give it a break!

Pallar inte.
Så jävla trött på alla debatter hit och dit. Tomas Axnér hoppar på Rustan Lundbäck, Rustan slår tillbaka och Marcus Haglund blandar sig i. Visst är det underhållande att läsa, men palla tjöta på internet. Ta det med varandra face to face. Sen måste jag bara tillägga att jag älskar Axnérs blogg. En av favoritbloggarna, är inne på Skånskan varje dag för att kolla om han har uppdaterat.

Sen läste jag att Marcus Haglund vill att det ska vara en delegat som sitter vid sidan av på finalerna och ska blanda sig i domsluten, och komma med tillägg under matchen. Nu får de väl faan ta och ge sig! Snart blir det väl tjöt om målkamera.. Vill vi att handbollen ska bli en bedömningssport? Då kan man ju likaväl få extra poäng för snygga mål som japaner, skott bakom ryggen etc..
Bespara oss från så mycket bedömningsgrejer som möjligt och låt oss bara köra på, för faan! Annars blir det avblåst stup i kvarten och tempot tas bort. Frågan är om man ens kommer att bli svettig i såfall? Men snacka om intervallträning!


God natt på er!









Kommentarer
Postat av: C.S

Tack Marree :D

2009-05-15 @ 17:47:37
URL: http://caarroliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0