trubbel, trubbel, trubbel

Vad jag än gör blir det trubbel..
Hjärtat säger en sak, huvudet en, magen en tredje och vännerna en fjärde.
Vem är bäst att lita på i dessa lägen?

Jag önskar att det gick att vrida tillbaka klockan. Inte för att jag skulle ändra på så mycket.


Det finns saker jag aldrig kommer att förstå, och kanske är det så det ska vara.
Vad vet jag?
Det enda jag vet är att tankarna snurrar runt i huvudet. Känns som att huvudet
skulle kunna explodera så mycket som far runt därinne..

Borde åka iväg, resa bort från allt och fundera. Tänka. Känna. Andas.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Vad du måste komma ihåg är ju lite olika saker. Dina vänner är dina vänner, men du kan inte leva Ditt liv som en nickedocka utefter vad De säger till dig.



1. När du berättar för en vän om nåt kärleksrelaterat så måste du komma ihåg att hon är påverkad av massa saker, bl a DITT kroppsspråk, DITT sätt att berätta, DITT tonfall, DINA ansiktsuttryck.



2. Du vet inte om dina vänners erfarenheter Faktiskt är av godo eller av ondo för just Dig, och för just Ditt liv. Om en tjejkompis råkat ha den slumpmässiga "turen" att enbart ha haft relationer där allt flutit på hur lätt som helst (kanske pga att hon egentligen inte haft KÄRLEKSrelationer), så är hon i chock om du berättar om en relation där ni älskar varandra så mycket att ni emellanåt tjafsar med varandra om småsaker. Så då kanske hennes råd till Dig är att dumpa och gå vidare till nästa kille. Men du kan ju inte rakt av veta om du dels berättat alla viktiga detaljer (eller om du undermedvetet valt att "glömma" vissa saker som du själv gjort mindre omtänksamt/kärleksfullt i relationen), eller om hon verkligen är kompetent att hjälpa Dig.



3. Om du pratar med en vän som länge i hemlighet varit avundsjuk på dig och ditt liv, så kanske hennes ÖNSKAN är att du emotionellt KRASCHAR och känner dig misslyckad - istället för funderar ut sätt att faktiskt LÖSA de knutar som kanske finns inom relationen.



4. Om du pratar med en kompis som precis upplevt en smärtsam relation eller nyligen hört talas om en smärtsam relation - så kan det vara att hon tror att alla "moln är åskmoln". (Nån som känner nån som drabbats hårt av åsknedslag lär ju kanske vara snabbare på att släcka ned alla elprodukter, kanske även när det INTE är befogat.)



5. Vissa människor är inte såna som VERKLIGEN funderar över hur man LÖSER ett problem, utan de tänker istället över hur man FÖRVÄNTAS säga till nån i nån liknande situation. Alltså att hennes råd blir som kopierat från nåt manus i nån påhittad kärlekssåpa på tv. Och hur användbart är det då för just Din situation? Men hon lär inte "avslöja" för dig att hon är just en sån person, hon lär fejka intelligens, och det är ju just Ditt "uppdrag" som Människa, att "avslöja" henne som en sån fejk.



Så hur kan du veta nånting? PRECIS, du KAN inte veta. Livet handlar just om chansningar, ibland kan både ja och nej vara rätt - om de genomförs under de förutsättningar då de fungerar...



Du vet inte vad som hände i din kärleksrelation. Du känner dig frustrerad, rädd och avundsjuk. Varför vet inte just Du precis hur man lyckas ordna ett BRA kärleksförhållande? Du är rädd för att du kanske ALDRIG skall lyckas "hitta"/skapa ett BRA kärleksförhållande. Du är avundsjuk på hur lätt det verkar för "alla" andra. Varför skall det vara så svårt för "BRA" killar att hitta till Dig?

2010-05-24 @ 15:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0