what a great weekend

En sån himla bra helg jag har haft. Därav den dåliga uppdateringen.

Natta, Nathalie och Jeffan plockade upp mig på väg in till stan. Jeffan var oerhört snyggt klädd och hade ögonbindel på sig.
Vi åkte runt en sväng på stan för att Jeffan inte skulle veta vart vi var på väg. Vid Redbergsplatsen fick hon ta av sig ögonbindeln, då hade även Jimman dykt upp. När hon såg att vi var utanför en kyrka såg hon ut som ett frågetecken. Vi satte på henne ögonbindeln igen och gick ner under kyrkan. Efter att vi gått i en lång tunnel kommer vi in i ett rum med massa stänger, strippstänger. Jeffan blev helt paff, hon visste inte vad hon skulle säga eller hur hon skulle reagera.

Sedan körde vi igång. De som deltog i stripdanslektionen var Jennifer, hennes syster och jag. Vilka goa skratt vi fick! Men herregud vad svårt det var.. Helt sinnessjukt. Jag var dock väldigt duktig på "fireman", med risk för att låta självsäker.
En timme senare var vi svettiga och fullärda. Nästan iaf.
Åkte sedan till Systemet och handlade. Efter det bar det av till Coop Bäckebol där Jennifer skulle dela ut olika saker, fortfarande i sin sexiga outfit. Hon delade ut en galje, ett korvpaket, en leksaksbil, en tomat bla.. Är väldigt stolt över Jennifer att hon gjorde det. Riktigt bra jobbat, och ett stärkt självförtroende.
När maten var inhandlad åkte vi hem till mig och lade oss på baksidan. Det spelades lite fotboll, och Jennifer var väl ingen höjdare på det.. Richard dök upp och gav pikar så det stod härliga till.

Vi fixade till oss och käkade. Grill-master som man är var maten jättegod.
Efter en stund dök Mayra och Oscar upp. Sedan blev det ännu mer överraskningsgäster. Jonas och fyra kompisar till honom dök upp (Thomas, Wille och Peter). Det blev en del fotbollssnack, mest om det bästa laget (IFK Göteborg).
Efter en stund dök även Vickan och Emilie upp. En väldigt kort stund..

Vi åkte in till stan, gjorde ingenting, käkade på kebaben och åkte hem. På vägen hem tappade taxichaffisen helt kontrollen över sig själv. Någon hade råkat stöta till honom och han blev skitsne på Jonas. Chaffisen drog fram något som vi trodde var en batong (det visade sig sedan att det bara var en ficklampa, men ändå). Han hotade Jonas och Thomas ville hoppa av taxin. Vi fick lugna ner Thomas och åkte hela vägen hem. Jonas hämnades dock på taxichauffören, tänker inte berätta hur.

På efterfesten spelades "Snart skiner Poseidon" en hel del. Wille spelade Allan och Thomas somnade, så även Jonas. Så till slut gav vi alla upp och gick och lade oss.

Idag har det blivit en hel del skratt, lite pizza och skönt väder.
Sedan åkte gänget hem och nu sitter jag här. Precis käkat kinesmat.
Nu är jag helt slut, och signar ut.. ;)


Lite smått och gott från helgen:
- Snart skiner Poseidon
- Åh, jag blir så kåt. Hämta min dildo!
- Är din högra tutte större än den vänstra?
- Snart skiner Poseidom
- Vi klunsade om det, och du förlorade
- KORV!

- Han glyser på dig hela tiden
- Donald Trump, är det han som kom på Musse Pigg?
- Du börjar få lite kagge nu
- Snart skiner Poseidon
- Walt Disney är väl ingen riktig snubbe?
- Är Jimman bra i sängen?

- Pontus Wernbloom på Kebaben
- Små pizzor
- Bor du här jämt?

- Snart skiner Poseidon
- Har du hört den här nya låten?
- Mattias Bjärsmyr utanför Kebaben
- Jättegod pizza
- Jeffan fick besök av en uteliggare
- Vi klunsar om det
- Snart skiner Poseidon
- Sätt dig i hans knä, han gillar det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0