shine, dags att stiga upp!".
Jag fullkomligt flög upp, visste att det var bråttom idag. Mycket som ska ordnas åså.
En sväng bort för att utsätta kroppen för UV-strålning. Ibland måste man verkligen, idag var en sådan dag. Sedan hem och käka frukost, champagnefrukost för Jennie, Marie och mig. Marlena fick dricka mjölk, den stackarn.
Sedan blev det en sväng till kyrkan för att direkt återvända hem då Sara gett oss fel tid. Hem och fixa det sista för att åter igen bege sig till kyrkan. Där sjöngs det fint och Sara fick gå fram och ta emot Idrottsskölden (tror jag). Paparazzi-Maria sprang fram och tog kort.
Axel dök upp, så även Tommie. Vi fixade lite i lokalen innan vi åkte iväg för att se Jonte, Saras pojkvän springa ut. Sedan snabbt till Väggaskolan för att ta bästa platserna till Saras utspark. Träffade där både Ia, Anna och Ola. Skönt att få träffa de igen.

Sara och resten av eleverna blev utsparkade. Sara kunde dock inte hela studentsången, men hon var glad ändå.
På vägen därifrån trampade Jennie sönder min tå. Jag bröt den och fick åka till akuten för att operera. Allt gick bra, och jag lever. (Okej, lite krydd. Jag blödde lite bara, men det vibrerade ganska rejält i tån.) Det var fuck you tån på vänsterfoten, för er som vill veta.
Åkte sedan till lokalen där det bjöds på gott tilltugg, mat, tårta och en jävla massa dryck..
Jennie, Marlena och jag dansade framåt småtimmarna, tror att vi var hemma vid halv fem. Då hade jag lekt dörrvakt; fått folk att visa leg och göra armhävningar. Jag hann också jaga en människa i brännässlor (det känns idag) och skrikit och skällt på denne man så mycket. Jag var så arg på honom att jag började att gråta. Helt sinnes!

Trots lite incidenter hade jag en kanonkväll, och dag. Med helt underbara människor.



Nu ligger jag här i bäddsoffan på Hanö med Jennie bredvid mig ibland. Hon springer fram och tillbaka, kan inte bestämma sig om hon är värd att ligga i sängen eller om hon ska sova på golvet. Eller så gör hon sina dagliga 500 sit-ups, jag vet inte..
Ikväll har vi ätit lika gott som igår, skrattat gott åt allt skoj som hände igår + mycket annat. Vi har även hunnit med att dansa oss svettiga. Laila, Jennies mormor, är nog världens bästa dansare.

(då bildgrejerna bråkar med mig idag blir det inga bilder. Jag vet att det ser tråkigt ut, men vad ska jag göra?)

thank you for yesterday!

Igår var en bra dag. En mycket bra dag.
Sooi, Jooi och jag tog tåget in till Lund. Vi promenerade i regnet bort mot Polhemsskolan. Det var mycket folk och man såg ingenting. Men så helt plötsligt, mitt bland allt folk ser vi vår Sanna komma hoppandes och sjunger: "Längre bak, längre bak, längre bak..". Vi följde efter henne till hennes familj och vänner. Där hängdes det blommor, Jäger och Champagne runt halsarna på både henne och hennes kusin Pontus. Vi hade även köpt en badmössa, som såg ut som en anka, till henne. Den hade hon på studentmössan en stund.
Soffie åkte sedan med Sanna och de på flaket, i regnet. Stackarna. Jooi och jag åkte med Sannas mormor och morfar till lokalen och bytte om åså. Sedan hjälpte vi till och fixa lite. Fler och fler folk dök upp. Efter lite mer än två timmar dök även Sanna, Soffie och resten av flakfolket upp..
Det bjöds på riktigt god mat och efterrätt. Vi sjöng och dansade. Folk höll tal, och andra sjöng. GUIF-killarna hade gjort en fin lite sång till Sanna. Jättefin.

Sedan var det av till Tegners. Där var det trevligt. Mycket dans och sång även där.
Jooi, Soffie och jag gick sedan hem till Anna, Soffies syster, och sov. Riktigt skönt.

Här sitter jag nu på tåget till Karlshamn. Var tänkt att Ia och jag skulle åka ihop, men så blev det inte nu. Hon åkte ett tidigare tåg..
Snart möts jag av en favorit på stationen i Karlshamn. Dags att packa ner denna mackapären..

Tack för igår, Sanna!
Och alla ni andra..

weeheey!

Idag är det student i Lund som gäller. Sannisen springer ut klockan tre, sen bär det av mot Lödde. Kanske ska hälsa på Joel när man ändå är där? Eller inte! HAHA!
Soffie åker med på flaket, Jooi och jag åker med mormor och morfar Forsberg. Undrar vart det kommer att vara mest drag?

Idag har jag bra gått runt i handduken och småfisit här hemma hos Soffie. Eva kom hem för en stund sedan, och nu dök även Göran upp. Jag är så gott som klar. Ska bara packa det sista sista. Får nog ta mig något att käka också, så jag inte stupar. Eller blir grinig kanske..

Lillsyrran var på bal igår. Här får ni se på snygging..


500


ALLMÄNT

Namn: Maria Sköld
Piercingar: Ja
Tatueringar: Nej
Längd: c 170 cm
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: Blond med inslag av mörkt
Är du kär i någon: Bara i kärleken
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, det gör jag
Tycker andra att du är attraktiv: Ja, visst finns det såna stollar också
Vilket shampoo använder du: Björn Axén eller Tigi
Vilken parfym använder du: DKNY Red Delicious, Escada
Vad är du rädd för: Att förlora nära och kära + det som finns i mörker
Gillar du att tvätta: Det finns väl roligare saker att göra va?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, det gör jag verkligen
Gillar du Carina Berg? Ja, jättemycket. Hon är sådär lagom knäpp


SENASTE...

Film du hyrde: Johan Glans World Tour of Skåne (hans syster träffade jag igår btw..)
Film du köpte: Föräldra Fällan?
Låten du lyssnade på: "Runaway" med Darin
Låten du hade på hjärnan: Snart skiner Poseidon 
Låten du laddade ner: "Du får inte" med Sonja Aldén
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: Twisted, i söndags kväll..
Personen du tänkte på: Jooi, det var hos henne jag tittade på TV senast

FAVORIT...
Mat: Jag älskar mat, så det blir svårt att välja en favorit
Låt: "With you" med Chris Brown
Sak att göra: Umgås med folk jag älskar
Sport: Fotboll! Sen är friidrott, curling och handboll ganska bra också..
Dryck: Coca Cola
Kläder: Leggings är så jävla skönt 
Film: Föräldra Fällan, SATC, Remember the Titans
Bil: Busslink.

ANTAL...
Gånger du varit kär: 2
Gånger ditt hjärta brustit: 235 tusen
Hjärtan brustit på grund av dig: Det har säkert hänt lika många gåner
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 15 kanske..
Ärr du har på kroppen: Har ett bredvid högerknä

SENASTE...

Bok du läste: "Tills dess din vrede upphör" av Åsa Larsson

Personen du fick mail av: jävla Facebook
Personen du fick brev av: LSS-Partner/LSS-Konsult
Personen du fick sms av: Anna Olsson
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 3 maj i Linköping
Blogg du läste: Mara Broströms


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Ätit frukost
Var det kul: Nej, men behövligt
Hur tidigt stiger du upp: Olika. Idag var det 09.20 ungefär
Gillar du att slåss: Nej..
Vad ska du göra ikväll: Sannas studentfest!!

Är du seriös: Jag är seriös, men jävligt skämtsam
Vad är du allergisk mot: Tråkiga människor
Var har du ont: Ingenstans just nu, men vänta till imöra..
Använder du hårspray: Yes!
Kan du stå på händer: Ja, ett väldigt kort ögonblick
Favorit serie: One Tree Hill..

 

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja.
Är du glad nu: Ja
Var du glad igår: Absolut.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja, Mimmie Sernemo
Vad dansar du till: All möjlig musik
Stockholm är: Är en trevlig stad
Göteborg är: Är nog Sveriges trevligaste stad
Kan du sjunga: Ibland.. Men oftast gör jag det ändå. Hellre än bra.
Mer värt än guld: Är om alla runtomkring en hade mått bra
Spaghetti eller makaroner: Makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: Australien
Ska bli skoj: Resan till Alanya i sommar
Ska inte bli skoj: Att behöva betala resan
Sparar till: En längre resa
Väntar på: A miracle
Pålägg som gäller: Smör funkar alltid.
Dagens dryck: Sprit?


the summer is here

Har jag berättat hur gott jag tycker att det är med jordgubbar och grädde?
Megagott.
Sen att det är musik av Lars WInnerbäck som kommer ut från högtalarna gör ju inte saken sämre..


Har varit hemma hos familjen Riex/Ohlin och testat bikini ihop med Karin.
Hon var kanske mest vältränad, men jag var mest sexig.


Nu känns det som att sommaren är här.

photos

Eftersom jag gillar att dela med mig vill jag att folk ska kunna se bilder från i lördags. Men eftersom facebooks bilduppladdning och mitt internet inte verkar vilja samarbeta får jag helt enkelt dela med mig av lite här.
Så titta och njut!









for you



för er som har glömt hur jag ser ut..


nachos

Lite fantastisk kanske..

Igår bestämde Soffie och jag att vi skulle käka middag på Grappa. Det blev en nachotallrik, och det räckte gott och väl. Lite kul att jag bara hade ätit nachochips på hela dagen. Hur faan kan det ha räckt för mig?
Anyway. Soffie körde mig sedan hem till Jooi eftersom att hon skulle åka och jobba i en timme ungefär. Så då satt jag där med Jooi, Karin och Jörgen. Lovely people. Jörgen har jag faktiskt saknat en del..
När jag hade vart där i en halvtimme dök Soffie upp, hon hade redan räknat alla röster. Så där satt vi och pratade och skrattade om vartannat. Riktigt trevligt. Sedan var det dags för Soffie och mig att åka hem. Väl hemma satte Soffie på sig en tomteluva och tog ett brännbollsracket och tvingade ut mig på gräsmattan för att slå lite. (de ska ha brännbollsmatch på förskolan idag, utklädda till tomtar) Soffie ville att jag skulle lära henne, ge henne lite tips. En kvart senare var Soffie fullärd och idag kommer hon sopa banan med alla 6-åringar..

Om en timme, ungefär, dyker PP upp här. Vi ska ta en brunch och sedan får vi se vad som händer. Ia kanske joinar också.
Ska iaf åka till Lund med Soffie när hon slutar. Jooi hänger nog på om hon inte jobbar.. Vi ska köpa studentpresenter till Sanna. Jag ska även köpa till lillsyrran, Sara.





Nu blir det att fixa sig.

sports


Nje, det gick inge vidare för Robin Söderling. Men han ska ha en stor eloge ändå. En sådan turnering!
Visst, jag ska väl erkänna att jag inte är någon jättetennisfantast. Och ja, jag kanske gjorde mycket annat medans tennisen var på tv:n. Men jag har ändå förstått hur bra Robin har gjort det den här gången. Så tycker absolut att han ska vara nöjd med sin turnering i Franska Öppna.





Nej, nu är det TV4Sport och handboll som gäller. Ska heja fram Bella och gänget till seger mot Montenegro.
Nu håller vi tummarna!

Soffie är också på väg hem, tjiho!

the world

En sån dag.
Jag satt på buss till Eslöv igår, för er som inte visste. Jag kunde inte berätta eftersom det skulle bli en överraskning för vissa.
Soffie hämtade mig på stationen i Eslöv, vi åkte och handlade lite. Sedan bar det av hemåt till henne där vi möttes av en negermålad Julia och playboy-Carro.
Avslutningsfest för Eslövstjejerna (och jag hade blivit inbjuden vid sidan av) Det var maskerad som stod på schemat. Temat var länder, alla hade fått varsitt land. Alla utom Carro. Henne hade de lurat att alla fått en sak att klä ut sig till, och hon hade fått playboybunny. Soffie hade fått Mongoliet så hon började klä ut sig till en mongolid. Vi kom fram till att man inte längre säger mongolid, utan man säger ju folk med down syndrom. Så Soffie fick gå under smaknamnet Downie.
Jag själv hade utsett mig till att bli Borat. Kazakstan, tror jag det är han är ifrån.
Ingen visste att jag skulle komma, så de kollade lite skeptiskt på mig för att de inte visste vem som dolde sig där bakom. Ida var den enda som såg det direkt. Fattar inte hur hon kunde göra det..



Tjejerna dök upp och alla hade med sig mat från alla världens hörn, knytkalas. Vi tog lagbild och sen åt vi till fotbollen. Vi körde en jävla massa tävlingar, gamla mot unga. Vi gamla stod som segrare i slutet av kvällen.




Idag har det inte hänt så mycket. Soffie har jobbat i tre timmar, varit hemma i tre och nu åkt iväg för att jobba i tre timmar till. Här sitter jag hemma i deras soffa och käkar jordgubbar och tittar på tennis. Idag ska jag kolla på min första tennismath i hela mitt liv. (om man inte räknar den jag såg i förra sommaren när Bert Karlsson spelade..) Hoppas verkligen att det går vägen för Robin Söderling idag.

Nu börjar det, hej så länge!


nice day

Nu sitter jag på bussen. Hade tänkt att titta på ett Desperate Housewives avsnitt. Men bra som jag är glömde jag hörlurarna, och tjejen bredvid mig hade inga. Inte killen bakom henne heller. Så jag får nöja mig med detta surfande..

Gårdagen då. Vilken kanondag!
Folket sprang ut från Aspero. Massa kramande och rosutdelande. Sedan åkte de iväg på flaket. Jag höll ett extra öga på DJ:n på handbollarnas flak. Sjukt snygg kille. Han visste dock om det, och vad jag hörde betedde han sig lite knepigt också.. Men man ska inte tro på allt man hör.
Stephanie
och jag åkte in till stan och tittade på folket på flaken. Saknade fotbollarnas skylt där det stod: "Handboll är en könsjukdom, använd kondom!" Så jävla klockren. Jag tyckte den var riktigt bra. Det är ju typ sant..

När det var färdigbadat i Poseidon och alla studenter var på väg hem, åkte även Steffi och jag hem. Hon fixade till sig lite, sedan åkte vi till Annie. Lämnade presenter, åt mat & tårta och åkte sedan vidare. Maggan ville inte att jag skulle gifta mg med Peter, jag förstår inte det..
Steffi och Annica släppte av mig hemma hos Löfgrens där de alla redan hade ätit. Så jag tog en lite tallrik mat och tryckte i mig. Efter det var det presentöppning och tårta. Sedan gjorde systrarna Löfgren/Sköld i ordning sig.
Jonathan körde in oss till stan. Micke gick till sina kompisar med biljett. Basse, Jonte, Maria, Sofi och jag ställde oss i kön till Park Lane med Cacca och Lina. Jag stod femma i kön, tjiho!
Väl inne på Parkan var det full rulle hela kvällen. Så jävla roligt, det har man alltid på studentfester. Jag dansade på scenen, på soffor.. Ja, lite överallt. Så jävla roligt med massa folk som man känner också. Vart man än gick träffade man människor man kände..

När lamporna tändes satte vi oss i taxibilar hemåt. Mikael fick den briljanta idén att vi skulle hoppa av på Centrum. Och så gjorde vi. Skitkul att gå hela vägen ner till oss sen med onda fötter. Och ja, alla bodde där nere vid oss. Ändå tyckte Mikael att det skulel bli lättare för alla om vi gick av på Centrum. Undrar om han har samma genigener som sin äldsta syster?

Jag hade iaf en supermegakul kväll. Hoppas att alla studenter hade det också!
Det tror jag dock att de hade. Och idag känner de: "Fy faan vad tråkigt att allt är över.."
Rätta mig om jag har fel..

it's easy..

Nu har jag underlättat det för mig.
Har innan fått massa sådan här inbjudningar att använda mig av BloggKoll för att följa bloggar. Jag har tyckt att det vart onödigt eftersom jag gilar att vara inne på bloggarnas sidor och titta lite. Men på senare dar har det lagts till en hel del bloggar i favoritlistan, och det blir många onödiga besök på bloggarna. Det är lite irriterande när man följer 24 bloggar, som jag gör. Därför har jag nu skrivit upp alla adresserna på mitt konto där, och jag kan se därifrån om bloggar blivit uppdaterade eller inte. Så om din statistik förändras kraftigt nu, beror det på att jag inte besöker din sida 40 gånger om dagen..

much things to do?

Nu har jag lagt fram nästan allt som ska packas ner..

Imöra är det studenter, Aspero står på tur bla. Jag kommer att vara där och se mina vänner springa ut.
Sedan blir det att ta sig till stan och se de åka runt och skrika, och bada i Poseidon.
Efter det bär det av till Annie en stund. Sedan bär det av hem till familjen Löfgren. Mikael ska firas och fyllas. Blir han värre än systrarna sina, eller håller han sig lugnare? Det ska bli spännande att se. Dock tror jag att det är omöjligt att slå Sofi..
Vi övriga, som inte tar studenten, åker sedan in till stan och gör den osäker. Vart vi hamnar kan bara tiden utvisa..


Mikael och Maria var här förut. De skulle låna stolar åså. Vi snackade om allt möjligt, sjukt som osjukt. Gillar de skarpt, hela familjen..
De blev kvar en stund, till och med så länge att Margareta var tvungen att ringa efter de. Mikael hade tappat bort sin skjorta, inte bra. Hoppas det löser sig till imöra.




Nu är det god natt för mig.
Känns som att det är mycket som ska fixas och donas imöra.

Sies the day

Student, student, student. Vart jag än är så blir jag påmind om det.

I tidningar, på jobben, på stan. Antingen är det någon som tar studenten, någon som ska på någon annans student, någon som hoppar upp och ner på ett flak och skriker som aldrig förr. Några skriver också om det i sina bloggar..

Samtidigt som jag fylls med glädje, blir jag också ledsen. Glad för deras skull, jag rycks liksom med. Ledsen blir jag för att jag aldrig, aldrig någonsin kommer att få uppleva en liknande dag igen. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Helt super från morgon till kväll. Har aldrig känt mig så lycklig som då. Man går runt och ler hela dagen, utan någon anledning..

 

Så ni som nu har utspringet och studenten kvar, ta vara på dagen! Den kommer inte att gå i repris, tyvärr..

 

Slänger också upp en jävla massa bilder från min student nu. Alldeles för många. Men det finns ingen bild som verkligen kan förmedla den känslan man har under dagen. Därför får det bli en massa, men inte ens de räcker till..






ID3A - forever in my heart


I'm alive

Ja, jag lever. Tänkte bara berätta det för er.
Var egentligen tänkt att jag skulle åka och hämta bigsis, Sofi Löfgren, på Landvetter. Margareta ringde dock mig vid halv tio och sa att det inte behövdes, planet hade inte lyft från Stockholm då. Även fast jag mer än absolut gärna kunde hämta Söfi var det skönt att slippe åka den vägen efter jobbet. Skönt att komma hem hyffsat i tid. Det är ju en dag imöra också..
(tänkte att jag tar en bild från 63..)

Så nu sitter jag här hemma. Tittar på Girls of the Playboy Mansion. Tycker om det, och jag vet att det är fler som gör det. Bara att ni inte vågar erkänna det, era mesar! Men jag står för vad jag tycker, jag står för vem jag är. Så det så.

Imöra kommer Jennie hit efter hennes träning. Innan dess ska jag ha jobbat och inhandlat studentpresenter till Annie. Dock vet jag redan vad jag ska köpa, så det lär inte bli några problem. Bara det finns, men det ska det nog göra. Hoppas jag..

Nu blir det att göra sig i ordning och krypa ner bredvid Jooi, Hippo och mor..

God natt på er.

Och nej, jag har inte slutat tänka på dig..

I remember you..

Jadu. Dagen blev inte riktigt som det var planerat. Men det blev en superduperdag ändå.
Vaknade av att Sara skickade ett sms. Vi hade bestämt att vi skulle bada, hon skulle komma hitåt. När vädret började svika på den här sidan beslöt jag mig för att åka hem till henne, för att bada i Mjörn eller något annat. När jag väl kom till Alingsås hade vädret svikit även där.. Istället blev det först lite klädprovande innan vi begav oss ut på byn. Käkade lunch och gick en sväng på stan. Jag köpte en outfit till en av alla studentfester, vilken den är till har jag inte bestämt än..

Gick sedan gem till Sara där hon testade ännu mer kläder. Åkte sedan till Floda där jag släppte av Sara i perfekt tid till tåget. Men jag är ju perfekt, eller hur? haha.
Åkte sedan vidare till jobbet och har haft riktigt trevligt där med. Snälla Maria och Jessica släppte iväg mig tidigare så att jag skulle hinna hem till Brothers & Sisters. Denna vecka körde jag megasnabbt från Floda för att hinna hem till det, förra veckan sprang jag från Hydro..

Nu sitter jag här. Toktrött. Fast imöra kommer jag att vara ännu tröttare. Då ska jag först jobba i Tuve 8.30-15.00, sedan åker jag till Floda för att jobba där 16.00-22.00. Jobbar jag ihjäl mig kanske? Nej nej. Det här ska jag klara. Är ju ledig från jobb på fredag, dock är det mycket som ska fixas och göras ändå. Jobbar dag på torsdag bara, sedan får jag nog se till att packa..
Hade vart skönt om varmvattnet skulle kunna komma tillbaka snart. Imöra kväll är det här, så får duscha när jag kommer hem..


Det kändes förövrigt mysko att köra till Alingsås idag. Har inte gjort det på länge. Har liksom inte funnits en anledning på länge (visst, Sara bor där. men hon fattar nog ändå). Kändes också skumt att gå runt där. Kände att jag inte ville träffa på folk jag en gång kände, folk jag för en tid sedan umgicks med. Jag höll utkik och tittade mig omkring. Tack och lov såg jag ingen som jag inte ville se. Det var skönt..

Men jag tycker fortfarande om Alingsås, det är en mysig stad. Och jag har
tillbringat många dagar där. Både bra och dåliga..
Det framkallar mycket känslor för mig att vara i Alingsås..



Har haft megakul idag med Sara. Älskar att umgås med henne.
Skrattar gott både åt och med henne.
Love her!

it's hard without you..

Idag har det varit en lång dag. Trodde att jag skulle jobba 8-16, så var dock inte fallet. Istället skulle jag jobba 8-17. Då det blev problem med min avlösare fick jag stanna till klockan sex. Sedan hem och testa massa kläder jag beställt från Nelly.com. Så jävla snygga kläder. Studentfester, here I come!
Fick sedan gå hem till familjen Löfgren och duscha eftersom vår varmvattenberedare sprängdes sönder inatt. Hallå översvämning. Igen.
Jessica kom förbi och jag bjöd på middag. Sedan bakade vi negerbollar. "MarJes, probably the best negerballs maker in the world". Så är det bara.





Har skrattar alldeles för mycket ikväll, det gör man alltid när man är med Jessica. Vi blir så sjuka ihop. Elskåp och Red Bull, det är vi det.. "Redbullen fick vingar.."

Nu är jag trött. Alldeles för trött.
Ska försöka sova. Blir lite svårt utan en arm att ligga på..





RSS 2.0