I'm a desperate housewife

Vickan är glad över att ha mig tillbaka. Nu har vi också löst visum åså. Nu är nog det mesta sakerna lösta inför resan. Vi ska ta vårt första drickvaccin på söndag, sen ett till den 30e. Sen kan vi åka 8 dagar senare..
Idag har jag varit en riktig hemmafru. Vaknade ju upp hemma hos D. Vid halv tolv kom jag på att mamma jobbar ju här i Haga och har lunch klockan tolv. Detta skulle för mig innebära gratis lunch till frukost. Både mat och gratis är ju alltid gott, därför blev det då gottgott. Gick sedan hem till D igen. Började med att bädda sängen och sen vek jag lite tvätt, sedan bestämde jag mig för att göra i ordning i hans garderob. Slängde ut alla kläder på sängen, vek de och lade in de igen. Fast nu ser det mer organiserat ut. Sedan plockade jag undan på bordet i vardagsrummet, satte igång diskmaskinen, diskade det som skulle diskas för hand och gjorde det fint på diskbänken. Jag tog även ut soporna. Sedan började jag att dammsuga. Efter det tog jag fram moppen och våtmoppade hela lägenheten. Nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så att jag kan tömma den.
Fråga mig inte varför jag gjort allt detta. Förmodligen för att jag inte hade något annat att göra. Väntade på att Jessica skulle vakna till liv för att sedan gå med mig på stan. Hon vaknade upp för en stund sedan, så vi hoppar det idag. Istället sitter jag och väntar på att D ska komma hem och se hur fint jag har gjort det.
Det är något konstigt med hans dator. Det verkar inte fungera att hoppa ner några rader med texten, därför kommer allt i en löpande text. Sorry, men inte mitt fel..
Nu ska jag äta pepparkaksdeg..

Kommentarer
Postat av: Vickyyyy

åh pepparkaksdeg! Ska vi ta med det som resgodis?? ;)

2009-12-08 @ 17:09:28
URL: http://vicktorias.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0