nice day

Nu sitter jag på bussen. Hade tänkt att titta på ett Desperate Housewives avsnitt. Men bra som jag är glömde jag hörlurarna, och tjejen bredvid mig hade inga. Inte killen bakom henne heller. Så jag får nöja mig med detta surfande..

Gårdagen då. Vilken kanondag!
Folket sprang ut från Aspero. Massa kramande och rosutdelande. Sedan åkte de iväg på flaket. Jag höll ett extra öga på DJ:n på handbollarnas flak. Sjukt snygg kille. Han visste dock om det, och vad jag hörde betedde han sig lite knepigt också.. Men man ska inte tro på allt man hör.
Stephanie
och jag åkte in till stan och tittade på folket på flaken. Saknade fotbollarnas skylt där det stod: "Handboll är en könsjukdom, använd kondom!" Så jävla klockren. Jag tyckte den var riktigt bra. Det är ju typ sant..

När det var färdigbadat i Poseidon och alla studenter var på väg hem, åkte även Steffi och jag hem. Hon fixade till sig lite, sedan åkte vi till Annie. Lämnade presenter, åt mat & tårta och åkte sedan vidare. Maggan ville inte att jag skulle gifta mg med Peter, jag förstår inte det..
Steffi och Annica släppte av mig hemma hos Löfgrens där de alla redan hade ätit. Så jag tog en lite tallrik mat och tryckte i mig. Efter det var det presentöppning och tårta. Sedan gjorde systrarna Löfgren/Sköld i ordning sig.
Jonathan körde in oss till stan. Micke gick till sina kompisar med biljett. Basse, Jonte, Maria, Sofi och jag ställde oss i kön till Park Lane med Cacca och Lina. Jag stod femma i kön, tjiho!
Väl inne på Parkan var det full rulle hela kvällen. Så jävla roligt, det har man alltid på studentfester. Jag dansade på scenen, på soffor.. Ja, lite överallt. Så jävla roligt med massa folk som man känner också. Vart man än gick träffade man människor man kände..

När lamporna tändes satte vi oss i taxibilar hemåt. Mikael fick den briljanta idén att vi skulle hoppa av på Centrum. Och så gjorde vi. Skitkul att gå hela vägen ner till oss sen med onda fötter. Och ja, alla bodde där nere vid oss. Ändå tyckte Mikael att det skulel bli lättare för alla om vi gick av på Centrum. Undrar om han har samma genigener som sin äldsta syster?

Jag hade iaf en supermegakul kväll. Hoppas att alla studenter hade det också!
Det tror jag dock att de hade. Och idag känner de: "Fy faan vad tråkigt att allt är över.."
Rätta mig om jag har fel..

Kommentarer
Postat av: kim

haha varför just på måndag??=) kramis

2009-06-07 @ 13:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0