it must come to an end

Ja, jag vet. Har blivit sån som jag klagade på häromveckan. Dubbel-moral värre.
Men det bjuder jag på. Har man tråkigt om dagarna så har man. Haha.

Idag har jag ont. Jätteont. Så fort jag går eller gör något.. Inte alls kul. Hände något på träningen, jag vet inte vad. Kommer inte ihåg. Först fick jag ont i ljumsken, och det känns fortfarande. Sen hände något annat med hela sidan, från armvecket ner till höften typ. Sträckte mig eller något.. Och det gör ont. Känner mig som Git, när hon hade ont i revbenen och Rebecca och jag retade henne för att hon hade ont i hängbrösten. Bara det att jag inte fått hängbröst, inte än iaf. För att få det måste man ha bröst till att börja med.

Sidan är inte så farlig. Det värsta är ljumsken. Det känns som man använder den i allt. Kan inte gå vanligt, eller i sidled. Känns halvkul att gå upp för trapporna nu. Varför insisterade jag på att ha hela övervåningen? Okej, det är ganska skönt annars..

Gör förresten jävligt ont i sidan när jag hostar. Som om ni bryr er..

Imorgon är det onsdag. I vanliga fall betyder det ledighet och vila efter jobbet. Men inte imöra inte. Då ska vi ha kalas för far min som fyllde i söndags. Men eftersom ingen var hemma i söndags fick vi ta det imöra. Men det är det värt. Fick stanna längre i Eslöv och fick träffa min Jennifer också. Så det är värt att bli av med den lediga dagen.


- "Brudgumman" -

So long.


Kommentarer
Postat av: vickiiiii

du låter som en gammal gumma, vännen =)

2008-10-28 @ 23:07:59
URL: http://vicktorias.blogg.se/
Postat av: evelina

Det var ju lill robin ja. haha men det var inte så seriöst om vi säger så :P

2008-10-29 @ 12:24:38
URL: http://langfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0